tipsbilk.net

13 beste kjæledyrsporere for å overvåke kjæledyrets posisjon

Hvis du leser dette innlegget, antar jeg at du allerede har et kjæledyr i huset ditt. Jeg har også et kjæledyr. Så stol på meg, jeg vet nøyaktig hvor engstelig du er for å holde kjæledyret ditt trygt.

Uansett hvor trent kjæledyret ditt er, er det alltid en sjanse for at de mister veien hjem når de er ute på tur eller har en tendens til å utforske nabolaget. Og hva kan være verre enn å ikke vite hvor kjæledyret ditt er hvis ikke hjemme der de er tryggest.

Jeg er glad for at teknologien har avansert så mye at det ikke lenger er like vanskelig å holde oversikt over kjæledyrets eller barnets plassering som det var for noen år siden.

I dag med bare et lite beskyttende skritt kan du sørge for at de er trygge innen rekkevidde uten å la dem vandre langt unna din rekkevidde.

I dagens innlegg, la oss liste ned noen av de beste kjæledyrsporerne for deg som kan hjelpe deg å holde din kjære venn rett på stedet der de best hører hjemme.

Tractive

Tractive er en GPS-tracker som lar deg spore kjæledyrets bevegelser fra hvor som helst, og hvor som helst du går.

Dette fantastiske produktet er et halsbånd som du trenger å sette rundt kjæledyrets hals. Du kan deretter installere sporingsappen på telefonen eller nettleseren din for å vite nøyaktig hvor de er.

Applikasjonen er lett tilgjengelig for nedlasting både i Google Play Store og App Store. Produktet er superbrukervennlig, noe vi skylder den banebrytende teknologien det ble bygget med.

Tractive GPS-trackere lar deg vite hvor kjæledyret ditt befinner seg mest nøyaktig og pålitelig. Og dette er ikke begrenset bare til bakgården din, men alle deler av verden.

Denne enheten er tilgjengelig for både katter og hunder. Så uavhengig av hvilken du eier, er Tractive alltid der for å beskytte kjæledyret ditt ved å sikre konstant overvåking til enhver tid.

Du kan også sette opp et definert trygt område på appen din. Så hver gang kjæledyret ditt dveler utenfor det, vil applikasjonen umiddelbart varsle deg med en varselmelding. Dette minimerer muligheten for at de vandrer bort tankeløst fordi du er der for å få den tilbake på sin trygge grunn.

Pawscout

Pawscout er nok en utmerket kjæledyrsporing med mange funksjoner som gir en sunn sporingsopplevelse til kjæledyreiere. Pawscout-applikasjonen er tilgjengelig for Android og iOS og støtter nyttige funksjoner som verdensomspennende kartvisning, gangsporing, posisjonshistorikk og mer.

Du kan også finne en liste over kjæledyrvennlige steder på Pawscout-applikasjonen, slik at du tar kjæledyret ditt til steder det utvilsomt vil elske. Du får også tilgang til et sosialt nettverk for kjæledyr, som inkluderer kjæledyr fra hele området. Dessuten hjelper Pawscout-sporeren deg med å spore kjæledyret ditt i sanntid døgnet rundt.

Du kan bruke Pawscout-sporingen med deres gratisversjon, men du får en rekke ekstra fordeler som Priority Support, Location History og mer i Pro-versjonen. Priority-støtten sørger for at du aldri trenger å vente på noen form for støtte fra Pawscout. Pro-planen inkluderer også ett års gratis batterier for Pawscout Tracker. Den gratis batterifunksjonen er en massiv dealbreaker, da du ellers kan ende opp med å bruke massevis av penger på selve haglen.

  Slik fikser du at Apple Watch ikke vibrerer for alarmer og varsler

Plystre

Whistle har nettopp gjort posisjonssporing smartere. Denne enheten er ikke bare en Bluetooth-tracker. Det er mer enn det. Mens standard Whistle kan spore opp kjæledyret ditt opptil 50 fot, kan Whistle 3-enheten spore det opptil 3000 miles unna. Det er en betydelig avstand, er det ikke?

Du kan også velge hvordan du vil bli varslet om hvor kjæledyret ditt befinner seg. Du har så mange alternativer for det. Du kan velge å ha en e-post, tekstvarsling og mer hver gang de vandrer bort fra sikkerhetsgjerdet som du kan lage virtuelt.

Dette er bare noen få funksjoner. Det er mer til det. Så skaff deg trackeren nå og avduk den selv og føl deg trygg for alltid med kjæledyret ditt.

