12 boksporingsapper for å holde deg oppdatert på lesemålene dine

Vi leser ofte mange bøker, men hva om vi ikke husker hvilke vi har lest? Les videre for å utforske noen av de beste boksporingsappene for å holde tritt med lesemålene dine.

De fleste av oss er helt uvitende om eksistensen av boksporingsapper. For tiden foregår lesing av romaner, nyhetsbrev og bøker helt på nettet. Det er vanskelig å huske antall bøker eller sidene vi har lest.

Boksporingsapper tilbyr løsningen på dette problemet med å måtte huske bøkene og sidene vi har dekket i samlingene av bøker vi leser. Sammen med sporing tilbyr disse appene mange andre funksjoner som er svært fordelaktige for leserne.

La oss se på betydningen av boksporing og hvor nyttige boksporingsapper er.

Hva er boksporing?

Å opprettholde en liste over bøkene du har lest, har på farten og har tenkt å lese kalles boksporing. Dette kan gjøres manuelt ved å lage en liste i en notatbok, på telefonen eller ved å bruke en rekke boksporingsapplikasjoner som er lett tilgjengelige. Flere teknikker brukes for å overvåke lesefremgangen din og flere andre beregninger.

Hvis du holder styr på lesingen din ofte, vil du finne deg selv med få eksemplarer av samme bok. Men enda viktigere er det at du raskt kan vurdere bøker og gjennomgå de mest relevante detaljene deres. Hvis du er en konkurranseleser, vil det å holde styr på bøkene dine tillate deg å se hvor mange du har lest, enten det er over et år eller hele livet.

Du vil bli inspirert til å lese flere bøker og raskere hvis du fører en løpende liste over de du har fullført. Sporing av bøker gjør det også mulig å finne ut hvilke sjangere du liker best å lese. På toppen av det vil det også motivere deg til å prøve nye romaner.

Hvorfor trenger vi apper for boksporing?

Boksporingsapper er digitale applikasjoner som hjelper deg med å holde oversikt over lesevanene dine. Du kan stole på at de holder oversikt over bøker du har lest, bøker du leser nå og bøker du ønsker å lese.

De fleste boksporingsapplikasjoner lar deg også ta notater og vurdere og vurdere bøkene du har lest. Apper for boksporing kan hjelpe deg med å planlegge lesingen din effektivt. De kan være tilgjengelige biblioteker du kan ta med deg uansett hvor du går.

Det er enkelt å holde oversikt over lesefremgangen din med apper for boksporing. For det andre, avhengig av bøkene du tidligere har lest og likt, inneholder boksporingsapper ofte funksjoner som foreslår nye bøker du kan lese.

For det tredje kan leseloggapplikasjoner hjelpe deg med å holde oversikt over bøkene du har lest og dine meninger om dem. Funksjonen er nyttig hvis du leser mange bøker eller hvis det er lenge siden du har lest en bestemt bok. Til slutt kan apper for boksporing hjelpe deg med å overvåke lesefremgangen din og tilby innsiktsfulle data.

  Slik kansellerer du Acorn TV-abonnement

Goodreads

Hvis du har en vane med å lese bøker, er en av de mest kjente boksporingsappene Goodreads. Å bruke Goodreads» lesesporingsfunksjoner er en av de mest populære metodene for å huske bøkene du leser. Den er tilgjengelig for både Android- og iOS-enheter.

Denne sporingsteknologien lar deg legge bøkene du leser inn i «hyller». Senere kan du lese eller sortere for å oppdage bøkene du har lest eller ønsker å lese raskt.

I tillegg kan du bli med i bokklubber som snakker om lesninger ukentlig eller månedlig. Selv om deltakelse er valgfritt og kan være begrenset til din Goodreads-konto. Appen kjører av og til også giveaways.

Bookly

Bruk Bookly, en app som fungerer som personlig trener, hvis målet ditt er å utvikle en lesevane og forbedre leseevnen. Timeren i kjernen av Booklys programvare, som sporer leseøkter, er enkel. Bookly er tilgjengelig for både Android- og iOS-enheter.

Appen ber deg registrere hvilken side du er på når du er ferdig med å lese, slik at den kan avgjøre hvor lang tid det vil ta deg å fullføre boken.

