12 rettelser for Minecraft En eksisterende tilkobling ble tvangslukket av ekstern vertsfeil

Minecraft er et veldig populært online flerspillerspill uten tvil. Og derfor er serveren alltid opptatt, noe som fører til at spillerne sliter med flere problemer og feil fra tid til annen. Minecraft En eksisterende tilkobling ble tvangslukket av ekstern vert indikerer at det er et problem med internettforbindelsen din og at den ikke klarer å koble til Minecraft-serveren. Mange brukere klarer å fikse Connection Lost Internal Exception: java.io.IOException-problem ved å deaktivere sikkerhetsprogrammene installert på datamaskinene deres. Likevel er det noen få andre feilsøkingshack som hjelper deg med å fikse en eksisterende tilkobling som ble tvangslukket av den eksterne verten Minecraft-feilen på PC-en din.

Hvordan fikse Minecraft En eksisterende tilkobling ble tvangslukket av ekstern vertsfeil

Du har kanskje ingen anelse om hvorfor tilkoblingen mistet internt unntak kan oppstå på din Windows 10-PC. Før du bruker noen feilsøkingsmetoder, må du vite hvorfor problemet oppstår. Her er noen mulige årsaker som forårsaker det diskuterte problemet.

  • Unødvendige programmer som kjører i bakgrunnen er i konflikt med Minecraft
  • Tilkoblingsproblemer fra serveren
  • Windows Defender-brannmur blokkerer URL-en eller programmet
  • Utdaterte eller defekte grafikkdrivere
  • Korrupte hurtigbufferfiler i vertsfilen
  • Konflikter innenfor app- og servervedlikeholdsaktiviteten

Nå vet du årsakene til at Minecraft en eksisterende tilkobling ble tvangsstengt ved oppstartsproblem. Gå videre til neste del for å finne feilsøkingsmetodene.

Grunnleggende feilsøkingstrinn

Her er noen grunnleggende feilsøkingsmetoder som vil hjelpe deg å finne en løsning for Minecraft-feil med enkle hacks.

1. Bruk den offisielle Minecraft Launcher

I tilfelle, hvis du bruker en tredjeparts launcher for å åpne Minecraft, kan det forårsake et Minecraft-tilkoblingsproblem. Bruk alltid offisiell lansering for å logge på Minecraft. Pass også på at du bruker den oppdaterte versjonen av Minecraft for å unngå feil.

2. Tøm nettleserbufferen

Hvis du møter Minecraft En eksisterende tilkobling ble tvangsstengt av ekstern verts Windows 10-problem i en hvilken som helst nettleser, prøv å bruke en annen nettleser. Åpne en ny fane i en annen nettleser og naviger til Minecraft.net. Logg på med legitimasjonen din. Hvis du ikke møtte noen feil i en ny nettleser, tøm nettleserloggen og hurtigbuffer i primærnettleseren din.

3. Bekreft serverstatus

Til tross for at Minecraft ikke har noen offisiell statusside, kan du sjekke statusen på Twitter-støttekontoen. Hvis det er noe problem med problemet med Internal Exception Connection Lost, kan du finne det samme på denne siden. Også, hvis det er noen servervedlikeholdsaktiviteter, kan du møte det samme problemet.

1. Besøk Mojang-statusside på Twitter.

2. Sjekk om det ikke er noen problemer knyttet til Minecraft.

3. Sjekk også Reddit og Minecraft.net og se om alle andre brukere har rapportert om problemet.

4. Hvis du finner noen server- eller vedlikeholdsaktiviteter, har du ingen andre alternativer enn å vente.

4. Start Minecraft launcher på nytt

Som en grunnleggende feilsøkingsmetode kan du prøve å starte Minecraft-starteren på nytt. Det vil si å logge ut av Minecraft-kontoen din og deretter logge på igjen etter en stund. Denne løsningen er ganske enkel, og her er noen få trinn for å starte oppstarteren på nytt.

