13 bursdagsboter på discord, slakk og lag for episke feiringer

Fjernarbeid har blitt stadig mer utbredt de siste årene, og covid-19-pandemien har bare akselerert denne trenden.

Selv om det gir mange fordeler å jobbe hjemmefra, kan det også by på noen utfordringer, spesielt når du opprettholder sterke relasjoner med kolleger og opprettholder teammoralen.

Det er her bursdagsroboter kommer inn. Disse robotene er utviklet for å hjelpe kolleger med å feire hverandres bursdager eksternt, og de er tilgjengelige på populære kommunikasjonsplattformer som Discord, Slack og Teams.

Ved hjelp av disse robotene kan ansatte fortsatt føle seg verdsatt og feiret, selv når de ikke er på samme fysiske plassering.

I denne artikkelen vil vi utforske forskjellige bursdagsroboter tilgjengelig på Discord, Slack og Teams og fremheve noen unike funksjoner hver enkelt tilbyr.

Måter på hvordan bursdagsboter hjelper til med å forbedre forholdet mellom arbeidsgiver og arbeidstaker

Som nevnt er disse bursdagspåminnelsesrobotene interne programvarer bygget på toppen av eksisterende kommunikasjonskanaler som Slack og Discord.

Når de brukes riktig, kan de spille en nøkkelrolle i å forbedre forholdet mellom arbeidsgiver og arbeidstaker. Her er måter bursdagsroboter kan hjelpe deg med:

Tilrettelegger for betimelige bursdagsønsker

Bottene for bursdagspåminnelser hjelper deg med å angi enkle påminnelser for bursdager. Ledere på toppnivå, teamledere og ledere kan bruke disse smarte verktøyene for å legge til rette for rettidige bursdagsønsker og minne alle om en kollegas spesielle dag.

Du kan enkelt angi disse påminnelsene uker og til og med måneder i forveien.

Bursdagsroboter sender også bursdagsønsker automatisk til den tildelte personen. Det gjør igjen at de ansatte føler seg viktige og ivaretatt.

De deltar i en kultur for takknemlighet, og skaper et sunnere og lykkeligere arbeidsmiljø.

Oppmuntre ansattes anerkjennelse

Når størrelsen på selskapet vokser, kan det bli travelt. I et slikt scenario vil du kanskje ikke være i stand til å ta hensyn til hver enkelt ansatt og deres bidrag. Noen ansatte kan føle seg usett og ukjent.

Det er der en bursdagsrobot løser problemet. Ved å bruke en bursdagsbot kan du huske dine ansattes bursdager eller andre milepæler, noe som skaper en følelse av anerkjennelse for deres innsats.

Denne følelsen av anerkjennelse for den ansattes innsats kan gi jevn produktivitetsvekst og gagne selskapet i det lange løp.

En arbeidsplass må fungere som en enhet og være i harmoni med hverandre. Å feire hverandres suksess og milepæler skaper en følelse av fellesskap og samhold blant teammedlemmene.

De ansatte føler seg inkludert og kan også ta en pause fra den travle arbeidsplanen. Å bruke en bursdagsrobot for påminnelser kan skape en følelse av fellesskap og forbedre teambindingen.

Det kan bidra til å skape en mer sammenhengende og sammenhengende arbeidsplasskultur.

Støtte velvære for din ansatte

En bursdagspåminnelsesbot på Slack eller andre lignende plattformer hjelper med å støtte ansattes velvære ved å fremme en følelse av fellesskap og feiring på arbeidsplassen.

  Slik oppdaterer du Discord-appen på Linux

Ved å minne kollegaer om hverandres bursdager og legge til rette for bursdagsmeldinger og feiringer, hjelper disse robotene å fremme positive relasjoner og øke moralen, selv i et eksternt arbeidsmiljø.

I tillegg kan feiring av bursdager tjene som en liten, men meningsfull måte å anerkjenne og anerkjenne bidragene og innsatsen til teammedlemmene, og ytterligere forsterke en positiv arbeidskultur.

Viser at arbeidsgiver bryr seg

Det er ikke bare teammedlemmenes ansvar, men også arbeidsgiveren å vise at du verdsetter dine ansattes bidrag.

Å vise din omsorgsfulle side til de ansatte kan styrke deres engasjement for jobben og organisasjonen.

Oppriktigheten som arbeidsgiver overfor dine ansattes arbeid kan i stor grad forbedre arbeidsgiver-ansatt-forholdet.

Nå utforsker vi noen bursdagsroboter for Slack, Discord og Microsoft Teams.

DailyBot

DailyBot er et eksternt samarbeidsverktøy som hjelper eksterne team med å fremme en sammenhengende og effektiv arbeidskultur.

Med Daily Bot kan du enkelt etablere en kultur for takknemlighet og positivitet ved å gi konstruktive tilbakemeldinger og justere teamets mål med verdier.

