13 inspirerende forretningspodcaster for å gi næring til ambisjonene dine

Bedriftspodcaster er lydserier dedikert til å dele innsikt og tips om virksomhet. Disse podcastene gir en unik plattform for å dele innsikt, bransjetrender og verdifulle tips for ambisiøse gründere som kan lære av ekspertisen til bedriftsledere.

Podcaster har fått enorm popularitet siden Covid-19. Pandemi, som fører til over 400 millioner podcastlyttere. Bedriftspodcaster viser meningsfulle samtaler med bedriftseiere. Vertene stiller spørsmål om utfordringene deres og hvordan de overvant og bygde vellykkede virksomheter.

Podcastene har eksperter, influencere og tankeledere som sine gjester som påvirker lytterne innovativt. Det er den beste delen av podcaster; alle aspirerende gründere eller nye bedriftseiere kan lære av dem mens de kjører bil, går en tur eller når som helst.

Fordeler med forretningspodcaster

Her er noen fordeler som lytting til forretningspodcaster tilbyr:

  • Bedriftspodcaster gir gründere verdifull innsikt og råd for å holde seg oppdatert med bransjens nyeste trender og forretningsstrategier.
  • Ved å lytte til vellykkede gründere som allerede har navigert gjennom utfordringene med å starte og vokse en bedrift, kan gründere få viktig lærdom og inspirasjon.
  • Bedriftspodcaster dekker ofte emner som tidsstyring, økonomisk planlegging og effektiv medarbeiderledelse, og gir gründere praktiske tips og strategier for å optimalisere driften.
  • Disse podcastene blir en praktisk og tilgjengelig plattform for gründere til kontinuerlig å lære og utvikle ferdighetene sine, og til slutt øke sjansene for suksess.

Følgende er en liste over noen av de beste forretningspodcastene:

Vi studerer milliardærer

Vi studerer milliardærer er en globalt kjent podcast dedikert til å studere og intervjue kjente finansmilliardærer, inkludert Warren Buffett, Ray Dalio og Howard Marks.

Showet er arrangert av Stig Brodersen og Clay Finck og gir verdifull innsikt i disse milliardærenes investeringsstrategier i aksjemarkedet. Med over 100 millioner nedlastinger utmerker den seg som den største aksjeinvesterende podcasten over hele verden.

Podcasten går utover intervjuer og inneholder Richer Wiser Happier-serien, arrangert av bestselgende forfatter William Green. I denne serien deltar William i samtaler med legendariske investorer som Mohnish Pabrai og Guy Spier, og utforsker deres tilnærminger til å oppnå suksess i både markeder og liv.

We Study Billionaires tilbyr Bitcoin Fundamentals-serien, arrangert av Preston Pysh. I dette segmentet intervjuer Preston fremtredende skikkelser innen Bitcoin og det makroøkonomiske området, og fordyper seg i kjernekonseptene og implikasjonene til Bitcoin.

We Study Billionaires er en omfattende podcast som kombinerer intervjuer, dypdykk og ekspertanalyser for å gi lytterne verdifull innsikt og lærdom fra verdens beste finansielle milliardærer og utforske bredere investeringsstrategier og Bitcoins rolle i det makroøkonomiske landskapet.

Hør på: Apple-podcaster | Google Podcast

$100 MBA Show

$100 MBA Show podcast av Omar Zenhom tilbyr en uvurderlig ressurs for bedriftseiere og gründere som søker praktisk og praktisk innsikt. Omar Zenhom, kjent for sin populære forretningsopplæring og fellesskap kalt The $100 MBA, tar med sin ekspertise og erfaring til podcasten.

Han deler de beste leksjonene, konseptene, eksemplene og innsikten fra innsiden av $100 MBA-opplæringen og fellesskapet, og gir lytterne en fortettet og tilgjengelig versjon av det verdifulle innholdet som er tilgjengelig i fellesskapet.

Det som skiller $100 MBA Show fra hverandre er dens forpliktelse til å levere verdifullt innhold uten bakgrunnshistorier eller kampanjer. Lyttere kan forvente å dykke rett inn i kjernevirksomheten og lære av de beste i spillet.

I tillegg til Omars ekspertise, inneholder podcasten gjester som er anerkjente eksperter på sine respektive felt, og tilbyr ulike perspektiver og ekspertise. Enten det er markedsføringsstrategier, finansiell planlegging, kundeanskaffelse eller lederegenskaper, er The $100 MBA Show en god ressurs for gründere som ønsker å forbedre virksomheten sin kontinuerlig.

  10+ beste hacking (OS) operativsystem for cybersikkerhet 2023 – [Ethical List]

Hør på: Apple-podcaster | Google Podcast

Entreprenøren på 10 minutter

Entreprenøren på 10 minutter er en uvurderlig podcast arrangert av den erfarne seriegründeren Sean Castrina, spesielt skreddersydd for gründere og småbedriftseiere.