1. Først klikker du på LOGG UT i Minecraft-kontoen din som vist.

3. Høyreklikk nå på den tomme plassen i oppgavelinjen.

4. I kategorien Prosesser i Oppgavebehandling-vinduet, søk og velg Minecraft-oppgavene som kjører i bakgrunnen.

5. Klikk deretter på Avslutt oppgave øverst til høyre i vinduet.

6. Start datamaskinen på nytt.

7. LOGG PÅ igjen med legitimasjonen din.

Sjekk nå om du har fikset et problem med en eksisterende tilkobling ble tvangslukket.

5. Logg inn på Microsoft-kontoen på nytt

For å unngå Minecraft En eksisterende tilkobling ble tvangsstengt på grunn av et eksternt vertsproblem, og det kan hjelpe deg mye å logge på igjen på Microsoft-kontoen din. Dette vil fikse alle kontosynkroniseringsproblemene, og du kan prøve følgende instruksjoner for å gjøre det samme.

  9 beste apper for oppslag av telefonnumre for svindlere

1. Naviger til søkemenyen og skriv inn Microsoft Store. Klikk deretter på Åpne.

2. Klikk nå på profilikonet ditt og velg deretter Logg av.

3. Klikk nå på Logg på som vist.

4. Velg nå Microsoft-kontoen din og klikk på Fortsett-knappen.

5. Skriv inn påloggingsinformasjonen og logg på tilbake til Microsoft-kontoen din.

6. Deaktiver antivirus midlertidig (hvis aktuelt)

En annen mulig årsak som forårsaker det diskuterte Minecraft-problemet er sikkerhetspakken din. Når antivirusprogrammene dine oppdager Minecraft-filer og -mapper som en trussel, vil du møte flere konflikter. Så les guiden vår om hvordan du deaktiverer antivirus midlertidig på Windows 10 og følg instruksjonene for å deaktivere antivirusprogrammet midlertidig på PC-en.

Etter å ha fikset det diskuterte Minecraft-problemet på din Windows 10-PC, må du sørge for å aktivere antivirusprogrammet på nytt siden et system uten en sikkerhetspakke alltid er en trussel.

7. Deaktiver proxy-server

Hvis noen upassende nettverksinnstillinger bidrar til det interne unntaket for tapt tilkobling, kan de løses ved å tilbakestille nettverket. Få brukere sørger for proxy-servere for å skjule nettverksidentiteten. Men dette kan bidra til flere problemer med applikasjoner og programmer på datamaskinen din.

Les vår guide Slik deaktiverer du VPN og proxy på Windows 10 og implementer trinnene som instruert i artikkelen.

Etter å ha deaktivert VPN-klienten og proxy-servere, sjekk om du har fikset det omtalte problemet på kontoen din. Likevel, hvis du ikke oppnådde noen løsning, prøv å koble til en mobil hotspot.

8. Oppdater Windows OS

Alle feilene og defekte oppdateringene på datamaskinen din kan fikses av Windows-oppdateringer. Microsoft gir ut hyppige oppdateringer for å fikse alle disse problemene.

Pass derfor på om du bruker den oppdaterte versjonen av Windows-operativsystemet, og hvis noen oppdateringer venter i aksjon, bruk guiden vår Hvordan laste ned og installere siste oppdatering for Windows 10

Etter å ha oppdatert Windows-operativsystemet, sjekk om du har fikset Minecraft-tilkoblingsproblemet.

9. Oppdater GPU-drivere

Som et grafisk intensivt spill, er grafikkdriveren din vesentlig viktig for spillopplevelsen din. Hvis driverne er utdaterte eller defekte, sørg for at du oppdaterer dem. Du kan søke etter de nyeste utgivelsene av drivere fra de offisielle nettstedene, eller du kan oppdatere dem manuelt.

Følg guiden vår 4 måter å oppdatere grafikkdrivere i Windows 10 for å oppdatere driveren og sjekke om du har løst problemet.

