tipsbilk.net

11 virtuelle IBAN-leverandører for jevne grenseoverskridende forretningsbetalinger

I dagens globale økonomi trenger bedrifter og enkeltpersoner ofte å motta betalinger fra internasjonale kunder eller foreta transaksjoner over landegrensene. Imidlertid kan tradisjonelle banksystemer være trege, dyre og kompliserte.

Skriv inn virtuell IBAN, som tilbyr en strømlinjeformet og kostnadseffektiv løsning for internasjonale pengeoverføringer. La oss lære mer om virtuell IBAN og hva de har å tilby til bedrifter som ønsker å utvide internasjonalt.

Et virtuelt IBAN (International Bank Account Number) er et digitalt bankkontonummer som ikke er relatert til en fysisk bankkonto. Det er et kraftig verktøy for bedrifter og enkeltpersoner som trenger å administrere flere kontoer og transaksjoner i forskjellige land uten å måtte sette opp og vedlikeholde tradisjonelle bankkontoer.

Virtuelle IBAN-er forenkler grenseoverskridende betalinger og reduserer kostnadene forbundet med internasjonale transaksjoner. Med et virtuelt IBAN kan bedrifter motta betalinger fra kunder over hele verden, og de kan også foreta betalinger i forskjellige land. Disse er perfekte for alle som ønsker å strømlinjeforme sine internasjonale betalingsprosesser.

Hvordan er et virtuelt IBAN forskjellig fra et vanlig IBAN?

Et virtuelt IBAN er en digital representasjon av et tradisjonelt IBAN med noen viktige forskjeller som gjør det unikt egnet til moderne bankbehov. Mens et vanlig IBAN er et standard bankkontonummer for mottak og sending av internasjonale betalinger, går et virtuelt IBAN utover denne grunnleggende funksjonaliteten for å gi en mer enkel og effektiv bankopplevelse.

En av de viktigste forskjellene mellom de to er at et virtuelt IBAN kan administreres helt online uten å trenge en fysisk bankfilial eller tradisjonell bankinfrastruktur. Dette gjør det mye mer tilgjengelig for virksomheter som opererer fra avsidesliggende områder eller de som foretrekker å administrere bankvirksomheten uten å besøke bankene.

Hvilke fordeler gir et virtuelt IBAN til en bedrift?

Et virtuelt IBAN kan gi en rekke fordeler for en bedrift, spesielt når det gjelder effektivitet, kostnadsbesparelser og fleksibilitet. Her er noen overbevisende grunner til at bedrifter bør vurdere å bruke et virtuelt IBAN:

 • Enkel sporing av innkommende betalinger: Du kan tilordne hver virtuelle IBAN til en spesifikk kunde eller betalingskanal, slik at bedrifter enkelt kan identifisere innkommende betalinger og avstemme dem med regnskapspostene deres.
 • Kostnadseffektive internasjonale betalinger: Et virtuelt IBAN kan motta og utføre internasjonale betalinger til en lavere kostnad enn tradisjonelle bankoverføringer. Dette er fordi virtuelle IBAN-er er spesielt laget for å lette transaksjoner over landegrensene, og eliminerer behovet for mellombanker og tilhørende gebyrer.
 • Forbedret kontantstrømstyring: Med en virtuell IBAN kan bedrifter motta betalinger fra forskjellige kilder i flere valutaer. Dette bidrar til å forbedre kontantstrømstyringen ved å gi sanntidstilgang til midler og redusere behovet for manuell intervensjon.
 • Større fleksibilitet: Bedrifter kan bruke virtuelle IBAN-er til å opprette separate kontoer for spesifikke formål, for eksempel lønn, leverandørbetalinger eller prosjektutgifter.
 • Forbedret sikkerhet: Virtuelle IBAN gir et ekstra lag med sikkerhet for bedrifter, siden de kan motta betalinger uten å avsløre sensitiv bankinformasjon. Dette bidrar til å beskytte bedrifter mot svindel og identitetstyveri, samtidig som det sikrer overholdelse av databeskyttelsesforskriftene.
  6 beste nettbaserte regnearkløsninger for samarbeidende team

Flere leverandører i markedet tilbyr virtuelle IBAN-tjenester til bedrifter. Når det er så mange virtuelle IBAN-leverandører å velge mellom, kan det være vanskelig å finne den beste for dine behov.