Petcube Bites

Ikke ment for utendørs, men Petcube Bites kan holdes innendørs for å hjelpe deg med å overvåke kjæledyrene dine mens du er borte. Den har et vidvinkel HD-videokamera som kommer med nattsyn, 4x digital zoom og en 160-graders visning. Du kan også snakke med kjæledyrene dine ved å bruke toveis lydfunksjonen.

En annen hovedfunksjon som er verdt å nevne er godbitdispenseren. Den lar deg kaste godbiter fra systemet ved å bruke bare telefonen. Du kan stille inn mengden og avstanden og til og med holde den på autoplay når du er opptatt.

Bortsett fra det lar den deg:

  • Motta varsler i sanntid om farlige hendelser og situasjoner
  • Auto-fang kjæledyraktiviteter for minner eller ta dem på fersk gjerning
  • Integrer med Amazon Alexa for å gjøre ting enklere

Petcube Bites two er godt bygd nok til å tåle ethvert fall og er et must for kjæledyrforeldre.

Garmin T5

Garmin T5 GPS Hundehalsbånd har en batterilevetid på opptil 40 timer og har høyfølsom GPS som registrerer rekkevidde til 9 miles. Du får også et oppladbart batteri og LED-beacon-lys, sammen med en redningsmodusfunksjon for utvidet grep om hundens sikkerhet.

Stroppene er tøffe nok til å løpe langs der hunden din går uten å knekke. Du kan også erstatte dem med en annen farge hvis du ønsker det.

Den er fra Garmin, så kvaliteten forventes å være best.

Girafus

Denne er kraftig.

Du kan spore opptil 4 forskjellige kjæledyr i én enkelt app og overvåke hvor de befinner seg nøyaktig for øyeblikket. Denne enheten er tilgjengelig både for katter og hunder.

Girafus bruker den sikre 2,4GHz RF-teknologien, så du trenger aldri å bekymre deg for at den kan forstyrre tjenestene til de andre trådløse enhetene dine. Dette betyr at du kan bruke den trygt med så mange forskjellige enheter du vil.

Girafus er vannavstøtende og har den smarte hvilemodusen som gjør at batteriet varer lenger. Installasjonen er også enkel. Bare legg til cellene og slå på enheten. Der er du. Klar til å bruke den.

  Din neste SSD kan være tregere (Takket være QLC Flash)

Kippy

Kippy er nok et alternativ som du kanskje vil sjekke ut. Denne fantastiske GPS-trackeren brukes akkurat som de som er nevnt ovenfor. Fra å gi deg den levende plasseringen til kjæledyret ditt til å spore dets bevegelser i fortiden, lar Kippy deg gjøre alt du trenger for å få deg til å føle deg riktig når det gjelder sikkerheten.

Med denne enheten kan du også motta ulike tips for å få den til å leve et sunnere og lengre liv. Du kan deretter la kjæledyret ditt gjøre ting for å sikre at de holder seg i form for alltid.

Kippy-appen kan installeres på mobiltelefonen, nettbrettet eller til og med den bærbare datamaskinen, avhengig av hva du tror kan gi deg enkel tilgang til kjæledyrets plassering og aktiviteter.

Weenect

Weenect er den perfekte enheten for hunden din hvis den har en tendens til å løpe for mye rundt i nabolaget. Det øker ikke bare sjansen deres for å gå tapt, men øker også nysgjerrigheten din på deres velvære og sikkerhet hvis de ikke er hjemme i tide.

Men med Weenect ved din side, kan du si farvel til alle bekymringene dine fordi du vet nøyaktig hvor kjæledyret ditt er mens du er ute på eventyrturer.

Weenect har også lagt til en treningsvibrator til enheten. Så du kan bruke den til å la hunden få tid til å spise eller gå tur ved å bare la enheten vibrere i halsbåndet.

Pawtrack

Akkurat som navnet antyder, er dette en potesporer for å sikre at du vet den nøyaktige plasseringen til den søte katten din. Dette enhet er eksplisitt ment for katter og kattelskere for å få dem til å føle seg trygge hele tiden.

Det er en wifi-integrert lettvektsenhet med wifi-beacon som sitter rundt halsen på katten din og viser deg plasseringen på skjermen din som er koblet til den via internett.

