Flere visninger og penger fra YouTube-videoene dine med VidIQ

Videoer er det mest populære multimedieinnholdet folk bruker, og YouTube er nummer 1 destinasjon for videoer.

Det er lettere å kanalisere tankene dine gjennom sterke bilder og videoinnhold som fanger publikummet ditt. Derfor brukes den mye av både individuelle vloggere og selskaper. Potensialet for enorm organisk rekkevidde og populariteten til YouTube har aktivert plattformens skapere som deres reisemål for å tjene store inntekter.

Men å skille seg ut i den enorme mengden av innholdsskapere som YouTube ønsker velkommen, er den virkelige utfordringen folk står overfor. Dette spillet handler om å motta flere visninger og få innholdet ditt viralt.

Derfor er det nøkkelen å sikre at innholdet ditt når målgruppen din. Dette er grunnen til at du må bruke SEO-teknikker for å øke innholdets synlighet og utnytte noe programvare for den saks skyld.

vidIQ er en slik programvare som gir innholdsskapere det løftet de trenger for videoene sine og trekker verdifull innsikt angående ytelsen til videoene.

Så la oss utforske og forstå om det virkelig kan hjelpe deg og finne ut om det er verdt å bruke dine harde penger på.

Hva er vidIQ?

vidIQ er en videomarkedsføringsplattform som hjelper innholdsskapere å skaffe seg verktøyene og utdanner dem til å maksimere produktiviteten og øke visninger og abonnenter på YouTube-kanalen deres.

Funksjonene, markedsføringsverktøyene og videoanalysene hjelper videoer med å få mye eksponering de trenger for bedre rekkevidde. Dens brede mengde nyttige funksjoner og SEO-løsninger kan hjelpe deg med å ta bedre beslutninger og samhandle med publikum.

vidIQ utfører disse ved å samle inn samt vise data og beregninger på en mer tolkbar måte. Dette verktøyet er flott for å inkorporere og behandle big data i publiseringsstrategien din. Det kan også hjelpe deg å opprettholde et tidsriktig engasjement med publikum for bedre bærekraft for kanalen din.

La oss utforske noen av funksjonene.

Handlingsbare data 📊

 • Hva er trending: med vidIQ kan du undersøke trendvideoer og sette opp trendvarsler for å unngå å gå glipp av virale vekstmuligheter. Den lar deg få innsikt i YouTubes populære emner som hjelper deg med å forme ditt neste innhold.
 • Hva fungerer og hva som ikke fungerer: Det er som en ekspertkonsulent som du kan vende deg til ved fingertuppene for å forstå hva som fungerer og ikke med det publiserte innholdet ditt. Det hjelper deg også med å finne ut hva som må gjøres for å utvide kanalen din.
  Slik blokkerer du YouTube på en Windows-, Mac- eller Chromebook-PC

 • SEO-målekort: Det er en nyttig sjekkliste før publisering for å sikre at alle publikasjoner er SEO-optimalisert. Det gir deg mer informasjon om kanalen din og hjelper deg å samle inn data raskt for å sjekke ytelsen til videoene dine. Viktige datapunkter er representert i forskjellige farger; dermed kan du forstå og fikse ting enkelt.

Forbedrer synlighet 👁️

 • YouTube Keyword Research-løsning: YouTube er verdens nest største søkemotor. Med vidIQ ved din side kan du forstå de viktigste søkeordene publikum søker for å lage innhold deretter.

Den gir søkeforslag som er relevante for din nisje og viser lignende videoer for å få en generell idé. Søkeordundersøkelsesverktøyet viser også data som gjennomsnittlige abonnenter og visninger mot en bestemt term.

Du får også verktøy for søkeordinspeksjon, innebygde nøkkelord for å se taggene konkurrentene bruker, og søkeordmaler. Web Suite kommer med kraftige SEO-verktøy, og søkeordoversetteren kan målrette mot det globale publikumet ved å oversette videotitler, tagger og beskrivelser.

 • Analysedashbordet lar deg se en kanals status med et øyeblikk. Dens sanntidsstatistikklinjeverktøy gjør statistikk mer tilgjengelig når du trenger dem. Den viser også inntektsgenereringsstatus, sanntidsvisninger og seertid for å måle ytelsen til videoene dine gjennom en graf.

Fokus på vekst 📈

 • Revisjonsverktøy: Finn ut hvordan videoene dine presterer og revider de eksisterende videoene ved å bruke revisjonsverktøyet for å forstå hvilke typer innhold som kan ha størst nytte av kanalen.

Den inkluderer fem forskjellige verktøy: siste 30-dagers ytelse, trendvarsler, kanalrevisjon, mest sett og prestasjoner.

 • Verktøy for konkurransedyktig forskning: Det lar deg samle dypere innsikt i videoene til dine konkurrerende skapere for å forstå hva som fungerer og hvorfor for dem. For det, sorter videoene deres etter visninger, tidsrammer, visning/time og opplastingsdato.