Dette blogginnlegget vil se på noen av de beste virtuelle IBAN-leverandørene og deres funksjoner, som gjør at de skiller seg ut for å hjelpe deg med å finne den rette virtuelle IBAN-leverandøren som passer dine behov.

Lønnssett

Velg Payset for å sende og motta midler både lokalt og internasjonalt med din dedikerte multi-valutakonto. Payset lar deg åpne en gratis dedikert konto i flere valutaer for å overføre penger i 34 forskjellige valutaer til de beste valutakursene.

Støttet av et lovende sett med funksjoner, gir Payset en sikker og pålitelig plattform for å budsjettere, spore utgifter, overføre midler og administrere økonomien din.

Nøkkelegenskaper:

 • Støtte for 34 valutaer og konvertering mellom 38 forskjellige valutapar.
 • Gir bedriftskort knyttet til IBAN-konto
 • Støtter pengeoverføring til alle banker over hele verden.
 • Minimale konverteringsgebyrer og sanntidskurser.
 • Støtter forskjellige betalingsmetoder, inkludert SWIFT, SEPA, Target2, Faster Payments, CHAPS og mer.

Klok

Wise, tidligere kjent som TransferWise, er et kjent finansteknologiselskap som tilbyr virtuell IBAN som en av sine tjenester. Det gjør det lettere for bedrifter å motta betalinger i flere valutaer over hele verden. Med sin tilstedeværelse i 170 land og støtte for 50 valutaer, kan du velge at Wise sender og mottar penger internasjonalt.

Nøkkelegenskaper:

 • Rask å sette opp, kunder kan opprette en virtuell IBAN-konto på få minutter uten fysisk adresse eller lokal banktilstedeværelse.
 • Wise er kjent for å kreve de laveste avgiftene for deres virtuelle IBAN-tjeneste som tillater transaksjoner i flere valutaer.
 • Sikkerhetsoverholdelse, strenge standarder og 2FA sikrer fullstendig personvern for data.

Monneo

Monneo gjør det mulig for virksomheter å opprette og administrere flere virtuelle IBAN-er skreddersydd til deres behov gjennom et nettverk av banker. Du kan åpne flere valutakontoer etter å ha bare én IBAN-kontoavtale.

Denne IBAN-leverandøren gir automatisert avstemming og batchbetalinger og overvåker transaksjoner i sanntid for å sikre at pengene dine er sikre til enhver tid.

Nøkkelegenskaper:

 • Støtte for SEPA- og SWIFT-betalinger for å gjøre det mulig for bedrifter å sende og motta betalinger innen Europa og globalt.
 • Lar deg motta internasjonale betalinger i 18 valutaer og sende betalinger i 134 valutaer.
 • Monneo sikrer overholdelse av internasjonale forskrifter og lover mot hvitvasking av penger.
 • Angi kontroll og parametere for å skreddersy IBAN-kontoene dine til dine behov.
 • Administrer og tilordne spesifikke brukere til online IBAN-kontoer
 • Utnytt én enkelt pålogging for å få tilgang til alle kontoer, selskaper, banker og grupper
 • Transaksjonsovervåking i sanntid for å sikre sikkerheten ved overføringer.
  Slik bruker du handlings- og deleutvidelser på iPhone og iPad

Guavapay

Guavapay virtuelle IBAN gir klienter sanntidstilgang til deres virtuelle IBAN. Den har en nettportal der de kan administrere transaksjonene sine og se kontosaldoene deres.

