tipsbilk.net

11 AI reiseplanleggere for å generere personlige reiseruter

Reise rundt i verden🌏 har noen gang vært på kortet mitt, og jeg er sikker på at det er det for de fleste av dere. Men personlige reiseruter har en betydelig rolle i å lage spennende og minneverdige turpakker.

Etter hvert som folk blir informert om nye steder, har de en tendens til å reise mer. Reiselivsnæringen, sammen med internett, har hjulpet mennesker med å utforske jorden, fra eventyrlige fjell og strender til pilegrimsreiser, handlegater, etc.

Uansett hvor du går, hvis du planlegger godt før du reiser lange avstander, hjelper det strukturelle mønsteret av bevegelser og stopp deg med å utforske flere destinasjoner med enestående opplevelser.

Reiseplanlegger-apper hjelper turister betydelig med tilpasset planlegging og bestilling av flyreiser✈️ eller hoteller, og mange flere funksjoner. Men i dag blir AI-aktiverte verktøy kjent for å generere personlige reiseruter.

De reduserer effektivt arbeidet med å undersøke detaljene om transportruter, destinasjoner, hoteller, mat, budsjett, anmeldelser og annen nødvendig informasjon.

Euromonitors undersøkelse av reiseledere avslørte sin bekymring angående kunstig intelligens. Omtrent 90 % er enige i at AI-tjenester kan påvirke arbeidet deres de neste fem årene. Mange reiseplanleggings- og bestillingsselskaper har nå begynt å nærme seg AI-teknologi for samarbeid.

La oss finne ut hvordan generative AI-chatbots som ChatGPT, Google Bard og andre jobber for å generere passende reiseruter.

Er det verdt å bruke AI for turplanlegging? Hvordan virker det?

I denne nye æraen med tilgjengelig informasjon på nett, bruker potensielle reisende søkemotorer for å finne spesifikke detaljer om ekspedisjonen. Dette hjelper deg med å tilpasse fly-/hotell🏨-bestillinger på reiseplanlegger-apper.

På den annen side tilbyr samtale-AI-verktøy en utrolig opplevelse i å generere informasjon for turledelse. De jobber med fenomenet Generative AI for å trekke ut informasjon tilgjengelig over internett og gå tilbake med en kortfattet løsning.

Å sette spesifikke meldinger på disse chatbotene💻 er viktig for å generere de beste utdataene. Derfor bør du skrive en beskrivende forespørsel om turpreferansene for å få en personlig reiseplan.

Her skal jeg gi noen eksempler på hvordan ChatGPT og Google Bard kan brukes til å planlegge en tur. Jeg vil prøve med samme spørsmål på begge appene for å vise likheten/forskjellen i resultater.

AI-generert reiserute for ti dagers Europa-tur

Så la oss begynne å planlegge en tur til Europa i ti dager. Som et eksempel vil jeg legge inn noen passende spørsmål om disse to AI-verktøyene samtidig for å vise frem resultatene deres.

La oss først finne ut den beste tiden å reise til Europa.

«Hvilken er den beste sesongen for å reise til Europa?»

ChatGPT: Det gir fordeler og ulemper ved å reise i ulike årstider, fordelt på fire kvartaler i året. I tillegg er det generelle råd angående publikum, vær osv.

Bard: Den snakker eksplisitt om sommeren som høysesong med arrangementer og aktiviteter som kan nytes i løpet av denne tiden. Responsen gjøres interessant med tillegg av bilder.

Jeg ønsker å ta en biltur på 10 dager fra London til Sveits.

«Foreslå meg en 10 dagers biltur i Europa som starter fra London og slutter i Roma.»

  Slik legger du til Google Kalender i Outlook

ChatGPT: Den ti dager lange reiseplanen dekker ulike turistattraksjoner på spesifikke steder. Den planlegger dagene på forskjellige steder sammen med forslag til utforskninger.

Bard: Den lager ti dagers reiserute som dedikerer dagene til spesifikke aktiviteter. Attraktive bilder er også inkludert her.

Deretter er det nødvendig å være klar over utgiftene til slike turer.

«Hva er gjennomsnittsbudsjettet for turen ovenfor?»

