13 nettsteder for kjæledyrforsikring for å spare på de dyre veterinærregningene

Det er alltid godt å ha noen ved vår side når vi kommer hjem etter en lang slitsom arbeidsdag – noen som alltid vil elske deg, uten å dømme, uansett hvordan du har det hele dagen.

Å ha denne typen forhold til en sosial skapning som et kjæledyr er gjensidig fordelaktig for begge parter. Dyrekamerater som hunder, katter, kaniner og til og med fugler beriker livene våre ved å tilføre farger til dem.

I tillegg er det nesten ingen følelser av ensomhet. Noen kjæledyr, for eksempel hunder, bidrar i stor grad til å redusere eierens stress og bekymringer og pleie dem. Ved å ha et kjæledyr blir vårt følelsesmessige velvære ivaretatt. De får oss til å føle oss tryggere og løfte humøret vårt.

Hvordan tar mennesker vare på kjæledyr?

For å sikre at kjæledyrene våre forblir i best form, gjør vi alt for å holde dem friske. Vi gir dem det nødvendige daglige næringsinntaket, tar dem med på vanlige turer og tar vare på hygienen deres ved å stelle dem riktig.

Dette innebærer å trimme kjæledyrets klør, gi ham en ukentlig børsting og bade ham ofte. Å observere endringer i kjæledyrets pels eller hud, som flass, skallete flekker eller tørr hud, er en annen fordel med stell. Vi sikrer også helsen deres gjennom regelmessige kontroller ved å besøke en veterinær.

Begge vil ha nytte av å utvikle et nært forhold. De beste måtene å vise din følgesvenn hengivenhet på inkluderer kosing, klapping, magegniing og til og med å stryke pelsen. Dette hjelper deg å føle deg nærmere kameraten din følelsesmessig og oppmuntrer kjæledyret ditt til å samhandle godt med mennesker og andre dyr.

Vi sikrer også kjæledyrene våre ved å sette på mikrobrikker og halsbånd med ID-merker, for å sikre at hjemmet vårt er fritt for farer og holde skadelige stoffer unna grep. Endelig er et kjæledyr også en integrert del av familien vår. Å ha den beste kjæledyrforsikringen er en annen ting du ikke bør gå glipp av.

Hvordan kan veterinærbesøk komme tungt på lommen?

Etterspørselen etter veterinærhjelp er høyere enn den noen gang har vært. Veterinæromsorgsutgiftene øker sammen med økningen i kjæledyreierskap.

Fysiske undersøkelser, diagnostiske tester, laboratoriearbeid, kirurgi, anestesi, sykehusinnleggelse og til og med overnatting over natten er blant tjenestene som veterinærklinikker fakturerer for. En operasjonstime vil koste betydelig mer enn en kontroll, og pågående behandlinger kan for eksempel stige til en betydelig sum over tid.

Mange av disse prosedyrene er kvalifisert for dekning ved å få den beste kjæledyrforsikringen, som vil tilbakebetale deg for utgiftene dine etter at du har betalt veterinæren din.

Hver kjæledyrseier bør vurdere å få den beste kjæledyrforsikringen tilgjengelig for kjæledyrene sine. Hvis et verste tilfelle oppstår, kan du føle deg trygg når du vet at du har en økonomisk beskyttelsesforsikring.

La oss se på noen nettsteder som tilbyr de beste kjæledyrforsikringstjenestene.

Aspca Pet Health Insurance

Aspca Pet Insurance har en lang historie med å tilby en av de beste kjæledyrforsikringene til dyr. Forsikringsplanene deres er omhyggelig laget og overholder Aspcas kriterier for human behandling.

  Hva er Google Meet-koder?

I tillegg støtter kjæledyrforsikringen deres ASPCAs mål ved å hjelpe kjæledyreiere med å gi høykvalitets veterinærpleie slik at dyrene kan nyte lengre og sunnere liv.

Den betaler for undersøkelsesgebyrer og diagnostiske og terapeutiske utgifter for ulykker, sykdommer, atferdsproblemer, arvelige/kroniske tilstander og mange flere.

Avhengig av refusjonsbeløpet du velger når du melder deg på, vil du motta 90, 80 eller 70 % av det kvalifiserte veterinærbeløpet ditt tilbake når den årlige egenandelen er nådd.

Du kan få fullstendig dekning ved å sende inn kravet etter å ha betalt veterinærregningen, og du vil motta forsikringsbeløpet. En av de fremtredende funksjonene til Aspca her er at den sikrer at kjæledyret ditt har den nødvendige beskyttelsen gjennom hele livet. Forsikringsgrensene tilbakestilles årlig.

Healthy Paws kjæledyrforsikring

Du kan gi kjæledyret nødvendig medisinsk hjelp med Healthy Paws. Kjæledyrforsikringene deres inkluderer genetiske og arvelige sykdommer, rasespesifikke tilstander, ulykker, sykdommer, akutthjelp og alternative behandlinger.

En rimelig kjæledyrforsikringspakke som dekker legebesøk for nylige skader og sykdommer, er det Healthy Paws har å tilby.

Med en kjæledyrforsikring som er lett å forstå, er det enkelt å hjelpe til med å forsvare både deg og kjæledyret ditt. Det er ingen per-hendelse, årlige eller livslange kravutbetalingsbegrensninger, og plandekningen leveres uten noen øvre grenser.

