13 beste smarte briller for utseende og funksjonalitet

Smarte briller kan forvandle måten du går ut på med funksjonalitet og stilige design.

I dag er smartteknologiens æra; derfor er smarte enheter rundt deg. Disse smarte enhetene gir deg en vei til intelligent livsstil ved å danne et smart økosystem som omgir deg.

Smarte enheter hjelper deg å leve et liv langt mer effektivt og fokusere på faktisk viktige ting. Dette miraklet med smarte enheter har indusert en massiv etterspørsel etter smarte enheter over hele verden. De smarte enhetene som er mye populære i disse dager inkluderer smarttelefoner, klokker, nettbrett, høyttalere, etc.

En annen flott og svært funksjonell smartenhet på denne listen er smarte briller. Dette er den siste smarte gadgeten på markedet for smarte wearables. Men la oss først kort vite om smarte briller.

Hva er smarte briller, og hvordan fungerer de?

Med enkle ord, smarte briller er brillene som kommer med smarte funksjoner i innfatningene, som trådløs tilkobling osv. Disse smarte brillene kan tillate deg å ta anrop, svare på meldinger, lytte til musikk og mer.

Smarte briller kommer med sensorer, mens noen smarte briller er AR-aktiverte. Hvis vi snakker om utseendet deres, ser disse ut akkurat som vanlige briller, dog litt tykkere fra sidene.

Disse kommer også fullpakket med en prosessor som lar alle de smarte funksjonene fungere på disse brillene.

Hovedfunksjonene til smarte briller

Selv om de ulike funksjonene som smarte briller tilbyr kan variere fra merke til merke og modell til modell, er det noen egenskaper som de fleste gode smartbriller kommer med. La oss kort utforske noen av disse funksjonene.

  • De fleste smarte briller kan ta bilder og videoer i henhold til instruksjonene til brukeren.
  • Omgivelseslyssensorene deres forbedrer kvaliteten på den visuelle skjermen ved å tilby lysstyrke.
  • Disse er GPS-aktiverte og kan derfor gi instruksjoner om ruter, posisjonen til brukeren og mer.
  • Mikrofonen gjør det mulig for brukeren å tilby taleinstruksjoner og kommunisere via samtaler.
  • De fleste smarte briller kommer med Wi-Fi, Bluetooth og USB-tilkobling.
  Hvordan lagre Microsoft PowerPoint-presentasjoner som PDF-filer

Det finnes smarte briller på markedet fra flere merker. Så for å hjelpe deg med å finne den beste, her er den kuraterte listen over de beste smarte brillene du kan vurdere.

Ray-Ban Stories Wayfarer

Disse Ray-Ban Stories Wayfarer smarte brillene kan perfekt integrere smarttelefonen din med sine stilige innfatninger. Det gir deg den raskeste måten å fange og dele eventyrreisene dine.

Den består av kamera, mikrofon, høyttaler, stemmekontroll, berøringskontroll og ladeveske. Disse lar deg ta anrop, lytte til musikk og ta videoer og bilder mens du er på farten. Utover dette kan du kontrollere ulike funksjoner med et enkelt trykk.

Bose rammer

Disse Bose-rammene har innebygde høyttalere fra Bose som genererer oppslukende og rik lyd. Disse høyttalerne tilbyr lyd med åpent øre, slik at du holder deg oppmerksom på omgivelsene.

Disse har også vinkelformede briller i 2 forskjellige størrelser. Disse linsene får deg ikke bare til å se stilig ut, men hjelper deg også å nyte den unike funksjonaliteten.

Den har en mikrofon som lar deg motta og foreta anrop. Du kan også kontrollere den virtuelle assistenten til smarttelefonen. Den dedikerte appen fra Bose tilbyr deg også alle fremtidige oppdateringer. Den har Bluetooth-tilkobling for rask sammenkobling.

Flows Bandwidth Smarte solbriller

Disse smarte brillene fra Flows-båndbredde er designet for utendørsformål. Disse er svettebestandige, vanntette og støvtette. Det kraftige batteriet på 110 mAh gir 5 timers arbeid. Disse er svært komfortable og har UVA/UVB og polarisert beskyttelse.

Den åpne øret-lydteknologien som disse smarte brillene bærer lar deg holde deg innstilt på omgivelsene dine. Den innebygde mikrofonen lar deg besvare anrop og håndtere funksjoner via stemmeassistanse fra smarttelefonen.

Briller 3 3D-kamerabriller

Briller 3 smarte briller har 2 HD-kameraer som kan ta 3D-bilder og videoer. Deres innebygde mikrofon gir utrolig oppslukende lydkvalitet. Ladevesken i skinn lar deg lade opp disse solbrillene mens du er på farten.

Spectacles 3 lar deg gjenoppleve 3D-øyeblikket på Snapchat eller dele det med vennene dine på YouTube. Designet som disse solbrillene har, lar deg forbedre din generelle stil.

Echo Frames (2. generasjon)

Disse 2. generasjons Echo Frames kommer fullpakket med et bredt sett med funksjoner. Den støtter Alexa, og dermed kan du ikke bare høre på musikk og lyd og ringe, men du kan også styre smarthjemmet ditt med dette.

