12 Kodingstester Plattformer som skal brukes i utviklerintervjuer

Rekruttering er en uttømmende prosess, og bruk av tredjepartsverktøy vil lette den tungvinte oppgaven.

Hvordan er en intervjuprosess stressende både for intervjueren og intervjuobjektet?

Både intervjueren og intervjuobjektet er vesentlige aktører i ansettelsesprosessen. Intervjueren må sørge for at de beste prospektene blir ansatt, og intervjuobjektet må være forberedt på å fullføre intervjuet.

Både intervjueren og intervjuobjektet synes intervjuprosessen er slitsom og stressende. Det kan være et stort press på begge sider for å lykkes, og det tar tid og forberedelser til dette arrangementet.

Det er press på begge sider av intervjuet – intervjueren for å finne den beste søkeren til stillingen og intervjuobjektet for å etterlate et positivt inntrykk.

Begge ønsker å gi et godt inntrykk og sikre at de kan gi relevant informasjon. Siden begge sider i hovedsak prøver å selge seg selv til den andre, krever det mye emosjonell energi.

Intervjueren må vurdere hver kandidats profil og bestemme hvem som skal ansettes mens han navigerer i ulike utfordrende samtaler. Intervjuobjektet må presentere seg selv i best mulig lys og samtidig ikke overselge eller blåse opp ferdighetene sine.

Både intervjueren og intervjuobjektet må legge mye forberedelse i det fordi intervjueren må lese gjennom CV-ene til mange kandidater i løpet av kort tid og stille spørsmål for å fastslå deres kvalifikasjoner. Intervjuobjektet skal forberede intervjuspørsmålene.

Avslutningsvis krever ansettelsesprosessen, enten det er campus, sideveis eller walk-in, mye energi og idédugnad, noe som automatisk øker stressnivået for både intervjueren og intervjuobjektet.

Vi vil se på flere intervjuprosesselementer i den følgende delen.

Hvordan er det utfordrende å vurdere ekspertise Teknisk rolle bare basert på spørsmål og svar?

Hvordan tekniske ansettelsesledere og personalspesialister gjennomfører intervjuer med søkere kan være avgjørende for å finne de beste jobbkandidatene.

Intervjuet er vellykket og effektivt når både intervjueren og intervjuobjektet har pålitelig informasjon og kan snakke på riktig måte, noe som vil konkludere om søkerens egnethet for stillingen.

I de fleste IT-tekniske jobber, spesielt de som involverer koding, utvikling og design, ville ikke en enkelt spørsmål-og-svar-periode avsløre noe om kandidatenes ferdigheter og erfaring. Å forstå deres kodeevner er avgjørende for å forstå deres genuine kunnskap og talenter.

Fordi koding, design og kompilering er praktiske evner, blir det utfordrende å vurdere kandidatenes sanne ekspertise gjennom spørsmål og svar.

Med andre ord, å evaluere tekniske ferdigheter før ansettelse vil gi deg mer nøyaktig informasjon. Det er lettere å finne de beste tekniske talentene for organisasjonen din med harde bevis på at de passer for teamet.

En praktisk test er avgjørende for å avgjøre om en kandidat har praktisk arbeidserfaring eller teoretisk kunnskap. I den følgende delen skal vi se på flere nettsteder der intervjuere kan vurdere kandidatenes kodeferdigheter.

Hvordan kan kodetester bidra til å screene de beste kandidatene fra de gode?

Du gir kandidater en test kalt en teknisk ferdighetsvurdering for å se om de er i stand til å håndtere stillingens ansvar. Disse kan innebære ansvar inkludert de essensielle harde ferdighetene som kreves for jobben, som HTML, koding og dataspråk.

Du er mer sannsynlig å ansette noen med selvtillit hvis du bekrefter deres kompetanse og effektivitet. Dette reduserer sannsynligheten for et misforhold, validerer kandidatsøknader og sikrer at søkeren er aktuell.

Når du prøver å fylle en bestemt ledig stilling, gi kandidatene evalueringer som er skreddersydd for deres stillingstitler. Anta at du ønsker å rekruttere en utvikler; for eksempel er det fornuftig å gi noen en kodetest.

Tekniske rekrutterere bruker ofte kodeutfordringer for å vurdere en utviklers eller programmerers programmeringsferdigheter. En ekte kodetest vil avgjøre effektiviteten til en kandidats problemløsningsferdigheter og kodeekspertise.

