tipsbilk.net

13 markedsplasser for å ansette SEO-ekspert og komme foran konkurransen

I dag har digitalisering gjort SEO (Search Engine Optimization) viktigere. Søkemotoroptimalisering har som mål å få nettinnholdet ditt til å rangere høyere i søkeresultatene.

I følge statistikk mener 89 % av markedsførere SEO er en effektiv markedsføringsstrategi for å øke inntektene. Det er der SEO-fagfolk kan hjelpe. Lurer du på hvilken markedsplass som er best å ansette SEO?

Ingen bekymringer! Dette innlegget skisserer SEO, dens betydning og de forskjellige markedsplassene der bedrifter kan ansette eksperter og få en fordel.

Hva er SEO?

SEO refererer til prosessen med å få nettstedet ditt til å nå høyere på søkemotorer. Du vil bli vist i søkeresultater på Google, Bing osv. når folk søker etter relaterte ting:

 • Produktene du selger.
 • Tjenestene du tilbyr.
 • Din ekspertise og erfaring om spesifikke emner.

SEO innebærer også å forbedre et nettsteds elementer på siden og utenfor siden, som innhold, titler, metabeskrivelser, søkeord og tilbakekoblinger.

Viktigheten av å ansette en SEO-ekspert for bedriften din

En god SEO-ekspert kan hjelpe nettstedet ditt til å rangere høyere på Google. Her er viktigheten av å ansette en.

Du får fordelene med SEO Tech Expertise

Det er vanskelig å forbedre virksomhetens tilstedeværelse på nettet gjennom SEO alene. Flere tekniske trinn kan påvirke hvordan kundene ser deg, så hvis du vil at bedriften din skal lykkes, men trenger mer teknisk ekspertise for å implementere SEO-strategier. Og eksperter vet hvordan de skal håndtere SEO.

Vanligvis vil de bruke disse strategiene for å forbedre nettstedet ditt:

 • SEO-analyse for nettsteder
 • Søkeordanalyse og optimalisering
 • Effektivisering av nettadresser
 • Skaper innhold
 • Metabeskrivelse og titteltag-optimalisering
 • Link building
 • Øker sidehastigheten
 • Du vil få dokumenterte resultater

SEO-spesialister har jobbet i bransjen i årevis og forstår hvordan systemet fungerer. Derfor kan de optimalisere nettstedet og innholdet ditt for søkemotorer. De tar sikte på å øke din organiske trafikk og potensielle kunder ved å optimalisere nettstedet ditt. Resultatene deres viser at de er eksperter. Så hvis du vil ha påviste resultater, bør du vurdere å ansette en SEO-ekspert.

Følger med på algoritmendringer

Det er stadige endringer i søkemotoralgoritmer, så rangeringssystemet som fungerte for noen uker siden fungerer kanskje ikke lenger. Bedrifter trenger hjelp til å holde seg på toppen av Google. Og en god SEO-ekspert vil alltid prøve å møte kundenes behov. De er alltid på toppen av endringer i søkealgoritmer, så det er viktig å ansette en profesjonell som følger med på disse endringene.

Hvorfor bør du bruke markedsplassen for å ansette SEO-eksperter?

Følgende grunner gjør SEO-markedsplassen viktig for enhver bedrift som prøver å lykkes:

 • Bred ekspertise – SEO Marketplaces lar deg ansette SEO-eksperter over hele verden. Det får arbeidsgivere til å føle at de finner den rette personen for jobben.
 • Kvalitetssikring – Noen markedsplasser kontrollerer nøye ekspertene de ansetter. Ved å gjøre det kan arbeidsgivere rekruttere kun de beste og mest kvalifiserte kandidatene.
 • Kostnadsbesparelser – Ved å bruke en markedsplass kan arbeidsgivere ansette SEO-fagfolk til konkurransedyktige priser, og spare dem penger.
 • Sparer tid – Arbeidsgivere kan raskt og enkelt finne den rette eksperten for deres spesifikke behov gjennom en markedsplass. Det vil gjøre det lettere å finne en passende ekspert på denne måten.
 • En fleksibel tilnærming – Markedsplasser lar arbeidsgivere ansette deltids-, frilans- eller kontraktseksperter for å tilpasse bemanningen til prosjekter og budsjetter.
  Sikker, kun visning, selvødeleggende fildeling

Nå som du forstår behovet for SEO-eksperter, la oss utforske noen av de beste markedsplassene for å ansette SEO-eksperter.

GrowTal

GrowTal er en SEO-markedsplass som forbinder bedrifter med kvalifiserte SEO-spesialister. Denne plattformen tilbyr en omfattende søkemotor for SEO-fagfolk, som lar bedrifter finne den mest passende konsulenten for deres behov.

