14 Starbound Server Hosting for å slippe løs din interstellare fantasi

Du kan legge ut på en interstellar reise med vennene dine ved å bruke Starbound Server Hosting-tjenestene. Hvorfor utforske universet alene når du gjør det med vennene dine og gjøre det enda morsommere?

Starbound er ikke bare et 2D-spill som alle andre. Det er en hel opplevelse som tar deg rundt i et tilfeldig generert univers med sitt eget antall planeter, skapninger og så mye mer du kan utforske. Dette spillet lar deg utforske, lage og til og med bruke kampferdighetene dine til å bekjempe det onde i verdensrommet.

Enten du er ny i dette spillet eller en profesjonell som allerede har avdekket universets hemmeligheter, er det fortsatt mye mer. Nå, før du kan hoppe over i å velge riktig serververt for deg og vennene dine, sørg for å gå gjennom serien med krav du trenger for å sette opp serveren, dens fordeler og de nødvendige funksjonene.

Å bruke en dedikert server vil gi deg hele kontrollen til å spille sømløst og legge til så mange venner og til og med opprette et fellesskap. Så vi prøvde noen av de beste serverhostingene på internett og laget en liste som kan være perfekt for deg.

Så, spenn deg fast og gjør deg klar med utforskningshattene dine; vi er i ferd med å gå inn i sonen for Starbound Server-hosting og utforske.

Fordeler med å bruke Starbound hostingserver

Vent litt! Før vi kan hoppe direkte til listen over servere, må du lese denne. Du er kanskje fortsatt i tvil om hvorfor du til og med trenger å gå gjennom dette bryet med å lage en server.

Ikke bare kan du nyte dette spillet med vennene dine, men du har full kontroll over spillinnstillingene. Her er noen fordeler ved å bruke en vertsserver.

Tilpasning og kontroll

En av de største fordelene med å bruke Starbound serverhosting er muligheten til å tilpasse og ta full kontroll over spillopplevelsen din. Du kan endre innstillingene, legge til spillere, velge spesifikke konfigurasjoner og gjøre mye mer uten avbrudd.

Flerspilleropplevelse

En annen glimrende fordel som vi ofte har snakket om, er at du kan spille med vennene dine. Med bruk av en dedikert server kan du sikre at spillopplevelsen er mer eksklusiv for vennene dine eller til og med velge å lage et lukket fellesskap, avhengig av hva som fungerer best for deg.

Jevn spillopplevelse

I stedet for å bruke delte servere eller offentlige servere, kan du velge å gå med dedikert serverhosting. Vi har også prøvd begge alternativene, og det er ingen tvil om å innrømme at det å ha en dedikert server gir en jevnere spillopplevelse med reduserte etterslep, raskere lastetid og stabilitet.

Minimumskrav for Starbound serverhosting

Deretter må du vite mer om minimumskravene for å sette opp stabil serverhosting. Vi har laget en liste over minimums- og anbefalte krav til serverhosting nedenfor.

SpesifikasjonMinimumskrav Anbefalte kravProsessorDual-core, 2,0 GHz Quad-core, 3,0 GHz eller høyereRAM2GB4GB eller høyereStorage4GB8GB eller mer (SSD)OperativsystemWindows, Linus, macOSWindows, Linus, macOS (oppgradert)Nettverk5Mbps opplastingshastighet10Mbps eller høyere

De ovennevnte kravene kan endres basert på antall spillere du ønsker å legge til serveren din. Du trenger flere multi-tråder og kjerner for en jevn spillopplevelse hvis du ønsker å legge til flere spillere til serveren din. Det samme kan sies for å legge til mer RAM for å forhindre forsinkelser overhodet.

La oss nå se på de beste Starbound Server Hosting-alternativene.

Nodecraft

Nodecraft-serververten er en av de beste for å gi deg den beste Starbound-spillopplevelsen noensinne. En av de største fordelene med å bruke Nodecraft er det eksepsjonelle brukergrensesnittet som lar deg navigere gjennom alle funksjonene og innstillingene uten problemer.

