13 beste musikkvisualisering for å få bedre engasjement

Vi kan bare høre lyden, men hva om jeg fortalte deg at det er en måte å se dens musikalske frekvenser på?

Du leste riktig, og det er mulig ved hjelp av en musikkvisualisering. For å si det med de enkleste ordene, kan en musikkvisualiseringsprogramvare eller prosessen med musikkvisualisering gjøre musikken din til animerte bilder som er synkronisert med taktene og i sanntid.

Dette hjelper deg med å presentere musikken din på en mye mer tiltalende og engasjerende måte, spesielt hvis du laster den opp på en videoplattform som YouTube.

Hvis du er en musiker 🎵, må du bruke musikkvisualisering for å få mer engasjement for musikken din, og heldigvis er det superenkelt å lage dem.

La oss sjekke noen av de beste musikkvisualiseringene der ute.

Renderskog

Du får tilpassbare musikkvisualiseringsmaler på Renderforest som umiddelbart gir sporene dine et vakkert rytmisk bilde. Du må laste opp musikken din på plattformen deres og velge en av de mange tilgjengelige malene, og den vil automatisk visualisere den.

Den har mange filtreringsalternativer for å hjelpe deg med å finne den mest passende malen du leter etter. Du kan søke via forskjellige tagger, bilder per sekund, sideforhold, varighet og til og med velge 4K-kvalitet.

Du kan spille av hver mal før du bruker den og se videoer laget av andre som bruker den malen for å få en bedre idé.

Spectrer

Velg fra et bredt spekter av forhåndsinnstillinger for å lage din musikkvisualisering med Specterr.

Det tar knapt 5 minutter å lage det ferdig, fordi det bare er en 4-trinns prosess. Du starter med å velge en av de mange profesjonelt utformede forhåndsinnstillingene og fortsetter deretter med å laste opp lyden.

Deretter kan du tilpasse visualiseringen til å passe dine behov, for eksempel å legge til en logo, flere bilder osv. Og til slutt eksporterer du videoen din i HD-kvalitet for å brukes hvor som helst.

Den har en kraftig online editor som lar deg utføre ulike handlinger, som å legge til tekst, bruke effekter, endre visualiseringsform og endre retningen og størrelsen på partiklene.

VEED

Du kan bruke VEEDs musikkvisualisering gratis og lage fantastiske visualiseringer for sporene dine. Etter å ha lastet opp filen, gjenkjenner verktøyet automatisk lyden og lager lydbølger basert på frekvensene.

  Hvorfor er gode kameralinser så viktige?

Du kan velge mellom flere fargerike, forbløffende og profesjonelle maler, så du er sikker på å finne en du liker.

Den lar deg også tilpasse animasjonen slik at den passer akkurat slik du ønsker. Prosessen er ganske enkel, men hvis du er i tvil, kan du se veiledningen om hvordan du gjør det riktig.

Videobolt

Videobolt lar deg lage musikkvisualiseringer ved å bruke noen av de mest attraktive malene designet av de beste bevegelsesdesignerne i bransjen. Og den gode nyheten er at den har et enormt bibliotek, slik at du kan velge den du liker.

Etter at du har valgt ønsket mal, klikker du på «Rediger» for å gjøre den helt til din egen ved å legge til tilpasningene dine. Den har en dra-og-slipp-editor som lar hvem som helst enkelt leke med malene til de er fornøyde.

Videobolt lar deg lage musikkvisualiseringer i HD- og 4K-kvalitet.

Motionbox

Stolt på av merker som Kodak og Motorola, kan Motionbox hjelpe deg med å forbedre musikkengasjementet ditt og markedsføre det bedre på internett.

Bortsett fra det faktum at det har et veldig brukervennlig grensesnitt, lar dette verktøyet deg:

 • Lag delbare musikalske utdrag
 • Legg til bølgeformer og lydspektre
 • Tilpass maler ved å legge til tekst, bilder, effekter og mer

Alt i alt lar Motionbox deg presse ut hvert eneste unse potensial fra musikken din for å få den oppmerksomheten den fortjener.

OFFEO

En annen fantastisk nettløsning for å lage musikkvisualiseringer, OFFEO, tilbyr mange tilpasninger. Du kan legge til logoen din, spornavnet, endre utseendet og mer.

Den lar deg også endre størrelsen på det endelige resultatet til forskjellige formater for å dele på forskjellige sosiale plattformer. Den største fordelen med dette verktøyet er den enorme samlingen av profesjonelt utformede maler, samt 3 millioner aksjemedier som du kan bruke med en gang.

Noen tilleggsfunksjoner i OFFEO inkluderer fjerning av bakgrunn med ett klikk, transformering av et statisk prosjekt til en animert annonse, et 5000+ musikkbibliotek, etc.

Beskriv

Du kan lage oppmerksomhetsfengende og «hypnotiske» musikkvisualiseringer med Descript. Det er et verktøy som tror på å utnytte kraften til sosiale medier. Den lar deg gjøre musikken din om til animerte bilder av lydbølger for å engasjere publikum som lytter til sporet.