  Hvordan gi kontinuerlig sikkerhet for nettstedet ditt ved å bruke AppTrana

Den åpne øret-lyden til høyttalere har også en funksjon av autovolum. Disse rammene er lette; dermed kan du enkelt ha disse på deg hele dagen. Det kraftige batteriet gir 2 timers taletid og 4 timers lytting. Den støtter også Siri og Google Assistant.

Soundcore av Anker Frames

Disse Soundcore Frames består av en tilpasset lydprosessor og fire høyttalere. Den leverer fantastisk oppslukende lyd slik at du kan nyte favorittmusikken din. Den doble mikrofonen lar deg ta opp samtalene dine uten å bli forstyrret av bakgrunnsstøy.

Solbrillene er lette, og dermed kan du bruke disse komfortabelt selv hele dagen. Det solide batteriet gir 5,5 timers lyttetid. De avtakbare frontrammene lar deg bytte mellom blålysfiltrering og polariserte solbrilledesign.

Razer Anzu smarte briller

Disse Razer Anzu Smart-brillene inkluderer polariserte og blått lysfiltrerende linser. De polariserte linsene beskytter øynene dine mot skadelige solstråler. Den har en 60 ms Bluetooth-tilkobling som gir hakkingfri og jevn lyd.

Den innebygde mikrofonen og høyttalerne lar deg gå håndfri for å ta samtaler og lytte til musikken mens du er på farten. Den har også kompatibilitet med stemmeassistanse og berøringskontroll. Batteriet gir 5 timers levetid.

WGP smarte lydbriller

WGP Smart-lydbriller har åpne ørehøyttalere som holder deg oppmerksom på omgivelsene mens du lytter til musikken. Disse ideene brukes mens du reiser, kjører, møter og spiller. Bluetooth-hodetelefonene leverer eksepsjonell lydkvalitet.

Disse smarte brillene er svette- og vanntette. Disse har et 220mAh batteri som kan holde i syv dager med bare 2 timer for lading.

FAUNA Bluetooth Audio Smart Briller

Disse fantastiske designerlydbrillene har kraftige høyttalere som passer inn i rammen. Den har Zeiss DuraVision Blueprotect-linser som beskytter øynene dine mot blått lys. Bluetooth 5.0-tilkoblingen har rundt 30 fot rekkevidde.

Disse solbrillene er vann- og støvbestandige. Disse kommer med enkle ladevesker som gjør ladingen problemfri mens du er på farten. De to mikrofonene lar deg ta anrop hvor som helst og kontrollere stemmeassistansen din.

OhO Smart Audio Solbriller

OhO Bluetooth 5.0 Audio Solbriller har åpen øre-teknologi som tilbyr håndfri samtale og musikklytting. De polariserte linsene gir 100 % beskyttelse mot UV-stråler.

  12 syntetiske overvåkingsverktøy for din nettvirksomhet

Den innebygde mikrofonen lar deg kontrollere stemmekommandoassistenten. Du kan snakke for å få trafikkoppdateringer, værnyheter og veibeskrivelser. Disse solbrillene er kompatible med alle Android- og iOS-smarttelefoner.

Flysh smarte briller

Flysh Smart Glasses er designet ved å inkludere en høyttaler med åpent øre som holder deg unna ubehaget ved å bruke hodetelefoner. Med disse brillene kan du enkelt koble til smarttelefonen din og nyte favorittmusikken din. Du kan ta anrop og kontrollere taleassistenter.

Den polariserte linsen som brukes til å designe disse smarte brillene beskytter øynene dine mot solstråler. Disse er kompatible med smart stemmestyringsteknologi som Cortona, Siri, Google Now osv. Den har et 120mAh batteri som gir 4 timers kontinuerlig musikkavspilling.

QZTELECTRONIC beinledningsbriller

Disse smarte brillene har UV420+ linser som kan endre farge i henhold til solens stråler. Benledningsteknologi konverterer lydbølger til vibrasjoner for å la deg høre alt. Dermed beskytter du også hørselen din.

Disse veier bare 32 gram og er derfor svært komfortable å ha på seg. Den har et 250mAh batteri som tilbyr 4 timers musikktid og 3 timers samtaletid.

Smarte lydsolbriller

Disse smarte solbrillene kommer med polariserte linser, og sikrer dermed beskyttelse av øynene dine mot skadelige solstråler. Den retningsbestemte lydoverføringsteknologien dirigerer lyden til ørene dine, slik at du kan nyte samtaler og musikk tydelig mens du er på farten.

Disse er enkle å rengjøre og kommer med støvtette og vanntette design. Qualcomm CVC-støyreduksjonsteknologien leverer klar og oppslukende lyd uten hodetelefoner.

Konklusjon

Du må investere i det riktige produktet for å nyte det beste av denne nyeste smartenhetsteknologien. Du kan vurdere alternativene ovenfor, da disse kommer fra anerkjente og pålitelige merker.

Det kan også være lurt å utforske de beste VR-headsettene for en oppslukende virtuell virkelighetsopplevelse.

x