11 måter å fikse Skype fortsetter å koble fra på PC

Skype er en av verdens mest brukte kommunikasjonsplattformer. Programvaren brukes av bedrifter over hele verden for taleanrop, chatting og videosamtaler. Denne gratis-å-bruke plattformen hjelper med rimelige internasjonale samtaler. Spesielt i disse tider når det å jobbe hjemmefra har blitt en ny trend, har Skype hjulpet grundig med å holde folk tilkoblet og har sørget for at arbeidet aldri stopper. Det er enkelt å koble til ved hjelp av Skype, da det bare krever en god internettforbindelse. Som med alle andre nettbaserte applikasjoner på nettet, er det vanlig med noen få feil eller feil, og Skype er intet unntak fra det. Det har vist seg å støte på problemer mens du kobler til under samtaler. Dagens guide om Skype fortsetter å koble fra vil hjelpe deg med å løse eventuelle problemer du står overfor mens du er i samtale med noen. Ikke bare dette, men å diskutere hvorfor Skype fortsetter å koble fra er også viktig, da det vil hjelpe deg å vite om årsakene som utløser problemet. Så hvis Skype-samtalen kobles fra umiddelbart, kan du prøve forskjellige metoder som vil bli diskutert i dokumentet. La oss nå begynne Skype for business fortsetter å koble fra guiden med en gang.

Slik fikser du Skype fortsetter å koble fra på Windows-PC

Fortsett å lese for å løse Skype-anropsavbrudd umiddelbart problem på Windows 10 PC i detalj.

Hvorfor fortsetter Skype å koble fra?

Det første trinnet i dette dokumentet er å gjenkjenne ulike årsaker bak Skype-frakoblingsproblemet. Hovedproblemet med å betjene Skype er at det krever stor båndbredde og derfor den beste internettforbindelsen. Bortsett fra nettverkstilkoblingen, kan følgende årsaker føre til problemer med Skype-frakobling:

  • Hvis du har brukt Skype lenge på enheten din, kan det være på tide å oppdatere den siden den utdaterte versjonen av appen kan avbryte den fra å fungere bra.
  • Et annet problem som kan resultere i dette problemet kan være en feil eller en feil i programvaren til appen eller systemfilene.
  • Korrupte eller skadede filer av Skype mens du laster ned og installerer det kan være enda en grunn til å utløse frakoblingsproblemet.

  • Utilstrekkelig Skype-kreditt kan også være årsaken til at Skype-samtalen viser en frakoblingsfeil.

  • Hvis VPN er aktivert i systemet ditt, kan det også redusere tilkoblingen.

De fleste Skype-brukere er enten PC- eller bærbare brukere, med tanke på at plattformen brukes til forretningsformål. Våre rettelser for i dag er sentrert rundt Windows-brukere som har en tendens til å møte problemer med frakobling i Skype under samtaler. Så la oss begynne med vår første løsning for å løse Skype-problemet:

Metode 1: Feilsøk Internett-tilkobling

Som nevnt tidligere er internett-tilkobling av stor betydning for Skype. Plattformen er gratis å bruke, men krever god båndbredde på Internett-nettverket ditt. Ofte har svak eller dårlig forbindelse vist seg å være den fremtredende skyldige av alle. For å fikse dette problemet kan du bare prøve å starte ruteren på nytt. Du kan også prøve å koble til et annet nettverk hvis det er mulig hvis ingenting fungerer. Du kan også prøve å koble fra andre enheter koblet til Wi-Fi for å utelukke internettproblemer. Hvis problemet vedvarer og du ser ut til å ha svak tilkobling, kan du enkelt løse det med metodene gitt i guiden vår, Langsom Internett-tilkobling? 10 måter å få fart på Internett! Også hvis du har noen problemer med nettverkstilkoblingen, kan du sjekke artikkelen vår for å feilsøke problemer med Internett-tilkobling på Windows 10.

Metode 2: Bekreft Skype-status

Hvis Skype for business fortsetter å koble fra selv etter å ha løst problemet med internettforbindelsen, må du sjekke Skype-serveren. Skype har en dedikert side for Skype-status der du kan sjekke om programmene og funksjonene fungerer bra. Siden viser problemer med infrastrukturen til applikasjonen. Du kan navigere til Skype-status og sjekk om serveren er nede. I tilfelle det er det, kan du vente til Microsoft fikser det.

Metode 3: Legg til Skype-kreditt

Hvis du ringer et telefon- eller mobilnummer ved hjelp av Skype, krever det Skype-kreditt sammen med en god internettforbindelse. Hvis kredittene ikke er nok på kontoen din, vil du ikke kunne foreta noen anrop og vil møte problemer med frakobling. Du kan sjekke kreditten din ved å bruke trinnene nedenfor:

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Skype og klikk på Åpne.

2. Når du har logget på Skype-kontoen din, klikker du på ikonet med tre prikker øverst på skjermen.

3. Nå, under Administrer-alternativet, klikk på Skype til telefon.

Hvis det ikke er noen kreditter, kan du legge dem til for å fortsette å ringe.

Metode 4: Bekreft båndbreddekrav

For å unngå at Skype fortsetter å koble fra, er en god internettforbindelse viktig. Ikke bare det, men Skype krever også god båndbredde. Derfor må du sjekke båndbreddekravene til PC-en din for å se om det er årsaken til at Skype ikke fungerer som det skal. Båndbreddekravene er forskjellige for taleanrop, videosamtaler og tekstchatter:

  • For et vanlig taleanrop bør minimumsbåndbredden være 30 kbps.
  • For videosamtaler bør den være minst 128 kbps oppstrøms og nedstrøms.
  • For høyoppløselige videosamtaler eller konferansesamtaler må båndbredden være minimum 512 kbps.

