tipsbilk.net

12 beste API-er for e-postbekreftelse og validering for produktet ditt

E-postmarkedsføring er fortsatt en av de mest effektive kanalene for å nå ut til målgruppen din, som kan resonere med produktet eller tjenestene dine.

I følge Statistavar det totale antallet e-postbrukere globalt 3,9 milliarder i 2019, og dette anslås å nå 4,48 milliarder i 2024.

Og det tallet er nesten halvparten av verdens befolkning.

Det er virkelig fascinerende!

Derfor er det en klar indikasjon på at e-postmarkedsføring er en flott mulighet du ikke bør gå glipp av. Hvis du har en bedrift, må du utnytte denne muligheten til å nå kundene dine for å generere trafikk, øke engasjementet og øke inntektene.

Men du har kanskje opplevd at noen ganger gir e-postmarkedsføringstiltak ikke de ønskede resultatene.

Hva er årsaken bak det?

Vel, årsaken kan være mange, inkludert kvaliteten på e-poster. Hvis e-postlisten din består av e-postadresser som er feil, har spamfeller osv., fører det til kompromittering av leveringsevnen.

Finnes det noen løsning?

Ja, en måte å løse dette problemet på er å bruke en e-postbekreftelsesløsning.

Hva er e-postbekreftelse?

E-postbekreftelse innebærer prosessen med å sjekke om en e-postadresse er nøyaktig, gyldig og leveringsdyktig. Og et e-postbekreftelsesverktøy gjør akkurat det; det er ansvarlig for å kontrollere disse aspektene. Programvaren bruker teknikker som syntakssjekk, gjenkjenning av engangsadresse, domenesjekk og så videre.

Hvorfor trenger du det?

Markedsføringsteam legger alltid vekt på å bygge e-postlisten sin. Men sjansen er stor for at alle disse e-postene ikke er riktige.

Hvis du fortsetter å sende e-post til feil eller ugyldig adresse, vil det resultere i høyere fluktfrekvens. For ikke å nevne, Internett-leverandører kan begynne å behandle e-postadressen din som spam. Derfor vil alle e-postene dine gå rett til brukerens spam-mapper, og ingen vil lese den noen gang.

Men ikke bekymre deg, hvis du har en e-postbekrefter ved din side!

Deretter, når du bygger et e-postrelatert produkt eller nettsted, er det viktig å integrere det med en e-postbekreftelses-API.

Det åpner en stor dør til muligheter, inkludert:

Reduserte fluktfrekvenser

E-postbekreftere viser deg detaljerte resultater. De kan vise uleverbare, feilaktige, rollebaserte adresser, slik at meldingene dine lander på ønsket destinasjon. Med denne informasjonen i hendene kan du fjerne unødvendige adresser for å redusere fluktfrekvensen.

Rengjør e-postlisten

Ved å bruke e-post-API for å sjekke e-postadresser, kan du fjerne ugyldige adresser. Derfor er alt du har en ren liste med bare de ekte menneskene du ville elske å engasjere deg med.

Forbedre e-postleveransen

Når du er klar over nyttige e-postadresser på listen din, kan du bare sende e-post til disse brukerne. Dette betyr at prosentandelen av e-poster som blir levert i riktig innboks øker. Du kan nå sammenligne tidligere resultater med det nåværende resultatet for å se forbedringene i e-postleveransen.

Reduserer kostnader og sparer tid

Å lagre e-poster og sende hver enkelt av dem innebærer noen kostnader og definitivt tid. Du vet hvor vanskelig det er å samle den e-postlisten, vedlikeholde dem og sende en personlig e-post til hver enkelt av dem.

Ved å filtrere ut e-poster som ikke er nyttige eller feilaktige, kan du sende e-poster kun til ekte personer. Det sparer tid og utgifter.

Beskytter omdømmet ditt

Som forklart ovenfor, kan sending av e-post til ugyldige adresser i en stund føre til at Internett-leverandører og ESP-er begynner å betrakte deg som spam og kan svarteliste domenet ditt.