Nøkkelegenskaper

 • Ekspert SEO-konsulenter: GrowTal-nettverket bringer SEO-eksperter med mange års erfaring.
 • Rimelig pris: Growtal tilbyr SEO-tjenester til konkurransedyktige priser skreddersydd for dine spesifikke behov.
 • 24/7 Support: GrowTal tilbyr 24/7 kundeservice for å håndtere alle spørsmål raskt og effektivt. GrowTals SEO-tjenester hjelper bedrifter med å få mest mulig ut av nettsidene sine.

Plattformen har også SEO-veiledninger, en blogg og en poengkalkulator. Alt i alt kan bedrifter bruke GrowTals tjenester for å finne den rette SEO-konsulenten og få tilgang til nødvendige ressurser.

Toptal

Toptal-plattformen forbinder bedrifter over hele verden med de beste frilanserne. I henhold til den unike opptaksformelen som brukes av denne markedsplassen, godtar plattformen maksimalt 3% av søkerne.

Nøkkelegenskaper

 • Detaljert screening – Toptals strenge screeningsprosess fører til at bare omtrent 3 % av de tusenvis av søkere blir akseptert. Derfor leverer Toptal-eksperter førsteklasses tjenester.
 • Arbeidsgiverassistert ansettelse – Når Toptal tar på seg en ny kunde, tildeler den dem til en kompetent ekspert som manuelt velger ut de mest kvalifiserte fagpersonene.
 • Engasjer deg med ledende merkevarer – Toptals plattform lar deg jobbe med toppmerker for å utvide porteføljen din. Toptal gjør det enkelt å lande store kunder.

Dessuten vil det lette sømløs onboarding og en rask ansettelsesprosess. Du kan finne alt, fra lenkebyggere til innholdsforfattere, på Toptal.

MarkedsførerLeie

MarketerHire SEO-plattformen gir bedrifter et middel for å finne SEO-fagfolk. Plattformen gjør det mulig for bedrifter å søke etter kvalifiserte SEO-spesialister for å ansette den rette personen.

Nøkkelegenskaper:

 • Brukervennlig grensesnitt – En MarketerHire SEO Marketplace tilbyr brukervennlige søke- og filtreringsfunksjoner slik at du kan finne SEO-fagfolk.
 • Detaljerte profiler – Hver SEO-proffs legitimasjon, erfaring og portefølje er detaljert på hver profil.
 • Verifikasjonssystem – MarketerHires SEO Marketplace bruker et verifiseringssystem for å sikre at alle SEO-fagfolk er ekte.

Noen av tjenestene deres inkluderer SEO-revisjoner, søkeordundersøkelser, koblingsbygging og innholdsoptimalisering. Som en ledende SEO-markedsplass, hjelper MarketerHire bedrifter med å forbedre deres online synlighet og optimalisere deres søkemotoroptimaliseringstiltak.

Upwork

Upwork er vert for tusenvis av frilanserprofiler fra hele verden. Flere personer på denne populære plattformen har SEO og markedsføringserfaring, inkludert markedsføring via e-post og sosiale medier.

Plattformen lar også klienter sortere frilansere basert på deres ekspertise. De kan velge profilnivået de ønsker basert på prosjektets kompleksitet og budsjett.

Nøkkelegenskaper

 • Upwork Talent Scout – Det er vanskelig å bygge et frilansteam uavhengig, spesielt hvis du har rekruttererfaring. Upworks matchingsystem vil matche deg med de mest kvalifiserte frilanserne.
 • God lønn – Upwork har noen av de mest talentfulle forfatterne, lenkebyggerne, etc., i SEO-bransjen, slik at frilansere kan få endene til å møtes. Du kan sette en rimelig pris på det i stedet.
 • Gir 24×7 Support – En av verdens mest pålitelige frilansmarkedsplasser, Upwork gir jevn kundeservice 24/7, 7 dager i uken.

Upwork er et godt valg for brukere som ønsker å bla gjennom mange detaljerte profiler på ett sted. Det gir imidlertid en profil og en poengsum for prosjektgjennomføring, slik at du kan ta en informert beslutning.

Fourerr

Fourerr er en markedsplass som serverer både bedrifter og frilansere. Du kan starte med så lite som $4. Imidlertid kan frilansere fortsatt kreve det de mener de fortjener når de måtte ønske det.

Nøkkelegenskaper

 • Betal raskt – Du trenger ikke å vente på betalingen. Fourerr har umiddelbare utbetalinger, slik at du kan ta ut pengene dine når arbeidet ditt er godkjent.
 • Sporing på en enkel måte – Kunder kan spore bestillingene sine med sporingen på «Mine kjøp»-siden og e-postvarsler.
 • Kommunikasjon uten begrensninger – Du kan snakke med potensielle selgere før du bestiller. På denne måten vil du vite hva du kan forvente og se om de er legitime.
  Slik fikser du et ekko eller Google Home som ikke kobles til WiFi

Du vil utvilsomt finne en kompetent frilanser hos Fourerr for å hjelpe deg med dine søkemotoroptimaliseringsbehov.

