Hva skal jeg gjøre når Amazon sier at bestillingen ikke er sendt ennå?

Uansett hvor mange ganger du har lagt inn en bestilling på Amazon, er det en spesiell spennende følelse hver gang pakken kommer, og du kan ikke vente med å pakke den ut. Noen ganger kommer den i løpet av en dag, andre ganger i løpet av en uke eller noen dager, perioden mellom bestilling og mottak av pakken er den vanskeligste. Konstant kontroll av sporeren, om den har blitt sendt ennå, hvor den har nådd, og så videre. Og så noen ganger blir bestillingen bekreftet, men aldri levert, og den sitter fast et sted i mellom. Hvis du også står overfor et lignende problem med en Amazon-bestilling som ikke er sendt ennå, så er du på rett sted. Vi gir deg en perfekt guide som vil hjelpe deg med å løse problemet med ennå ikke sendt Amazon-bestilling.

Hva skal jeg gjøre når Amazon sier at bestillingen ikke er sendt ennå?

Ikke sendt ennå betyr at bestillingen du har lagt inn ikke er behandlet ennå. Dette betyr at Amazon ennå ikke har begynt å forberede bestillingen, som inkluderer pakking, skanning, transport og henting fra selger eller lager.

Hva er årsaken til at Amazon-bestilling ikke er sendt ennå?

  • Noen ganger blir bestillingen din levert og likevel på trackeren viser den at den ikke har blitt sendt, noe som kan være på grunn av systemet eller på grunn av en menneskelig feil. Selv om det er svært sjeldent og kan oppstå på grunn av teknisk feil. Siden Amazons leveringssystem ikke er så feil, da det leverer tusenvis av pakker.
  • En annen årsak til at Amazon-bestillingen ikke er sendt ennå, kan være fordi produktet du bestilte er utsolgt og likevel har Amazon tatt bestillingen. Eller selgeren har ikke gitt riktig informasjon om varelageret, noe som kan føre til forvirring.
  • Det bestilte produktet må plukkes fra et fjerntliggende sted som de fleste transport- eller leveringsselskaper unngår. Derfor ser du Amazon forsinket ennå ikke sendt tag på trackeren.
  • På grunn av enhver naturkatastrofe eller nødsituasjon, flytter Amazon fokus til først å tilby alle de essensielle produktene til forbrukerne og kan stoppe eller forsinke andre produktforsendelser. Eller, de leverer først til Prime-medlemmene sine.
  • Det kan også være noen personlige eller interne problemer i selskapet eller med deres tilknyttede selskaper. Dette stopper leveringsprosessen på grunn av prisforhandlinger eller arbeiderstreik på lageret.
  5 beste utendørs skjermprojektorer av 2022 for morsomme kvelder

Hvordan løse Amazon-ordre forsinket ennå ikke sendt problem

Vi har listet opp noen løsninger nedenfor som kan hjelpe deg med Amazon-bestillingsproblemet.

Trinn 1: Spor bestilling

Det aller første du må gjøre er å spore bestillingen din for å vite hvor bestillingen har blitt sittende fast. Amazon har et fint sporingsalternativ som gir all informasjon om hvert leveringstrinn fra bestillingen blir bekreftet, sendt fra selgeren, ut for levering til når den kommer. I noen regioner kan du til og med få en gratis SMS angående bestillingsstatus på mobilen. Her er trinnene for å spore Amazon-bestillingen din:

1. Gå til Amazon nettsiden og logge på med kontoen du har lagt inn en bestilling på.

2. Klikk deretter på Returer og bestillinger.

3. Velg din bestilling og klikk på Spor pakke.

Trinn 2: Kontakt Amazons kundeservice

Hvis det har gått noen dager og du ikke ser noen endringer i trackeren og den fortsatt viser at Amazon-ordren ikke er sendt ennå, bør du kontakte Amazons kundeservice. Beskriv problemet du står overfor, slik at de kan iverksette ytterligere tiltak og raskere bestillingsprosessen eller refundere pengene tilbake til kontoen din. Gjør følgende handlinger:

Merk: Trinnene kan variere litt fra region til region, så sørg for at du velger riktig alternativ deretter.

1. Besøk Amazon Kundeservice side.

2. Nå kan du velge begynn å chatte eller velge ring meg.

3. Hvis du velger ring meg, vil de spørre deg hva vi kan hjelpe deg med. Velg Mine bestillinger og bestillinger.

4. Velg bestillingen du trenger hjelp med.

5. Rull ned til bunnen og klikk på velg et problem. Velg deretter problemdetaljer.

6. Til slutt velger du språket du vil kommunisere på og klikker på Telefon.

Trinn 3: Kontakt produktselger

Hvis du absolutt trenger produktet du har bestilt og det har sittet fast i ordrebekreftelsesfasen, kan du kontakte selgeren for å vite mer om hvor produktet har sittet fast eller hva som er problemet. Følg disse trinnene for å kontakte selgeren:

Merk: Trinnene kan variere litt fra region til region, så sørg for at du velger riktig alternativ deretter.

1. Naviger til menyen Returer og bestillinger.

2. Velg bestillingen som ennå ikke er sendt.

3. Klikk deretter på solgt av.

4. Klikk deretter på Still et spørsmål for å kontakte selgeren.

Trinn 4: Kanseller bestillingen

Forhåpentligvis kan det ha løst problemet ditt ved å kontakte kundeservice. Men bare i tilfelle de svarte at bestillingen vil bli levert innen noen få dager og du fortsatt ser en melding fra Amazon-ordren som ikke er sendt ennå på trackeren, kan du velge å kansellere bestillingen din. Følg disse trinnene for å kansellere din Amazon-bestilling:

  Slik fjerner du understrekede hyperkoblinger i PowerPoint

1. Gå til Amazon Returns & Orders-menyen.

2. Her velger du ordren du vil kansellere og klikker deretter på Be om kansellering eller Avbryt varer.

En refusjonsprosess vil snart bli igangsatt etter det.