10. Rull tilbake GPU-drivere

Noen ganger kan gjeldende versjon av GPU-drivere forårsake startkonflikter, og i dette tilfellet må du gjenopprette tidligere versjoner av installerte drivere. Denne prosessen kalles tilbakeføring av drivere, og du kan enkelt rulle tilbake datamaskindriverne til deres tidligere tilstand ved å følge vår guide Hvordan tilbakestille drivere på Windows 10.

11. Installer GPU-drivere på nytt

Hvis du fortsatt møter Minecraft En eksisterende tilkobling ble tvangslukket av ekstern vert etter oppdatering av GPU-driverne, installer deretter enhetsdrivere for å fikse eventuelle inkompatibilitetsproblemer. Det er flere måter å installere drivere på datamaskinen på nytt. Likevel kan du enkelt installere grafiske drivere på nytt som instruert i vår guide Hvordan avinstallere og installere drivere på Windows 10.

Etter å ha installert GPU-drivere på nytt, sjekk om du kan få tilgang til Minecraft uten feil.

Metode 1: Start Minecraft som administrator

Du må trenge administrative rettigheter for å få tilgang til noen få funksjoner i Minecraft. Derfor anbefales det å starte Minecraft med administratorrettigheter som instruert nedenfor.

1. Høyreklikk på Minecraft-snarveien på skrivebordet eller naviger i installasjonsmappen og høyreklikk på den.

2. Klikk nå på Egenskaper.

3. I Egenskaper-vinduet bytter du til kategorien Kompatibilitet.

4. Merk av for Kjør dette programmet som administrator.

5. Til slutt klikker du på Bruk og OK for å lagre endringene.

Metode 2: Avslutt inkompatible bakgrunnsprosesser

Hvis det er så mange inkompatible programmer som AVG Antivirus, BitDefender, ByteFence, Comcast Constant Guard, Comodo Internet Security, ESET Antivirus, Kaspersky Internet Security, Lavasoft Ad-aware Web Companion, McAfee Anti-virus / Intel Security, Norton Antivirus, PCKeeper / MacKeeper, Reason Security, Webroot SecureAnywhere, ZoneAlarm-brannmur som vil forstyrre Minecraft. Hvis du har noen av disse programmene på datamaskinen din, prøv å deaktivere dem som instruert i veiledningen vår om hvordan du avslutter oppgaven i Windows 10.

  Hvordan finne noens navn etter telefonnummer gratis

Metode 3: Slett Windows Store Cache

Fjerning av Microsoft Store-bufferen vil fikse en eksisterende tilkobling som ble tvangslukket av den eksterne verten Minecraft-feilen. Dette kan utføres ved å utføre en enkel kommando. Følg instruksjonene nedenfor for å implementere det samme.

1. Trykk og hold Windows + R-tastene sammen for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv nå wsreset.exe og trykk Enter.

Sørg for at du har løst det diskuterte problemet.

Metode 4: Deaktiver 3D Display Mode Feature (NVIDIA)

Likevel, hvis du er irritert på Minecraft En eksisterende tilkobling ble tvangslukket av ekstern vert, kan det skyldes inkompatible innstillinger knyttet til grafikkortet ditt. Hvis du bruker avanserte grafikkort, vil du se innstillinger for 3D-skjermmodus. Du anbefales å deaktivere denne funksjonen som instruert nedenfor.

1. Trykk Windows + I-tastene sammen for å åpne Windows-innstillinger.

2. Klikk nå på System som vist.

3. Fra venstre rute, klikk på Display og bla ned til høyre skjerm. Klikk deretter på Avanserte skjerminnstillinger som vist.

4. Se nå etter funksjonen for avanserte skjerminnstillinger og slå av dette alternativet. Sjekk om du kan fikse det diskuterte problemet. Hvis ikke, gå videre til neste feilsøkingsmetode.