Konker

Konkers frilansmarkedsplass har et stort antall SEO-fagfolk. En av Konkers beste funksjoner er sømløs onboarding, og støtteteamet er konsekvent tilgjengelig.

Nøkkelegenskaper

 • Alt-inkluderende SEO-tjenester – Konker-frilansere kan hjelpe deg med søkeordundersøkelser, innholdsoppretting, koblingsbygging og nettstedoptimalisering.
 • Smarte filtre – Vil du gå gjennom tusenvis av spillejobber? Du kan begrense søket med smarte filtre ved å velge leveringstid, budsjett og selgerrangering.
 • Transaksjonssikkerhet – Konker setter din sikkerhet og opplevelse først. På grunn av det er informasjonen din kryptert, og transaksjoner er garantert sikre.

Bortsett fra dette er en detaljert videoopplæring tilgjengelig på Konker-nettstedet for å hjelpe deg med å komme i gang med tjenesten.

SEO funksjonærer

Det er velkjent at SEO Clerks er en av de ledende SEO-markedsplassene i bransjen. Bedrifter som søker kompetente frilansere og frilansere som søker kvalitets SEO-arbeid kan dra nytte av plattformen.

Nøkkelegenskaper

 • Kampanjer – SEO Clerks belønner frilansere som jobber hardt for prosjekter ved opprykk til høyere nivåer med bedre lønn og mer interessant arbeid.
 • Diverse tjenester – SEO Clerks mangfoldige utvalg av tjenester lar deg møte alle dine SEO-behov under ett tak.
 • Betalingssikkerhet – Du kan holde pengene dine trygge ved å bruke globale betalingsapper som PayPal og Payoneer.

Dessuten tilbyr denne plattformen åtte tjenester: koblingsbygging, kunst og design, skriving og innhold, programmering, gjesteblogging, søkemotoroptimalisering, sosiale nettverk og virtuell assistanse.

Legiit

Legiit SEO er en plattform som er populær blant frilansere og bedrifter. Dette nettstedet er vert for over 10 000 frilansere på tvers av ulike disipliner, inkludert skriving, programmering, SEO og e-handel.

Nøkkelegenskaper

 • Tilpasningsevne – Noen markedsplasser begrenser kontotyper til «Selgere» eller «Kjøpere». På den annen side lar Legiit deg kjøpe og selge samtidig.
 • Flere betalingsalternativer – Lei av SEO-markedsplasser som begrenser betalingsalternativene dine? Prøv Legiit. Du kan betale med Paypal, MasterCard, Visa, Skrill, Payoneer og Discover.
 • Responsive mobilapper – Legiit tilbyr en mobilapp som fungerer på Android- og iOS-enheter hvis du ikke liker å tilbringe timer foran datamaskinen.

Legiit har fått mange positive anmeldelser på nettsiden sin, noe som indikerer at tidligere kunder og brukere er fornøyde med tjenesten. Legiit er uovertruffen i bransjen for sin erfaring, kvalitet og sømløse drift.

GrowthCollective

GrowthCollective SEO Marketplace forbinder bedrifter med forhåndskontrollerte og godkjente fagfolk innen digital markedsføring.

Nøkkelegenskaper

 • Using Vetted Sources – GrowthCollective er en markedsplass hvor gründere og bedrifter kan finne ressurser og tjenester.
 • Muligheter for nettverksbygging – Det legger til rette for meningsfulle forbindelser mellom gründere og fagfolk over hele verden.
 • Mentoring – Mentorer er tilgjengelige gjennom GrowthCollective Marketplace og kan veilede og gi råd til brukere.

Det hjelper bedrifter å finne de rette SEO-spesialistene for sine prosjekter effektivt og kostnadseffektivt. I tillegg gir plattformen bedrifter ulike ressurser, verktøy og støtte for å hjelpe dem med å forbedre eksponeringen og rekkevidden på Internett.

Truelancer

Truelancer online-plattformen forbinder frilansere med bedrifter. Det er SEO, nettutvikling, digital markedsføring, innholdsskriving og mer. Truelancer-plattformen hjelper bedrifter med å finne frilansere raskt og enkelt.

Nøkkelegenskaper

 • Frilansere bekreftet – Truelancer har mange verifiserte frilansere med kvalifikasjoner og erfaring til å håndtere prosjektet ditt.
 • Avansert søk – Truelancer lar brukere finne frilansere basert på deres ferdigheter, plassering og andre faktorer.
 • Anmeldelser – Truelancer gjør arbeidet mer oversiktlig og ansvarlig ved å la arbeidsgivere og frilansere vurdere hverandre. Truelancers brukervennlige plattform gjør det enkelt for frilansere og arbeidsgivere å samarbeide.
  Topp 8 plattformer for å ansette WordPress-utviklere

Du kan også administrere prosjektene dine, spore fremgangen din og samarbeide med frilansere på plattformen.