Selv om Bookly er gratis å bruke, er en premiumversjon også tilgjengelig. Ytterligere fordeler inkluderer PDF-rapporter av tallene dine, som har den beste lesedagen og raskeste lesetempo.

Basmo

Basmo er en boksporer utviklet for bokentusiaster. Derfor beskytter denne appen leselisten din. Basmo er perfekt for bokelskere på et budsjett fordi den inkluderer en gratisversjon som du kan bruke på ubestemt tid.

Denne boklesesporeren passer for personer som ønsker å lese mer effektivt og vellykket. Den er tilgjengelig for både Android- og iOS-enheter.

Basmo lar deg overvåke lesefremgangen din, få skreddersydde bokberegninger, statistikk og forslag til lesevaner, administrere boklesingsmålene dine og generere og kuratere inspirerende og oppmuntrende sitater.

Sving

Turn er en lesesporingsapp laget for å hjelpe deg med å holde oversikt over lesevanene dine og enkelt administrere samlingen av bøker når du leser. Den fungerer også som biblioteksporing og boksporing. Du kan spore hvor lang tid du bruker på å lese og hvor mange sider du leser.

Mens du leser, kan du også gjøre notater og samle inn sitater for å se på senere. Det er ganske enkelt å legge til bøker i denne appen siden du kan laste dem opp manuelt eller søke på nettet.

For å hjelpe til med bibliotek og bokorganisering, kan du også klassifisere bøker ved å «lese», «å lese» eller «fullførte». På toppen av det kan du også legge dem til en tilpasset hylle. Den er tilgjengelig for både Android og iOS.

Bokhylle

Det er enkelt å organisere alle bøkene dine ved å bruke Bookshelf-appen. Ditt virtuelle bibliotek vil automatisk legge inn nødvendig informasjon, som emne, forfatter, sidetall, utgivelsesår og mye mer hvis bøkene er nyere og har strekkoder. Den er tilgjengelig for både Android- og iOS-plattformer.

Du kan rangere og komme med eventuelle fremtidsrelevante kommentarer for hver bok du sender inn, inkludert hva du likte og ikke likte med den. Du kan overvåke bokens utlån til en venn på oppføringen for boken. Dette nyttige verktøyet analyserer brukernes lesemønstre og lar dem holde oversikt over boksamlingene sine på personlige hyller.

  Retting av "iTunes kunne ikke koble til denne iPhone"-feilen

Luna

Luna er en lesesporer som er ment å forbedre leseopplevelsen din. Denne appen lar deg spore lesefremgangen din og få skreddersydd lesestatistikk og informasjon om enhver bok.

Du kan bruke tidtakeren til å spore leseøktene dine i sanntid, legge til bøker i boklistene «Leser nå», «Vil lese» eller «Ferdig», og se statistikksporing og grafer på profilskjermen for å lære mer om lesepreferansene dine. Den er tilgjengelig for både Android- og iOS-enheter.

Luna er den beste boksporingsprogramvaren for folk som ønsker å lese flere bøker og presse seg selv til å bli bedre lesere.

Libib

Libib er et fantastisk verktøy for bokorganisering. Ved hjelp av denne appen kan du raskt sikkerhetskopiere katalogen din og vedlikeholde samlingen din fra en mobilenhet. Du kan lage opptil 100 biblioteker i gratisnivået og lagre musikk, filmer og videospill. Du kan laste den ned for både Android- og iOS-plattformer.

Det enorme maksimum på 5000 separate elementer burde være mer enn tilstrekkelig for de fleste brukere. Gjør biblioteket ditt offentlig slik at folk kan følge deg. Libib er en fantastisk løsning for små og store biblioteker, takket være dets intuitive bruker- og admingrensesnitt og betydelige bokdatabase.

Litsy

I likhet med Goodreads er Litsy en gratis app for sosiale nettverk som henvender seg til bokentusiaster og brukes til å indeksere, dele og anmelde bøker. Brukere kan søke etter bøker, se dem på nytt, legge dem til i forskjellige lister og dele dem med andre lesere, akkurat som i nettleserfellesskapet Goodreads.

I tillegg kan de følge fremhevede personer eller venner for å nyte feedene deres. Med Litsy kan du dele ting med vennene dine, som et bilde av en bok eller en favorittfrase. Du kan til og med dele anmeldelser og blurbs.