Du kan få abonnementet gratis til å begynne med, og hvis du er fornøyd med ytelsen, kan du bytte til den betalte serveren. Denne hostingen bruker NodePanel som lar deg sette opp serveren i løpet av sekunder. Annet enn dette kan du lage moddede servere, installere plugins og leke med forskjellige konfigurasjoner direkte fra smarttelefonene dine.

Nodecraft har satt opp lokasjoner over hele verden, og sikrer lav ventetid og null etterslep. Med nøyaktige sikkerhetskopier i skyen kan du lage den nøyaktige kopien av filene og innstillingene dine. Ved å bruke dette kan du teste nye konfigurasjoner på eldre sikkerhetskopier uten å endre innstillingene for det nye oppsettet.

Videre starter prisene på $9,98 per måned, som er et ganske anstendig beløp for å komme i gang.

Egenskaper

 • Servere med DDoS-beskyttelse
 • Gratis prøveversjon tilgjengelig
 • Fortsett å sjekke med sanntidsstatistikk
 • Ett-klikks installasjonsprogram for modpacks
 • Server i Sør-Amerika

Den er tilgjengelig på

HostHavoc

HostHavoc er den mest pålitelige og pålitelige vertsleverandøren for spillservere på internett. Det faktum at den tilbyr 72 timers pengene-tilbake-garanti taler for seg selv og ytelsen. Denne serveren er kjent for sin rimelige pris og eksepsjonelle kundestøtte.

Det er over 11 globale datasentre for HostHavoc som opprettholder høy nettverkstilgjengelighet. Du kan forvente en 99,9 % oppetidsgaranti på nettverket, som sikrer jevn ytelse og minimal nedetid gjennom spilløktene dine. Når vi snakker om et brukergrensesnitt, fungerer denne vertstjenesteleverandøren på TCAdmin v2 kontrollpanel som er enkelt å bruke, selv for nybegynnere.

  Reparer uventet zip-filfeil 0x80004005

Hvis du møter problemer mens du setter opp serveren, eller hvis du finner nedetid, er kundeservice tilgjengelig 24×7 over hele verden for å fikse slike problemer. Dessuten, ved hjelp av DDoS-beskyttelse, er alle dine data og server beskyttet mot ethvert ondsinnet angrep som kan føre til ytelsesproblemer.

Egenskaper

 • Enkel å installere mods og plugins
 • Tilbyr 2-trinns autentisering
 • Strålende kundestøtte
 • 72 timers risikofri pengene-tilbake-garanti
 • Umiddelbar oppsett tilgjengelig
 • 11 datasentre globalt

Host Havoc har en rimelig prisstruktur som starter på $9 per måned.

GameServer Kings

Du kan nå velge Starbound-serververten basert på antall spillere du ønsker å legge til.

GameServer Kings er priset basert på hvor mange spillere du håper å få serveren for. Du kan velge mellom 6 spillere til opptil 50 spillere og mer. Du vil elske den generelle tjenesten som tilbys av vertsleverandørene, som tilbyr 24 timers refusjonspolicy hvis du ikke er fornøyd med tjenestene deres.

Den beste delen, fremfor alt, er det faktum at den fullt ut støtter RCON-verktøyet også, og du kan få full kontroll over serveren din fra hvor som helst i verden. Du kan til og med integrere Steam Workshop i serveren din og få like mange plugins og mods til spillet ditt.

Har du ikke de nødvendige mods på Steam? Ingen bekymringer.

Du kan laste ned mods fra den eksterne pålitelige nettsiden med noen få enkle klikk. Nå, hvis du er ny på alt dette, kan du snakke med kundestøtte via live chat, som er tilgjengelig 24×7, eller sende dem spørsmålet ditt. Andre grunnleggende funksjoner du finner her er DDoS-beskyttelsen, installering av tilpassede plugins, kart, spillmoduser og mye mer.

Egenskaper

 • Rimelig
 • 24-timers pengene-tilbake-garanti
 • Dusinvis av spillmoduser er tilgjengelige
 • Installer tilpassede plugins og kart
 • 24 x 7 kundestøtte

Prisene øker basert på antall spillere du legger til serveren din. Du kan også velge planer for 3 måneder, 6 måneder og 12 måneder på samme måte.

Apex Hosting

Apex Hosting er kjent for å være blant de beste leverandørene av spillhosting på nettet. Ikke bare er det utmerket for Starbound-serveren, men også det beste for å spille Minecraft også. Spørsmålet er hva som gjør det til det beste blant alle?

