tipsbilk.net

15 beste eksterne SSD-er for å ta med deg sikkerhetskopiene mens du går

Vil du fremskynde funksjonen til systemet ditt? SSD er svaret! Få disse beste eksterne SSD-ene for å tjene formålet.

SSD-er er en svært mye brukt enhet som brukes i datamaskinverdenen. De er nyttige for en lang rekke funksjoner. Men det vanligste formålet med en SSD er å øke hastigheten og effektiviteten til datamaskinen eller enheten du jobber med.

I denne artikkelen vil vi diskutere hva SSD-er er og hvilke fordeler de har. Vi skal også se hva SSD-er brukes til. Til slutt vil vi se på noen av de beste eksterne SSD-ene for å ta med deg sikkerhetskopien mens du går.

Hva er en SSD?

En solid-state-stasjon (SSD) er en fantastisk datamaskinlagringskomponent som øker hastigheten og effektiviteten. SSD-er er utrolig raske og pålitelige oppgraderinger til tradisjonelle harddisker. De er raskere og mer pålitelige fordi de ikke har noen bevegelige komponenter, i motsetning til disse diskene.

Data holdes på en spesifikk brikke inne i en SSD med flere små silisiumkretser. Disse kretsene lagrer og henter raskt data ved hjelp av en fascinerende teknologi kjent som flashminne. SSD-er er betydelig raskere, mindre og lettere enn konvensjonelle harddisker siden de ikke er avhengige av bevegelige deler.

SSD-er er tilgjengelige i ulike kapasiteter, alt fra 120 gigabyte (GB) for typiske brukere til 30 terabyte (TB). Den mest typiske kapasiteten for daglig bruk varierer fra 500 GB til 1 TB. Du kan lagre all din personlige informasjon, foretrukket programvare, spill og Windows-operativsystemet på så mye SSD-plass.

Hva er fordelene med SSD-er?

SSD-er er nyttige i nåværende tider hvor ytelsen til systemene spiller en viktig rolle i folks daglige oppgaver. Nedenfor er noen fordeler med SSD-er som gjør dem til et must for alle.

 • Ved hjelp av SSD-er kan du få raskere datatilgang og overføringshastigheter.
 • Siden SSD-er ikke har bevegelige deler, gjør det dem mer holdbare og pålitelige.
 • Ved å bruke SSD-er kan du forbedre oppstarts- og programstarttider for systemet.
 • SSD-er har en mindre og lettere formfaktor sammenlignet med harddisker (HDD).
 • Med SDD-er er strømforbruket lavt, og du sparer energi.
 • SDD-er forårsaker også lavere støy siden den har roligere drift på grunn av fraværet av mekaniske komponenter.
 • De fleste SSD-er kommer også med forbedret motstand mot støt og vibrasjoner, noe som øker deres holdbarhet.
 • SSD-er forlenger også batterilevetiden for bærbare datamaskiner og bærbare enheter.
 • Det viktigste er at de støtter raskere fillasting og raskere spillopplevelser.
 • Ved hjelp av SSD-er øker systemets generelle respons og ytelse.

Hvor brukes SSD-er?

SSD-er kan brukes av forskjellige typer mennesker til forskjellige formål. Profesjonelle bruker den til å lagre dataene sine, spillere kan bruke den til å øke datamaskinens effektivitet, og studenter bruker den til å gjøre datamaskinene sine raskere. Bortsett fra disse er det mange flere bruksområder for SSD-er. La oss utforske noen av dem.

  Slik gjør du en ekkoknapp til en hjemmelåseknapp

 • Forbedre bærbare og stasjonære datamaskiner for raskere ytelse.
 • Forbedre spillopplevelsen med raskere lastetider og mindre ventetid.
 • Øker produksjonen ved å øke hastigheten på filtilgang og overføring.
 • Heve kvaliteten på multimedieredigerings- og gjengivelsesaktiviteter.
 • Øker programvare-/applikasjonsstart og oppstartstider for systemet.
 • Forbedre responsen og ytelsen til virtuelle maskiner.
 • Leverer pålitelig lagring for informasjon, programmer og operativsystemer.
 • Støtter forbedret serverytelse og databaseoperasjoner.
 • Øke hastigheten og effektiviteten til arbeidsstasjoner for profesjonelle.
 • Tilrettelegger for raskere datagjenoppretting og sikkerhetskopiering.