Med fokus på å levere raske tips, tilbyr podcasten praktiske og handlingsrettede råd i konsise 10-minutters episoder. Sean Castrinas omfattende erfaring som gründer bringer et vell av kunnskap til podcasten.

Lyttere kan forvente å få innsikt og strategier som er både taktiske og praktiske, slik at de kan navigere i utfordringene med entreprenørskap med selvtillit og ruste seg for suksess.

Podcastens format, med sine korte og fokuserte episoder, er ideell for travle gründere som verdsetter tiden sin. På bare 10 minutter kan lyttere få tilgang til en konsentrert dose verdifull informasjon og ta bort handlingsrettede tiltak for å implementere i virksomhetene deres.

Ved å destillere komplekse konsepter til små, lett fordøyelige episoder, gjør The 10 Minute Entrepreneur det mulig for lyttere å absorbere verdifull innsikt raskt og bruke dem effektivt.

For gründere som ønsker å trives og nå sine forretningsmål, er The 10 Minute Entrepreneur en verdifull ressurs, som tilbyr praktisk veiledning og gir dem mulighet til å ta informerte beslutninger som driver suksess.

Hør på: Apple-podcaster | Google Podcast

Min første million

Min første million er en engasjerende podcast som tilbyr verdifull innsikt og inspirasjon til håpefulle gründere. Arrangert av suksessrike gründere Shaan Puri og Sam Parr, inneholder podcasten intervjuer med dyktige personer som har oppnådd sin første million dollar i virksomhet.

Dette unike formatet lar lyttere få praktisk kunnskap og førstehåndserfaringer fra de som har navigert gjennom gründerreisen. Shaan Puri og Sam Parr, begge dyktige gründere, tar med sin ekspertise og perspektiver til samtalene, og sikrer en dynamisk og relaterbar lytteopplevelse.

Ved å kombinere sine erfaringer med sine gjesters innsikt skaper vertene et rikt læringsmiljø for lytterne.

Podcastens rykte for å levere praktiske råd skiller den fra hverandre, og gjør den til en viktig ressurs for ambisiøse gründere og gründere som søker veiledning. My First Million gir inspirasjon og handlingsdyktige strategier for å gjøre gründerdrømmer til oppnåelige suksesshistorier.

Hør på: Apple-podcaster | Google Podcast

Hvordan jeg bygde dette med Guy Riaz

Hvordan jeg bygget dettearrangert av Guy Raz, er en fengslende podcast som gir lyttere en eksklusiv mulighet til å få uvurderlig innsikt fra noen av verdens mest anerkjente gründere.

Med fokus på å utforske reisen med å bygge ikoniske merkevarer, inneholder hver episode oppriktige intervjuer med grunnleggere som deler høydepunktene og nedturer i gründerarbeidet deres.

Podcasten går utover suksesshistorier på overflatenivå og dykker ned i de dype og intime øyeblikkene med tvil og fiasko disse gründerne opplevde.

Ved å vise frem sårbarhetene og utfordringene disse ikoniske figurene står overfor, tilbyr How I Built This en mesterklasse om innovasjon, kreativitet, lederskap og kunsten å navigere i hindringer.

Podcasten dekker ulike bransjer og viser frem veiene som førte til deres endelige suksess. Enten teknologi, mote, mat eller andre sektorer, How I Built This gir en rik billedvev av innsikt i gründerreisen. Med nye episoder utgitt på mandager og torsdager, sikrer podcasten en konsekvent flyt av inspirerende og informativt innhold som er tilgjengelig for alle lyttere gratis.

Hør på: Apple-podcaster | Google Podcast

Ramsey Show

Ramsey Show er en kraftig podcast som gir håp og gir lyttere mulighet til å ta kontroll over deres økonomiske liv, uavhengig av tidligere feil de kan ha gjort med penger. Arrangert av den innflytelsesrike Dave Ramsey og hans team av eksperter, tar podcasten for seg de viktigste problemene som hindrer enkeltpersoner i å bygge rikdom og oppnå økonomisk frihet.

  13 AI-verktøy for utviklere for å bygge apper raskere

Ramsey Show gir et trygt sted for enkeltpersoner å søke veiledning og stille spørsmål, vel vitende om at de vil motta praktiske og praktiske råd for å overvinne sine økonomiske utfordringer.

Dave Ramseys omfattende kunnskap og erfaring innen personlig økonomi skinner igjennom når han og teamet hans takler ulike problemer, som gjeld, budsjettering, sparing og investering. Showet tilbyr uvurderlig innsikt og strategier for å hjelpe lyttere med å få kontroll over sin økonomi og skape et solid grunnlag for å bygge rikdom.