Det er tonnevis av funksjoner som gjør at den skiller seg ut blant listen over vertsleverandører vi har nevnt her. Du kan få tilgang til spillpanelet fra smarttelefonen eller hvilken som helst datamaskin du jobber med. Noen av funksjonene inkluderer en oppetidsgaranti på 99,9 % sammen med ultralav ventetid som gir deg den beste spillopplevelsen.

Når du har betalt og kjøpt abonnementet, er prosessen enkel og smidig etterpå. Med enkle konfigurasjoner og installasjonsprosesser kan du sette opp serveren i løpet av minutter. Bortsett fra det vil serveren din sannsynligvis bli oppdatert automatisk, sammen med automatiserte sikkerhetskopier.

Egenskaper

 • 24/7 Live kundestøtte
 • Automatiske sikkerhetskopier og oppdateringer
 • Konsekvent pålitelig oppetid
 • Gratis underdomener
 • Ubegrensede spilleautomater

Prisen starter på $7 og går opp på samme måte basert på minnet du velger å gå med.

ShockByte

ShockByte Starbound serverhosting er som ingenting du har kommet over til nå. De hevder å tilby 100 % oppetid, og gjør det beste blant alle vi har vurdert. Du kan sjekke ut dette kravet ved å få minimumsabonnementet deres, og hvis ting ikke fungerer slik du håper på, kan du få full refusjon innen 72 timer.

Så snart du kjøper leieserveren vil du motta alle påloggingsdetaljer og annen info for serveren din i posten. Herfra kan du konfigurere alle innstillingene du ønsker, legge til flere spillere og begynne å spille.

Du kan velge prisplan basert på antall spillerautomater og minnet du ønsker å få. Totalt sett er det ganske rimelig sammenlignet med konkurrentene. Noen av funksjonene inkluderer automatiske oppdateringer og sikkerhetskopier. Sammen med dette får du også ubegrenset SSD-lagring og båndbredde for enhver hostingplan.

Fremfor alt, hvis du ikke har noen anelse om hvordan du setter opp alt og begynner å spille på disse serverne, kan du åpne en live chat med kundestøtte. Jeg prøvde til og med å stille noen spørsmål rundt klokken 02.00, og de var i stand til å hjelpe meg umiddelbart.

Egenskaper

 • Støtter alle mod-pakker
 • DDoS-beskyttelse
 • Automatiske oppdateringer og sikkerhetskopier
 • 100 % oppetid
 • Støtter Modding
 • 24-timers pengene-tilbake-garanti

Videre starter prisstrukturen på $4,99/måned basert på planen du skal med.

AleForge

Hvis du ønsker å lage et fellesskap av Starbound-spilling med vennene dine og andre spillere, er Aleforge serverhosting det du trenger å gå med. Du kan starte abonnementet ditt og betale med spilleautomaten. Under kassen kan du ganske enkelt velge faktureringssyklus og antall plasser, som kan gå så høyt som 64 plasser.

Det er for øyeblikket fem serverplasseringer med 99,9 % oppetid som tilbyr forsinkelsesfri spilling. Selv om du er ny på dette, gjør det brukervennlige kontrollpanelet det enkelt å navigere rundt og administrere serveren. Mod-installasjonsprogrammet lar deg installere Steam Workshop-innhold, modpakker, plugins og mer.

Fremfor alt, det beste med denne serveren er at du kan gjøre en testkjøring i 10 dager gratis. Etter dette kan du enten velge å oppgradere den eller si opp abonnementet. Jeg personlig elsket prosessoren med høy klokkehastighet og ubegrenset diskplass. Du får NVMe SSD-harddiskene som fungerer 6 ganger raskere enn de vanlige SSD-stasjonene.

  11 beste programvare for ressursstyring for små og mellomstore bedrifter

Egenskaper

 • Automatisert oppgaveplanlegging og servervarsler
 • Enkelt å bruke kontrollpanel
 • Ett klikk mod installatører
 • 24/7/365 kundestøtte
 • Gratis prøveversjon tilgjengelig
 • Tilbyr ubegrenset diskplass
 • 5 datasentre

AleForge tilbyr deg en gratis prøveversjon i 10 dager, og den betalte planen starter på $9 per måned. Du kan velge plan basert på antall spillere, minnekapasitet og andre faktorer.