Metode 5: Deaktiver SLI-modus (NVIDIA)

Scalable Link Interface (SLI) er utviklet av NVIDIA for å koble sammen to grafikkort for å levere en enkelt utgang. Dette øker prosessorkraften til datamaskinen din, men den utvikler også feil i Windows 10 PC. Når to eller flere grafikkort er aktivert på datamaskinen, vil du møte problemet med Internal Exception Connection Lost. Følg instruksjonene nedenfor for å deaktivere denne funksjonen.

1. Høyreklikk på en ledig plass på skrivebordet og velg deretter NVIDIA Kontrollpanel.

2. I neste skjermbilde, sjekk koblingen Set SLI-konfigurasjon som er under 3D-innstillingsmenyen.

Metode 6: Deaktiver stereoskopisk 3D (for NVIDIA-grafikk)

Flere grafikkort i datamaskinen din kan leveres med stereoskopiske 3D-funksjoner, men spillene dine er kanskje ikke kompatible med dem. Som et resultat kan du få et internt unntak med mistet tilkobling: java.io.IOException-problem. Her er noen instruksjoner for å deaktivere denne funksjonen.

1. Deaktiver antivirusprogrammet på din Windows 10-datamaskin som instruert ovenfor.

2. Gå nå til søkemenyen og skriv inn Kontrollpanel. Trykk deretter Enter.

3. Klikk nå på Avinstaller et program som vist.

4. Høyreklikk deretter på Stereoscopic 3D og klikk på Avinstaller som vist.

5. Vent til programmet er avinstallert på PC-en og start datamaskinen på nytt. Sørg også for at dette alternativet er slettet fra NVIDIA Kontrollpanel.

Metode 7: Sett Anti-aliasing-verdier til standard

Hvis du ved et uhell har endret anti-aliasing-innstillingene fra standardverdiene, vil du møte Minecraft. En eksisterende tilkobling ble tvangsstengt av ekstern vertsproblem. Likevel kan du enkelt bringe tilbake innstillingene til standardverdiene ved å følge instruksjonene nedenfor.

1. Gå ut av Minecraft-prosesser og trykk Windows + E-tastene samtidig for å åpne Windows Utforsker.

2. Deretter limer du inn følgende sti i navigasjonsbanen og trykker på Enter.

%LocalAppData%PackagesMicrosoft.MinecraftUWP_8wekyb3d8bbweLocalStategamescom.mojangminecraftpe

Merk: Hvis Windows ikke finner den nevnte plasseringen, hopp til neste feilsøkingsmetode.

4. Nå åpner du options.txt-filen.

5. Finn til slutt følgende oppføring og sett verdien til 4 som gfx_msaa:4

Sjekk om du har løst problemet med et internt unntak med mistet tilkobling.

Metode 8: Endre DNS-adresse

Flere brukere har foreslått at bytte til Google DNS-adresser kan hjelpe deg med å fikse en eksisterende tilkobling som ble tvangslukket av den eksterne verten Minecraft-feilen. Hvis du starter Minecraft riktig og står overfor en svart tom skjerm, følg guiden vår for å endre DNS-adressen. Dette vil hjelpe deg med å fikse alle DNS (Domain Name System) problemer slik at du kan starte spillet uten mas.

Etter å ha endret DNS-adressen din, sjekk om du kan starte eksisterende tilkobling ble tvangslukket problemet eller ikke.

Metode 9: Fjern Minecraft-oppføringer fra Hosts-filen

Hvis vertsfilen har redigerte oppføringer for Minecraft.net- eller Mojang-domenet, vil du møte problemet med internt unntak med tilkobling tapt. Derfor må du fjerne oppføringene for å løse det samme. Her er noen instruksjoner for å fjerne Minecraft-oppføringer.