Spesielt for tekniske roller må bedrifter bruke kodingstester for å evaluere kaliberet til innkommende søkere. Det avgjør naturligvis bare delvis om man skal ansette en person. De gir deg imidlertid muligheten til å vurdere søknader objektivt og gir deg en klarere ide om hvem som passer for stillingen.

En måte å vurdere en kandidats egnethet og garantere at selskapet vil ansette kvalifiserte kandidater på, er gjennom teknisk evaluering. Denne teknikken krever at kandidater skriver og analyserer kode eller foretar programvarekorrigeringer.

  Slik fikser du vannskade på telefonhøyttaleren

Koding av eksamener kan også fremskynde ansettelsesprosessen betraktelig ved å umiddelbart fjerne teoretiske spørsmål og identifisere kandidatenes kompetanse.

I den følgende delen vil vi se de beste verktøyene som brukes til å utføre en teknisk vurdering for utviklere og kodere.

CodeSignals TechScreen

CodeSignal TechScreen tilbyr en omfattende pakke med tekniske screeningsverktøy som hjelper teknologiselskaper å ansette de rette menneskene. Med TechScreen kan bedrifter tilpasse vurderinger for å teste tekniske ferdigheter og problemløsningsevner på en brøkdel av tiden tradisjonelle tester krever.

Plattformen tilbyr et helhetlig syn på hver enkelt søkers ferdigheter, inkludert deres språk og problemløsningsevner. Dette hjelper bedrifter med å finne kandidater med de rette tekniske ferdighetene og en dyp forståelse av problemet de prøver å løse.

CodeSignals produkter er utviklet for å bidra til å redusere den tidkrevende prosessen med å screene kandidater, samtidig som de sikrer at arbeidsgivere utfører høypresterende og varierte ansettelser.

Toppfunksjoner

 • Tekniske vurderinger er designet og validert av teameksperter og Ph.D. IO psykologer
 • Avansert kodeplattform for å projisere testen som et ekte kodescenario, inkludert syntaksutheving, konfigurerbare innstillinger og temaer, etc.
 • ATS (Applicant Tracking System) integrasjon
 • Plattformen er GDPR og CCPA compliance

CodeSignals tekniske skjermer er ledet av mennesker og datamaskinscoret, og tilbyr det beste fra begge verdener. Intervjuspørsmål validert av IO-psykologer identifiserer objektivt kvalifisert teknisk talent raskt.

Adaface

Bedrifter kan vurdere kandidaters kodeferdigheter med Adaface, en nettplattform for koding av vurderinger. Den tilbyr et utvalg av kodeeksamener med spørsmål fra en rekke programvareutviklingsfelt.

Hver kodetest har spørsmål om algoritmer, datastrukturer, kodespråk og andre programmeringsemner.

Både arbeidsgivere og utviklere anbefaler denne kraftige og effektive teknologien. Mer enn 1200 bedrifter i 75 forskjellige land bruker den. Arbeidsgivere kan raskt bygge og endre kodetester ved å bruke denne nettsiden for ethvert behov for programvareutviklingsprosjekter.

Den tilbyr ulike kodeutfordringer for å teste flere programmeringsspråk og ferdighetsnivåer. Ansettelsesledere og TAG-teamet kan bruke opplastingsverktøyet for spørsmål til å evaluere kandidater avhengig av et bestemt prosjekt.

Toppfunksjoner

 • Kodespørsmål og MCQer som ikke kan googles
 • Mer enn 500 teknisk forsvarlige eksamener
 • Støtter mer enn 20 programmeringsspråk og 50+ rammeverk
 • Anti-jukse funksjoner

Det tilbyr et brukervennlig grensesnitt, grundig resultatanalyse og et betydelig bibliotek med kodingsutfordringer for programmerere på alle erfaringsnivåer. Bedrifter over hele verden, inkludert Amazon, Microsoft, Paypal, Morgan Stanley, FN og mange flere, er avhengige av Adaface-kodeeksamener.

Utdannet

Bedrifter kan identifisere og administrere kvalifiserte fagfolk ved hjelp av den omfattende nettplattformen kjent som Qualified. Plattformen tilbyr omfattende tjenester, inkludert søkersporing, stillingsannonser og dybdeanalyse.

Den inneholder ulike funksjoner, for eksempel unike programmer utviklet for å hjelpe bedrifter med å lage, endre og administrere evalueringer. Dette garanterer at søknader blir rettferdig vurdert og at arbeidsgivere velger ut de mest kvalifiserte kandidatene til åpne stillinger.

Plattformen skiller seg fra konkurrentene ved å vurdere potensielle ansattes ferdigheter og matche dem med de riktige jobbene. I tillegg gir den omfattende data som gjør det mulig for bedrifter å følge med på statusen til søkerne sine.