ChatGPT: Den husker forrige spørring om reisen og gir faktisk en detaljert oversikt over utgiftene til transport, mat, overnatting osv., som varierer mellom $1500 og $4800.

Bard: Den husker også forrige spørring, og budsjettberegningen er til poenget. Appen foretrakk å holde turen økonomisk; derfor varierer anslaget mellom $500 og $1000.

Så la oss snakke om mat.

«Jeg er vegetarianer. Fortell meg, hvor kan jeg finne grønnsaksmat på turen som er planlagt ovenfor?»

ChatGPT: I samtaleuttalelser skriver appen om restaurantene og hotellene som tilbyr grønnsaksmat og foreslår å prøve ut noen spesialiteter på disse stedene.

Bard: Den listet opp tre restauranter for hver destinasjon som dekkes på turen og anbefaler å prøve noen populære grønnsaksretter som serveres her.

Til slutt bør vi generere en reiseplan med en fordeling av utgifter.

«Kan du generere en personlig reiseplan med detaljene ovenfor? Inkluder utgifter for hver dag med tanke på gjennomsnittlig overnattingspris, mat og drivstoff.»

ChatGPT: Den gir gjennomsnittsprisen på mellomklassehoteller, mat på lokale restauranter og drivstoffpriser som kan bli belastet på rutene.

Bard: Den viser ganske enkelt prisene for overnatting, mat og drivstoff som skal brukes hver dag, avhengig av de dekkede stedene.

I henhold til kravene til den reisende eller en gruppe, kan man sette opp flere spørsmål eller spørsmål på disse AI-chatbotene. Du kan være mer spesifikk om hotellene, kjente turiststeder, bestemte flyreiser, budsjettbilletter og familiedetaljer som barn, eldre og mye mer.

ChatGPT og Bard svarer passende. Du kan imidlertid prøve disse AI🤖 reiseplanleggerverktøyene for å planlegge reisen din umiddelbart.

Aicotravel

Aicotravel har listet de populære byene på sin hjemmeside. Mens du kan søke etter et reisemål for å finne kjente steder med kort informasjon, bilder og alternativer for å kjøpe aktiviteten. World Feed-delen har reiseruter over verdenskjente steder.

Registrer deg for å lage personlige turplaner. Reiseplanleggeren har muligheter for å velge interesser som mat🍝, historie, shopping osv., og et antall dager du ønsker å tilbringe i forskjellige byer du velger. Det tar omtrent fem minutter å generere en turplan og sende den til rekommandert post.

Reiseruten har daglige tidsplaner med en rekke aktiviteter med tanke på dine valgte interesser. I tillegg har hvert sted lenker til relevante Google-bilder og -videoer.

Roam rundt

Åpne den offisielle nettsiden til Roam rundt og skriv inn navnet på stedet du ønsker å dra. Det tar noen sekunder å generere planen. Du kan også velge et reisemåls navn fra listen over populære søk nederst på nettsiden.

Brukeren trenger ikke logge inn på nettsiden for en reiserute. Faktisk er verktøyet for grunnleggende bruk med mulighet for å generere en turplan gjennom AI. Brukerne kan koble seg til teamet gjennom sosiale medier-lenker.

Reiseruteformatet har fire seksjoner: morgen, ettermiddag, kveld og sengetid for hvert sted. Den foreslår ulike aktiviteter i de tre første kvartalene av dagen med korte detaljer om destinasjonen som er planlagt.

Du kan også komme med spesielle forespørsler om å legge til planen, for eksempel familieturer, grønnsaksmat🥗, kaffebarer, faste dagersplaner osv.

  Effektiv feilsøking med Python Assert Statement

Wonderplan

AI-reiseplanleggeren av Wonderplan filtrerer noen grunnleggende spørsmål om den reisendes preferanser for reisen, og følgelig finner algoritmen ut en personlig reiserute.

Begynn reiseplanleggingen ved å skrive inn navnet på destinasjonen, foreløpig reisedato og antall dager mellom 1 – 7 for å reise. Du kan også velge budsjettområdet ditt💰 mellom lavt, middels eller høyt med detaljer om reisende som solo, par, venner osv.

