12 beste reise-/bærbare skjermer å ha med seg på neste tur

I moderne tid krever folk kontinuerlig bevegelse for å holde oppe sin daglige rutine i et godt tempo.

For å holde tritt har smarttelefoner, strømbanker, datamaskiner og bærbare datamaskiner blitt til. Og ja, de bærbare skjermene også. Disse bærbare skjermene er ideelle hvis du er lei av å slite på den bærbare skjermen og presse øynene.

Hvis plassmangelen ikke tillater deg å sette opp et skrivebord, kan en bærbar skjerm fungere. Dessuten, hvis du ofte reiser mens du jobber, kan du slite med å fullføre kontorarbeidet. Men disse bærbare skjermene kan også brukes på farten, da de er mindre enn en vanlig stasjonær skjerm.

De trenger bare en kabel eller to; arbeidssystemet ditt er klart med minimumskrav til oppsett. Selv om du ikke er teknisk veldig solid, vil du ikke finne det vanskelig å sette opp disse.

Ulike fagfolk over hele verden bruker disse på grunn av deres lette tilgang og portabilitet. Ved å bruke en bærbar skjerm trenger du ikke gå på akkord med det profesjonelle arbeidet ditt selv om du er på reise.

Noen grunnleggende funksjoner til en perfekt bærbar/reisemonitor

Ulike merker tilbyr ulike funksjoner; la oss imidlertid utforske de essensielle egenskapene som en perfekt bærbar skjerm bør ha.

  • Størrelse: En av de essensielle funksjonene du må vurdere klokt når du velger en bærbar skjerm. Formålet med den bærbare skjermen bør definere størrelsen du bør se etter. Hvis du for eksempel kjøper den til barn i bilen, kan den være av en mindre størrelse. Men en større skjerm er å foretrekke hvis du vurderer en bærbar skjerm for design eller grafikkarbeid.
  • Vekt: det er viktig å vurdere en reisemonitor med en vekt du synes er behagelig å bære mens du reiser.
  • Kvaliteten på skjermen: Skjermkvalitet eller oppløsning er en viktig funksjon hvis du kjøper en bærbar skjerm. En lav oppløsning kan fungere hvis du vil ha en bærbar skjerm for å se Netflix eller ha en-til-en møter. God skjermkvalitet er imidlertid nødvendig for medieredigering, grafisk design og lignende arbeider.
  • Tilkobling: Tilkobling er et viktig aspekt ettersom en skjerm skal kunne kobles til flere enheter. Dessuten skal det være enkelt og problemfritt å koble den til mens du er på farten.

Nå som du kjenner de nødvendige funksjonene til en bærbar eller reisemonitor. Så la oss nå utforske de beste reise-/bærbare monitorene som er tilgjengelige.

Cocopar bærbar skjerm

Dette er Cocopars 15,6-tommers FHD HDR IPS bærbare skjerm, som er kompatibel med PC-er, bærbare datamaskiner, telefoner og noen få spillkonsoller. Denne skjermen lar deg lagre lysstyrkeinnstillingene for enhver tilkobling. Den har en skjermoppløsning på 1920 x 1080 superklar IPS, noe som gjør den til en skjerm i A-klasse.

Cocopar reiseskjerm har en slank, solid design og doble type C- og HDMI-porter. Den leveres integrert med et stativ. Den strålende bildekvaliteten gjør den ideell for grafikk- og designarbeid.

KYY K3 15,6 tommers bærbar skjerm

KYY K3 15,6-tommers reiseskjerm kommer med kun 1,7 lb og 0,3-tommers slank design som gjør den ideell for reiser. Du kan enkelt bære den i kofferten og bruke den hvor som helst.

Den er utstyrt med mini HDMI og doble USB type-C-porter. USB-portene er kompatible med spillkonsoller, bærbare datamaskiner, PC-er, mobiler og mer. Denne plug-and-play-skjermen har en FHD IPS-skjerm med 1920 x 1080.

ASUS ZenScreen MB16ACE 15,6″ bærbar USB Type-C-skjerm

ASUS ZenScreen MB16ACE krever en enkelt USB-tilkobling for videooverføring og strøm fra vertsenheten. Hybridsignalløsningen har innebygd støtte for USB-C-tilkoblinger og bruker en installert driver. Denne driveren tilbyr støtte for USB type A-kontakter.

Den har DisplayWidget-programvare som hjelper den å registrere orienteringen automatisk og veksle mellom portrett- og landskapsmodus. ASUS Ultra-Low Blue Light-teknologi beskytter øynene mot skadelige blå stråler.

ASUS ZenScreen 15,6″ bærbar USB-skjerm

Denne ASUS ZenScreen 15,6-tommers bærbare USB-skjerm kommer med en USB 3.0-kabel for å overføre strøm- og videosignaler. Den slanke og bærbare designen gjør den ideell for bruk på farten. Den veier bare 0,78 kg og kommer med en 11,8 mm slank profil. Du kan plassere den komfortabelt i en reiseveske.

Den bruker ASUS DisplayWidget-programvare for å føle orienteringen. Den kommer fullpakket med lite blått lys og Rheinland-sertifiserte flimmerfrie øyepleieteknologier. Stativhullet er kompatibelt med 1/4 tommers skrugjenger.