Crucial X8 500 GB bærbar SSD

Alt-i-ett Crucial X8 500 GB bærbar SSD er kompatibel med en rekke operativsystemer, inkludert Android, Linux, Windows, iPad Pro, Chromebook og Mac. Sammenlignet med sammenlignbare bærbare SSD-er, kan Crucial X8 fungere opptil 1,8 % raskere og opptil 7,5 % raskere enn bærbare HDD-er.

Med lesehastigheter på opptil 1050 MB/s yter den utrolig bra og gjør det enkelt å lagre dataene dine. Denne SSD-enhetens fantastiske og robuste design, som inkluderer en anodisert unibody-kjerne i metall, er dens fineste funksjon.

På grunn av sin sterke temperatur, støt, vibrasjon og fallmotstand, tåler den tøffe miljøforhold. I tillegg støtter Micron, en av verdens største produsenter av flashlagring.

SanDisk 500 GB G-DRIVE SSD

Du kan stole på den robuste lagringen av profesjonell kvalitet som tilbys av SanDisk Professional G-DRIVE SSD for å lagre viktige filer og data. Den leveres med passordbeskyttet krypteringsprogramvare som du kan laste ned. Dette bidrar til å forhindre uønsket tilgang til data, filmer og bilder.

G-DRIVE SSD er designet med 2000 lb knusestyrke, IP67 vann, støvmotstand og opptil 3 meter fallbeskyttelse. Den har en kjølende aluminiumkjerne for å støtte langvarig ytelse i profesjonell kvalitet. Den har lese- og skriveoverføringshastigheter på opptil 1050 MB/s.

Gjennom en vendbar USB-C-kontakt med et SuperSpeed ​​USB-grensesnitt, er G-DRIVE SSD kompatibel med nåværende Macbook-er og andre bærbare datamaskiner. En USB-kabeladapter er også inkludert for bakoverkompatibilitet.

Hikvision Elite 7 bærbar SSD 500 GB

Høyhastighets SSD Hikvision Etile 7 bruker det velkjente USB 3.2 Gen 2 høyhastighetsgrensesnittet. Den maksimale overføringshastigheten til denne SSD-en er 1060 MB/s, noe som reduserer tiden som trengs for å overføre dokumenter og endre dem.

Etile 7 er støtsikker, vanntett og støvtett i henhold til IPX7-standarder. Dette gir deg tre beskyttelsesnivåer og beskytter dataene dine selv under fiendtlige omstendigheter.

Den utmerkede metallstrukturen til denne SSD-en er robust og holdbar. Hovedtrekket til Elite 7 er hvor liten og lett den er, noe som gjør den enkel å transportere hvor som helst samtidig som den har en kapasitet på opptil 1000 GB.

Yottamaster 500 GB bærbar SSD

Yottamaster External Portable SSD tilbyr enkel, pålitelig og rask datalagring og er ideell for de som liker forretninger, spill og kreativitet. Denne SSD-en tillater raskt innholdsinntak og naturlig sanntidsredigering av video.

Den kompakte SSD-stasjonen er USB 3.2 GEN2-kompatibel. Den har opptil 1050 MB/s med rask NVMe solid-state-ytelse. Store data, inkludert HD-filmer, bilder eller forretningsdokumenter, kan flytte seg raskt på grunn av de forbedrede lese- og skrivehastighetene.

Aluminiums kjøleribbe og termisk silikonpute til Yottamaster bærbare solid-state-stasjon gir utmerket varmeavledningsytelse mens den opererer for å beskytte viktige data. Den inkluderer også en 2-i-1 USB C-kabel som støtter OTG.

Buffalo SSD ekstern 500GB

Buffalo External SSD er en rask SSD som fungerer med USB 3.2 for raskere overføring. For 2000 MB/s høyhastighets filoverføring bruker den en neste generasjons NVMe SSD. Fordi denne SSD-en samsvarer med amerikansk standard MIL-STD, er dataene dine beskyttet mot utilsiktet fall.

Dette etuiet oppfyller IP55-standarden, noe som gjør det sprut- og støvtett slik at du kan transportere det utenfor uten risiko. Buffalo SSD bruker ScureLock Mobile2 for enkel kryptering og forebygging av datainnbrudd. Det beste er at siden denne SSD-en fungerer med autentiske Buffalo-datagjenopprettingstjenester, kan du enkelt hente tapte data fra den.

  Hva er en forvirringsmatrise i maskinlæring?

