9 beste nettbaserte tavle for sanntidssamarbeid

Når vi snakker om teamsamarbeid, møter og produktivitet, er det første som kommer til alles tanker en tavle.

En tavle gjør det enkelt for teamet å samhandle jevnt og sømløst på nettet. Du kan dele filer og vise personlige presentasjoner for å forklare kollegene dine på en tavle. Nå er det ingen grunn til bekymring selv om alle må jobbe virtuelt. De ansatte kan effektivt brainstorme nye ideer og samarbeide med medlemmene på ulike nivåer.

En interaktiv tavle

En interaktiv tavle ligner på en hvit skjerm koblet til en projektor eller datamaskin. Du kan enkelt kontrollere tavlen ved å trykke på fingeren, en penn eller et annet verktøy. En elektronisk tavle er i stand til å utføre lignende funksjoner for fjernoperasjoner.

Hva er behovet for en nettbasert tavle?

Hvis du noen gang har deltatt i en idédugnad, vil du vite viktigheten av en tavle. Du trenger alltid et sted å skrive ned alle ideene eller tankene under diskusjonen.

Det er ikke nødvendig at alle bedrifter kan gi tilgang til et kontormiljø med alle fasiliteter som mikrofon, tavle, høyttalere og projektor. Når team jobber eksternt, er det upraktisk og vanskelig å bygge et så kostnadskrevende arbeidsområde. Det er her du kan erstatte den virkelige tavlen med en online tavle.

Tavler er nyttige ikke bare for organisasjoner, men også for folk som er interessert i nettbasert utdanning. Hvis du er i undervisningsfeltet, bør du skaffe deg en tavle for å gjøre undervisningen sømløs og enkel for deg. Studentene vil også ha lett for å koble seg til det nye anlegget.

Før vi går mot listen over de beste nettbaserte tavlene, la oss ta en titt på noen av funksjonene du bør se etter i en nettbasert tavle.

Funksjoner å se etter i en nettbasert tavle

En tavle av god kvalitet har muligheten til å ta din samarbeidsopplevelse i sanntid til neste nivå. De tilbyr mange andre funksjoner enn de vanlige som tegning og notattaking. Noen av nøkkelfunksjonene du bør se etter i en nettbasert tavle er:

  • Kommenterer
  • Meldinger
  • Klistrelapper
  • Lyd- og videoanropsfunksjon
  • Bildegjenkjenning og smart form
  • Lagringsalternativer i flere filformater
  • Revisjonshistorikk og styreversjoner
  • Laste opp filer og bilder
  • Et komplett bibliotek med ferdiglagde maler

La oss nå se på noen av de beste nettbaserte tavlene for å øke nivået på ditt sanntidssamarbeid.

Moqups

Moqups vil hjelpe deg å ta din fysiske tavle på nettplattformen med det visuelle samarbeidsverktøyet. På grunn av den interaktive tavlen vil du finne at teamsamarbeid går sømløst og problemfritt. Nå trenger ikke eksterne team å bekymre seg for å samarbeide med teamene for å brainstorme ideer og ta beslutninger.

Å sette opp tavlen ville aldri føles så enkelt. Med dra og slipp-alternativet kan du enkelt legge til klistrelapper, emojier, ikoner, bilder og merknader. Teamet ditt kan lett forstå ideen du prøver å formidle. Brukergrensesnittet til Moqups er ganske intuitivt og enkelt å bruke. Det er ingen grunn til å komme på læringskurven når du kan samarbeide direkte med alle med noen få klikk.

Moqups er tilgjengelig på nettlesere, iPad, Android og iOS-enheter. Du kan bruke videokonferanseapper som Skype og Zoom og forhåndsvise tavlen. Du kan eksportere PDF- og PNG-filer direkte eller til og med lenkene til prosjekter som er vert online.

Det er mange tilpassede maler å velge mellom for strategisering, organisering og analyse av arbeidet. Du kan holde alt relevant arbeid sammen ved å lage tavler og nestede mapper.

Moqups er din one-stop-løsning for å arrangere virtuelle workshops, administrere smidig arbeidsflyt, dele konsepter med teammedlemmene dine og organisere idédugnadsøkter.