Et teams endelige mål er å fullføre et prosjekt, og Daily Bot letter dette ved å gjøre det mulig for teamledere å effektivt administrere teamene sine og holde dem på rett spor.

Du kan gi kudos til teamet ditt og bruke emojier og GIF-er for å vise takknemlighet. I tillegg kan du til og med lage en ledertavle med team som har fått mest anerkjennelse.

Bursdags- og påminnelsesroboten er tilgjengelig på tvers av Slack, Discord og Microsoft Teams. Det er en allsidig bot som fungerer bra på alle tre plattformene.

Billy bursdag

Billy Birthday-boten på Slack er et verktøy som hjelper arbeidsgivere og ansatte å opprettholde et positivt og vennlig forhold ved å anerkjenne bursdager.

Denne boten sender automatisk personlige meldinger til teammedlemmene for å huske bursdagene deres, slik at de føler seg verdsatt og verdsatt. Det bidrar til å øke anerkjennelsen til dine ansatte og skape en komfortabel plass for dem.

Denne funksjonen er spesielt viktig for eksterne team som ikke kan feire bursdager personlig. Det hjelper med å bringe forskjellige lag sammen for feiringer.

Videre sikrer botens påminnelsesfunksjon at ingen lagmedlemmers bursdag går ubemerket hen. Dette nivået av oppmerksomhet på detaljer bidrar til å bygge tillit og viser ansatte at deres arbeidsgivere bryr seg om dem.

Denne boten lar også teammedlemmer legge til sine foretrukne bursdagsmeldinger eller dele sine egendefinerte meldinger med hele teamet.

Det skaper et samarbeidende og interaktivt miljø som oppmuntrer til deltakelse og engasjement.

BirthdayBot

BirthdayBot er sannsynligvis blant de beste Slack-appene for bursdagspåminnelser og feiringer. Brukt av 20 000 selskaper globalt, samler den automatisk inn teamets bursdager og jubileer. Den er enkel å sette opp og lar deg enkelt sile gjennom ulike kanaler på plattformen.

BirthdayBot samler automatisk inn fødselsdatoene og legger dem ut på kanalen av seg selv, noe som gjør det enkelt for resten av medlemmene å bli med på feiringen.

  Hvordan gi roller automatisk i discord

BirthdayBot har en robust samling av gratulasjonsmeldinger, og du kan enkelt legge til GIF-er og annet medieinnhold i meldingen din.

CultureBot

CultureBot bursdag og arbeidsjubileum Slack bot er et hendig verktøy for team for å feire og gjenkjenne viktige milepæler på en morsom og effektiv måte.

Boten er enkel å bruke, og brukere kan sette opp varsler for bursdager og arbeidsjubileer, tilpasse meldinger og sende personlige hilsener til kollegene sine.

Denne boten lar teammedlemmer holde kontakten, forbedre moralen og bygge en mer positiv arbeidskultur.

Det er en fin måte å få alle til å føle seg verdsatt og verdsatt og skape en mer produktiv og sammenhengende arbeidsplass.

Smultring

Uansett hvor du jobber eller hvor travelt det blir, hjelper Donut deg med å komme sammen på de store dagene med dine ansatte og kolleger, og dermed skape et sunt arbeidsmiljø.

Donuts Slack-bot lar deg organisere en personlig feiring for hver ansatt. Den varsler også teammedlemmene dine om viktige datoer, slik at du enkelt kan huske viktige datoer og legge planer på forhånd.

Den lar deg også tilpasse feiringer for dine ansatte i henhold til deres preferanser.

For eksempel, hvis din ansatte foretrekker en rolig bursdag, kan Donut hjelpe deg med å planlegge den deretter.

Den kobler også sammen lagene praktisk talt en gang i blant for en virtuell smultring for å bygge lagånd. Som et resultat lager teamet mange minner sammen, og ingen føler seg glemt eller utelatt.

Scottbucher

Scottbuchers BirthdayBot tar ansattes inndata og tidssoner for bursdager og bruker denne informasjonen til å varsle dem om riktig dato og tidssone. Jubileumssystemet gjør det mulig for deg å feire arbeidsdagene til dine ansatte, samtidig som servereierne kan kontrollere det effektivt for å unngå forvirring.

Den lar deg også tilpasse bursdagsmeldinger og roller for ansatte. Som servereier kan du også bestemme bursdagsrollene for hver ansatt og meldingen de skal sendes til kollegene deres.

Den viser også kommende arrangementer, bursdager eller jubileer på forhånd.

Premiumpakken inkluderer spennende funksjoner for å gi mer enn én pålitelig rolle til den ansatte på deres bursdager eller jubileer. Den inneholder også rundt 500 egendefinerte meldinger, fargeinnstillinger, titler og bilder.