Til slutt velger du noen få aktiviteter som strender, natteliv, spa og andre, etterfulgt av matpreferansen som halal, grønnsaker eller begge deler.

Det tar omtrent 1 – 2 minutter å generere en reiserute. På det tidspunktet gir den litt generell informasjon som valutakurs, tidssone, språk osv., med regelmessige fakta om stedet.

Planen dekker en fremtredende beskrivelse av turiststedet eller restaurantene og plasseringen på Google Maps. Knapper for hoteller, leiebiler og fly vil omdirigere til en bestillingsside. Den estimerer også kostnadene for overnatting, aktiviteter eller mat.

YaatriAI

YaatriAI gjør det raskt og enkelt å planlegge en tur, med separate kolonner for å angi preferansene. YaatriAI turplanlegger gir daglige instruksjoner i punktoppstilling. Den inneholder en kort om lokale aktiviteter du kan nyte på et bestemt sted, sammen med delikatesser.

Skriv inn byens eller landets navn i destinasjonskolonnen. Skriv videre antall reisende, familie👨‍👩‍👧‍👦 eller venner, omtrentlig budsjett og foreløpig dato fra start til slutt på reisen på det gitte området.

Til slutt beregner den omtrentlige utgifter til overnatting, mat, transport og aktiviteter. Du kan kopiere reiseruten som et eget dokument for videre referanse.

PlanTripAI.com

PlanTripAI.com har eksklusivt utviklet en side for å publisere artikler om kjente reisemål. Globale reisende kan gå gjennom «Oppdag verden»-siden for å finne ut de beste tingene å gjøre på deres neste reise🛬.

Selskapet tilbyr et livstidsmedlemskap til en engangsbetaling på $10, selv om du kan lage gratis eksempler på reiseruter for den første dagen. De betalte medlemmene kan få tilgang til funksjoner som ubegrensede turer, lagring av planene for alltid, rask respons, etc.

For å planlegge en reise, må du bestemme deg for et reisemål med antall dager du skal bo. I tillegg kan du gi noen grunnleggende detaljer som overnatting, budsjett, transportpreferanse for å utforske byen og reisearten.

Aktivitetene i reiseruten er vanligvis sammensatt mellom 09:00 til 21:00. En beskrivelse på én linje er under hvert sted med et bestemt besøkstidspunkt og gjennomsnittlig kostnad. Premium-medlemmene kan klikke for å få veibeskrivelsen til stedet og lagre filen i PDF-format.

GeniusTrip

GeniusTrip er en gratis AI-reiseplanlegger og fungerer jevnt med filtre for å lage en best-valg-reiseplan.

Begynn reiseplanleggingen med destinasjonsnavnet og noen få flervalgsspørsmål for turdetaljer. Velg datoene fra kalenderen📆, og bestem budsjettintervallet mellom lav, middels, høy eller luksus. Velg også din ferietype, og kategoriser den som romantisk, fest, blandet osv. Vegansk, pescatarisk og fem slike alternativer er tilgjengelige blant kostholdsalternativene.

Reiseruten begynner med et forslag til overnatting i henhold til budsjettet. Den anbefaler et passende transportmiddel for de merkede stedene, med besøkstid. En kort uttalelse forteller deg om aktivitetene på forskjellige steder, samt hver dag har forslag om særegne lokale retter som du må prøve.

Veifinn

Veifinn er en interaktiv AI-turplanlegger og tilbyr ubegrensede tilpassede reiseruter på opptil to uker til $4,99/måned.

Oppgi destinasjonsnavnet etterfulgt av antall dager for reisen. Du kan også skrive noen linjer om hva slags reiseplan du forventer. Prosessen for reiseruten begynner, og verktøyet ber om å enten selvgenerere eller autogenerere tidsplanen for hver dag.

For selvgenererte planer gir det muligheter for å velge reisetype, for eksempel førstegangsreisende, matelsker, naturelsker, etc., for å spesifikt designe dagen din. Noen flere spørsmål følger for å filtrere typene dine før du oppretter en plan.

  Slik fjerner du Family Link uten tillatelse fra foreldre

Reiseruten dekker tre fjerdedeler av hver dag og har unike tips om lokale besøk. Den gir tilstrekkelig informasjon om stedet, samt tildeler minimumstimer⏳ til det. Du kan også legge til ekstra aktiviteter i planen.