  Hvordan sette opp et smart soverom

Klikk opp

ClickUp er en nettbasert tavle som hjelper teamene i effektivt visuelt samarbeid. Denne virtuelle tavlen skaper et ideelt lerret for teamarbeidsflyter og ideer. Med dette, som et team, kan du se aktiviteten til hvert teammedlem og jobbe tett. Du kan lage ClickUp-oppgaver direkte fra tavlene dine. Du kan koble til oppgavene, dokumentene, filene og mer for å legge til kontekst til teamarbeidet ditt.

ClickUp kommer med et sett med kreative verktøy som lar deg legge til former, skrive notater, tegne på frihånd og mye mer. Du kan enkelt koble sammen flere objekter ved å tegne forbindelser ved hjelp av dra-og-slipp-funksjonene. Den lar deg legge til bilder også. Ved å bruke denne gratis appen kan du beholde all din w

Lucidspark

Lucidspark er det perfekte valget for teamsamarbeid hvis bedriften din driver arbeid hjemmefra. Denne virtuelle tavlen hjelper de ansatte med å bringe de beste ideene ut i livet og forbedrer også teamarbeid. Det er nok plass tilgjengelig på lerretet for brainstorming og fange alle de verdige ideene. På toppen av det, vil du bli overrasket over tilgjengeligheten av funksjoner og fleksibilitet du får med Lucidspark.

Det er ganske enkelt å bygge på andre ansattes tanker, siden du kan gi tilbakemelding på forskjellige ideer som er fremstilt på det digitale lerretet. Du kan også utvikle handlingsrettede trinn basert på hele teamets ideer for å begynne å bygge alt med fart.

Lucidspark er bedriftsklar med komplett sikkerhet og skaleringsevne for virksomheten din. For forbedret opplevelse og sømløst arbeid kan du prøve ut flere integrasjoner med verktøyet. Dette vil hjelpe deg å jobbe med dine nåværende verktøy, samt å jobbe jevnt med Lucidspark.

Du kan forberede Lucidcharts med en komplett arbeidsflyt av trinnene du kom opp med. Du kan også bruke de tilgjengelige malene for å få et forsprang på ditt neste samarbeidsmøte. Ikke la samarbeidet ditt lide bare på grunn av den elektroniske arbeidsmodusen. Du kan nå bruke Lucispark til å fortsette produktivt arbeid gjennom online teamsamarbeid.

Miro

Miro har alt du trenger for å samarbeide på nettet mens du jobber eksternt. Den engasjerende og intuitive opplevelsen gjør det enkelt for de ansatte å samarbeide på en nettbasert tavle. Det uendelige lerretet til Miro lar deg velge hvordan du pleide å jobbe med teamet ditt. Miro tilbyr uendelige samarbeidsmuligheter.

Enten du planlegger å være vertskap for et ukentlig møte, undervise en klasse, brainstorme virtuelt eller dokumentere møtet ditt, kan du gjøre alt med Miro. Det er en rask og enkel å bruke tavle for å gjøre samarbeid enkelt fra ethvert sted og når som helst.

Det er mange malalternativer tilgjengelig for deg å velge mellom. Hvis du ikke er interessert i å bruke en forhåndsdefinert mal, kan du definitivt begynne med en tom tavle.

Når du er ferdig med å velge en mal i henhold til dine krav, kan du legge til bilder, filer, klistrelapper, former, tekst og mye mer med forskjellige presentasjonsfunksjoner. Du kan invitere andre medlemmer på tavlen din på forskjellige måter som Slack og Email. Hvis du underviser i en klasse, kan du gi tillatelse til å se kun til medlemmene, slik at det ikke er noen hindring under undervisningen. Hvis du har holdt en ukentlig diskusjon for ideer, kan du få tilgang til kollegene dine for å redigere tavlen.

Det er mange andre funksjoner som å integrere med forskjellige verktøy for enkelt å få all data fra forskjellige plattformer inn på tavlen. En annen fantastisk funksjon er funksjonen for å digitalisere håndskrevne klistrelapper. Du kan ta et knips av tavlen din med Stickies Capture, og den vil umiddelbart bli konvertert til en redigerbar digital klistrelapp.