Toppfunksjoner

 • Forhåndsbygde, riktig forberedte eksamener effektiviserer og forenkler ansettelsesprosessen
 • Det nøyaktige nivået på kandidatenes kompetanse fastslås gjennom prosjektbaserte kodingsevalueringer
 • Avhengig av kravene deres, kan ansettelsesledere lage tilpassede eksamener
 • Bedrifter kan bruke innebygde biblioteker for å gjennomføre enhetlige tekniske tester

Plattformen hjelper vanligvis med å gjøre de beste ansettelsene og er designet for raskt å identifisere kvalifiserte kandidater, spare tid og penger samtidig som den gir de beste resultatene. Den integreres også enkelt med toppadministrasjonsprogramvare som bambooHR, Zapier, workable, etc.

Mettl

Mer enn 4000 kunder stoler på at Mettl gjennomfører kodingsvurderinger som er tilpasset basert på forretningsspesifikke behov. Gartner har valgt Mett som leder i fjernkontrollerte eksamener.

Plattformen tilbyr en rekke kodeevalueringer og undersøkelser som brukes til å måle jobbkandidaters kodeferdigheter.

Plattformen er laget for å forenkle prosessen med å gi og karakterisere eksamener, samtidig som den hjelper arbeidsgivere med å teste dyktige rekrutter på ulike programmeringsspråk.

Det gir grundige resultater som undersøker en kandidats kodingsstyrker og svakheter. Det gir også et bredt spekter av tilpasningsmuligheter, som gjør det mulig for bedrifter å møte sine unike ansettelseskrav.

Databasen har en lakh tekniske spørsmål som dekker nesten alle kodedisipliner, inkludert Backend, Frontend, Full Stack, DB Development, DevOps, etc.

Toppfunksjoner

 • Simulator for avansert rollebasert koding
 • 600+ kompetanser for å evaluere kandidatenes evner
 • Overlegne IDE-er som gir et praktisk kodemiljø
 • Evaluering ved hjelp av forhåndsbygde testcases og automatisk karaktersetting
  26 spill på tvers av plattformer (PS, Xbox, PC, Switch) å prøve i dag

Det er den ideelle løsningen for bedrifter som ønsker å raskt og presist vurdere potensielle arbeidssøkeres talenter. I tillegg gir plattformen grundige ytelsesrapporter for hver bruker, noe som gjør det enkelt å finne områder som trenger arbeid.

Kodilitet

Arbeidsgivere kan evaluere jobbsøkeres kodeferdigheter raskt og effektivt ved å bruke Codility, en nettplattform. Arbeidsgivere kan designe personlige tester for søkere, og de vil få en grundig analyse av hver enkelts resultater.

Eksamenene er laget for å være realistiske og gjenskape arbeidsplassen. Arbeidsgivere kan også velge tester fra et testbibliotek, for å sikre at eksamenene de bruker er aktuelle og relevante.

AI-algoritmer verifiserer deretter resultatene av disse eksamenene for å gi en poengsammenligning mellom søkere, slik at arbeidsgivere kan identifisere personene som er best egnet for bedriften deres.

Arbeidsgivere kan raskt sette opp online vurderingseksamener, evaluere kandidater og forkorte rekrutteringsprosessen ved å bruke plattformen. I tillegg kan hver kandidat få tilgang til grundige vurderinger som fremhever deres styrker og mangler.

Toppfunksjoner

 • Fjern skjevhet mens du raskt differensierer og velger kvalifiserte kandidater
 • 50 % raskere ansettelsesprosessakselerasjon
 • Tilbyr en rekke tavleoppsett og verktøy for å arrangere eksterne tekniske intervjuer
 • Identifisering av svindel og forebygging av plagiering

Arbeidsgivere kan bruke plattformens eksamener til å måle hver kandidats tekniske evne og evne til problemløsning, slik at de kan ta utdannede ansettelsesbeslutninger.

DevSkills

For at utviklere og arbeidsgivere skal finne den ideelle matchen for deres kodingsbehov, er DevSkills den beste plattformen. Denne tjenesten hjelper anerkjente bedrifter med å finne de beste talentene.

Arbeidsgivere kan annonsere sine krav på nettstedet, som er enkelt å bruke, og utviklere kan sende inn sine løsninger. Det gir en rekke kodeproblemer som kan brukes til å vurdere en kandidats kunnskap og ferdigheter.