På denne måten forringes avsenderens omdømme. Men ved å bruke e-postbekreftere kan du forhindre disse uhellene og fortsette å sende meldinger til målgruppen din uten risiko for at mottakere flagger e-postadressen din som spam.

Til syvende og sist beskytter e-postbekreftere avsenderens rykte.

Så, uten å gjøre mer, la oss hoppe rett til å kjenne til noen av de beste e-postbekreftelses-API’ene for produktene dine.

  9 nettstedsverdikalkulatorer for å vite den sanne verdien av domenet ditt

Abstrakt API

Abstrakt e-postverifiserings-API er et utviklerfokusert e-postvaliderings-API som brukes av over 100 000 startups og selskaper, inkludert Shopify, Stanford, Payoneer.

API-et deres sjekker leveringsdyktigheten til en e-post ved å utføre flere kontroller og returnere dem i et JSON-format. Den inkluderer følgende.

  • Formatbekreftelse
  • Skrivefeilgjenkjenning med autokorrigeringsforslaget
  • Gratis gjenkjenning av e-postleverandør
  • Dummy e-postleverandør gjenkjenning
  • Rolle-e-postgjenkjenning (kontakt, hei, team osv.)
  • Catch-all e-postgjenkjenning
  • MX-sjekkbekreftelse
  • SMTP-leveranseverifisering

Abstract er en av API-ene som er både GDPR og CCPA-kompatibel ved ikke å lagre noen e-post.

Du kan bruke Abstrakt API for en rekke brukstilfeller, inkludert:

Og mange flere…

De tilbyr den største gratis planen på markedet med opptil 500 gratis forespørsler per måned. Deres betalte plan starter på bare $9 per måned.

Jeger

Bekreft om en e-postadresse er gyldig eller ikke bruker Jeger. Den viser leveringsdyktigheten til en e-postadresse med detaljerte valideringer sammen med en konfidenspoengsum.

Hunter viser flere nivåer av valideringer, inkludert format, e-postserversvar og domeneinformasjon. Den viser også en sammenligning med sin unike base, med over 100 millioner profesjonelle e-poster. Du kan bruke verifikatoren til å sjekke e-poster samtidig, noe som betyr at du kan bekrefte hele e-postlisten din.

E-postkontrollen kobler seg direkte til en SMTP-server i e-postvalideringsprosessen uten å sende e-post til brukerne. Ulike typer verifikasjoner som Hunter utfører, er å sjekke formatet, tull, disponibel og webmail-e-poster, MX-poster, godta-alt-domene, SMTP-sjekk og mer.

Du kan velge den gratis planen som kommer med 50 forespørsler eller gå for betalte planer, som starter på $49/måned for 1000 forespørsler. De betalte planene inkluderer fullstendige resultater med eksport for domenesøk, flere Gmail-tilkoblinger og prioritert støtte.

Kaptein Bekreft

Bekreft gyldigheten av e-poster enkelt og si farvel til duplikater, e-poster av lav kvalitet, spamfeller, avvisninger og mer med Kaptein Bekreft. Den lar deg importere e-postlistene dine fra krypterte CSV-filer og kan analysere og revidere dem effektivt.

Etter fullført e-postbekreftelse kan du enkelt laste ned filen. Captain Verify sjekker og rydder også opp i postlistene dine enkelt og raskt. Det gir ikke rom for feil, ugyldige eller feilstavede NPAI-e-poster.

Forbedre leveransen din med Captain Verifys sikre tjeneste, slik at du ikke mister noen samtale. Du kan også segmentere e-postlistene dine ved å avgrense alle dataene for bedre synlighet. I tillegg lar løsningen deg forbedre markedsføringskampanjene dine og øke avkastningen.

Captain Verify overholder strengt GDPR-regelverket og sikrer din bedrift og kundeinformasjon. I tillegg gir den en presis statistisk rapport basert på kvaliteten på databasen din.

Sjekk 1000 e-poster til $7 ved å opprette kontoen din. Du kan også dra glidebryteren hvis du vil sjekke flere e-poster.