  En introduksjon til Terraform for nybegynnere – Terraform-veiledning

1. Trykk Windows + E-tastene sammen for å åpne Windows Utforsker.

2. Bytt nå til Vis-fanen og merk av for Skjulte elementer i Vis/skjul-delen.

3. Kopier og lim inn følgende bane i navigasjonsbanen til Filutforsker.

C:WindowsSystem32driversetc

4. Velg nå og høyreklikk på vertsfilen og velg alternativet Åpne med som vist.

5. Velg nå alternativet Notisblokk fra listen og klikk på OK som vist.

6. Nå vil vertsfilen åpnes i Notisblokk som følger.

7. Klikk nå på Ctrl + F-tastene for å åpne Finn-vinduet. Her skriver du Minecraft i Finn hva-fanen og klikker på Finn neste som vist.

8. Hvis du ikke fikk noen søkeresultater, betyr det at du ikke har noen korrupte Minecraft-filer på PC-en. Hvis du finner Minecraft-delen, høyreklikk på den og slett dem.

9. Lagre nå filen ved å klikke på Ctrl + S-tastene samtidig.

10. Avslutt Notepad og sjekk om du har fikset sjekk om du har fikset det omtalte Minecraft-problemet.

Metode 10: Tilbakestill Microsoft Store

Sletting av alle data og korrupt cache knyttet til Minecraft er gjort mulig ved å tilbakestille Microsoft Store. Denne metoden er mye mer drastisk enn å tømme Microsoft Store-cachen (som instruert i metode 3), men den sletter ikke apper og spill som allerede er installert.

1. Trykk på Windows-tasten og skriv inn Microsoft Store.

2. Velg nå alternativet Appinnstillinger som uthevet.

3. Rull nå nedover Innstillinger-skjermen og klikk på Tilbakestill-alternativet som uthevet.

Merk: Appdataene dine slettes mens du tilbakestiller Microsoft Store.

4. Bekreft nå forespørselen ved å klikke på Tilbakestill og start datamaskinen på nytt.

Metode 11: Installer Minecraft på nytt

Hvis ingen av metodene har hjulpet deg, avinstaller programvaren som en siste sjanse, start PC-en på nytt og installer den på nytt senere. Her er noen få trinn angående det samme.

1. Trykk og hold Windows + I-tastene sammen for å åpne Windows-innstillinger.

2. Klikk nå på Apps.

3. Nå, søk og klikk på Minecraft Launcher og velg alternativet Avinstaller.

4. Bekreft nå forespørselen hvis noen, og start PC-en på nytt når du har avinstallert Minecraft.

5. Besøk Minecraft Launcher offisielle nettsted og klikk på LAST NED FOR WINDOWS 10/11-knappen som vist.

6. Naviger nå til Mine nedlastinger og kjør MinecraftInstaller-oppsettfilen.

7. Klikk på Neste-knappen i Microsoft Launcher Setup-vinduet.

8. Klikk deretter på Neste-knappen etter at du har valgt destinasjonsmappen.

9. Til slutt klikker du på Installer-knappen.

Her har du reinstallert Minecraft launcher på datamaskinen din. Det ville ha løst alle problemene knyttet til appen.

Metode 12: Bytt til Old Minecraft Launcher

Denne metoden er en velprøvd løsning for å fikse Minecraft. En eksisterende tilkobling ble tvangslukket av ekstern vert på din Windows 10-PC. Dette innebærer å installere den eldre versjonen av Minecraft og instruksjonene for å implementere det samme er oppført nedenfor.

1. Naviger til den offisielle Minecraft nedlasting nettsted.

2. Klikk nå på Last ned for Windows 7/8 under TRENGER EN ANNEN SMAK? menyen som vist.

3. Vent nå til programvaren blir lastet ned til enheten din og kjør installasjonsfilen i Mine nedlastinger for å installere den samme.

4. Avbryt eventuelle forespørsler og følg instruksjonene på skjermen for å installere den forrige versjonen av Minecraft.

Du kan også heve en billett for å kontakte Minecraft-støtten.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig og at du kunne fikse Minecraft. En eksisterende tilkobling ble tvangslukket av ekstern vert på enheten din. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss hvilket emne du vil at vi skal utforske videre.

x