Andre måter å koble til Amazon

For ytterligere hjelp kan du også koble til Amazon på ulike sosiale medieplattformer, den populære er Twitter for slike klager og problemer. Det beste med å klage eller rapportere et problem på sosiale medier er at selskapene tar det veldig seriøst da det er ute i offentligheten og vil reagere raskt. Her er Amazons håndtaksdetaljer for sosiale medier:

Hvordan unngå at Amazon-bestilling ennå ikke er sendt i fremtiden?

Her er noen ting du bør huske på før du bestiller på Amazon, slik at du mottar pakken din innen anslått tid og at pengene dine ikke blir sittende fast i prosessen.

Trinn 1: Sjekk Amazon Fulfilled Tag

Før du legger inn en bestilling, sørg for å sjekke om produktet har en Fulfilled by Amazon-tag på seg. Dette betyr at produktet du kjøper vil komme gjennom Amazon Fulfillment Center, hvor det lagres, pakkes og sendes. Det lar brukere spore bestillingen gjennom Amazons nettsted. Den har også en gratis leveringsmulighet etter et visst beløp, enkel retur, og få en gratis erstatning hvis produktet har noen defekter. Dessuten håndteres alle kundetjenester av Amazon.

Trinn 2: Sørg for A-to-Z-garantibeskyttelse

Hvis du kjøper et produkt fra en tredjepartselger og det ikke oppfylles av Amazon, gir selskapet også ordrebeskyttelse med sin A-til-Å-garanti. Dette gir beskyttelse hvis du ikke er fornøyd med produktets tilstand og leveringsprosessens varighet, noe som lar brukere fremsette et krav direkte til Amazon, og teamet deres vil avgjøre refusjonskravet. Nedenfor er noen av tilfellene som kommer under A-til-Å-garantibeskyttelse, og hvis du er kvalifisert kan du få refusjon:

  • Det bestilte produktet kom 3 dager etter estimert leveringsdato.
  • Produktet er ikke levert ennå, og viser levert på trackeren.
  • Returnerte produktet og fikk ikke full refusjon.

Du kan lese den fullstendige informasjonen fra A-til-å-garanti Amazon hjelpeside.

Trinn 3: Sjekk selgerens vurderinger

Folk blir svindlet når selgeren lister et produkt til en lavere pris enn markedsprisen, og når betalingen er utført, lukker de Amazon-selgerens konto og forsvinner. Derfor, før du legger inn en bestilling, sjekk selgerens historie, produktet de selger, og deres vurderinger og anmeldelser for å forhindre at Amazon-bestillingsproblemet ikke er sendt ennå. På denne måten kan du enkelt identifisere selgerens autentisitet ved å se historien og rangeringene. Gjør følgende for å sjekke tilbakemeldingspoengsummen til enhver Amazon-selger:

  Reparer denne enheten blir brukt av en annen applikasjonslydfeil

1. Naviger til Amazon hjemmeside.

2. Åpne produktsiden du planlegger å kjøpe.

3. Under infokolonnen om produktpris og leveringsdetaljer vil selgers navn stå ved siden av Selges av. Der klikker du på selgerens navn.

På selgerens tilbakemeldingsside kan du lese alle anmeldelsene og se vurderingen for de siste 30 dagene opp til en levetid.

Trinn 4: Bruk funksjonen Betal ved levering

Hvis du ikke er sikker på noe produkt som er oppført på Amazon, på grunn av færre vurderinger eller anmeldelser, eller hvis produktet er nisje eller nylig lansert og har svært begrenset informasjon. All denne tvilen reiser spørsmål angående levering og produkt. Så det er tilrådelig å velge alternativet Betal ved levering mens du legger inn bestillingen slik at pengene dine ikke sitter fast i prosessen. I tilfelle det er en forsinkelse i forsendelsen eller på grunn av en annen grunn, mottar du aldri pakken.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvordan får jeg en ekstra rabatt på Amazon ved å bruke Edge-nettleseren?

Ans. Edge-nettleseren har mange interessante funksjoner. En slik er angående online shopping prisgraf som viser produktets prishistorikk, og den gir også gratis rabattkupongkoder som den bruker automatisk på betalingssiden med et enkelt klikk. For å slå på denne funksjonen, Åpne Edge-nettleseren > Gå til Innstillinger > Klikk på Personvern, søk og tjenester > Rull ned og slå på Spar tid og penger med alternativet Shopping i Microsoft Edge. Du kan også tjene gratis Amazon-gavekort med Microsoft Rewards-programmet bare ved å søke etter hva som helst på Bing-søkemotoren.

Q2. Er Amazon Prime-medlemskap verdt det?

Ans. Hvis du regelmessig bestiller på Amazon, så er det et stort ja, Prime-medlemskap er definitivt verdt det. Med Prime får du ekstra rabatter, ingen fraktkostnader, rask levering samme dag, tilgang til fantastiske tilbud før salget, og en hel rekke underholdning fra Prime Video og Prime Music. Men hvis du bestiller en gang i blant, som i måneder eller svært sjelden, så kommer det ikke til å være nyttig med mindre du vil bruke Prime Video eller Music-tjenester.

***

Vi håper at denne veiledningen var nyttig, og at du var i stand til å løse ikke levert Amazon-bestillingsproblem. Hvis du har spørsmål eller forslag angående teknologirelaterte problemer, kan du gjerne slippe dem i kommentarfeltet nedenfor.

x