14 rettelser for kan ikke logge på YouTube på Windows 10/11

Sosiale nettsteder som YouTube er ekstremt underholdende. Nettstedet er kjent for videostrømming, serier, filmer, innhold fra YouTube-skapere, vlogger, dokumentarer og mye mer. Det er faktisk en av de enkleste og beste plattformene å bruke for å lage innhold. Du kan streame musikk eller videoer på YouTube på forskjellige enheter. Den støtter Windows, Mac, iOS, Android og andre strømmeplattformer. Akkurat som andre sosiale medier, må brukere logge på YouTube før de kan nyte det uendelig. En bruker trenger en Google-konto for å logge på YouTube. Mens de har logget på i det siste, kan noen brukere ikke logge på YouTube. Problemet oppstår ofte der du ikke får tilgang til YouTube med kontoen din. Dette hindrer deg i å se favorittinnholdet ditt på YouTube. Selv om denne stemningsspoileren er en vanlig forekomst, kan den løses med noen raske løsninger som vi vil diskutere i vår guide i dag. Sammen med å diskutere ulike metoder for å fikse problemet, vil vi også avdekke en rekke årsaker som ser ut til å utløse problemer med kontopålogging på plattformen. Så la oss begynne med den etterlengtede guiden med en gang og utforske noen sårt tiltrengte løsninger.

14 rettelser for kan ikke logge på YouTube på Windows 10/11

Den første tanken som dukker opp når du ikke klarer å logge på YouTube-kontoen din er, hvorfor skjer det? Vel, flere kjente årsaker kan stoppe Google-apper som YouTube fra å kjøre. La oss ta en titt på noen av de vanlige årsakene rett nedenfor:

  • Hvis YouTube-servere er nede.
  • Hvis det er problemer med Internett-tilkoblingen på enheten din.
  • Hvis VPN på enheten din forstyrrer YouTube.
  • I tilfelle en midlertidig feil i operativsystemet ditt.
  • Hvis YouTube-kontoen din er inaktiv eller gammel.
  • I tilfelle du kjører en eldre versjon av nettleseren din.
  • Hvis du skriver inn e-postadressen eller passordet.
  • Hvis cachen og informasjonskapslene i nettleseren din er korrupte.
  • Hvis det er kodekorrupsjon under installasjonen.

Hvordan fikse YouTube får ikke tilgang til kontoen din?

Selv om påloggingsproblemer kan gjenta seg for YouTube, er det ingenting å bekymre seg for. De kan enkelt løses ved hjelp av noen testede og utprøvde metoder. La oss utforske disse løsningene nedenfor og løse kontopåloggingsproblemet for YouTube på din PC:

  Hvordan fikse TeamViewer kommersiell bruk oppdaget i Windows 10

Metode 1: Vent på YouTube Server Oppetid

Når du støter på problemer med YouTube, må du først sjekke om serverne fungerer bra. Å sjekke serverstatusen er det beste mulig i tilfelle et tilbakevendende problem. Serveren til YouTube kan være nede på grunn av at du støter på påloggingsproblemer på plattformen. Du kan bekrefte serveren ved å bruke en tredjepartsapplikasjon som Neddetektor som vil gi deg informasjon om nettstedets nåværende status og problemer de siste 24 timene.

Metode 2: Bruk riktig brukernavn og passord

En annen liten grunn som en skrivefeil når du skriver inn e-postadressen og passordet ditt, kan også føre til at YouTube ikke lar meg logge på feil. I så fall må du sjekke legitimasjonen du skriver inn svært forsiktig mens du logger på YouTube-kontoen din. Sørg også for å bruke riktig språk og full e-postadresse.

Metode 3: Start enheten på nytt

Enheten du bruker YouTube på må starte på nytt for å utelukke små feil eller feil i operativsystemet. Hvis du bruker YouTube på en Windows-PC, er det flere måter du kan starte enheten på på nytt. La oss gjøre deg kjent med disse forskjellige måtene ved hjelp av vår guide om 6 måter å starte på nytt eller starte en Windows 10-datamaskin på.

Metode 4: Last inn nettsiden på nytt

Hvis det ikke hjalp å starte enheten på nytt og du fortsatt ikke kan logge på YouTube, kan du prøve å laste inn nettsiden du bruker på nytt. Desktop-brukere streamer YouTube på deres foretrukne nettleser, som noen ganger ikke kan laste inn nettstedet riktig. Derfor kan en enkel oppdatering endre scenariet du er i og kan hjelpe deg med å få tilgang til YouTube-kontoen din.

1. For å laste inn nettsiden på nytt, trykk på F5-tasten på tastaturet.

2. Du kan også klikke på oppdateringsikonet ved siden av nettleserens URL-boks.

Metode 5: Tilbakestill passord

Tilbakestilling av passordet for YouTube-kontoen har også hjulpet mange brukere med å løse YouTube-påloggingsfeilen. Det er enkelt å lage et nytt passord og krever ikke mye tid eller krefter. Du kan lage et sterkt passord med spesialtegn, symboler og tall. Du kan også aktivere Google-autentisering for mer sikkerhet. Google-autentisering holder kontoen din trygg ved å sende deg en bekreftelseskode ved hver pålogging.

Metode 6: Slå av VPN

VPN er et flott verktøy for å beskytte internettforbindelsen din. Det holder tilkoblingen din trygg fra ondsinnede aktiviteter. Men den samme VPN kan også føre til at YouTube ikke får tilgang til kontoen din. VPN på systemet ditt kan forstyrre tilkoblingen din til et bestemt nettsted og kan hindre deg i å logge på YouTube-kontoen din. Derfor kan du prøve å slå den av og se om problemet er løst da. Hvis du ikke kjenner prosessen med å slå av VPN, kan du sjekke guiden vår om Hvordan deaktivere VPN og proxy på Windows 10.