Ved å ta opp de spesifikke problemene som holder enkeltpersoner tilbake, oppfordrer The Ramsey Show lytterne til å gjøre positive endringer og gir dem de nødvendige verktøyene for å snu deres økonomiske situasjon.

Hør på: Apple-podcaster | Google Podcast

Startup Stories – Mixergy

Andrew Warner la stor research og mange tanker bak hver episode av podcasten hans Oppstartshistorier. Entreprenører kan ta verdifulle tips, innsikt og takeaways fra hvert intervju de tar. Hver episode deler virkelige forretningserfaringer som kan hjelpe enhver ambisiøs gründer til å lære å overvinne utfordringer.

Andrews gjester deler fantastiske oppstartshistorier og har meningsfulle samtaler i podcaster. Hvis du er noen som har startet eller ønsker å bygge en startup, så er Startup Stories-podcastene gode for deg. Podcasten har som mål å oppmuntre lyttere med lidenskap for virksomhet og hjelpe dem å starte sitt eget.

Hør på: Apple-podcaster | Google Podcast

Entreprenører i brann

John Lee Dumas, grunnleggeren og programlederen for den meget anerkjente podcasten, Entreprenører i brannhar bygget et imponerende medieimperium som har fått over 100 millioner lyttinger over 3000+ episoder.

Med en bemerkelsesverdig merittliste med å generere over en million månedlige lyttinger og oppnå 7-sifret netto årlig omsetning i åtte påfølgende år, har JLD etablert seg som en fremtredende skikkelse i podcastingindustrien.

I tillegg til podcasting-suksessen, har JLD skrevet sin første tradisjonelt publiserte bok, The Common Path to Uncommon Success. Boken beskrives som en moderne versjon av Think and Grow Rich, og gir leserne et banebrytende 17-trinns veikart for å oppnå økonomisk frihet og oppfyllelse.

Hør på: Apple-podcaster | Google Podcast

Den smarte passive inntekten

Den smarte passive inntekten Online Business and Blogging podcast, arrangert av Pat Flynn, er en uvurderlig ressurs for gründere og bloggere som ønsker å ligge i forkant av den elektroniske forretningsverdenen. Pat deler åpent sin nettvirksomhet og bloggstrategier, inntektskilder og markedsføringstips for å hjelpe publikum med å lykkes med sine satsninger.

Med fokus på å skape flere passive inntektsstrømmer, veileder Pat lyttere til å oppnå økonomisk frihet og fleksibilitet. Enten det er gjennom å reise verden rundt eller nyte en komfortabel livsstil hjemme, gir han publikum mulighet til å forfølge lidenskapene sine mens de genererer inntekter på nettet.

Med utgangspunkt i sine egne erfaringer siden 2008, deler Pat sine seire, tap og de verdifulle lærdommene han har lært underveis.

Som en selverklært «krasjtestdummy for nettvirksomhet» gir han innsikt i ulike emner som byggeautoritet, e-postmarkedsføring, teambygging, innholdsmarkedsføring, podcasting, SEO, sosiale mediestrategier, trafikkgenerering, opprettelse av nettkurs, affiliate markedsførings- og produktivitetstips.

Podcasten inneholder en blanding av intervjuer, spesielle medverter og soloshow av Pat selv. Lyttere kan forvente et vell av praktiske råd og inspirasjon for å skape unike nettvirksomheter uten å brenne ut. Smart Passive Income Podcast er et must-lytte for ambisiøse gründere som ønsker å trives i det digitale landskapet.

Hør på: Apple-podcaster | Google Podcast

Masters of Scale

Masters of Scale-podcast tilbyr uvurderlige råd fra ikoniske administrerende direktører og ledere fra Silicon Valley og utover. Podcasten har to distinkte formater som gir en omfattende oversikt over virksomhetens vekst og motstandskraft.

I det klassiske formatet utfordrer vert Reid Hoffman, en LinkedIn-medgründer, Greylock-partner og legendarisk Silicon Valley-investor, konvensjonelle teorier om forretningsskalering.

  Topp 11 personlig brannmur for datamaskiner og mobiltelefoner

Han engasjerer seg med gjester for å trekke ut deres historier om entreprenørskap, ledelse, strategi, ledelse og pengeinnsamling. Dette formatet utforsker forretningsaspektene og fordyper den menneskelige reisen, inkludert feil, tilbakeslag og uvurderlige erfaringer.

Rapid Response-formatet komplementerer det klassiske formatet og tilbyr sanntidsvisdom fra bedriftsledere som står overfor raskt skiftende situasjoner. Arrangert av Bob Safian, den tidligere sjefredaktøren for Fast Company, tar disse episodene opp presserende temaer som kriserespons, gjenoppbygging, mangfold og inkludering, og lederskifte.