Forklar alt

Som navnet sier – forklar alt 🆒!

Med hjelp av Forklar alt Online Whiteboard, du kan forsterke ditt daglige samarbeid direkte fra nettleseren din. De robuste funksjonene gjør det enkelt å koble seg til teamet og få poenget ditt om bord. Du kan samarbeide og kommunisere med hvem som helst ved å invitere dem til tavlen.

  Hvordan lage en brosjyre i Microsoft Word

Du har lov til å kommentere og registrere alt som skjer på tavlen. Bortsett fra det kan du til og med gjøre presentasjonene morsomme ved å legge til videoer, bilder og dokumenter. Du kan sende rik videotilbakemelding for å få folk til å forstå det på en bedre måte. Enten du jobber på forskjellige kontorgulv eller helt i forskjellige land, vil Explain Everything bringe dere alle sammen på samme side.

Den er ikke bare tilgjengelig på nettplattformen, men du kan også bruke appen på forskjellige enheter. Det ville ikke være noen restriksjoner på enheter. Nå kan du enkelt gjennomføre et intervju, gi et salgsargument, holde regelmessige møter og til og med gjennomføre oppfølginger problemfritt ved hjelp av Explain Everything-tavlen på nettet.

NoteBookCast

NoteBookCast er en multi-plattform online whiteboard kompatibel med alle enhetene som har en moderne nettleser. Samarbeid i sanntid, skisser, notater og fjernundervisning gjøres enkelt og morsomt ved hjelp av den elektroniske tavlen. Du kan enkelt lage tavler i sanntid, og det beste er at du til og med kan lagre dem for senere bruk.

Når du har gjennomført et møte eller en live-økt, kan de andre brukerne se hva du enn skriver eller tegner på tavlen i sanntid uten etterslep. Den fantastiske responsiviteten får det til å se ut som om alt skjer ansikt til ansikt. På toppen av det lar tavlen også flere brukere tegne og skrive samtidig.

Med malens støtte kan du lage en mal én gang og bruke den på nytt når du trenger den i fremtiden. Ved å bruke disse malene kan du lage så mange tavler du trenger. Hvis du trenger å sette opp en logo eller tekst i hvert møte eller undervisningsøkt, kan du sette det opp én gang og bruke samme mal hver gang.

Det er mange integrerte verktøy i NoteBookCast for bedre funksjon. Noen av de verdifulle verktøyene er laserpeker, klistrelapper, chattealternativer, tegneformer og innebygd tekst. Utviklerne fortsetter å komme med nye verktøy basert på tilbakemeldingene fra brukerne.

Ziteboard

Ziteboard er en nettbasert lett tavle som fungerer sømløst på alle enheter. Du kan samarbeide og slå deg sammen med folk for diskusjoner fra bærbare datamaskiner, telefoner og nettbrett. Den har blitt optimalisert for å fungere problemfritt på både Google Chrome for Android-enheter og bærbare datamaskiner og Safari for iOS-enheter og Mac.

Ziteboard lar også brukerne inkludere tekst, videowebkonferanser og stemme annet enn tegnefunksjonene. Hvis du ønsker å samarbeide om et konsernomfattende gruppestyre, er det ikke nødvendig å åpne flere apper fordi Ziteboard kan gjøre alt for deg. Den er designet for å gjennomføre jevne møter og også interaktive undervisningsøkter.

Du får et uendelig hvitt lerret å jobbe med når du først åpner Ziteboard. Hvis du trenger det, kan du til og med eksportere tavlen til PDF-filer for enkel deling. På toppen av det kan du konvertere dem direkte til PNG- og SVG-filer for å åpne tavlebildet i Photoshop eller Illustrator.

Hvis du ønsker å gjennomføre et møte eller en presentasjon ved å peke på noen ting fra PDF-filene eller bildene, kan du importere dem direkte på tavlen og fortsette å forklare. En annen fascinerende funksjon ved Ziteboard er at du kan publisere tavlene direkte på nettet, og det blir vist i presentasjonsmodus. Så brukerne kan se tavlen online, men de vil ikke kunne redigere eller samarbeide med den publiserte tavlen.