Postbokslag

Postbokslag er en e-postbekreftelse og validering JSON API. Den er utstyrt med avanserte verktøy som syntaks og skrivefeilkontroll, filtrering av engangs- og gratis e-postleverandører, SMTP-verifisering, sjekk av e-postkvalitet og leveringspoeng.

Dette verktøyet er enkelt, og URL-strukturen er enkel å integrere. Den bruker JSON-format, som igjen er lett og sikkert gjennom 256-biters HTTPS-kryptering. I det øyeblikket en e-post lander på systemene dine, kan du sjekke gyldigheten der.

Mailboxlayer er knyttet til flere databaser som oppdateres regelmessig og inneholder e-postleverandører, som skiller engangs- og gratis e-post fra individuelle domener. API-en har skrivefeilkontroller, reflekterer numeriske poengsum og gir mente du-mene-forslag for å vise e-postkvalitet. På denne måten kan du filtrere ekte e-poster fra misbrukere.

Mailboxlayer API forenkler JSONP-tilbakeringing og tilbyr JSON-formatering for å øke e-postlesbarheten. Den viser kvalitetspoeng fra 0 og 1; 0 er for dårlig, og 1 er for godt. Det gjenspeiler e-postadressens kvalitet og leveringsevne.

Send e-post til Hippo

Med Send e-post til Hippo, kan du raskt validere e-postadresser i listen din mens du analyserer 74 datapunkter for hver av dem. Det er et perfekt alternativ for å integrere det i dine e-postrelaterte produkter fordi det gir resultater i sanntid og genererer en unik tillitspoeng – Email Hippo Trust Score.

Du kan bruke den til å filtrere online registreringer, oppdatere databaser og rense CRM-systemene dine. Få bedre kontroll over e-postlisten din ved å finne «catch-all» e-poster som har lave åpningsrater.

Beskytt avsenderens omdømme ved å fjerne e-poster som er svartelistet for spamming. Denne e-postbekrefteren kan også identifisere domener som krever gatekeeperavgifter for at e-poster skal nå ønsket destinasjon. Det hjelper deg å segmentere dataene dine bedre ved å gi deg informasjon om det aktuelle e-postsystemet slik at du kan forbedre leveringsevnen og engasjementet.

  App Eater avinstallerer flere apper; Gjør dem enkle å filtrere gjennom

E-post Hippo kan oppdage rollebaserte e-poster som generelt har lave åpningsrater sammenlignet med navngitte adresser. Den sjekker også MX-poster for å øke omfanget for e-postlevering sammen med grålister og e-postoppdagelse.

Du kan til og med oppdage domener med mørke nettlenker ved å bruke Hippo. Finn e-postservere for å filtrere bort svindlere og granske salgsemner. Du får et omfattende dashbord med rapporteringsverktøy og brukerdefinerte oppsett sammen med deteksjonssammendrag som kan lastes ned.

E-post Hippo leverer resultater fra flere datapunkter og hjelper deg med å lage arbeidsflyter effektivt. Den sjekker også syntaksfeil i sanntid, og hjelper deg med å opprette og sende varslingssvar. Dessuten kan du også identifisere om en e-postadresse er privat eller forretnings-e-post, noe som er nyttig for markedsføringstiltakene dine.

DeBounce

DeBounce er en e-postbekreftelse i bedriftsklasse som er kompatibel med de fleste programmeringsspråkene. Denne skybaserte løsningen er perfekt for både bulk- og sanntids e-postvalidering.

DeBounce kan ta seg av e-postbekreftelseskravet ditt selv om du har en bedrift med en enorm e-postliste, eller du er en individuell utvikler som ønsker at nye brukere skal registrere seg for din nye applikasjon. De tilbyr ende-til-ende-tjenester som kan dekke hele ditt behov for å ha en e-postbekrefter. Det fremmer enkel integrasjon og skalerbarhet. Minimer hard tilbakesending og ugyldige e-poster fra listen din ved å bruke SMTP-kontrollen.

DeBounce kan sjekke oppsamlingsdomener og engangse-poster. Det kan umiddelbart eliminere e-poster med ugyldig syntaks og duplisering. Den er utstyrt med anti-grå listeteknologi for å redusere ukjente e-poster.