Strømlinjeforme servere

Streamline Servers er perfekt egnet for spillere som har et enormt fellesskap av Starbound-spillere. Denne vertsleverandøren er tilgjengelig for spilleautomater for 8 til 256 spillere. Du kan ganske enkelt klikke på Bestill nå for å starte betalingsprosessen og velge hvilken type server du vil kjøpe.

Noen av alternativene å velge mellom inkluderer faktureringssyklus, plassering, CPU-hastighet, CPU-prioritet, spor og annen tilleggsinformasjon. Så snart du har foretatt betalingen vil serveren være klar med nødvendige installasjoner i løpet av minutter. Når du går videre, gjør deres ett-klikks modinstallasjonsprogram det enklere å installere hvilken som helst mod i løpet av sekunder.

Serverne er for tiden plassert på 22 steder rundt om i verden. Du kan velge blant dem mens du legger inn en bestilling. Med disse mange plasseringene kan du velge den som er nærmest deg og nyte spill uten etterslep.

Streamline Servers legger til flere funksjoner og har et utmerket laget kontrollpanel med en fleksibel design og flere sider for å hjelpe deg med å administrere alle aspekter av serveren.

Egenskaper

 • Tilgjengelig på 22 steder
 • Støtter mer enn 50 spill
 • DDoS-beskyttelse
 • 24×7 kundestøtte
 • Ett-klikk mod installasjonsprogram

Prisstrukturen starter fra $2,00/slot.

GTX-spill

GTX Gaming er en av de eldste vertsleverandørene for spillservere. De tilbyr en rekke alternativer du kan velge mellom mens du velger typen vertsplan du ser etter. Uansett antall spor du ønsker å gå med, får du opptil 5 GB ledig minne og opptil 100 GB gratis lagring.

Du kan til og med bytte til andre spill med noen få enkle klikk gratis når som helst du måtte ønske det. GTXGaming har noen av de beste funksjonene der 100 % av serverne er på SSD-er og kjører på 4,2Ghz klokkehastighet i7-prosessorer.

Når vi snakker om serverne, er det 14 datasentre rundt om i verden. Du kan velge den som er nærmest deg for best ytelse. Dessuten er GTX-servere alltid online og er DDoS-beskyttet for å forhindre datatyveri.

Bortsett fra Starbound, er det 100+ spill tilgjengelig med forskjellige mods og et kontrollpanel som gjør det enkelt å navigere rundt. Totalt sett var støtteteamet tilgjengelig i løpet av minutter etter innsending av billettene og gjorde prosessen ganske jevn under hele samtalen jeg hadde med dem.

Egenskaper

 • 5 GB ledig RAM
 • Opptil 100 GB gratis lagringsplass
 • Rimelig
 • Enkel å sette opp
 • Automatiske sikkerhetskopier og oppdateringer av serveren din
 • Spillbytte tilgjengelig
 • 24 timers pengene tilbake-garanti

Videre er det svært rimelig og koster bare rundt $1 per spilleautomat.

Bluefang Solutions

Bluefang Solutions er et annet rimelig alternativ hvis du er på et budsjett. De tilbyr Overseer Panel, som er ganske brukervennlig og lar deg konfigurere serverinnstillingene dine, for eksempel spillmodus, kart og mye mer.

Hvis du er en profesjonell utvikler som elsker å leke med koder, kan du bruke Command Line Editor på serveren til å redigere konfigurasjonsfilene for spillserveren, for eksempel spillmoduser, spillergrenser og mer. Med 100 % FTP-tilgang kan du ta hele kontrollen over serveren og alle filene.

Jeg var i stand til å endre serverinnstillingene og installere tilpassede spillmods og plugins enkelt med noen få enkle trinn. Blant settet med funksjoner vil du elske SSD-lagringsstasjonen som er mye raskere enn harddisken. Denne serverhostingen gir deg en 72 timers pengene-tilbake-garanti, noe som gjør det lettere å velge hvis du ikke er fornøyd med tjenestene.