Sammen gir disse formatene et omfattende syn på forretningsverdenen, og tilbyr innsikt og leksjoner som gir gjenklang med ambisiøse gründere og erfarne ledere.

Hør på: Apple-podcaster | Google Podcast

The Working Genius Podcast

The Working Genius Podcastarrangert av lederskaps- og teamarbeidsekspert Patrick Lencioni, utforsker hvilken type arbeid som gjør det mulig for enkeltpersoner å trives og undersøker potensiell utbrenthet som kan oppstå når man konsekvent er engasjert i områder med frustrasjon.

Gjennom innsiktsfulle diskusjoner og ekspertråd veileder podcasten hvordan team og familier effektivt kan utnytte hverandres unike gaver og styrker. Ved å forstå og utnytte kraften til individuelle genialiteter i en kollektiv setting, får lytterne verdifull innsikt om å forbedre teamarbeid, produktivitet og generell tilfredshet i både profesjonelle og personlige sammenhenger.

Podcasten er en omfattende ressurs for enkeltpersoner som ønsker å frigjøre sitt fulle potensial, finne oppfyllelse i arbeidet sitt og skape harmoniske og høyytende team.

Ved å ta opp nøkkelspørsmål og gi handlingsrettede strategier, utstyrer denne podcasten lyttere med verktøy for å utnytte sine styrker, overvinne utfordringer og dyrke blomstrende miljøer i jobben og hjemmene deres.

Hør på: Apple-podcaster | Google Podcast

Money Rehab med Nicole Lapin

Nicole Lapin, en høyt ansett finansekspert, New York Times bestselgende forfatter av «Rich Bitch», og verten for «Penger Rehab,” tilbyr en forfriskende og tilgjengelig tilnærming til å forbedre ens økonomiske liv. Nicole tar sikte på å rehabilitere lytternes lommebøker med podcasten Money Rehab, og gir praktiske råd og strategier for å forbedre deres økonomiske liv.

Podcast-episodene er designet for å være konsise og tidseffektive, og varer vanligvis rundt ti minutter. Nicole skjærer rett på jakten, og leverer små tips og triks uten unødvendige dikkedarer. Denne tilnærmingen sikrer at lyttere raskt kan absorbere verdifull innsikt uten å kaste bort tid.

Det som skiller Nicole er hennes evne til å forklare økonomiske konsepter på en relaterbar og tilgjengelig måte. Hun bryter ned kompleks økonomisk sjargong og gir enkle forklaringer, og sikrer at lyttere ikke trenger en ordbok for å forstå innsikten hennes.

Hør på: Apple-podcaster | Google Podcast

GaryVee Audio Experience

GaryVee Audio Experience er en dynamisk podcast arrangert av Gary Vaynerchuk, en svært vellykket gründer, administrerende direktør, investor, innholdsskaper og offentlig foredragsholder. Denne podcasten tilbyr variert innhold, inkludert episoder fra det populære #AskGaryVee-showet, hovedtaler om markedsføring og virksomhet, segmenter fra DAILYVEE-videoserien hans, intervjuer, chatter ved peisen og eksklusive originalopptak.

Podcasten gir lytterne en omfattende og oppslukende opplevelse av Gary Vaynerchuks verden. Garys energiske og karismatiske stil skinner gjennom hver episode, noe som gjør lydopplevelsen engasjerende og tankevekkende.

Enten du søker svar på spesifikke spørsmål, henter inspirasjon fra hovedtalene hans eller holder deg oppdatert med Garys siste tanker og refleksjoner, gir GaryVee Audio Experience en helhetlig opplevelse for gründere, markedsførere og enkeltpersoner som leter etter praktisk veiledning og motivasjon.

Hør på: Apple-podcaster | Google Podcast

Siste ord

Bedriftspodcaster er uvurderlige ressurser for gründere og profesjonelle. De gir en plattform for å få tilgang til verdifull innsikt, strategier og praktiske råd fra bransjeeksperter og vellykkede gründere.

Ved å lytte til forretningspodcaster kan enkeltpersoner utvide sin kunnskap, få inspirasjon og holde seg oppdatert med de siste trendene og forretningspraksisen. Disse podcastene tilbyr en praktisk og tilgjengelig måte å lære og utvikle avgjørende ferdigheter for forretningssuksess kontinuerlig.

Enten gjennom intervjuer, casestudier eller ekspertanalyser, gir forretningspodcaster lyttere mulighet til å ta informerte beslutninger, fremme vekst og navigere i utfordringene i næringslivet.

Du kan også utforske noen av de beste markedsføringspodcastene som vil transformere strategien din.