På denne måten kan du bruke disse dataene til å lage din innholdsstrategi og finne vekstmuligheter. vidIQ fjerner gjettingen ved å gi konkrete anbefalinger om hvilke handlinger som kan hjelpe kanalen mest.

 • Produktivitetsverktøy: vidIQ tilbyr mange produktivitetsverktøy som massekopiering eller redigering av kort og sluttskjermer, som sparer mye tid. Du får også et verktøy for kommentarproduktivitet, en kommentarmal du kan bruke for å svare på videoens kommentarer raskere.
  Slik deaktiverer du kommentarer på YouTube

 • Miniatyrbildegenerator hjelper deg med å lage miniatyrbildet for ønsket ditt ved å redigere og tilpasse kantlinjer, former, tekst og mer.

Videre kan du masselaste ned metadataene for å sikkerhetskopiere hele metainformasjonen din. Det er også mulig å eksportere disse dataene til regneark og sortere dem etter forskjellige rader og kolonner.

Trening 💡

 • vidIQ Academy tilbyr både gratis og betalte brukereksklusive kurs om YouTube-vekst og kanalutvikling. Den er fullpakket med en håndfull eksempler og praktiske tips basert på virkelige erfaringer fra ekspertene til vidIQ.

Dessuten vil de levere 30 videoer for å dekke ulike aspekter ved å lage, undersøke, optimalisere og publisere videoinnhold.

Lett å bruke

vidIQ er et enkelt og brukervennlig verktøy for å strømlinjeforme og utvide YouTube-kanalen din. Du trenger ikke å slite med å bruke funksjonene på grunn av dens enkelhet og enkle implementering.

Både nybegynnere og erfarne innholdsskapere synes vanligvis at vidIQ er relativt enkelt. Dashbordet er også omfattende, uten forvirring. Du kan også forstå det bedre med forskjellig fargekoding og direkte innsikt tilgjengelig for å forbedre kanalen din.

Både nettapplikasjonen og utvidelsen er brukervennlig med et raskt navigasjonsgrensesnitt. I tillegg kan vidIQs søkeordverktøy også identifisere setninger og ord som kan føre til problemer med retningslinjene til YouTube, og dermed redde deg fra å bli demonetert.

Prissetting

Det er totalt 4 forskjellige typer planer for øyeblikket på vidIQ – Basic, Pro, Boost og Boost+.

La oss finne ut hva hver enkelt av dem har å tilby deg.

 • Grunnleggende: Det er gratis å bruke av 1 bruker for 1 kanal. Den inkluderer funksjoner som konkurrentsporing, 1 trendvarsling, grunnleggende e-poststøtte, vidIQ Academy, scorekort, grunnleggende analyser og live-statistikklinje.
 • Pro: Den er tilgjengelig for $7,50/måned for 1 bruker og 1 kanal. Den inkluderer sporing av 6 konkurrenter, 1 trendvarsel, e-post- og chatstøtte og andre avanserte funksjoner som historisk analyse, den beste tiden på dagen å legge ut, trendvideoer og mer.
  Slik sletter du YouTube-loggen din automatisk

Denne planen er flott for små og mellomstore bedrifter som ønsker å oppnå bedre avkastning på videomarkedsføring.

 • Boost: Priset $39/måned, denne planen gjelder for 1 bruker og 1, 3 eller 5 kanaler. Den inkluderer 20 konkurrentsporing, 5, 10 eller 15 trendvarsler, et søkeordsøk på 40, 100 eller 200 videoer per måned; e-post- og chatstøtte, og andre avanserte funksjoner som videoarkivering, tagger, bulk SEO, Facebook-syndikering og mer.

Det er flott for større bedrifter som ønsker bedre utnyttelse av videoer.

 • Boost+: Den starter på hele $415/måned og kan brukes av 1 bruker for opptil 5 kanaler. Den har alle premiumfunksjonene og støtten som trengs for å øke videomarkedsføringstiltakene dine.

Men med premium-funksjonene den gir, kan det hende at planen ikke passer bra hvis du starter kanalen din der ute på grunn av høye priser.

Så hvis du spør meg, er Boost-planen den beste med alle de nyttige funksjonene, men bare hvis du er dedikert til YouTube og har et godt budsjett for hånden.

På høyt nivå

 • Bidrar til å øke organisk rekkevidde
 • Bedre styring av YouTube-kanalen din
 • Kraftig analyse å bruke
 • Konkurransefordel
 • Gratis Firefox og Chrome-utvidelse

Er det verdt pengene dine 🤑?

vidIQ er kraftsenteret med imponerende funksjoner og verktøy som kan ta YouTube-reisen din til en spennende tur. Du vil ikke bare like å markedsføre det, men det vil også ta mindre tid og krefter å lage og publisere videoene dine enn du pleide å gjøre før.

Hvis du ønsker å gjøre YouTube til ditt heltids-mas eller er interessert i å øke kanalen din eksponentielt høyt, er vidIQ et flott alternativ. Bestem derfor en plan basert på dine langsiktige mål, budsjett og preferanser for å skyte opp pengene dine og populariteten.

x