Hvis du trenger å redigere de forrige filene, kommunisere med teammedlemmer på tale- og videosamtaler, og liker å lagre tavler, så er Ziteboard det perfekte alternativet å gå med. Funksjonssettet gjør det til et perfekt online teamsamarbeidsverktøy.

  Hvordan ta opp Zoom-møte uten tillatelse

Whiteboard.fi

Whiteboard.fi er en gratis nettbasert tavle for lærere og klasserom. Det er ganske enkelt å sette opp denne tavlen fordi du umiddelbart kan opprette en klasse, og elevene kan bli med direkte gjennom QR-kode, klasseromslenke eller romkoden.

Den er perfekt for undervisningsformål fordi hver elev vil få sin egen tavle for å utføre matematiske ligninger, tegne eller skrive hva som helst. Studentene vil ikke kunne se noen annen elevs tavle. På den annen side kan læreren se alle elevens tavler i sanntid. Så læreren kan gi umiddelbar tilbakemelding til elevene basert på arbeidet deres.

Det er ikke behov for noen installasjon for å kjøre denne tavlen på noen enhet. Du kan til og med samarbeide med en annen lærer og gjennomføre undervisningsøkten sammen. Med noen få klikk kan du lagre alle tavlene til elevene direkte i PDF-format. Læreren kan til og med skyve sin egen tavle til elevene for å forklare dem på en bedre måte.

Skissetavle

Du kan komme inn på Skissetavle å få ting gjort sammen og løse komplekse problemer med teammedlemmene dine. Du kan gjøre fjernarbeid morsomt og interessant ved hjelp av denne elektroniske tavlen. Nå er det ikke nødvendig å vente på tilbakemelding via e-post fordi en elektronisk tavle lar deg samhandle og gi tilbakemeldinger samtidig.

Du kan samarbeide fra hvor som helst og når som helst ved hjelp av denne nett-tavlen. Sketchboard gir et digitalt arbeidsområde der du kan dele alle ideene dine og diskutere dem med kollegene dine. Det er mer enn 400 skisser og automatiserte tilkoblinger å velge mellom, noe som gjør det enkelt å samarbeide om ideen din. Nå kan du enkelt bringe visjonen din til live ved å notere dem på tavlen.

Sketchboard lar brukerne integrere forskjellige verktøy som GitHub, Google Drive og Slack for å fungere problemfritt. Du kan bruke favorittverktøyene dine ved å integrere dem og gjøre dem til en del av samarbeidsprosessen. Så det er ingen grunn til å jobbe hardere når du kan jobbe mer intelligent ved hjelp av integrasjoner.

Hvis du planlegger et programvaredesign, kan du gjøre den perfekte bruken av denne elektroniske tavlen. Du vil få alle visualiseringene til fingerspissene for å forklare alt på den beste måten til de andre medlemmene av teamet. Ved hjelp av et programvaredesignkart blir det enkelt for hele teamet å jobbe med et felles mål med riktig forståelse.

Hederlig omtale

Tutorialspoint tavle

Hvis du leter etter en gratis tavle på nett med alle de grunnleggende funksjonene, så Tutorialspoint tavle er det perfekte alternativet. Du finner alle de grunnleggende funksjonene som å legge til bilder, tekst, tegning, merknader og mye mer. Undervisningsstudenter kan utføres utmerket ved hjelp av denne tavlen.

Siste tanker

Du vil finne mange anbefalinger mens du søker etter en elektronisk tavle for å fortsette med sanntidssamarbeid. Du vil finne en tavle om den beste investeringen i denne virtuelle verdenen.

Før du velger en tavle, bør du ta en titt på funksjonene som tilbys av den. Tavler har blitt et nødvendig verktøy når fjernstyrkene deles. Tavlene nevnt ovenfor gjør en utmerket jobb for folk å tilpasse seg overgangen og fortsette å jobbe effektivt.

Deretter kan du utforske noen av de beste programvarene for virtuelle arrangementer for å få kontakt med publikummet ditt.

x