Du trenger ikke kjøpe skjermen spesielt for dette. Bare en telefonskjerm, en nettbrettskjerm eller til og med en bærbar PC eller stasjonær er god nok til å tjene formålet. Du kan justere stroppen i henhold til dine behov for å brukes på en katt i alle aldre.

Fi Smart Hundehalsbånd

Finn enkelt ut hvor hunden din er og begrense dem til visse grenser for å holde seg innenfor sonene ved å bruke Fi Smart Hundehalsbånd. Du kan også spore hunden din mens du er på ferie, slik at du kan være stressfri hele tiden.

Det er også en mulighet for å angi minimum treningstid for hundene dine for at de skal holde seg i form ved å følge et spesifikt regime regelmessig. Den desidert mest interessante funksjonen er muligheten til å finne andre Fi-hundeeiere i nærheten og få kontakt med dem. For en måte å sosialisere på for deg og hunden din.

Getfindster

Jeg er sikker på at du vil elske GetFindster enhet for kjæledyrets sikkerhet. Denne enheten er tilgjengelig gratis og har blitt kalt den bestselgende kjæledyrplasseringen og aktivitetsmåleren av Amazon, Yahoo, Techcrunch og til og med PetGuide.com.

  Lag GIF-er fra videoer og legg til tekst med den nye Imgur GIF-skaperen

For å bruke denne trackeren og appen trenger du ikke engang å betale noen abonnementsavgift. Det beste er at du ikke også trenger nettverksdekning for å spore dem. Beltet er helt vanntett, så selv om kjæledyret ved et uhell våter det, kan du fortsatt spore dem på skjermen.

Getfindster lar også dele plasseringen til kjæledyret med andre autoriserte medlemmer, bare i tilfelle du tror det er nærmere et annet medlems plassering.

De Link kan være kjæledyrets første smarttelefon noensinne. Akkurat som vi føler oss tryggere med telefonene våre rundt, føl deg tryggere for hunden din når den har denne fantastiske enheten med seg.

For bare $20 er Linkakc verdt et kjøp, gitt hvor beskyttet du kan føle deg for hunden din.

Det er en liten, lett og moteriktig krage som kommer i to forskjellige kvaliteter. Du kan enten velge den brune skinnen eller den svarte nylonen, avhengig av hva du synes er best på den.

Den lar deg også registrere alle dine eventyrturer og turer og små øyeblikk som du deler med kjæledyret ditt og verdsette dem for alltid for deg å nyte.

Tryggere kjæledyr

Mange ganger blir kjæledyr irritert av store sporere festet på halsbåndet. Mer fremtredende sporere gjør det vanskelig for kjæledyr å bevege seg og leke, men Tryggere kjæledyr løser dette problemet med deres kompakte tracker. Den kompakte størrelsen til Safer Pet gjør det mulig å feste den til et hvilket som helst kjæledyrhalsbånd uten at kjæledyrene dine blir irriterte av det.

Trackeren veier bare 23 gram, men du blir ikke skeptisk til funksjonssettet. Safer Pet kombinerer GPS- og Wi-Fi-sporing for nøyaktig å bestemme kjæledyrets posisjon til 10 meter hvor som helst i Europa. Den lille sporeren registrerer kjæledyrets bevegelser og sender den direkte til Safer Pet-applikasjonen. Du kan spore hele turveien og til og med se gjennom og optimalisere den i henhold til kjæledyret ditt.

Trackeren i seg selv er ganske slitesterk med en sprutsikker kropp som gjør den perfekt for bekymringsløse brukere. Dessuten kan du glemme å lade trackeren ofte ettersom Safer Pet kommer med hele tre dager med batteri på en enkelt lading. Den inkluderer også en høyttaler som er nyttig for å finne kjæledyret ditt ved å aktivere lydsignalfunksjonen via mobilapplikasjonen.

Prosessen med å bruke Safer Pet som din første sporingsløsning er enkel; du kan bestille sporeren på nettet, kjøpe et abonnement på Safer Pet-nettstedet og spore hundene og kattene dine på mobilapplikasjonen deres. Safer Pet-applikasjonen er tilgjengelig på iOS og Android og støtter opptil tre kjæledyr samtidig, noe som gjør den flott for personer med flere kjæledyr.

Over til deg

Dette var noen av kjæledyrsporerne du kan bruke for å holde din beste venn akkurat der de er tryggest. Alle produktene oppført ovenfor trenger en internettforbindelse for best ytelse.

Deretter kan du utforske et innendørs sikkerhetskamera for å holde huset ditt trygt.

x