  En alliert av markedsførere for å kickstarte nye strategier

Les også: Beste musikkproduksjonsprogramvare for lydprofesjonelle

Du kan tilpasse form, farge, posisjon, skygge og størrelse etter eget ønske før du eksporterer det som et av de støttede formatene. Den kuleste funksjonen til Descript er at den også lar deg eksportere i GIF-format.

Rotor

Etter å ha brukt Rotor, vil du ikke gå tilbake til å laste opp statiske videoer på YouTube. Den lar deg lage fenomenale musikkvisualiseringer som vil fungere som en uimotståelig reklamevideo for din neste utgivelse.

Etter at du har lagt til lyd og kunstverk i verktøyet, tar det noen minutter å begynne å lage mesterverket ditt.

Dette verktøyet har AI-funksjoner som vil tilpasse seg lydfrekvensene til musikken din og skape vakre bilder som skjer i sanntid mens sangen spilles. Det handler ikke bare om lydspekteret med dette verktøyet; den reagerer også og fanger opp mindre detaljer som sparktrommer og snarer.

Totalt sett gjør Rotor din vanlige omslagskunst og musikk til bevegelsesgrafikk som synkroniseres perfekt med lyden.

Doodooc

Velg fra en mangfoldig samling av animerte musikkbilder med Doodooc, et verktøy som lar deg gjengi unike visualiseringer hver gang som synkroniserer godt med sporet ditt.

Selv om du laster opp samme lyd to ganger, får du en annen versjon av visualiseringen, som viser hvor unik hver gjengivelse er.

Du kan velge mellom over 300 maler til å begynne med og deretter velge ønsket farge for visualiseringen, som vil være fokus gjennom hele videoen. Det vil være lurt å velge en farge som passer godt med temaet og stemningen til musikken din.

Til slutt kan du eksportere videoen din i HD-, 4K- og til og med 8K-kvalitet. Du kan bruke deres tilpassede oppløsningsalternativ hvis du vil ha mer enn 8K.

Music Visualizer av TM Digital Entertainment

Like enkelt som navnet, Music Visualizer gjør akkurat det den annonserer og gjør det ganske bra. Denne Android-appen lar deg lage vakre 3D-visualiseringer for musikksporet ditt på kort tid. ⏱️

Noen av hovedfunksjonene til denne appen inkluderer:

 • Justerbar følsomhet og animasjon
 • Masse fargeskjemaer og visualiseringsmetoder
 • Lag fargegradienter og atmosfære
 • Prøv sanger for å teste ut funksjonaliteten først

Det endelige resultatet kan eksporteres av høy kvalitet og deles over internett.

Music Visualizer av h6ah4i

Samme navn som den forrige, men denne Music Visualizer av h6ah4i er en annen Android-app og tilbyr litt andre funksjoner. Den er svært tilpassbar og kan kontrolleres ved hjelp av bevegelser, noe som er unikt.

  11 Pålitelig podcast 🎧 Hosting for små til store bedrifter

Den har allerede en innebygd spiller, men du kan også integrere en tredjepartsspiller hvis du ønsker det. Du kan lage attraktive musikkvisualiseringer med den og redigere den slik du vil til du er fornøyd.

STAELLA

Tilgjengelig for iPhone og iPad, STAELLA har tilpassede visualiseringer du kan bruke umiddelbart etter at du har lastet opp musikken og kunstverket.

Den har et reaktivt lydsystem i sanntid og en haug med funksjoner som vil forbedre musikkopplevelsen din. Ved å bruke denne appen kan du lage en oppmerksomhetsfengende musikkvideo for sporet ditt, og det vil ikke engang ta timer.

Du kan endre form, legge til forskjellige farger, bruke effekter og mer.

Vytm JR

Synkroniser visuell kunst med sporet ditt ved å bruke Vytm JR-appen. Det er en dynamitt i lommestørrelse på grunn av de fantastiske funksjonene den tilbyr for en smarttelefonapp.

Du kan velge mellom forskjellige moduser, for eksempel equalizer, mandala, former, væsker og mer, og deretter legge til skjermeffekter for å forbedre utseendet ytterligere.

Du får fullstendig kreativ kontroll med Vytm JR ettersom den lar deg:

 • Velg fra 50 forskjellige tilpassbare bakgrunner
 • Endre fargevalg
 • Endre størrelse, rotasjon og orientering
 • Lek med effekter som fargekorrigering, blomstring og mer

Til tross for alle disse funksjonene, er det fortsatt en veldig brukervennlig app, og brukergrensesnittet er enkelt nok for alle å bruke uten forvirring.

Du kan laste ned denne appen på iPhone, iPad og Mac.

Konklusjon

Hvis du har lagt ned så mye hardt arbeid i å lage et fantastisk musikkspor, er det bare fornuftig å presentere det for verden på en tiltalende måte. Disse musikkvisualiseringsappene og verktøyene ovenfor vil hjelpe deg med å gjøre nettopp det.

Deretter vil du kanskje sjekke ut disse musikkmarkedsføringstipsene for å markedsføre musikken din effektivt.

x