Derfor er det viktig å sjekke båndbredden, du kan til og med bruke noen verktøy for å måle den. Hvis du ikke vet om noen gode verktøy, kan du lese vår guide om 5 beste båndbreddeovervåkings- og administrasjonsverktøy.

Metode 5: Oppdater Skype-appen

Hvis ingenting ser ut til å fungere til nå og du fortsatt lurer på hvorfor Skype fortsetter å koble fra mens du ringer, bør du velge å oppdatere appen din med en gang. Mesteparten av tiden oppstår problemet på grunn av en utdatert app. Å kjøre en eldre versjon kan gjøre appen din sårbar for feil og andre mindre problemer som bare kan løses med en ny oppdateringsinstallasjon. For å oppdatere Skype, følg instruksjonene nedenfor:

1. Trykk på Windows-tasten, skriv inn Microsoft Store, og klikk deretter på Åpne.

2. Naviger nå til Bibliotek-delen av appen.

3. Klikk deretter på knappen Få oppdateringer.

I tilfelle det er noen nye oppdateringer tilgjengelig, vil programmet automatisk installere dem på PC-en din. Når du oppdaterer Skype, kan du starte den og sjekke om frakoblingsproblemet er løst nå.

Metode 6: Deaktiver oppringer-ID

Anrops-ID er en annen grunn til at Skype-samtalen kobles fra umiddelbart. Hvis personen du ringer har aktivert anrops-ID-funksjonen i Skype-kontoen sin, er sjansen stor for at de ikke har lagret Skype-kontakten din og anrops-ID blokkerer anrop fra en anonym innringer. Denne funksjonen er kjent for å koble fra samtaler umiddelbart uten svar og nummerfrakobling. Du kan spørre personen du ringer om de har slått på dette alternativet. Du kan be dem om å deaktivere funksjonen, eller du kan prøve å ringe dem fra en annen Skype-konto.

Metode 7: Koble fra brukere

Du må også utelukke muligheten for at kontoen din er logget på et annet sted eller at noen har logget på med samme legitimasjon som din på en egen enhet. Dette er også et vanlig problem å støte på og kan også resultere i en frakoblingsfeil. Du kan se etter andre brukere ved hjelp av følgende trinn:

1. Trykk på Ctrl + Shift + Esc-tastene samtidig for å starte Oppgavebehandling.

2. Klikk nå på fanen Brukere ovenfor.

3. Hvis andre brukere blir funnet, høyreklikk på dem og velg Koble fra.

4. Start til slutt datamaskinen på nytt og deretter Skype for å se om problemet er løst.

Metode 8: Lukk bakgrunnsprogrammer

Det er tider når bakgrunnsprogrammer ikke lukkes ordentlig, og disse aktive appene fortsetter å kjøre i bakgrunnen og fortsetter å tømme datamaskinens nettverksressurser, noe som påvirker hastigheten, noe som til slutt kan påvirke kvaliteten på Skype-samtaler, noe som resulterer i at Skype for business fortsetter å koble fra. I så fall må du lukke alle disse unødvendige appene fra bakgrunnen, og for å gjøre det kan du ta hjelp av vår guide om hvordan du deaktiverer bakgrunnsapper i Windows 10.

Metode 9: Installer lyddriveren på nytt

Drivere for systemet ditt hjelper til med å samhandle maskinvare med operativsystemet og er virkelig nyttige komponenter. Imidlertid kan ofte en utdatert eller problematisk lyddriver forstyrre funksjonene til andre applikasjoner på systemet ditt, i dette tilfellet fortsetter Skype å koble fra mens du ringer. Derfor må du enten oppdatere den utdaterte lyddriveren eller ganske enkelt installere den på nytt for å løse problemer med dens korrupte filer. Du kan lese og vite alt om hvordan du avinstallerer og installerer drivere på nytt på Windows 10 i vår informative guide.

Metode 10: Bekreft internasjonale veisperringer

Du må også være klar over at landet ditt kan bli blokkert for apper som Skype på grunn av nasjonale brannmurer. Internett-leverandører kan ha filtrert disse tjenestene i tilfelle du har din egen telefonvirksomhet. Derfor må du også være oppmerksom på slike veisperringer.

Metode 11: Installer Skype-appen på nytt

Det siste alternativet som er igjen for deg hvis du har prøvd alle de ovennevnte rettelsene, er å installere Skype på nytt på enheten din. En fersk kopi av Sype hjelper til med å løse problemer med applikasjonen i form av korrupte filer, og det løser til slutt at Skype fortsetter å koble fra også. Så installer appen på nytt ved å bruke trinnene nedenfor:

1. Trykk på Windows + I-tastene samtidig for å starte programmet Innstillinger på PC-en.

2. Klikk nå på Apps-verktøyet.

3. Finn deretter Skype i listen og klikk på den for å velge Avinstaller.

4. Bekreft prosessen ved å klikke på Avinstaller igjen.

5. Når du er ferdig, starter du PC-en på nytt.

6. Deretter åpner du Microsoft Store fra søkefeltets meny.

7. I den, søk etter Skype og klikk på Get for å installere den på nytt på PC-en.

***

Vi håper at dokumentet vårt på Skype fortsetter å koble fra veiledet deg godt om forskjellige årsaker som utløser samtaleforstyrrelser i appen og flere metoder som kan hjelpe deg med å fikse det. Gi oss beskjed om dine tanker, spørsmål eller forslag ved å legge igjen kommentarer nedenfor.

  Hvordan endre sidemarger i Word
x