Nysgjerrighet

Generer en turplan for et av de tjuefire landene fra Nysgjerrighet reiseplanleggerliste. Velg videre et destinasjonspunkt du ønsker å utforske, og trykk på Get Trip-knappen. Verktøyet fungerer umiddelbart for å lage noen sett med reiseruter, mens du kan avgrense det igjen ved å bruke ekstra filtre.

Det fungerer spesifikt for å generere reiseplaner for medreisende. Noen få turplaner for de beste stedene rundt om i verden er oppført på nettstedet for analyse, og du kan også tilpasse dem. Sammen med den kan du også sjekke ut de spennende reisehistoriene i blogginnleggene.

Du kan legge inn noen få gjennomreisepunkter på turen, sammen med budsjett, reisende, datoer osv. Et rutekart er tilgjengelig i hver plan med bilder som viser stedets rikdom, mens stedsnavn har lenker til Wikipedia-sider.

Tripbot

For å planlegge reisen din Tripbot, må du velge en destinasjon og velge reisedatoene. Oppgi andre detaljer som budsjett, overnatting og preferanser for transport og besøk.

Den genererer reiseruten på et minutt, som viser bilder av steder eller restauranter med kort informasjon. Du kan også utforske nettstedet for artikler om reisemål.

Tripbot krever betalt medlemskap med månedlige kostnader på henholdsvis $10 og $25.

Grunnplanen tilbyr tekstbaserte reiseruter, mens oppgraderingsversjonen gir anbefalinger for transport, restaurant og opphold med kartvisning. Oppgraderingsversjonen er kompatibel med mobiltelefoner📲 hvor du kan laste ned reiseruten for umiddelbar gjennomgang.

Lev verden

Lev verden er en populær reisebok med historier fra nesten hvert hjørne. De hevder å samle lokal kunnskap og autentisk erfaring fra lokasjonene gjennom eksterne teammedlemmer som jobber over hele verden. Reisende som registrerer seg på nettsiden deres får personlig assistanse fra teamet for å lage reiseplaner.

Selskapet har også introdusert en AI-reisepartner og kalt den Maya. Brukerne må chatte med boten og oppgi den valgte destinasjonen. Den stiller enkle spørsmål om besøksstedet🗼, budsjett, folk som blir med og foreløpig dato.

Reiseruten begynner med en detaljert introduksjon til stedet og inkluderer bilder av stedene å besøke. Disse stedene er orientert godt i planen, sammen med lister over tilgjengelige hoteller på hvert sted.

PlanTrip

PlanTrips har en lang liste med reiseruter på tavlen for reisende for å få en idé om å lage informative spørsmål på verktøyet. Det er en enkeltsides portal uten spørreskjema for reisedetaljer.

Den genererte turplanen forklarer reisen for dens stillhet, kultur, mat og mange turistattraksjoner. Aktivitetene for hver dag er godt timet for morgen-, ettermiddags- og kveldstimer. Lokal mat kan nytes på en anbefalt restaurant, mens du kan se etter overnatting i separate budsjettkategorier.

Denne forseggjorte📃-reiseplanen hjelper reisende med å administrere pakkelister som klær og tilbehør, lokal kultur og økonomisk kunnskap.

Hvordan velge en riktig reiseplanlegger

Jeg har reist til flere steder de siste årene. Fra min erfaring kan jeg si at å lage reiseruter krever mye tid og energi, noe som til slutt utsetter hele ideen.

Reiseplanleggerne som støttes av AI er pålitelige og praktiske når de genererer personlige reiseruter, siden de kan trekke ut informasjon fra ulike kilder.

Det finnes ulike gratis og betalte verktøy tilgjengelig som tilbyr eksklusive funksjoner med informasjon om stedet. Siden de tar lite tid for plangenerering, kan du ta referanser fra flere verktøy, noe som vil hjelpe deg med å planlegge bedre turer. Totalt sett vil det være best å foretrekke de som gir mer informasjon om stedet, noe som er avgjørende for en reisende⛷️.

Du kan også utforske noen apper/plattformer for turplanlegging for å lage reiseruter for din neste ferie.

x