I tillegg tilbyr selskapet funksjoner som valutaveksling, betalingsruting og samsvarskontroller for å sikre at alle transaksjoner er sikre og i henhold til regulatoriske krav.

Nøkkelegenskaper:

 • Unik multi-valuta IBAN-konto som støtter betaling i ønsket valuta.
 • Bytte valuta til de laveste prisene og avgiftene
 • Støtt bulkbetalinger i forskjellige valutaer over hele verden
 • Tilpass regler for betalingsruting og velg de mest effektive og kostnadseffektive betalingskanalene.

Rapyd

Rapyd gjør det mulig for bedrifter å foreta betalinger og få tilgang til markeder raskere enn noen gang før. Dets uovertrufne betalingsnettverk og Fintech-as-a-Service-plattformen gjør det mulig for selskaper og forbrukere å handle lokalt og internasjonalt i ethvert marked.

Nøkkelegenskaper:

 • Tilpassbare IBAN-referansefelt for å inkludere ekstra data som fakturanumre eller klient-ID-er.
 • Sanntidsvarsler for inngående og utgående transaksjoner, slik at brukerne kan holde seg oppdatert med kontoaktiviteten deres.
 • Ingen ekstra bankgebyrer eller ekstra avstemming.
 • Tilgjengelighet i over 40 land og støtte for 25 valutaer.

Novalnet

Novalnet er en anerkjent betalingstjenesteleverandør som prioriterer sikkerhet og compliance og har implementert flere sikkerhetstiltak for å sikre sikkerheten til virtuelle IBAN-er. Dens virtuelle IBAN-er er fullstendig SEPA-kompatible, noe som betyr at de kan brukes til innenlandske og grenseoverskridende betalinger innenfor EU.

Nøkkelegenskaper:

 • Bedrifter kan overvåke kontosaldoene sine i sanntid og administrere kontantstrømmen effektivt.
 • Avstemmer automatisk mottatte betalinger med tilsvarende fakturaer, sparer tid og reduserer risikoen for feil.
 • 24/7 vedvarende overvåking av kritiske funksjoner for å sikre at enhver uregelmessighet blir varslet umiddelbart.
 • Påpasselige svindeldeteksjonssystemer takler umiddelbart trusler etter hvert som de oppstår.

Ibanisere

Ibanize hevder å tilby raske og effektive internasjonale betalinger og valutavekslingstjenester med konkurransedyktige priser og lave avgifter. Plattformen er designet for å være brukervennlig og kan nås via en nettleser eller mobilapp.

Nøkkelegenskaper:

 • Raske og effektive internasjonale betalinger for raske og effektive globale betalinger innen en dag
 • Mobilapp for enkel tilgang til kontoinformasjon, betalinger og transaksjonshistorikk
 • Administrer IBAN-er ved å bruke API for å motta sanntidsvarsler om dine inngående betalinger.
 • Alle virtuelle IBAN-er utstedt av TrustPay er EUR-denominert SEPA-kontoer.

RationalFX

Financial Conduct Authority (FCA) regulerer fullt ut RationalFXs virtuelle IBAN-er, som leveres i samarbeid med PrePay Solutions (PPS), en ledende e-pengeutsteder og leverandør av betalingstjenester.

Virtuelle IBAN-er er tilgjengelige i over 30 valutaer og kan brukes til ulike betalinger, inkludert lønnsbetalinger, leverandørbetalinger og administrasjon av internasjonale utgifter.

Nøkkelegenskaper:

 • Konkurransedyktige valutakurser hjelper bedrifter og enkeltpersoner med å spare penger på valutakonverteringsgebyrer.
 • Den lar kunder enkelt administrere sine virtuelle IBAN-er, se saldoer, spore transaksjoner og foreta betalinger i sanntid.
 • Massebetalingsalternativer for å betale og motta flere mottakere i flere valutaer gjennom ett enkelt IBAN.
  Slik kansellerer du Instacart-abonnement

PayDo

PayDo lar bedrifter og enkeltpersoner motta betalinger i flere valutaer gjennom ett enkelt IBAN. Dens virtuelle IBAN-er støttes av store europeiske banker, noe som betyr at brukere kan nyte den samme sikkerheten og påliteligheten som en tradisjonell bankkonto.

