11 universelle ønskeliste-apper for å legge til produkter fra et hvilket som helst nettsted [2023]

Glemmer du ofte bursdagene til dine lukkede og fullfører med å kjøpe gaver i siste liten? Eller er du en som har sett på noe, men nå ikke har råd til det?

Ikke bekymre deg fordi ønskeliste-apper er her for å hjelpe deg med å møte dine behov. Som et resultat kan du sette sammen en tilpasset samling av varene du ønsker å kjøpe og lagre den på brukerkontoen din for senere bruk. La oss forstå den store bruken av ønskeliste-apper i hverdagen.

Hva er ønskeliste-apper?

Lag en ønskeliste, gaveideliste, ferieliste eller handleliste raskt og enkelt med ønskeliste-appen. Du kan spore prisendringer på tvers av flere butikker og gjøre kjøp enklere ved å opprette en ønskeliste.

For å få mest mulig ut av ønskelisten din for neste store begivenhet, er det best å planlegge. Ønskelisteapper kan hjelpe deg med å organisere valgene dine for maksimalt utbytte.

Hvorfor bør du bruke ønskeliste-apper?

Ønskelisteapper er din perfekte venn for å fjerne alle plagene dine. Mens noen ønskeliste-apper hjelper deg med å gi gaver, lar andre deg lage en liste over tingene du vil kjøpe.

Her er noen grunner til at du bør bruke ønskeliste-apper:

 • Du kan spore varene du vil kjøpe for fremtidig referanse.
 • Du kan dele ønskelisten din med dine nære personer. De kan gi deg gavene du liker.
 • Influencers kan bruke den til å dele de best sorterte produktene på markedet.
 • Hvis du går tom for penger, lagre produktet i ønskeliste-appen. Du kan da kjøpe den når du har råd.

La oss sjekke noen av de beste ønskeliste-appene på markedet.

Gaverike

Giftful gjør det enkelt å lage den perfekte ønskeliste. Du kan lage et register eller en ønskeliste å dele med venner og familie, som deretter kan gjøre krav på varene de ønsker å gi.

Du kan legge til gaver fra et hvilket som helst nettsted ved å bruke nettleseren i appen eller trykke på delesymbolet på en hvilken som helst lenke. I tillegg kan du innvilge venners forespørsler uten at de vet det, så de vil bli overrasket når du gir dem gaven. Det gjør det enkelt å legge til ønsker på listen.

  Topp 15 beste iCloud Unlock Bypass-verktøy

Du kan laste ned denne appen for iOS-enheten din.

WishUpon

Lag og del dine ønskelister for alle kjøp på ett sted med WishUpon. Appen vil varsle deg via e-post når prisen på varene du har lagret synker. I tillegg kan du oppdage daglige tilbud og eksklusive rabatter gjennom appen.

Sjekk ut hva som er populært på andres ønskelister i Utforsk-feeden. For en sømløs opplevelse, installer den gratis nettleserutvidelsen fullstendig koblet til Wishupon-mobilappen.

Appen er tilgjengelig på både Play Store og App Store for nedlasting.

 • Tilgjengelig på:

 • Android

 • iOS

WishSprout

WishSprout-appen kan hjelpe ved å gi sanntids push-varsler for å få vennenes kommentarer så snart du lagrer et element på listen din. Dette lar deg aldri gjøre et solo-kjøp på Internett igjen.

Unngå å spørre noen personlig om en ønsket gave. Bare send dem en lenke til Wishsprout-registeret ditt, og se at jobben mirakuløst blir gjort for deg. Alle favorittene dine kan administreres og spores på ett sted. Dette gjør den til den ideelle appen for shopping, bøttelister osv.

Du kan få denne appen på både Android- og iOS-enheter.

 • Tilgjengelig på:

 • Android

 • iOS

Ting å få meg

Things To Get Me-appen er helt uavhengig av enhver butikk. Enhver gjenstand kan legges til i den nåværende listen din, som du kan dele med familie og venner slik at de kan krysse av for varene de får deg.

Brukeropplevelsen er sømløs med denne appen. På appen kan du enkelt vedlikeholde og gjennomgå ønskelisten din. Ved å opprette en konto på ønskeliste-appen kan du administrere flere lister. Det beste er at denne appen er helt gratis.

Last ned denne appen på dine Android- og iOS-enheter.

 • Tilgjengelig på:

 • Android

 • iOS

Listery

Å bruke Listery er den beste og enkleste måten å administrere gavelisten din på. Du trenger ikke holde styr på andre sider eller ønskelister, siden alt er tilgjengelig her. Del en lenke til ønskelisten din med familie og nære ledsagere, slik at de kan gi deg det du trenger.

Med Listery Plus kan du nå lage ubegrensede lister og ønsker. Den beste egenskapen er mangelen på påtrengende reklame og lenker til partnernes butikker. Du kan også gjøre private lister og cravings bare tilgjengelige for deg.

Bruk denne appen for å sikre at du aldri går glipp av en begivenhet som forandrer livet. Hvis en hendelse nærmer seg, vil Listery-appen varsle deg. På denne måten forblir du forberedt og klar til å lage en ønskeliste for personene du bryr deg om.

