12 rettelser for YouTube Error 400 på Android

YouTube er den desidert mest brukte applikasjonen for flere formål av alle aldersgrupper. Enten årsaken er utdannings-, underholdnings- eller spillformål, er det virkelig en go-to-applikasjon for de fleste brukere. En av de beste delene med YouTube er tilgjengeligheten på nesten alle enheter. Du kan enkelt streame YouTube-videoer på din bærbare datamaskin, PC, iPad, iPhone og Android-telefon. Med gode strømmedata kan du enkelt se ubegrensede videoer på YouTube på telefonen. Mens en stor andel av brukerne bruker Android-telefoner for å se YouTube-videoer, er det en rekke problemer som kan oppstå på disse smarttelefonene mens de bruker applikasjonen. YouTube-feil 400 på Android er et av de problemene som ofte oppstår når du åpner YouTubes hjemmeside. Hvis det var et problem med serveren 400 på din Android også mens du startet appen, har du kommet til rett sted for en rask løsning. I dagens guide vil vi fokusere på YouTube-server tilkoblingsfeil 400, årsakene som utløser den, og flere rettelser for det samme. Så, uten videre, la oss komme i gang med å løse feil 400 fra smarttelefonen din med en gang.

12 rettelser for YouTube Error 400 på Android

Feil 400 på Android-enheten din mens du starter YouTube kan oppstå på grunn av flere problemer. Hvis du har lagt merke til dette problemet i en stund nå, kan noen av de følgende årsakene utløse det:

  • Feil 400 kan ganske enkelt oppstå hvis selve YouTube-applikasjonen er brutt ned.
  • En annen fremtredende årsak bak problemet er en ustabil internettforbindelse som ikke klarer å koble til YouTube-serveren.
  • YouTube-cache kan også utløse feil 400 på mobiltelefonen din.

  • I tilfelle du har aktivert VPN, kan det stoppe YouTube fra å fungere bra og dermed resultere i feilen.
  • Hvis Android-telefonen eller YouTube-applikasjonen din har feil, kan de være en annen årsak bak feil 400.

Selv om feil 400 utløses på grunn av mange årsaker på Android-telefonen din, kan den enkelt løses ved å prøve noen rettelser nøye. Her er noen av de testede og utprøvde løsningene vi har samlet for deg:

Merk: Innstillingene til Android-enheter kan variere, vennligst sjekk innstillingene til enheten din, og fortsett deretter med trinnene. Følgende metoder utføres på Vivo 1920.

Metode 1: Grunnleggende feilsøkingsmetoder

1. Start appen på nytt

En av de første tingene du kan prøve er å starte YouTube-applikasjonen på nytt. Det er en ekstremt nyttig metode som hjelper deg med å fjerne problemer som involverer mindre feil som kan hindre deg i å bruke appen uten feil. Du kan gjøre det ved å lukke YouTube fra bakgrunnen. Når appen er lukket, vent i noen sekunder og åpne applikasjonen på Android-en din igjen.

1. På Android-telefonen din trykker du på de tre vertikale linjene nederst for å åpne bakgrunnsappene.

2. Trykk nå på X-ikonet for å lukke YouTube-appen fra bakgrunnen.

3. Etter noen sekunder, start YouTube på enheten din, og sjekk om den fungerer bra uten feil.

2. Løs problemet med Internett-tilkobling

Hvis en enkel omstart av applikasjonen ikke hjalp deg med feilen og det var et problem med serveren 400 mens du bruker YouTube, må du sjekke internettforbindelsen på enheten din. Feil 400 er først og fremst et tilkoblingsproblem, og alle slags server- eller tilkoblingsproblemer kan stoppe deg fra å se YouTube-innhold. Så du må sjekke om datatilkoblingen til enheten din er svak eller ikke. Du kan bekrefte Internett-tilkoblingen din ved å bruke trinnene nedenfor:

1. Start Innstillinger i appskuffen på Android-enheten din.

2. I tilfelle du bruker Wi-Fi, trykk på Wi-Fi-alternativet.

3. Deretter slår du av Wi-Fi og kobler til nettverket ditt igjen.

Hvis du ser ut til å ha en svak internettforbindelse med mobilnettverket ditt, kan du prøve å øke internetthastigheten ved hjelp av vår guide om hvordan øke internetthastigheten på Android-telefonen din.

3. Start Android-enheten på nytt

Du kan også prøve å starte Android-enheten på nytt hvis feilen ikke ser ut til å opphøre ved å starte appen på nytt eller konfigurere en internettforbindelse hvis det var et problem med serveren 400. Ved å gjøre det kan du fikse ulike tekniske feil og andre mindre problemer i din enhet. Selv om det er en enkel oppgave å starte en smarttelefon på nytt, kan du sjekke guiden vår om hvordan du starter på nytt eller starter Android-telefonen din på nytt for å utforske flere måter å gjøre det på.

4. Logg på igjen med Gmail-ID igjen

Den siste metoden vi skal diskutere i dag for å løse YouTube-feil 400 på Android innebærer å logge ut og deretter logge på igjen med Gmail-ID-en din på Android. For å gjøre det, må du først fjerne kontoen din fra mobiltelefonen og deretter legge den til på nytt.

1. Åpne Innstillinger-appen, trykk på Konto og synkronisering.