Det er forskjellige tester tilgjengelig, hver med forskjellige vanskelighetsgrader. Spesialister utviklet disse testene fra Stripe, Spotify og andre ledende firmaer for å evaluere kodingsevnen til utviklere på forskjellige nivåer og hjelpe ansettelsesledere med å gjøre det beste søkervalget.

Toppfunksjoner

 • Kodevurderinger fra den virkelige verden og grundige målkort for kodegjennomganger
 • Arbeidsflyt drevet av GitHub
 • Bruk en vertsbasert Gitpod IDE eller din egen
 • Støtte for enhver teknisk stack og språk

På grunn av det enkle og brukervennlige grensesnittet kan utviklere ta kodeeksamener og få tilbakemelding umiddelbart, og arbeidsgivere kan raskt finne dyktige kodere som kan bli med i teamene deres.

Evalground

Arbeidsgivere kan raskt vurdere søkernes kodeevner ved å bruke Evalground. Det gir organisasjoner en metodisk, strukturert teknikk for å vurdere søkere og identifisere de beste talentene for IT-jobbene deres.

Kodeprøvene er laget for å være unike for jobbens krav og vurdere en kandidats tekniske ferdigheter. Arbeidsgivere kan også sammenligne resultatene til mange kandidater og velge den som passer best for deres krav ved å bruke den elektroniske kodetesten.

Denne nettsiden tilbyr ulike tester for ulike programmeringsspråk, inkludert C++, Java, Python og JavaScript. Hver vurdering tar sikte på å teste deltakerens resonnement og problemløsningsevner.

I tillegg tilbyr programmet en resultattavle som viser de beste høyttalerne på hvert språk.

Toppfunksjoner

 • Omfattende database med koding og tekniske spørsmål
 • Fullstendig tilpassede rapporter
 • Bruk av vindublokkering for å hindre kandidater i å flytte
 • Modul for kopideteksjon

Nettstedet tilbyr kodeoppgaver i ulike sektorer med ulik vanskelighetsgrad, slik at virksomheter kan vurdere ansattes ferdigheter i flere situasjoner. Ulike kodespråk er tilgjengelig, og testene spenner fra enkle kodeøvelser til vanskeligere evalueringer.

Tests4Geeks

Bedrifter kan ta kodeeksamener ved hjelp av Tests4Geeks. Eksamenene evaluerer en utviklers evner, gir tilbakemeldinger og hjelper ansettelsesledere med å finne de mest kvalifiserte søkerne.

Det gir også brukere muligheten til å utfordre hverandre i sanntidskodingsutfordringer. Brukere av portalen kan få tilgang til praksiseksamener, kodeoppgaver med ulik grad av kompleksitet og videoforelesninger.

Plattformen gir ulike eksamener og utfordringer for å identifisere utviklernes styrker og mangler bedre. Informasjonen er laget for å tilfredsstille kravene til folk som ønsker å velge det beste talentet.

Toppfunksjoner

 • Tilpasset merkevarebygging når det gjelder bedriftens domene og logo
 • Merkede PDF-rapporter
 • Bestemmelse om å publisere resultatene på nettet
 • Vurdering laget av erfarne fagfolk

Den dekker vidtgående emner, fra grunnleggende koding til avanserte algoritmer. Selskapet hevder at plattformen ikke kan erstatte hele ansettelsesprosessen, men vil redusere ansettelsestiden.

CoderPad

Rekrutterere og ansettelsesledere kan få tilgang til CoderPads nettplattform for evalueringsløsninger. De gjør det mulig for grundige tester av både tekniske og ikke-tekniske ferdigheter, og gir rekrutterere en klarere idé om søkerens egnethet.

Plattformen er brukervennlig og tilbyr mange funksjoner, inkludert personlige spørsmål, interaktive kodingsutfordringer, automatisert testing og resultater, juksebeskyttelse, global referansemarkedscore, eliminering av testangst gjennom gamified eksamensøkter, og mange flere.

  Hvordan overføre videoer til en iPad

Arbeidsgivere kan raskt utvikle en effektiv ansettelsesprosedyre på grunn av evalueringens enkle oppretting og forståelse av krav. Brukere kan designe sikre, presise og tilpasningsdyktige eksamener med CoderPad for å passe deres spesielle vurderingskrav.

Toppfunksjoner

 • Gjennomfør vurdering basert på 80+ forhåndsdefinerte jobbroller
 • Gamified testøkter er en unik måte å ta eksamener på
 • 3500+ kodespørsmål i en database
 • Rundt 60 teknologier og rammeverk støttes

Det gir en rekke egenskaper som gjør det til det ideelle alternativet for bedrifter, utdanningsinstitusjoner og andre organisasjoner.