  Hvordan lage regler i Gmail

Denne appen er tilgjengelig for nedlasting for både Android og iOS.

 • Tilgjengelig på:

 • Android

 • iOS

Giftbuster

Lag ditt egendefinerte gaveregister på Giftbuster for alt fra bursdagsgaver til bryllupsgaver. Gjør det enkelt og raskt for dine kjære å kjenne dine sanne nåværende preferanser.

Med bare ett klikk, lagre alle lenker og produktdetaljer uten å forlate nettleseren. I tillegg får du kuponger, prisendringer og avtalevarsler fra dine kjære merkevarer.

Kapasiteten til å lage flere lister ved hjelp av denne appen er den beste funksjonen. Dermed vil bruk av Giftbuster-appen ikke resultere i flere anger, gjengaver eller refusjoner.

Du kan få denne appen både på Play Store og App Store.

 • Tilgjengelig på:

 • Android

 • iOS

WishList.com

WishList.com gjør det enkelt å legge til ethvert element fra hvilken som helst nettside. Du kan nå gi ønskelister til familie og venner og få ønsket gave. Bare lagre de beste fra hvilken som helst nettside for deg eller andre.

Bare organiser det på ett sted og send det til dine kjære. Du kan lage nydelige, personlige ønskelister på WishList.com med bilder og bakgrunnsgrafikk og dele disse WishLists med venner og familie.

For å lage invitasjoner til samlinger eller aktiviteter, kan du også bruke deres omfattende bildebibliotek eller sende inn fotografier. Følg personer som deler interessene dine for å se hva som står på ønskelisten deres. Du kan raskt legge til varer til ønskelisten din fra deres.

Last ned appen for dine Android- og iOS-enheter.

 • Tilgjengelig på:

 • Android

 • iOS

Elfster

For ferier og andre sosiale sammenkomster er Elfster den beste måten å organisere gaveutveksling, hemmelige nisselister og gavelister på. Familien og vennene dine kan sette opp ønskelister for å gjøre kjøp praktisk hele året.

Forenkle gavekjøpet og bare aldri stress over å ikke ha noen forslag igjen. Se på kjøpetrender og ønskelister for å se hva kundene vil ha.

For dine kommende gaveideer kuraterer Elfster til og med gaveanbefalinger. For å sikre at familiemedlemmer kjøper den ideelle gaven til barna dine, kan du legge til ønsker på ønskelisten deres.

  12 beste geokoding og kart API-løsning for applikasjonene dine

Få denne appen fra Play Store eller App Store.

 • Tilgjengelig på:

 • Android

 • iOS

Wishr

Wishr gjør det enkelt å dele ønskelister i den digitale tidsalder. Du kan enkelt dele ønskelister med alle med ett enkelt klikk. Du bør ikke invitere vedkommende til appen, men du kan stemme på hva du ønsker å tilby vedkommende.

Hver person som legger inn et gaveforslag kan se andres forslag. Dermed er det ingen dupliserte gaver fordi det er enkelt å stemme på hvem som får hvilken gave.

Du kan også gi bilder slik at alle kan forstå hva som blir sagt. Enten du er en streamer eller influencer, gi publikum dine ideer eller produktanbefalinger gjennom denne appen.

Du kan nå få denne appen for iOS- og Android-enhetene dine.

 • Tilgjengelig på:

 • Android

 • iOS

Make-A-List av Garbek

Garbeks Make-A-List-app hjelper deg å holde deg organisert. Du kan lage handlelister, gjøremålslister, ønskelister eller en hvilken som helst annen liste du trenger. Det er ingen grense for antall lister, listeelementer eller notater du kan legge til.

Du kan dele lister eller notater og konvertere lyd til tekst. Du kan også stille inn påminnelser for listene eller notatene dine, slik at du aldri glemmer viktige datoer i dine kjæres liv. Og du kan bruke emojis med denne programvaren.

Last ned og bruk denne appen på en Android-enhet.

Giftster

Giftster gjør det enklere og morsommere å gi gaver for hele familien. Lag ønskelister for ekteskap, babyshower, juleferier og bursdager i din nye familiegruppe og del dem med alle.

Alle kan få tilgang til og handle fra hverandres ønskelister på ett sted, og de kan merke varer som kjøpte for å unngå å gi dupliserte gaver.

Gavemottakeren er uvitende om statusen, og beskytter overraskelsen. Gjør listene dine private, bare delt med grupper eller offentlige, slik at alle kan se dem i søk, eller bare dele koblingen med personer du stoler på.

Last ned denne appen fra Play Store i dag.

Siste ord

Å ha en universell ønskeliste-app installert i nettleseren din kan gjøre netthandelsopplevelsen mer effektiv og organisert. Disse appene som er omtalt i denne artikkelen kan hjelpe deg med å spare tid og holde styr på de ønskede produktene dine på flere nettsteder.

Derfor, hvis du leter etter en universell app for å legge til produkter fra et hvilket som helst nettsted, kan du utforske denne listen for et perfekt kjøp.

Deretter kan du sjekke ut gaveplattformene til ansatte for å sikre en lykkeligere arbeidsplass.