2. Trykk nå på Gmail-ID-en du er logget på med.

3. Deretter trykker du på Google-ID-en din.

4. Til slutt velger du Slett konto nederst.

5. Nå, start Innstillinger igjen og trykk på Google.

6. I den trykker du på profilen din og velger Legg til en annen konto.

7. Når trinnene er utført, starter du YouTube på mobilen din igjen, og kontrollerer om feilen er løst.

Metode 2: Still inn riktig dato og klokkeslett

Selv om dette er et sjeldent problem som utløser YouTube-feil 400 på Android, men hvis dato- og klokkeslettinnstillingene på telefonen din er feil, kan du se feilmeldingen uten advarsel. Derfor må du justere disse innstillingene og sette dem til automatisk for å løse problemet.

1. Åpne Innstillinger-applikasjonen på smarttelefonen.

2. Trykk nå på alternativet Systemadministrasjon.

3. Deretter trykker du på Dato og tid fra listen over alternativer.

4. Slå på Auto for å endre dato- og klokkeslettinnstillingene.

Metode 3: Tøm YouTube-bufferen

Den neste metoden du kan prøve å bli kvitt feil 400 fra Android-enheten din, er å fjerne YouTube-bufferen. Hvis du sletter dataene fra YouTube, kan du tømme alle katalogene som er lagret på enheten din. Denne metoden vil hjelpe deg med å fjerne feil og andre lignende problemer.

1. Naviger til Innstillinger-appen på telefonen og åpne den.

2. Åpne nå Apper og tillatelser.

3. Deretter trykker du på App manager fra listen over alternativer.

4. Finn YouTube fra listen og åpne den.

5. Trykk videre på Lagring i App-info.

6. I den trykker du først på Tøm data og deretter på Tøm cache.

Metode 4: Oppdater YouTube-appen

En utdatert app kan også være en av hovedårsakene bak YouTube-servertilkoblingsfeil 400. Hvis den siste oppdateringen av applikasjonen din venter, kan du oppdatere den ved å bruke følgende trinn:

1. Start Play Store-verktøyet på Android-enheten din.

2. Deretter, i søkefeltet ovenfor, skriv inn YouTube for å åpne det.

3. Hvis en oppdatering venter, trykker du på Oppdater for å laste ned den nyeste versjonen.

Metode 5: Oppdater Android-enhet

Hvis oppdatering av YouTube ikke hjalp deg, kan du prøve å oppdatere Android-telefonen din. Bruk av et utdatert operativsystem på mobilen kan også føre til ulike typer feil og problemer i YouTube-appen. Derfor må du regelmessig holde enheten oppdatert for å fikse mulige feil og feil. Du kan sjekke veiledningen vår om hvordan du manuelt oppdaterer Android til siste versjon og fortsetter med å fikse dette problemet.

Metode 6: Avinstaller YouTube-oppdateringer

Du kan også avinstallere appoppdateringer for å løse YouTube-feil 400 på Android. Hvis tømming av hurtigbufferen og dataene ikke hjelper deg med feilen ved oppstart av appen, må du gjenopprette den til standardversjonen ved å gjenopprette oppdateringen. Du kan lære om hvordan du avinstallerer en oppdatering ved å lese veiledningen vår om hvordan du nedgraderer Android-appen uten å avinstallere.

Metode 7: Tving stopp YouTube-appen

Hvis det var et problem med serveren 400 selv etter å ha utført flere metoder gitt ovenfor, må du prøve å tvinge YouTube-appen på enheten din. Denne metoden er kjent for å løse apprelaterte problemer, inkludert appkrasj og innhold som ikke lastes inn. Så for å fikse alle disse feilene, prøv trinnene nedenfor nøye:

1. Åpne Apper og tillatelser i innstillingene på Android-telefonen din.

2. Trykk deretter på App manager for å åpne YouTube fra listen.

3. Trykk til slutt på Tving stopp øverst.

4. Trykk nå på OK for å bekrefte handlingene dine.

Metode 8: Deaktiver VPN

Som nevnt i årsakene bak feil 400 på Android ovenfor, resulterer YouTube ofte i feilen på grunn av aktivert VPN som f.eks. ProtonVPN, NordVPNosv. på enheten din. Virtual Private Network (VPN), hvis aktivert, oppretter en annen IP-adresse enn den faktiske som kan komme mellom tilkobling til en YouTube-server. Derfor må du deaktivere VPN på mobilen din ved å bruke følgende trinn:

1. I Innstillinger-appen på Android-en din trykker du på Andre nettverk og tilkoblinger.

2. Trykk nå på VPN.

3. I den trykker du på deaktiver VPN for å løse YouTube-feil 400.

Metode 9: Tilbakestill nettverksinnstillinger

En annen metode som kan antydes for å løse feil 400 innebærer å tilbakestille nettverksinnstillingene til Android-telefonen din. For å få tilgang til en video på YouTube sender IP-adressen (Internet Protocol) en forespørsel til appens server. I tilfelle det var et problem med serveren 400 med enhetens nettverk, må du tilbakestille innstillingene, da det vil slette dine tidligere og nåværende lagrede innstillinger til standard.

1. For å gjøre det, åpne Innstillinger på enheten og trykk på Systemadministrasjon.

2. Deretter trykker du på Sikkerhetskopiering og tilbakestilling.

3. I neste vindu trykker du på Tilbakestill nettverksinnstillinger.

4. Nedenfor trykker du på Tilbakestill innstillinger.

5. Bekreft prosessen ved å trykke på Tilbakestill innstillinger igjen.

***

Vi håper at guiden vår for rettelser for YouTube-feil 400 på Android var informativ, omfattende og detaljert nok til å gjøre deg kjent med feil 400, årsakene som førte til den, og flere rettelser som kan hjelpe deg med å løse feilen. Hvis du har spørsmål til oss eller forslag å gi, kan du gjerne legge igjen dem i kommentarfeltet nedenfor.

  18 beste gratis lydredigeringsapper for Android
x