Nøkkelegenskaper:

 • PayDos åpningsprosess er rask og enkel, med de fleste søknader godkjent innen 24 timer.
 • Automatisert betalingsavstemming for å avstemme betalinger og oppdatere brukerkontosaldoen i sanntid, noe som reduserer manuelt arbeid og forbedrer nøyaktigheten.
 • Lar enkeltpersoner og bedrifter sende og motta penger umiddelbart og beholde og utveksle valutaer.
 • Støtter enheter og enkeltpersoner for å arrangere SEPA-, SWIFT- og Target2-overføringer uten begrensninger.
 • Laveste valutakurser og minimale gebyrer for innenlandske og internasjonale pengeoverføringer.

KIarpay

Bedrifter kan godta og tildele så mange dedikerte IBAN-er som de trenger til individuelle kunder ved å bruke Klarpays virtuelle IBAN-er for å forenkle avstemming. Den tilbyr en enkelt kanal der bedrifter kan sende penger direkte til mottakerens bankkonto. Samtidig gir det full oversikt for bedrifter om påløpte kostnader og gjeldende valutakurser.

Nøkkelegenskaper:

 • Et tilpassbart dashbord for klienter å administrere sine virtuelle IBAN-kontoer og transaksjoner.
 • IBAN hevder å overholde alle relevante forskrifter og har implementert ulike sikkerhetstiltak for å beskytte klientdata og transaksjoner.
 • Lar virksomheter handle gjennom SEPA og SWIFT i mer enn 90 land i over 70 valutaer.
 • 2-faktor autentisering for å utføre transaksjoner sikkert.

Payoneer

Med Payoneer virtuelle IBAN kan bedrifter motta betalinger i flere valutaer, som deretter kan trekkes tilbake til deres lokale bankkonto eller brukes til å betale leverandører eller andre forretningsutgifter. Bedrifter må registrere seg for en Payoneer-konto og bekrefte identiteten deres før de bruker tjenestene.

Når de er bekreftet, kan bedrifter generere et virtuelt IBAN og bruke det til å motta kundebetalinger.

Nøkkelegenskaper:

 • Tilgjengelighet i over 150 land og støtter flere valutaer, inkludert USD, EUR, GBP, JPY, AUD, CAD og mer.
 • Den gir dedikert støtte til sine virtuelle IBAN-kunder, inkludert hjelp med å sette opp og administrere kontoen og løse eventuelle problemer som måtte oppstå.
 • Den nominelle avgiften for hver innkommende betaling varierer med valuta og betalingsmåte.
 • Motta automatisert digital FIRC direkte til kontoen din gratis.

Konklusjon

Virtuelle IBAN-leverandører øker den tradisjonelle banknæringen ved å gi bedrifter en mer effektiv, tilpasningsdyktig og kostnadseffektiv måte å administrere sin økonomi på.

Virtuelle IBAN-er, som kan inneholde flere valutaer og gjøre transaksjoner globalt, er raskt i ferd med å bli en game changer for virksomheter av alle størrelser. Ettersom virtuelle IBAN-leverandører fortsetter å innovere og forbedre tjenestene sine, kan vi forvente et betydelig skifte i hvordan virksomheter administrerer sine økonomiske operasjoner i de kommende årene.

Å omfavne virtuelle IBAN-er for virksomheten din vil gi en mer effektiv, tilpasningsdyktig og kostnadseffektiv måte å administrere økonomi på.

Du kan også tilby de beste virtuelle kortleverandørene for forretningsutgifter.

x