Dens intelligente indikatorer for spam-trap kan eliminere spam-poster på kort tid. Du kan legge til teamet ditt på DeBounce-kontoen for samarbeid. Du får også domenebekreftelse for e-postadresser med status som parkert, ugyldig eller inaktiv – API-en sjekker om e-postene har gyldige MX-poster eller ikke.

Nyt kraftige integrasjoner med flere ESP-er, skjemaer og plattformer, inkludert Hubspot, Google Sheet, ActiveCampaign, AWeber, Mailchimp, Mailgun, Drip, WordPress, CovertKit, WooCommerce, WP-skjemaer, Zapier, Stripe, Ontraport, Shopify og mange flere.

SendGrid

Nyt bedre leveringspriser ved å bruke sanntids-API – SendGrid for å identifisere og fjerne ugyldige e-poster. Den er drevet av maskinlæring og taktikker som er vennlige for postboksleverandører for å øke leveringen.

SendGrid kan identifisere feilskrivede, engangs-, inaktive, ikke-eksisterende eller delte e-poster. Ved å koble API-en til skjemaene for registrering av potensielle salg, kan du oppdage falske oppføringer umiddelbart. Du kan også be besøkende om å sende inn skjemaene på nytt i samsvar med korrigeringsforslaget uten ekstra felt for bekreftelse.

SendGrid bruker ikke ødelagt SMTP-håndtrykk, som er en spamming-taktikk som mange leverandører bruker for å validere e-postadresser. De opprettholder tilliten til postkasseleverandørene ved å tilrettelegge kun for whitehat-avsendere.

Maskinlæringsalgoritmene deres informerer om gyldighetsskårene til e-postadresser, slik at du kan oppdage hvilke som faller i kategorien «god e-post». ML-modellen de bruker er opplært med 60 milliarder e-postdata per måned og vedlikeholdes og lages av dataforskerne deres. I tillegg beskytter de dataene dine ved å overholde GDPR.

SendGrid har også e-postmaler med betinget formatering og HTML-gjengivelse. Den tilbyr også SMTP-tjeneste og lar deg teste ytelsen mot spam, innboksgjengivelse og koblingsgyldighet.

Mailgun

Mailgun utfører 3-trinns valideringskontroller for e-postadressene dine. Det inkluderer å sjekke e-posten mot postkasseleverandøren. Den validerer også e-poster i tilpasset grammatikk fastsatt av ESP-ene. Mailgun integrerer grammatikksjekker med Gmail, Yahoo, Hotmail, etc. i e-postvalidatoren.

Med Mailgun får du en sterkere avsenderscore, slik at dine domenenavn og IP-adresser har et positivt rykte. Den kan også fange opp feil og oppdage dårlige adresser for å eliminere sjansene for leveringsproblemer. Når du har integrert API-en i registreringsskjemaene dine, kan den begynne å rense e-postlisten din.

Du kan forvente reduserte fluktfrekvenser ettersom verifikatoren fjerner stavefeil, engangse-poster og midlertidige adresser. Den er i stand til å validere over 200 millioner adresser i måneden. Den utfører postboksverifisering for å bekrefte om postkassen eksisterer eller ikke på det målrettede domenet.

  Slik gjør du en ekkoknapp til en hjemmelåseknapp

Du får et rapporteringsdashbord for å spore valideringer i henhold til en time og dag mens du finner spesifikke data angående e-postadresser og API-anropstyper. Du kan aktivere satsgrenser for API-nøkkelvalidering for å forhindre misbruk og administrere kostnader.

Bortsett fra det kan du også sjekke rullebaserte sjekker og engangspostkasser. Mailgun gir loggoppbevaring i opptil 30 dager med fullstendige detaljer om sendte e-poster. Få avansert e-postanalyse for å måle markedsføringsinnsatsen din.

WhoisXML API

API av WhoisXML API kan bekrefte gyldigheten, eksistensen og kvaliteten til en e-postadresse. Den utfører en detaljert validering i sanntid for e-poster som kommer fra nyregistrerte brukere og reduserer fluktfrekvenser og blokkerer spam.

