12 fantastiske apper for å tilpasse din iPhone-startskjermdesign

Visste du at du kan tilpasse iPhone-startskjermen med widgets og egendefinerte appikoner? Så hva er estetikken du velger – pastelltoner, minimalistiske eller tegneserier? Du kan finne en app for alle av dem.

La oss ta en titt på de beste iPhone-appene for å tilpasse hjemmeskjermtemaet ditt og finne din ideelle stil. Selv om de fleste av dem har abonnementsmodeller og kjøp i apper, er det fortsatt gratis iPhone-temaer du kan laste ned.

Vi vil utforske utvalget av temaer de tilbyr og snakke om noen tilleggsfunksjoner du kan forvente fra appene.

Med mer enn 400 000 vurderinger på App Store, er Widgetsmith en ekstremt populær app for tilpassede ikoner på hjemmeskjermen. Det er en av de beste iPhone-tema-appene der ute. Du trenger ikke bekymre deg for å være en teknisk ekspert for å begynne å slippe kreativiteten løs fordi Widgetsmith har et veldig brukervennlig grensesnitt.

Appen gir deg god kontroll over hvordan du vil tilpasse startskjermen. Med en stor samling av widgets og tilpassbare maler, er du sikker på å bygge ditt ønskede startskjermutseende. Du kan også lage ditt eget gradientbakgrunn.

Widgetene kan også planlegges til å vises på startskjermen din basert på regler du angir. Du kan lære mer med vår fullstendige veiledning om hvordan du bruker Widgetsmith.

Nedlasting: Widgetsmith (Gratis, abonnement tilgjengelig)

Nytt av over 30 millioner brukere, de fleste temaene på Color Widgets viser frem flat design og minimalistiske ikoner, noe som hjelper deg å føle deg satt sammen, men likevel smakfullt trendy med din iPhone. Hovedtemakategoriene inkluderer Minimal, Neutral og Gradient, men det er også mer unike alternativer som Gaming, Anime og Pride.

Hvis du ønsker å legge til en fargekutt på startskjermen, har Color Widgets et bredt utvalg av fantastiske forhåndslagde widgets for deg. Utforsk spennende alternativer som nedtelling, sitater og mer for å tilpasse iPhone-startskjermen.

Nedlasting: Farge-widgets (Gratis, abonnement tilgjengelig)

10. Messing

Brass-appen er veldig populær, og treffer nummer én i App Stores kategori for grafikk og design i 36 land. Messing har hundrevis av temaer, som Nature, Neon og Anime, tilgjengelig for deg å velge. Du kan finne sesongtemaer som høst og vinter, så vel som festlige temaer som jul. De fleste av dem er gratis iPhone-temaer.

  10 karbonregnskapsplattformer for å redusere karbonavtrykket ditt

For nyttige iPhone-widgets, som Weather og Calendar, tilbyr appen også gjennomsiktige alternativer – du trenger bare å gi Brass-appen et skjermbilde av den tomme hjemmeskjermen din, slik at widgetens bakgrunn kan gli sømløst inn.

Nedlasting: Messing (Gratis, abonnement tilgjengelig)

9. ScreenKit

ScreenKit er en annen godt mottatt iPhone-tema-app. Den har mer enn 5000 ikoner, 500 temaer og mange widgets, noe som gjør at du kan tilpasse iPhone-startskjermen med widgets og appikoner effektivt.

Når du først starter ScreenKit, ber appen deg om å velge dine foretrukne stiler og interesser. Den vil da gi deg en personlig liste over temaer basert på dine valgte alternativer. Du finner en blanding av betalte og gratis iPhone-temaer.

ScreenKit tilbyr klassiske estetiske temaer som Minimalist, Pastell og Solid Color. Du vil imidlertid også finne spesielle alternativer som Kawaii Anime og Harry Potter, hvis du er en fan av disse showene og bøkene.

Nedlasting: ScreenKit (Gratis kjøp i appen tilgjengelig)

8. Estetisk sett

Som en av de beste appene der ute for å finne iPhone-temaer, inkluderer Aesthetic Kits kule temaer Neon, Retro, Musikk og mange flere. Du kan sjekke ut temaer laget av andre Aesthetic Kit-brukere og stemme på favorittene dine også. Hvis ingenting virkelig slår deg, kan du starte med et tomt lerret, lage ditt eget iPhone-tema gratis, og hvis du vil, fortsette å dele det med resten av verden.

I tillegg til temaer og widgets, tilbyr appen estetiske tastaturstiler for deg, og legger til enda en spesiell touch når du vil bruke en app til å tilpasse iPhone-stilen din. Du kan også få unike fonter og kaomoji fra appen for å fullføre utseendet ditt.

Nedlasting: Estetisk sett (Gratis, abonnement tilgjengelig)

Photo Widget er den perfekte kombinasjonen av enkelhet og søthet. Lei av å se de samme fargetemaene om og om igjen? Sørg for å utforske disse lunefulle tegneseriene og injiser morsom, barnelignende fantasi tilbake i hverdagen.