AOC e1659Fwu bærbar LED-skjerm

AOC e1659Fwu er en 15,6-tommers ultraslank LED-skjerm med en skjermoppløsning på 1366×768. Den er kompatibel med VESA 75 mm veggfeste. Den har en USB 3.0-tilkobling for bilder av høy kvalitet og høye overføringshastigheter.

AOC e1659Fwu krever kun én kabel for både strøm og videosignal. Den kommer med en bæreveske for å gjøre reise med denne skjermen praktisk.

ViewSonic 15,6 tommers 1080p bærbar skjerm

ViewSonics 15,6-tommers reiseskjerm har doble USB type C-porter som tilbyr toveis strøm og enkeltkabeltilkobling. Den kommer også med et praktisk innebygd stativ som gjør det mulig å enkelt endre skjermens retning.

HDMI- og USB-C-portene lar deg koble den til din favorittspillkonsoll. Den veier 2 kg og kan lett bæres uansett hvor du reiser. Denne bærbare skjermen er fullpakket med et blått lysfilter og flimmerfri teknologi, noe som gjør den trygg for øynene.

Lepow Z1 15,6 tommers bærbar skjerm

Denne Lepow Z1 15,6-tommers skjermen kommer med en 1080P-oppløsningsskjerm, et intelligent deksel, pluss en mini HDMI Type C-port. Dets førsteklasses IPS-panel gir ekstraordinære bilder med høy oppløsning. Den kan kobles til mange enheter som Mac, bærbare datamaskiner, smarttelefoner, PC-er, Xbox, Playstation-konsoller og mer.

Lepow Z1 har innebygde doble høyttalere som leverer fantastisk lydkvalitet og tilbyr en hjemmekinoopplevelse. Den er kompatibel med telefoner som har Type C-porter. Dens 1,7 pund vekt og ultratynne profil gjør den praktisk å bære hvor som helst, når som helst.

KYY K3-1 15,6′ bærbar skjerm

KYY K3-1 bærbar skjerm har en 15,6 tommers skjerm med 1920×1080 oppløsning. Denne skjermkvaliteten og HDR-teknologien gir naturlige bilder. Den har en dobbel USB-C fullfunksjonsport, en mini-HDMI-port og doble høyttalere.

Den kommer fullpakket med et multifunksjonsdeksel som er vanntett og anti-ripe. HDR-modusen den har lar deg nyte levende og unik bildekvalitet mens du ser på film eller spiller spill.

GTEK 15,8 tommer bærbar skjerm

GTEK bærbar skjerm har en 15,8-tommers IPS-skjerm med full HD 1920x1080P-oppløsning. Disse fantastiske skjermfunksjonene gir deg visuell kvalitet i verdensklasse og en oppslukende opplevelse. Den kommer med en vekt på 2,8 lbs og en 0,36-tommers profil som gjør den lett, slank og lett bærbar.

Du kan enkelt koble denne skjermen til din PC, mobiltelefon, spillkonsoll, bærbar PC eller mer med en enkelt USB-C-kabel. Øyepleieteknologien den er sikkerhetskopiert med lar deg forhindre tretthet i øynene. De to innebygde høyttalerne gir fantastisk lydkvalitet.

HONGO HON-P15A bærbar skjerm

HONGO HON-P15A er en ultratynn bærbar skjerm med en 0,35″ profil. Den er utstyrt med et innovativt stativ som hjelper deg med å justere visningsvinkelen for komfort. Uten å installere noen driver, kan du enkelt koble den til alle systemene som Mac, PC, mobil, spillkonsoll, bærbar PC eller mer.

Den har en vakker 15,6-tommers Full HD 1080P-skjerm, to innebygde høyttalere og eksepsjonell lydkvalitet.

QQH 15,6 tommers bærbar skjerm

Denne bærbare QQH-skjermen har en full HD-skjerm på 15,6 tommer med en skjermoppløsning på 1920×1080. Skjermen støtter en 178° full visningsvinkel. Den er utstyrt med to fullfunksjons USB C-porter og en mini-HDMI-port. Disse portene kobler denne skjermen til flere enheter som bærbare datamaskiner, telefoner, PC-er, spillkonsoller og mer.

Dens 0,3-tommers profil og 2,1lbs vekt gjør den ganske praktisk å bære. Den kommer med et eksklusivt PU-skinndeksel som gir fantastisk beskyttelse til denne bærbare skjermen.

Cambase bærbar skjerm for bærbar datamaskin

Cambase Portable Monitor er en skjermforlenger for din bærbare datamaskin. Den har en 15-tommers skjerm med 1080P FHD-oppløsning med enestående fargegjengivelsesevne.

Den er utstyrt med type-C og mini HDMI-porter som er kompatible med de fleste bærbare datamaskiner, smarttelefoner, PC-er og mer. HDR-modus og doble høyttalere gjør det visuelle mer fascinerende og levende. Den kommer også med et ripebestandig magnetisk smart deksel som sikrer dens ytterste beskyttelse.

Konklusjon

Så vurder disse alternativene hvis du leter etter en annen skjerm for ditt profesjonelle arbeid eller underholdning. Disse kan levere den ultimate bildekvaliteten og ytelsen for alle hjemme- eller arbeidskravene dine.

Du vil kanskje også lese Beste vertikale skjermer for å øke produktiviteten.

  Uthev tekst og demp andre sideelementer for å lese bedre
x