Coders.Dev

Coders.dev er en markedsplass for å koble bedrifter med SEO-er. De tilbyr søkeordundersøkelser, koblingsbygging, innholdsoptimalisering og konkurrentanalyse.

Nøkkelegenskaper

 • SEO-eksperter – Kodere. devs SEO-eksperter kan øke nettstedets organiske trafikk og synlighet med en effektiv SEO-strategi.
 • En grundig SEO-revisjon – Coders.dev kan gi omfattende SEO-revisjoner som lar deg identifisere områder for forbedring.
 • Analyse og rapportering – Du kan spore og måle SEO-innsatsen din med kodere. devs omfattende rapportering og analyse.

Plattformen hjelper bedrifter med å finne den rette SEO-eksperten for deres behov ved å tilby SEO-tjenester fra erfarne konsulenter. Ekspertene deres kan optimalisere nettstedets synlighet i søkemotorresultater basert på deres ekspertise.

Uplers

Uplers er en markedsplass som forbinder bedrifter med SEO-eksperter. Du kan finne den rette SEO-eksperten for prosjektet ditt på Uplers og få tilgang til de nødvendige verktøyene og ressursene.

De tilbyr SEO, PPC, SMM, innholdsmarkedsføring, design og utviklingstjenester. SEO-ekspertene på plattformen hjelper bedrifter med å nå sine mål med tilpassede løsninger.

Nøkkelegenskaper

 • Kompetanse – SEO-ekspertene hos Uplers spesialiserer seg på koblingsbygging, søkeordundersøkelser, innholdsoptimalisering og mer.
 • Tilpasningsevne – Du kan leie SEO-eksperter gjennom Uplers og velge hvem som passer dine behov best.
 • Garantert kvalitet – Uplers har SEO-eksperter som har blitt grundig undersøkt og har mye erfaring, så du er i gode hender.

Du vil forbedre SEO-ytelsen din ved å stole på Uplers ekspertise og resultatdrevne tilnærming.

Frilanser

Freelancer er en av de største frilansmarkedsplassene, med eksperter i nesten alle bransjer, inkludert SEO. Det er nok kunder for hver dyktig frilanser og nok frilansere for bedrifter.

Det er en e-handelsside med frilansere. Du kan finne en SEO- og innholdsmarkedsføringsproff for alle ferdighetssett. Du må sile gjennom hundrevis av profiler for å velge riktig kandidat.

Nøkkelegenskaper

 • Det er enkelt å registrere seg – det er ingen grense for hvor mange frilansere du kan ansette. Registrering og klargjøring til å selge tjenestene dine tar mindre enn fem minutter.
 • Verifiserte frilansere – Freelancer lar frilansere demonstrere sin kompetanse flere ganger. Å ansette frilansere som har gjennomført flere sertifiseringer og tester er en god idé.
 • Sikre betalinger – Bekymrer du deg for uredelige frilansere? Denne frilansmarkedsplassen vil frigjøre midlene til frilanseren når du godkjenner arbeidet.

Flertallet av SEO-er er entry-level og mid-level. Men hvis du har et begrenset budsjett og trenger en eller to personer for å implementere grunnleggende SEO-strategier, er Freelancer et godt alternativ.

Hvordan ansette den beste SEO på markedet?

 • Sjekk ut kandidatens bransjeerfaring – Se på porteføljen deres og tidligere arbeid for å sikre at de har erfaringen du leter etter.
 • Be om referanser – Finn ut om kandidatens profesjonalitet og kvalitet på arbeidet ved å spørre tidligere arbeidsgivere, kunder og kolleger.
 • Tydelig stillingsbeskrivelse – Du bør sørge for at stillingsbeskrivelsen oppgitt av kandidaten er nøyaktig før du ansetter dem.
 • Still de riktige spørsmålene – Sørg for at kandidaten har erfaring i bransjen, en sterk forståelse av SEO og evnen til å jobbe med andre.
 • Kostnader – Vurder kostnadene ved SEO-tjenester, kvaliteten på kandidatene og verdien deres.

Siste ord

Det kan være utfordrende å velge riktig markedsplass for å ansette en SEO-ekspert. Likevel, med riktig kunnskap og forskning, kan bedrifter finne den rette personen til å hjelpe dem med å navigere i det digitale landskapet i stadig utvikling.

Bedrifter kan finne de beste SEO-ekspertene fra frilansmarkedsplasser til spesialiserte plattformer på disse markedsplassene for å ligge i forkant av konkurrentene.

Deretter kan du sjekke ut en nybegynnerguide for å starte en frilanskarriere.

x