SanDisk Extreme PRO bærbar SSD

SanDisk Extreme PRO Portable SSD tilbyr sterk solid-state-ytelse med 2000 MB/s lese- og 2000 MB/s skrivehastigheter. Den tilbyr en robust lagringsenhet som er pålitelig for de hardeste arbeidsbelastningene dine. Det smidde aluminiumshuset til denne SSD-en fungerer som en kjøleribbe for å gi raskere vedvarende hastigheter. Denne bærbare stasjonen er garantert holdbar nok til å takle tøffe forhold.

Den har IP55 vann- og støvbestandighet og fallbeskyttelse opp til 2 meter. Denne SSD-en har en nyttig karabinløkke som du kan bruke til å sikre stasjonen og gi mer sikkerhet når du er på reise. I tillegg hjelper den innebygde passordsikkerheten med 256-bit AES maskinvarekryptering til å opprettholde konfidensialiteten til privat materiale.

Samsung T7 bærbar SSD-harddisk

Samsung T7 Portable SSD kan sende data med en forbløffende hastighet med USB 3.2 Gen 2. De sekvensielle lese-/skrivehastighetene til SSD-en kan nå henholdsvis 1050 MB/s og 1000 MB/s, noe som gjør T7 nesten dobbelt så rask som T5-modellen.

Et kraftig metallhus beskytter denne SSD-en slik at den tåler fall på opptil 2 meter, og et AES 256-bit kryptert passord som kan beskytte den.

Den innovative termiske løsningen til T7 bruker Dynamic Thermal Guard og ePCM-teknologi for å tåle og håndtere varme. Som et resultat holder SSD-en en behagelig temperatur selv ved høye hastigheter. Sammen med å være slank og bærbar, er den lette kroppen en grunnleggende funksjon i T7.

HP P600 1TB USB 3.1 ekstern SSD

HP er kjent for sine populære teknologiske produkter. Et slikt element med høyhastighets USB 3.1, som hjelper til med rask dataoverføring, er HP P600 Portable External SSD. Den fungerer med alle gadgets, inkludert stasjonære, bærbare og PC-er.

Denne SSD-en har en elegant svart farge som gjør den tiltalende, og kommer med et praktisk deksel. Den har USB-tilkoblingsteknologi av C-typen. Den er lett og enkel å bruke på grunn av sin beskjedne vekt.

SABRENT Rocket Nano USB 3.2 SSD

SABRENT 1TB Rocket Nano External Aluminium SSD er en suveren liten enhet med USB 3.2-tilkobling. Det er den minste bærbare SSD-en. Påliteligheten, ytelsen og designen til Rocket Nano er uslåelig.

Hver Rocket Nano er håndlaget av førsteklasses luftfartsaluminium. For å sikre lang levetid for harddisken din, absorberer kabinettet varme og beskytter SSD-en mot overoppheting.

Rocket Nano gir den ytterste bærbarhet på bare 2,75 tommer i høyden og 2 unser i vekt. Den tilbyr hastigheter på opptil 1000 MB/s, som er ni ganger raskere enn konvensjonelle eksterne harddisker.

Seagate Storage Utvidelseskort

Seagate Storage Expansion Card øker makshastighetskapasiteten til Xboxs kraftigste spillopplevelse. Den er ideell for å spille dine eldre spill direkte fra den eksterne disken og arkivere Xbox Series X|S-spill.

Xbox-seriens Xbox Velocity Architecture er perfekt kompatibel med denne SSD-enhetens 1 TB lagringsplass. Fra den innebygde SSD-en og lagringsutvidelseskortet tilbyr den raskere lastetider, rikere landskap og mer oppslukende spilling.

Xbox Series X| Hele S sin lagringskapasitet økes med denne SSD-enhetens 1 TB plass. Uten å kompromittere funksjonaliteten til enheten din, kan du samle tusenvis av spill over fire generasjoner Xbox.

Samsung T7 Shield bærbar SSD

Uansett miljø gir Samsung T7 Shield Portable SSD enestående reiseytelse. Dens beskyttelse mot støv og vann er klassifisert IP65. I tillegg er det en Dynamic Thermal Guard også til stede for å administrere varmekontroll.

  15 beste programvare for utgiftssporing/administrasjon for små og mellomstore bedriftseiere

USB 3.2 Gen 2-grensesnittet muliggjør umiddelbare store filoverføringer. Takket være dens lynraske sekvensielle lese-/skrivehastigheter på opptil 1 050/1 000 MB/s, kan du redigere direkte fra SSD-en.