Egenskaper

 • Tilbyr dedikert IP-adresse
 • 24/7 kundestøtte
 • 72 timers pengene-tilbake-garanti
 • Svært rimelig
 • Tilbyr tilsynspanel

Du kan kjøpe Bluefang Solutions vertstjeneste fra $15/måned per 10 spilleautomater.

PingPerfect

PingPerfect er en av våre favoritter når det gjelder å velge en serverhosting for Starbound. Den har haugevis av funksjoner som gjør den svært gunstig både når det gjelder brukervennlighet og rimelighet. Fra og med maskinvaren bruker PingPerfect de nyeste CPU- og lagringsstasjonene for å gi deg den beste generelle ytelsen under mye bruk.

Når du går videre får du også 1 GB med nettplass hvor du kan annonsere for spillserveren din, kommunisere med andre spillere og mer. Hvis du ikke er fornøyd med tjenestene som tilbys av PingPerfect, kan du benytte deg av 48 timers pengene-tilbake-garanti ved å kontakte kundestøtte, som også er tilgjengelig 24×7.

Når det gjelder sikkerhet og å holde dataene dine trygge, er serveren din utstyrt med DDoS-beskyttelse som oppdager og reduserer eventuelle angrep i sanntid og sikrer jevn funksjon hele veien. Alle dataene dine blir også sikkerhetskopiert regelmessig slik at du aldri mister noen av dataene dine under noen omstendigheter.

Egenskaper

 • Rimelig og enkel å bruke
 • 48 timers pengene tilbake-garanti
 • Mobilt kontrollpanel tilgjengelig
 • Tilbyr gratis debranding
 • Enkel å bruke spillbyttefunksjon
 • 24 x 7 kundeservice

Videre elsket vi spillpanelet, som var enkelt å navigere og konfigurere med sin intuitive design. Tilgjengeligheten til globale datasentre gjør den generelle opplevelsen uten forsinkelser. Også vertstjenestene er priset fra $16,60/måned per 10 spilleautomater.

  Hva er hyperautomatisering, og hvorfor er det viktig?

Gaming Deluxe

Gaming Deluxe er kjent for å ha noen av de beste serverne i verden, som bruker det beste settet med maskinvarefunksjoner. De kjører på i7- eller i9-prosessorer eller Dell-servere med E3/E5-prosessorer som er kategorisert under de høyytende CPUene. Når du begynner å bruke serverne for spillingen din, kan du oppleve multitasking-funksjoner som å administrere spilllogikk, spillertilkobling osv.

Denne vertsleverandøren har et av de beste, enkleste, men likevel svært tilpassbare kontrollpanelene som du enkelt kan navigere rundt. Med liten eller ingen guide nødvendig, kan du enkelt sette opp serveren etter kjøpet. Som andre vertsleverandører på denne listen, tilbyr Gaming Deluxe 24 timers refusjonspolicy.

Foreløpig tilbyr de bare 7 datasentre globalt, noe som ikke er mye, men det fungerer bra for de som bor i nærheten av disse stedene. For å legge til mer her, får du også DDoS-beskyttelse på serveren din som holder dataene dine trygge mot eventuelle angrep.

Egenskaper

 • Umiddelbar oppsett tilgjengelig
 • Gir ekstern backup
 • Tilbyr DDoS-beskyttelse
 • Rimelig og billig
 • Full FTP-tilgang
 • 24 timers pengene tilbake-garanti
 • 7 datasentre globalt

Prisen for Starbound serverhosting her starter fra kun £10,00.

1G serververt

1G Server Host er kjent for å være den eneste vertsleverandøren som tilbyr 5,2 GHz spillservere med lavest mulig kostnad. Ikke bare vi, men brukere over hele verden har elsket tjenestene som tilbys av teamet, sammen med rask kundestøtte hele veien. Du kan bli med i Discord-serveren deres, hvor du kan få raske vedlikeholdsoppdateringer sammen med bedre svar fra teamet når det trengs.

Når vi kommer over til listen over funksjoner, som vi nevnte, tilbyr de en 5,2 GHz prosessor med 16 kjerner og 32 tråder. Serverne mottar opptil 7000 mbps hastighet for den raskeste responstiden mens du er hektet på å fange over Starbound-universet.