  8 måter Windows 11 er bedre enn Windows 10

Metode 7: Oppdater nettleseren

En annen metode som kan hjelpe deg med å fikse YouTube som ikke lar meg logge på, er ved å oppdatere nettleseren der du prøver å få tilgang til YouTube. Hvis nettleseren din er utdatert, kan den vise inkompatibilitetsproblemer og dermed påloggingsproblemer. Så du må holde nettleseren oppdatert. Følg instruksjonene nedenfor for å oppdatere nettleseren du bruker:

Merk: Følgende trinn er utført i Google Chrome-nettleseren.

1. Start Google Chrome på PC-en og klikk på ikonet med tre prikker øverst til høyre.

2. Nå, fra menylisten, velg Innstillinger.

3. Deretter navigerer du til Om Chrome og klikker på den fra sidepanelet.

4. Klikk på Se etter oppdateringer og last ned eventuelle ventende oppdateringer som er tilgjengelige.

Metode 8: Prøv en annen nettleser

Hvis du fortsatt ikke får tilgang til YouTube med kontoen din selv etter at du har oppdatert nettleseren, kan du prøve å bruke en annen nettleser for å få tilgang til YouTube. Hvis du bruker Google Chrome som din nåværende nettleser, bytt til andre tilgjengelige alternativer, inkludert Opera, Microsoft Edge, og mer. Denne metoden vil også hjelpe deg å bekrefte om hele påloggingsproblemet skyldes nettleseren du bruker.

Metode 9: Tøm nettleserbufferen

Hver nettleser lagrer noen midlertidige data i form av en cache som gjør nettleseropplevelsen egnet for en bruker. Imidlertid kan den samme hurtigbufferen bygge seg opp og bli ødelagt, noe som resulterer i at du ikke kan logge på YouTube-feil. Derfor må du fjerne disse akkumulerte dataene fra nettleseren din. Les guiden vår om hvordan du sletter buffer og informasjonskapsler i Google Chrome for mer informasjon.

Metode 10: Aktiver YouTube-informasjonskapsler

Mange nettsteder ber om tillatelse til informasjonskapsler når du prøver å få tilgang til dem. Aktivering av disse informasjonskapslene for YouTube kan hjelpe deg med å løse påloggingsproblemer på plattformen. Hvis du bruker Google Chrome som nettleser, følg trinnene nedenfor for å aktivere YouTube-informasjonskapsler:

1. Start Innstillinger fra ikonet med tre prikker i Google Chrome.

2. Velg nå Personvern og sikkerhet fra venstre panel.

3. Naviger til sideinnstillinger og klikk på den.

4. Deretter ruller du ned til innholdsdelen og klikker på informasjonskapsler og nettstedsdata i den.

4. Naviger til nettsteder som alltid kan bruke informasjonskapsler og klikk på Legg til.

5. Skriv inn https://[*.]www.youtube.com i den og klikk på Legg til.

6. Oppdater nå fanen og prøv å logge på YouTube-kontoen din igjen.

  Slik utfører du 5.1 Surround Sound Test på Windows 10

Metode 11: Bruk inkognitomodus

Bruk av inkognitomodus i en nettleser hjelper med privat og sikker surfing. Det gir frihet til å surfe ved å blokkere informasjonskapsler og ved å skjule søkehistorikk. Hvis YouTube ikke lar meg logge på, er inkognitomodus den beste løsningen. Du kan sjekke veiledningen vår om hvordan du aktiverer inkognitomodus i Chrome for mer informasjon.

Metode 12: Tilbakestill nettverksinnstillinger

Hvis ingen av de nettleserelaterte løsningene har vært til noen hjelp for deg og du fortsatt ikke kan logge på YouTube, kan du prøve å tilbakestille nettverksinnstillingene på PC-en. Tilbakestilling av disse innstillingene har vist seg å løse mange tilkoblingsproblemer, og i dette tilfellet vil det hjelpe deg med å logge på YouTube-kontoen din igjen. Så les vår guide om hvordan du tilbakestiller nettverksinnstillinger på Windows 10 for å løse nettverksproblemer.

Metode 13: Bytt til ny Google-konto

Hvis du ikke får tilgang til YouTube med kontoen din på grunn av en gammel YouTube-konto, vil det være vanskelig for deg å logge på enkelt. På grunn av YouTubes retningslinjer, anses alle kontoer som er inaktive eller opprettet før 2009 som eldre kontoer. For å løse dette problemet må du bytte til en ny Google-konto. For å gjøre det, kan du besøke YouTube-konto side og følg instruksjonene slik de er gitt.

1. Åpne koblingen ovenfor som omdirigerer deg til YouTube-kontosiden.

2. Logg på med Gmail-ID-en din.

3. Hvis du allerede har logget på, klikker du på Se eller endre Google-kontoinnstillingene for å gjøre endringer og legge til en ny konto.

Metode 14: Kontakt YouTube-hjelpen

Til slutt, hvis ingen av metodene gitt ovenfor har kommet deg til unnsetning og du fortsatt har problemer mens du logger på YouTube-kontoen din, må du kontakte YouTube-hjelp for profesjonell rådgivning. Du vil få en billett etter å ha kontaktet YouTube Hjelp, hvoretter problemet ditt vil bli løst innen 2–5 virkedager.

***

Vi håper at artikkelen vår om ikke å logge på YouTube hjalp deg med å opplyse deg om årsakene som fører til det nevnte problemet og flere detaljerte metoder som kan hjelpe deg med å fikse det enkelt. I tilfelle flere spørsmål, forslag eller tvil, ikke glem å legge igjen kommentarer nedenfor.

x