Selv med et fall på 9,8 fot gir den tøffe konstruksjonen og den banebrytende ytre elastomeren ekstra holdbarhet. T7 Shield fungerer med ulike enheter, inkludert PC-er, Mac-er, Android-telefoner og spillkonsoller.

SABRENT Rocket Nano V2

SABRENT Rocket Nano V2 er laget for å være lett, rask og holdbar. Du kan dra nytte av kontinuerlig ytelse som er i stand til 8K-videoopptak og overføringer på over 1500 MB/s.

Nano V2 er en kompakt dings som kan inneholde opptil 4 TB med data, filmer, fotografier og andre medier. Den inkluderer USB-A- og USB-C-tilkoblinger, slik at du kan planlegge bildet ditt uten å bekymre deg for noe. For å sikre komfortabel reise, er den også bakoverkompatibel med en rekke gadgets.

Selv under krevende omstendigheter vil oppbevaringen din forbli sikker og kjølig på grunn av aluminiumsdekselet til Nano V2. En ytterhylse av silikon gir ekstra beskyttelse mot fall og andre gjenstander.

Netac ZX10 bærbar SSD

På grunn av USB 3.2 Gen 2-grensesnittet tilbyr Netac ZX10 Portable SSD opptil 1050 MB/s og 1000MB/s filoverføringshastigheter. Du kan enkelt integrere lagringsenheten i din vanlige rutine på grunn av plug-and-play-funksjonene som er klargjort for bruk rett ut av esken. Konstruksjon helt i aluminium gir ZX10 ekstrem bærbar SSD eksepsjonell holdbarhet og varmeavledning.

Det støtbestandige aluminiumsskallet og Netac ZX10 ekstern solid-state-stasjons forsterkede indre ramme øker støtmotstanden og holdbarheten. Dens robuste konstruksjon gjør den ideell for forretningsreiser, utdanning, fotografering, handel, innholdsprodusenter og spill.

Kingston XS2000 2TB bærbar SSD

Med sine bransjeledende lese-/skrivehastigheter på opptil 2000 MB/s, garanterer Kingston XS2000 2TB høyytelses bærbar SSD rask dataoverføring. Kompatible enheter er det eneste som trengs for å oppnå USB 3.2 Gen 2×2 USB-C-ytelse.

Denne SSD-en har en kapasitet på opptil 4TB og er utmerket for personlige datamaskiner. Den kan støtte enorme dokumenter, 8K-filmer og høyoppløselige bilder. Dens portabilitet og evne til å passe i en lomme gjør den til den beste egenskapen til denne SSD-en. En gummihylse som følger med har blitt testet for å sikre at den er støtsikker, støvtett og vanntett.

Oyen Digital U32 Shadow SSD

Oyen Digital U32 Shadow SSD leverer den nyeste USB-C-tilkoblingen for dine nåværende lagringsbehov og ble designet og bygget i USA. Denne SSD-ens støtsikre konstruksjon inkluderer et aluminiumshus dekket med en silikongummihylse for optimal holdbarhet og beskyttelse.

U32 Shadow kan nå hastigheter på mer enn 500 MB/sek og er kompatibel med alle Thunderbolt 3- og 4-kontakter samt USB-grensesnitt. En USB-tilkobling driver stasjonen og trenger ikke en ekstra strømforsyning, noe som gjør den til det ideelle alternativet for bærbar lagring.

Konklusjon

SSD har blitt en viktig del av dagens datasystemer. Folk bruker dem til å øke datamaskinens effektivitet og spare enorme mengder data. Selv om de fleste datamaskiner kommer med innebygde harddiskenheter (HDDer), øker det å ha en SSD til CPU-kraften og øker dermed den generelle ytelsen til datamaskinene.

Når du kjøper en SSD, må du huske å få den rette som passer din enhet. Når du kjøper en SSD, er det viktig å sjekke holdbarhet, portabilitet og grensesnitt. I denne artikkelen har vi nevnt de beste 500 GB og 1 TB SSD-ene som kan være veldig nyttige og nyttige for de fleste profesjonelle, spillere og studenter.

Skulle du velge en rimelig HDD (harddisk) eller en raskere SSD (Solid State Drive) er en avgjørende forvirring i tankene. Du kan lese HDD vs SSD og få en rask mening om hvilken som er best for deg.

x