I tillegg kan du få et fascinerende diorama av lesehistorien din hvis du sender inn noe fra hver bok du noen gang har lest. Du kan få tilgang til den på både Android- og iOS-enheter.

StoryGraph

StoryGraph er brukernes foretrukne metode for å holde styr på lesepreferansene sine på grunn av dens relativt intuitive algoritme og en boksporing modellert etter Goodreads.

StoryGraph er unik og kan foreslå bøker avhengig av romaner du har lest og humøret ditt. Muligheten til å lese med venner er denne appens beste funksjon. Den er tilgjengelig for både Android- og iOS-enheter.

Gjennom appen kan du kommentere spesifikke passasjer i boken uten å bekymre deg for å gi bort noe.

LibraryThing

LibraryThing hevder å være verdens største bokklubb. Det er en sosial nettverksplattform med mer enn 2,3 millioner brukere som kombinerer katalogisering og sosiale medier. Opptil 200 bøker kan legges til og deles med andre ved å bruke en gratis konto. Du kan laste den ned for både Android- og iOS-plattformer.

Det er enkelt å holde styr på eiendelene dine med LibraryThing. Du kan kategorisere bøker i ulike grupper og legge til tagger for å indikere om du eier eller har lånt en bestemt bok.

BookBuddy

Hele bokbiblioteket ditt er tilgjengelig fra hvor som helst ved hjelp av det robuste bokadministrasjonsverktøyet BookBuddy. Det er morsomt og enkelt å bruke BookBuddy. Du kan bruke denne appen til raskt å oppdage hvilken som helst bok i biblioteket ditt, dele bøkene du liker, og holde styr på bøker du har lånt og lånt ut.

  Hvordan finne negativ SEO?

Gratisversjonen inneholder alle funksjonene til BookBuddy Pro med en begrensning på 50 bøker, og en oppgradering for ubegrenset boklagring er tilgjengelig via kjøp i app. Den er kun tilgjengelig for iOS-brukere.

På BookBuddy er det relativt enkelt å legge til bøker fordi mange metoder er tilgjengelige, som strekkodeskanning, ISBN-oppføring, søkeordsøk på nettet, manuell tillegg og import av CSV-filer.

Bookmory

Bookmory er gratis programvare som lar deg holde oversikt over lesingen din. Dette gratis leseverktøyet vil hjelpe deg med å fullføre bøkene dine. På grunn av funksjonene, som inkluderer tidtakere, muligheten til å legge til kommentarer og muligheten til å legge til bøker på hyllen din, kan du overvåke lesefremgangen din ved å bruke Bookmory.

Du kan legge til bøker i hyllen din, gjøre notater om lesingen din, stille inn en tidtaker og spore hvor mye tid du bruker på å lese. Hvis du vil, kan du også inkludere antall sider du dekket under den økten. Den er tilgjengelig for både Android og iOS.

Til slutt kan du sette lesemål for året. Appens brukergrensesnitt er enkelt og diskré. Bruken er enkel, og de mest nyttige funksjonene er gratis.

Forfatterens notat

Med dette utrolige utvalget av apper kan du holde styr på bøker du har lest og ønsker å lese. Det er mulig å holde styr på alt du har lest, noe som er kjempebra for lesere og studenter. Det fungerer bra for å holde styr på bøker du ønsker å lese, slik at du kan referere til dem når som helst du leter etter noe nytt.

Effektive boksporingsteknikker vil utvilsomt ta lesingen din til neste nivå uten anstrengelse, og disse appene kan utvilsomt tjene som gnisten som tenner leseopplevelsen din.

Konklusjon

I dag er lesing en virtuell og engasjerende opplevelse. Det innebærer mer enn bare å lese noen få sider. Uansett hvor stort hjemmebiblioteket ditt har blitt, hvis du har problemer med å huske hvilke bøker som er i samlingen din, vil du sannsynligvis nyte disse appene for å gjøre det enklere å holde styr på bøkene dine.

Nettsteder og mobilapper som er laget spesielt for å overvåke og kategorisere bøkene dine, er fantastiske valg, hovedsakelig fordi de fleste tilbyr et visst nivå av tilpasning. Disse sporingsløsningene er de mest populære. Avhengig av dine ønskede egenskaper, kan du velge de beste blant dem.

Du kan også utforske noen av de beste PDF-søkemotorene for å finne gratis e-bøker.

x