  Fix Excel har kjørt inn i en feil

Photo Widget tilbyr en blanding av betalte og gratis iPhone-temaer. En uformell bla gjennom Photo Widgets liste over temaer, og du vil se øynene til bedårende dyrekarakterer som ser tilbake på deg.

De vil garantert varme hjertet ditt hver gang du låser opp iPhonen, og gir deg godt humør hver gang du ser startskjermen, noe som gjør Photo Widget til den beste appen for å finne iPhone-temaer for de som elsker utviklerens unike design.

Nedlasting: Foto-widget (Gratis, abonnement tilgjengelig)

6. Themify

Themify tilbyr tilpassede iPhone-temaer som spenner fra myke toner til de som gir en moderne vri til startskjermen. Fra populære pastellfarger til malerier, du vil garantert finne et tema som passer din stil. Hvis du ikke ønsker å erstatte hele startskjermbildet ditt, kan du velge å laste ned kun ikonpakkene.

I tillegg til temaer og widgets, kan du også få vakre levende bakgrunnsbilder og stillbilder fra Themify. Appen tilbyr Ultra HD-valg, som er et ekstra tilfredsstillende bilde å ha på låseskjermen.

Nedlasting: Themify (Gratis, abonnement tilgjengelig)

Hvis du elsker originaliteten til brukergenerert innhold, vil du elske det Widgy Widgets har å tilby. Det er et stort utvalg av widgets du kan fordype deg i. Når du trykker på en som fanger oppmerksomheten din, gir et kort sammendrag deg widgetens forfatternavn og tiden brukt på å redigere widgeten sammen med tilleggsdata og lag som brukes til å lage widgeten.

Å lære om innsatsen som ble lagt ned i en widget gjør beslutningen om hva som skal plasseres på iPhone-startskjermen mye mer personlig. Hvis en bestemt persons design appellerer til deg, kan du ganske enkelt trykke på More By This Uploader-knappen for å utforske de andre widgetene de har laget.

Nedlasting: Widgy Widgets (Gratis kjøp i appen tilgjengelig)

4. Temaer

Themes-appen tilbyr de vanlige kategoriene av temaer som Minimalist, Cartoon og Nature. Men du vil også komme over flere unike apper som ikke er tilgjengelige i noen andre apper på denne listen, for eksempel arkitektur, emner og cyberpunk.

Hvis du ikke vil overhale hele iPhone-startskjermen, kan du velge å laste ned et temas egendefinerte ikonpakke, widgets og bakgrunnsbilder separat.

  X Vanlige HTML-koder å vite for nybegynnere

Nedlasting: Temaer (Gratis kjøp i appen tilgjengelig)

3. App-ikoner

App Icons er en enkel, brukervennlig app for en rask endring av startskjermen. Fra naturinspirerte stiler til minimalistiske svart-hvitt-alternativer, bla langs appens horisontale belte med temaer for å finne en som er klar til å installeres. Du får noen av iPhone-temaene gratis, mens andre må kjøpes.

Appen har også et utvalg av levende bakgrunnsbilder, sortert i kategorier som vann, byer, ild og landskap. For flere bakgrunnsalternativer, kan du sjekke ut disse flotte stedene for å få iPhone-bakgrunnsbilder.

Nedlasting: App-ikoner (Gratis, abonnement tilgjengelig)

2. Ikon Tema

Icon Themers samling av temaer inkluderer for det meste festlige stilistiske håndtegninger og solide fargenyanser. De fleste av dem gir en søt, rolig stemning. Den har færre temaalternativer enn populære apper som Brass eller ScreenKit. Men hvis du hater å filtrere gjennom et snøskred av slående fargetemaer bare for å finne det ene og enkle designet, så er Icon Themer en god app for deg.

Appen tilbyr både betalte og gratis iPhone-temaer. Men hvis du ikke er helt fornøyd med de ferdige, har den også en stor samling ikoner du kan lage dine egne.

Nedlasting: Ikon Themer (Gratis, abonnement tilgjengelig)

Som Icon Themer, er appellen til WidgetBox at den ikke overvelder deg med uendelige valg. Appen tilbyr rundt 10 klassiske temaer, som mørk, hvit, retro og monokromatiske alternativer, som gul. Du kan også lage dine egne widgets.

Designene som tilbys er rene og enkle, så de bør matche alle iPhone-bakgrunnsbilder du enkelt har. Du kan også få tilpassede tastaturer og endre iPhone-ladeanimasjonen ved å bruke WidgetBox.

Nedlasting: WidgetBox (Gratis, abonnement tilgjengelig)

Tilpass din iPhones startskjerm på en enkel måte

Enten du leter etter widgets, appikoner eller en fullstendig temamakeover, er disse iPhone-tilpasningsappene en morsom måte å vise frem personligheten din på startskjermen. Med så mange apper av høy kvalitet å velge mellom, vil du garantert finne et gratis iPhone-tema som passer din stil.

Med unntak av Widgetsmith, som tillater mange tilpasningsalternativer, tilbyr de andre appene som er oppført her generelt en enkel installasjonsprosess med ett trykk. Du trenger ganske enkelt å velge temaet du vil ha og sjekke at appikonene stemmer overens.