API sjekker syntaksen til e-poster med hensyn til IETF-standarder. Det gjør det ved å kjøre en syntaktisk motor for e-postvalidering. Den sjekker også forbannelsesord, skrivefeil og identifiserer om en e-postadresse er disponibel eller ikke fra 2000+ tjenesteleverandører som GuerrillaMail, 10MinutesMail, Mailnator, etc.

Du kan sjekke eksistensen av postbokser ved å bruke emulatorer sammen med e-postservere ved å sjekke MX-postene. Sjekk om en e-postadresse er i stand til å motta e-post fra flere adresser eller ikke.

ZeroBounce

Få en 360-graders visning av e-postene dine ved å bruke ZeroBouncesom dekker 30+ status- og understatuskoder.

Du kan spore den generelle helsen knyttet til e-postbekreftelsen din med et omfattende dashbord. Den gir deg rapporter på daglig eller månedlig basis der du også kan velge tidsperiode for å se dem.

Dashbordet kan vise fire forskjellige typer detaljerte rapporter om individuelle statuskoder. Den inkluderer interaktive grafer med punkter som du kan holde musepekeren over for å få informasjon. Du kan også klikke på en understatus eller status vist i forklaringen for å filtrere diagrammet og se ønskede data.

Det er enkelt å integrere API med applikasjonen eller nettstedet ditt. Det krever bare noen linjer med koder, og du kan nyte denne lynraske API-en. Du kan også bruke deres API Sandbox hvis du vil teste kodeimplementeringene dine for e-postvalidering.

ZeroBounce API kan enkelt oppdage og fjerne spamfeller, støtende adresser og feilstavede domener fra e-postlisten din. Derfor kan du kontrollere spam-klager og beskytte IP-omdømmet. Den har utnyttet kunstig intelligens for å bygge et poengsystem som kan generere kvalitetspoeng for e-postadresser.

API-en er i stand til å integreres med SDK-er som .NET, Python, PHP, Swift, Java og mer sammen med forskjellige plattformer som Gmail, Drip, GetResponse, Facebook, Excel, Mailchimp, Salesforce, Shopify, Slack, Magento og mange flere .

For tilgjengelighet bruker den geo-redundante servere. ZeroBounce utnytter anti-grålistingsteknologi som gir nøyaktige resultater. Den kan også identifisere kjønnet til noen få e-poster ved å se på fornavnene. Du kan laste ned resultatene fra systemet hvis du vil.

Trumail

Ved hjelp av Trumail for e-postbekreftelse er enkel. Du trenger bare å utføre en GET-forespørsel. Per nå støtter den tre formater – JSON, XML og JSONP med en tilbakeringingsspørringsparameter.

API-en er skrevet i Go og ble bygget med tanke på å tilby en brukervennlig og enkel løsning til utviklere og bedrifter. Alle kan utnytte API-et for e-postverifisering for å filtrere e-postlisten deres og høste helhetlige fordeler.

Ta bedre beslutninger om hvem du må sende en e-post til ved hjelp av nøyaktige og sanntidsresultater. For å komme i gang, skriv inn e-postadressen du vil sjekke, trykk på knappen ved siden av den og vent.

Reacher

Reacher er en åpen kildekode e-postverifisering API. Den er skrevet på det presterende språket Rust, noe som gjør det raskt: det tar for øyeblikket 1,9 sekunder i gjennomsnitt å kjøre en sanntids e-postbekreftelse.

API-en kommer med anstendig dokumentasjon. Du kan imidlertid også prøve Reacher’s JavaScript SDK for bulkvalidering. Reachers forretningsmodell er et SaaS-abonnement, men siden det er åpen kildekode, er det også mulighet for å være vert for tjenesten selv.

For personlig bruk tilbyr Reacher 50 gratis e-postbekreftelser per måned.

Konklusjon

E-postmarkedsføring er eviggrønn, og for å fortsette å utnytte det meste av det, må du ha en ren e-postliste med færre eller ingen ugyldige eller spam-e-poster. Bruk et av de ovennevnte verifikasjons-API’ene for å integrere med produktene dine for bedre leveringsdyktighet.

x