Bursdag

En glatt, godt designet Discord-bot, BIRTHDAYY, er et flott tillegg til fellesskapets ledelsesstabel hvis du noen gang bygger en discord-bot internt. Verktøyet lar deg lage personlige kunngjøringer for ansatte og registrere fødselsdagene deres.

Ved å bruke Birthdayy Discord-boten kan du enkelt se gjennom alle ansattes bursdager arrangert på en organisert måte og til og med sortere dem basert på filtre som måned og dager.

Den har maksimal konfigurerbarhet, og du kan også gjøre endringer i innstillingene i henhold til din bekvemmelighet mens du bruker boten.

Bursdagsbot

Ved å bruke Birthday Bot-verktøyet kan du enkelt legge til fødselsdatoen til dine ansatte mens du lar deg velge de foretrukne kanalene for teammedlemmene dine.

Denne boten lar deg skrive meldingene dine og sende dem til de ansatte på deres spesielle dag. Som et resultat kan du enten gratulere dem med bursdagen eller sende inn en positiv, moralforsterkende melding.

  Slik legger du til eller endrer profilbanner i Discord

Dokumentasjonssiden på nettsiden deres inneholder også detaljert informasjon om de nødvendige kommandoene for denne boten. Ved å bruke dem kan du enkelt sette opp boten på serveren din og komme i gang med noen få enkle trinn.

NoiTheCat

NoiTheCat er en annen fantastisk bursdagspåminnelse chatbot på Discord som lar deg integrere din ansattes fødselsdag i Google-kontaktene dine, og hjelper deg med å hente informasjonen når og når det er nødvendig.

Denne chatboten lar deg sende personlige meldinger på folks bursdager via e-post eller SMS, avhengig av hvilken av de to du er komfortabel med.

Du kan også sende planlagte meldinger til ansatte på bursdagene deres og planlegge en overraskelse. Dessuten kan du til og med programmere den til å ønske dem på flere språk.

Discords bursdagsbot

Birthday Bot on Discord har nylig blitt lagt til Discord-økosystemet.

Den hjelper deg med å holde styr på blant annet ansattes bursdager, merkedager og milepæler. I tillegg gir premiumpakken deg også tilgang til noen flotte funksjoner til en rimelig penge.

Boten inkluderer forskjellige maler, klistremerker og GIF-er, som kan brukes mens du sender en melding til ansatte og får dem til å føle seg verdsatt og verdsatt.

Bursdag Discord Bot

Birthday Discord Bot har en komplett guide og kommando om bruk av Birthday Bots på Discord. Du kan lære hvordan du setter opp fødselsdatoen på en bestemt kanal for å kunngjøre dine ansattes fødselsdager og milepæler.

Den lar deg se alle kommandoene og bruke denne informasjonen til å få tilgang til og arbeide med boten. Du kan til og med programmere verktøykommandoene og gi belønninger for Discord Bot-oppstemmen.

Verktøyet kan også slette en brukers fødselsdag hvis de ikke lenger er koblet til serveren mens de svartelister eller hvitelister bestemte brukere for relevante serverroller.

Gratulerer med dagen

Denne applikasjonen lar deg administrere bursdagsinformasjonen til dine ansatte på en organisert måte.

Happy Birthday chatbot har et rent grensesnitt og kan enkelt tilpasses ved hjelp av tilpasninger for blant annet font, animasjon og farger. Som andre navn på denne listen, lar den deg også sende skreddersydde ønsker og komplimenter med attraktivt utseende til ansatte og teammedlemmer.

Den er tilgjengelig på flere språk, noe som gjør boten praktisk for en mangfoldig arbeidsstyrke.

Minne om

Remind er en MS Teams chatbot som hjelper deg med å registrere kommende møter, arrangementer, gjøremål og bursdager for å fullføre hver oppgave i tide.

Den lar deg sette opp ulike påminnelser i henhold til dine behov. Du kan sette opp personlige påminnelser, kanalpåminnelser og gruppechatpåminnelser for møter eller jubileer.

Remind lar deg også sette opp gjentatte påminnelser for en vanlig rekreasjonsrutine blant teammedlemmene dine. Til slutt kan du også sende ønsker til ansatte privat.

Konklusjon

Alt i alt er de ovennevnte bursdagsrobotene veldig hjelpsomme og unike på sin måte. De øker teamsamholdet og harmonien i selskapet, noe som øker produktivitetsnivået og effektiviteten.

Å bruke disse chatbotene gir en følelse av anerkjennelse og takknemlighet til dine ansatte. Til gjengjeld kan du beholde store talenter og pleie dem til effektive bedriftsledere.

Vi håper denne listen over de beste bursdagschatbotene var nyttig og kan gi deg et forsprang mot å skape en ansatt-først-kultur.

Du kan også lese hvordan du designer kule bursdagskort på nettet.