For å sikre at du ikke mister noen data i mellomtiden, tar 1G seg av det i backend og lager en fullstendig offsite backup for deg.

Egenskaper

 • Bytt til et annet spill umiddelbart
 • Bruker tilpasset TCAdmin-panel
 • 72 timers pengene tilbake-garanti
 • Full ekstern sikkerhetskopiering
 • Ubegrenset antall spillere
 • 9 globale lokasjoner

Videre er den mest interessante delen av denne serverhostingen at du kan legge til et ubegrenset antall spillere til enhver plan du velger. Og prisen starter fra kun $15,00.

Nitrado

Vi har en annen Starbound server hosting som er både rimelig og lett håndterlig. Nitrado Server Hosting har en rekke abonnementsplaner som du kan velge fra basert på antall spillere du vil legge til serveren din. Det kan starte fra 4 spillere til så høyt som 200 spillere.

Det er rundt 8 globale datasentre med eksepsjonelle sett med maskinvare og funksjoner som direkte påvirker spillopplevelsen din. Velg riktig datasenter som er nærmest deg for bedre tilkobling og også lav ventetid.

Vi elsket hvor enkelt det var å administrere hele serveren helt fra starten. Når du har kjøpt vertsplanen, kan du enkelt sette opp alt og installere mods, plugins og mer. Annet enn dette kan du administrere konfigurasjonene og til og med dele tilgang til serveren med vennene dine for bedre administrasjon.

For å holde deg oppdatert på det siste vedlikeholdet, oppdateringene og hendelsene knyttet til spillfellesskapet, kan du bli med i Discord-fellesskapet, Nitrado Community-arrangementer og andre lignende aktiviteter.

Egenskaper

 • Daglige sikkerhetskopier og automatiske oppdateringer
 • DDoS-beskyttelse
 • Installer mods og plugins enkelt
 • Støtte på flere språk
 • Rimelig
 • 9 datasentre

Og du kan komme i gang med Nitrado-vertstjenester fra £1,15 per måned.

ScalaCube

ScalaCube er en av de beste Starbound Server-hostingene og blant de billigste så langt. Datasentrene er tilgjengelige globalt, men på utvalgte steder. Med denne vertstjenesteleverandøren kan du få noen av de beste funksjonene til en anstendig prisplan.

For å komme i gang kan du umiddelbart sette opp serveren i løpet av sekunder etter kjøpet. Du vil få all informasjonen du trenger for prosessen, og du er i gang. Ved å bruke full FTP-tilgang kan du dessuten konfigurere innstillinger, laste opp, slette og gjøre mye mer med filene som har full kontroll over det.

Ikke bare dette, hvis du er villig til å gjøre ting enklere, kan du også gi tilgang til andre spillere og nyte spillingen. Bortsett fra dette får du et gratis domene sammen med abonnementet ditt.

Når du går videre, vil DDoS-beskyttelsen holde serveren din og alle spilldataene dine trygge mot angrep og datalekkasjer. ScalaCube hevder også å ha en 99,9% oppetidsgaranti som vi også mottok mens vi testet spillingen vår.

Egenskaper

 • Automatisk fornyelse refusjon mulig innen 10 dager
 • Øyeblikkelig oppsett
 • Oppetidsgaranti på 99,9 %
 • Konkurransedyktige priser
 • Flere valutaer godtas
 • Billettstøtte tilgjengelig

Du kan få vertstjenester fra $4,99 per måned, men det er ingen gratis prøveversjoner tilgjengelig.

Konklusjon

Her er vi med alt du trenger å vite om Starbound Server Hosting og alle dets funksjoner. Jeg har personlig anmeldt hver av dem og sørget for å skrive ned min erfaring med hver av dem, slik at du også kan bestemme hva som passer deg best. Vel, sørg for at du går gjennom hver av dem før du kommer til en konklusjon.

Mens noen har det beste settet med funksjoner, er andre billigere, men med begrensede funksjoner. Derfor kan du separere dem basert på budsjettet ditt og funksjonene du leter etter og deretter bestemme på samme måte. Vi elsket Apex Hosting, HostHavoc og alle de andre som har et sterkt sett med maskinvare for å gi den beste spillytelsen.

Hvilken velger du? 😃