Testkandidater

TestCandidates gir organisasjoner et raskt og rimelig verktøy for å evaluere en kandidats kodeevner. Nettstedet tilbyr kodeevalueringer og tester for å hjelpe rekrutterere med å velge de mest kvalifiserte søkerne til ledige stillinger.

Eksamenene vurderer en kandidats tekniske ekspertise, forståelse og evne til å fungere under press.

Arbeidsgivere kan raskt finne ut hvilken kodetest som passer perfekt for kandidatene til firmaet deres, og ta en velinformert ansettelsesbeslutning ved hjelp av deres grundige rapporter og dybdeanalyse.

Plattformen inkluderer et stort bibliotek med kodingstester for språk som JavaScript, Python, Java og C# og dekker et bredt spekter av teknologier, fra webutvikling til mobilapplikasjonsutvikling.

Toppfunksjoner

 • Intuitiv rapportering for å få en dypere forståelse av kandidatens ferdigheter
 • Dataene er fullstendig i samsvar med GDPR og ICO-sertifisert
 • Dashboard med detaljerte beregninger for ytelsesanalyse
 • Intelligent automatisering for en positiv kandidatopplevelse

Kandidater kan effektivt gjennomføre kodetester med et klart og greit grensesnitt og få rask tilbakemelding på ytelsen. Programvaren er utviklet for å tilby ansettelsesledere og rekrutterere grundig informasjon som kan brukes til å nøyaktig evaluere en kandidats kodeferdighet.

Elitehjerner

Elitebrains er rettet mot å gi potensielle ansatte en plattform for å vise frem sine kodeferdigheter i et virkelighetsscenario. Det gir interaktive kodingsproblemer som tester en persons raske tanke, problemløsning og løsningsgenereringskapasitet.

Målet er å gi organisasjoner en nøyaktig vurdering av kandidatenes kodeferdigheter – oppgavene på denne nettsiden spenner fra enkle kodeproblemer til vanskeligere.

Eksamenene vurderer en kandidats ferdigheter i et bestemt yrke. Testene er tilgjengelige for ulike programmeringsspråk, inkludert C++, Java, Python og andre.

Testene vil evaluere deres tekniske evner, inkludert koding, problemløsning og algoritmisk tenkning. Arbeidsgivere, rekrutterere og andre organisasjoner bruker ofte disse eksamenene for å vurdere jobbsøkeres tekniske evne til ulike stillinger.

I tillegg kan studentene bruke disse eksamenene til å måle deres tekniske ferdigheter og forberede seg på prospekter som jobber.

Hackerrank

25 prosent av Fortune 100-organisasjoner bruker Hackerrank. Denne plattformen brukes av mer enn 3000 virksomheter fra en rekke bransjer for å vurdere potensielle ansettelser.

Det er en plattform som tilbyr brukere veiledninger, utfordringer og åpen kildekode-koding for å hjelpe programmerere med å avgrense sine evner og praktisere kunsten sin. I tillegg gir nettstedet teknologifirmaer, HR-rekrutterere og utviklere en enkel tilnærming til å vurdere potensielle ansettelser og identifisere de mest bemerkelsesverdige talentene i feltet.

Det er en fin måte å teste kodeferdighetene dine mot andre kodere, samtidig som det gir en mulighet til å vise frem dine tekniske ferdigheter.

Det gir kodeutfordringer som spenner fra grunnleggende programmeringsøvelser til komplekse algoritmiske problemer, og gir organisasjoner muligheten til å rekruttere topptalenter. Verktøyet hjelper rekruttering av ledere til å ta datadrevne valg angående toppkandidater.

Nettstedet tilbyr en rekke materialer for å hjelpe utviklere med å gjøre seg klare til kodekonkurranser og intervjuer. I tillegg til å tilby løsninger på tekniske problemer, gir Hackerrank også utviklere en uvurderlig ressurs for kodeekspertise.

Nettstedet fremmer også utviklersamarbeid og utdanning gjennom fora og ledertavler. Hackerrank hjelper til med å finne og koble sammen arbeidsgivere og programmerere.

Siste ord

Selv om det erkjennes at ansettelser krever en anstrengende prosedyre for både intervjueren og søkeren, er det ingen vei utenom. Noen av metodene beskrevet ovenfor vil hjelpe til med å håndtere, redusere stress, fremskynde og senke kostnadene for den totale ansettelsesprosedyren.

Deretter kan du sjekke ut vurderingsverktøy før ansettelse.

x