12 beste DKIM-sjekkere for å forbedre e-postsikkerheten

DKIM leser for DomainKeys Identified Mail, og det er en av de mest avgjørende aspektene ved å motta e-posten din slik den ble sendt, uten noen endring.

Før DKIM ble introdusert, var e-poster utsatt for å bli endret mellom sending og mottak. DKIM fungerte som et segl som forsikret brukere om at en tredjepart ikke manipulerte e-post.

Så i denne veiledningen vil jeg lede deg gjennom hvorfor DKIM er så viktig og hva er de beste DKIM-sjekkertjenestene du kan bruke for å forbedre e-postsikkerheten.

Hvorfor DKIM er så viktig

Som nevnt ovenfor fungerer DKIM som et segl på posten din, så bare avsender og mottaker vet hva som er inne i den.

Og for å forstå dens betydning, er det nødvendig å lære hvordan det fungerer.

Først vil avsenderen generere et par kryptografinøkler: private og offentlige, og serveren vil signere e-posten (kjent som DKIM-signatur) mens den sender med den private nøkkelen.

På den annen side vil den offentlige nøkkelen bli lagret i avsenderens offentlige DNS-post.

Nå, når mottakeren mottar e-posten, vil serveren deres se etter DKIM-signaturen i e-postens overskrift og vil hente den offentlige nøkkelen fra DNS-posten.

Ved å bruke den mottatte offentlige nøkkelen vil den sjekke ektheten ved å beregne og matche hash-verdien til den som ble hentet fra signaturen.

  9 PDF til bilde (JPG/PNG)-konverterere som skal brukes i 2023

Hvis verdien samsvarer, betyr det at e-posten er autentisk og at den ikke ble endret i mellom.

En enkel prosedyre som lar deg bekrefte at e-postinnholdet ditt er som det er! 😀

Grunnen til at du vil se implementeringen av DKIM i nesten alle organisasjoner er sikkerhet. Se, i sin kjerne kan e-poster manipuleres mellom sending og levering.

Så det er viktig å vite om e-posten du mottok er original eller manipulert for å ha en negativ effekt på organisasjonen din, eller du kan bli angrepet personlig.

Det er ganske mye det! Den gjør én ting, men utførelsen er bunnsolid og lar deg bekrefte ektheten til den mottatte e-posten.

Vil du vite hvordan du setter opp DKIM på enklest mulig måte? Du kan se vår detaljerte veiledning om hvordan du setter opp DKIM for bedre og sikrere e-postlevering.

Men så er det et annet spørsmål. Hvilke DKIM-tjenester bør du bruke?

For å svare på det spørsmålet har jeg satt sammen en liste over noen av de beste DKIM-tjenestene på markedet.

I denne delen vil jeg lede deg gjennom en av de beste DKIM-sjekkerne som du kan bruke for å forbedre sikkerheten til e-posten din.

EasyDMARC

EasyDMARC tilbyr flere løsninger relatert til e-postsikkerhet og er kjent for å ha ganske god dokumentasjon for alle tjenestene.

Ved å bruke deres DKIM-oppslagstjeneste kan du ha omfattende analyser og innsikt knyttet til DKIM, slik at du kan ha ulike aspekter til sammen.

  5 datasett oppstart kan utnytte for bedre resultater

Mimecast

Mimecast spesialiserer seg på e-postsikkerhetstjenester, og det samme gjelder deres DKIM-sjekker.

Men bortsett fra deres DKIM-tjeneste, gir de også fantastisk dokumentasjon, beste praksis og konfigurasjonstips.

De Mxtoolbox er kjent for å tilby ulike DNS- og e-postrelaterte verktøy, alle fullpakket med brukervennlige brukergrensesnitt, så det er ikke nødvendig for deg å være en tekniker for å bruke deres DKIM-tjeneste.

Ved å bruke Mxtoolbox kan du forvente alle klokkene og fløyter, som feilsøkingsveiledninger for problemer relatert til DKIM, diagnostisk informasjon, etc.

dmarcian

Som navnet tilsier, dmarcian spesialiserer seg på DMARC (Domain-based Message Authentication).

Som alle andre DKIM-kontrollere på listen får du alle nødvendige funksjoner, som verktøy og ressurser for å forbedre DKIM, verktøy for å sjekke justering og diverse innsikter.

Dmarcly

Dmarcly er kjent for sine e-postbeskyttelsestjenester, der du kan sjekke om organisasjonen din er beskyttet eller ikke innen 20 sekunder gratis.

Og med et brukervennlig brukergrensesnitt gjør Dmarcly det enkelt å bruke DKIM og inkluderer tjenester som anbefalinger og de beste fremgangsmåtene du bør gjøre basert på arbeidsflyten din.

POWERDMARC

De POWERDMARC er en av de få som gir en gratis prøveversjon med en intuitiv opplevelse som de prøver å gjøre dette så enkelt som det kan bli.

Jada, du kan forvente alle de kritiske funksjonene med noen kirsebær på kaken-funksjoner som per sendekilde, trusselkart, trusselintelligens og mye mer.

post-tester

Som navnet tilsier, post-tester er en e-posttesttjeneste som tilbyr alle slags produkter relatert til e-postsikkerhet.

  Slik sletter du et innlegg på OfferUp

Det som tiltrakk meg mest ved posttesteren er at du får en helhetsvurdering av e-postleveringen med DKIM-resultatene.

DNSchecker

De DNSchecker er en nettbasert tjeneste som spesialiserer seg på DNS-baserte tilbud.

Ved å bruke deres DNSchecker kan du enkelt søke og hente DKIM-poster. De gir også tilleggsfunksjoner for DNS-sjekker og -oppslag.

DKIMCore

Langt, DKIMCore nøkkelkontroller er den mest minimale DKIM-kontrollen på listen.

I motsetning til de andre tilbudene, er det ikke mange alternativer tilgjengelig. Den er laget for å gjøre et par ting riktig, og den gjør den jobben ganske bra!

Protodave

I motsetning til mange alternativer som tilbyr flere løsninger, Protodave gjør bare én ting: Tilby robuste DKIM-kontrollløsninger med alt nødvendig utstyr.

Du kan forvente funksjoner som nøkkelvurdering, styrken til DKIM-nøklene, algoritmen og mye mer.

kurer

Courier DKIM-sjekker veileder deg gjennom alt det grunnleggende som trengs for å komme i gang med DKIM-sjekken, og sammen med det får du alle de avgjørende funksjonene, inkludert nøkkelvurdering, innrettingssjekk og mer.

SKYSNAG

SKYSNAG har hjulpet mange organisasjoner med å løse problemer med postlevering. Nøkkelelementet i tjenesten deres er at selv ikke-teknologiske brukere kan komme i gang med nesten ingen hikke.

Jada, du kan også forvente alle klokkene og plystre med deres DKIM-tjeneste med gratis sikkerhetssjekk for organisasjonen din.

Innpakning

Dette var mitt syn på et av de beste alternativene som er tilgjengelige for DKIM-kontrolltjenester. Jeg håper du vil finne denne listen nyttig.

Du kan også se på noen av disse verktøyene for e-postlevering for å sikre at kampanjene dine lykkes.