Nettsiden er sømløs å jobbe med, for å ha utviklet raskt og greit papirarbeid for kundene uten behov for skadeskjemaer.

Bare ta et bilde av veterinærregningen din og last den opp ved hjelp av appen eller Healthy Paws-kontoen din på nettet. Refusjonene er raske og effektive. Nå dem ut for kjæledyret ditt i dag.

Fetchpet

Fetchpet gir en av de beste dekningene for sykdom og andre helserelaterte tilstander. Med Fetchpet kan du fortsette å jobbe med din nåværende veterinær eller finne en ny. Selv akuttklinikker og spesialister er dekket her.

Innlevering av et krav er også ganske enkelt. Bare ta et bilde av kjæledyrets journal og svar på noen enkle spørsmål.

Når kravet ditt er akseptert, vil du motta direkte depositum på opptil 90 % av den uventede veterinæravgiften innen to dager. Benytt deg av Fetchpets eksklusive tilbud for å redusere kostnadene for premiene dine med opptil 10 %.

De fleste firmaer godtar ikke dyr som er eldre enn tolv eller mindre enn åtte uker. Til sammenligning har Fetchpet ingen aldersgrense og tillater forsikring for dyr helt ned til seks uker.

Gresskar

Gresskar gjør nødvendig forebyggende omsorg for dyr rimelig. Med Pumpkins beste kjæledyrforsikringsalternativer kan du hjelpe deg med å få kjæledyrene dine de undersøkelsene, medisinsk behandling og reseptbelagte medisiner de burde være bedre. Videre har den separate forsikringer for hunder og katter.

Du kan velge kjæledyrforsikringsplanen som passer deg for kjæledyret ditt. Etter nye fremskritt innen veterinærområdet, er bedre systemer tilgjengelige for behandlinger, men til skyhøye kostnader. Pumpkin har dekket deg for eventuelle uforutsette veterinærutgifter som kan oppstå.

Alle kjæledyr krever årlige undersøkelser, vaksinasjoner og parasitttesting for å holde dem friske. På grunn av dette samarbeidet Pumpkin med veterinærer for å utvikle Preventive Essentials, en unik velværepakke.

Hvis du ønsker refusjon for denne essensielle velværepleien, kan du enkelt legge til en valgfri fordel til planen din; det er ikke forsikring, men er like viktig.

Mange kjæledyr

Hos ManyPets er mottoet å bidra til en klimapositiv fremtid, øke tilgangen til kjæledyrhelsetjenester og gi kjæledyrforeldre friheten til å finne omsorgen dyrene deres trenger.

  Hvor er WPS-knappen på Canon-skriveren?

ManyPets er kreditert med å utvikle kjæledyrforsikring og velværeprogrammer som dekker allerede eksisterende sykdommer.

ManyPets standardplaner dekker utgifter forbundet med behandling og pleie av sykdommer og ulykker, men du kan også dekke rutinemessig pleie mot en ekstra avgift.

Ventetiden for ulykke og sykdom vil bare vare i 24 timer hvis du går fra din nåværende kjæledyrforsikring til ManyPets kjæledyrforsikring.

Limonade

Lemonade er et av de best rangerte forsikringsselskapene. Alt blir oversiktlig og enkelt med Lemonade. Lemonade snur det konvensjonelle forsikringskonseptet på hodet. Premiebetalingene dine håndteres som om de ble gjort av deg, ikke av dem.

En pakke med forebyggende pleie laget av Lemonade, spesielt for pelsfamiliens yngre medlemmer. Kritiske operasjoner inkluderer kastrering eller sterilisering, mikrochipping, loppebehandling og opptil seks vaksinasjoner eller boostere.

En fremtredende funksjon ved Lemonade er at den donerer en prosentandel av premiene til veldedige organisasjoner. Nettsiden er moderne og grei; å få et tilbud tar noen minutter. Du kan kjøpe en policy på nettet hvis du er fornøyd med prisen.

Kjæledyrforsikring av landsdekkende

Pet Insurance By Nationwide tilbyr en av de beste kjæledyrforsikringsplanene. For å hjelpe deg med å velge det nøyaktige dekningsnivået du trenger for kjæledyret ditt, tilbyr Pet Insurance By Nationwide planer for skader, ulykker og sykdommer og velvære. Landsdekkende dekker eksotiske kjæledyr som fugler, skilpadder og krypdyr i tillegg til hunder og katter.

Uansett hva slags kjæledyr du beskytter, er rabatter tilgjengelig. Nåværende landsdekkende medlemmer sparer 5 % på en helt ny kjæledyrforsikring og 10 % når de forsikrer tre eller flere kjæledyr. Tallrike ulike kundebehov for kjæledyrforsikring kan tilfredsstilles av Nationwide, som tilbyr et bredt spekter av forsikringsplaner.

Kjæledyr Best

Pets Best tilbyr to primære forsikringstyper: en som kun dekker ulykker og en som dekker både ulykker og sykdommer. Det er også enkelt å sende inn kravene. Du kan sende inn krav uten å fylle ut papirer hvis du bruker selskapets nettside eller mobilapp.

En Rutine Care-rytter kan legges til, som dekker ting som vaksinasjoner, mikrochips, loppe- og flåttkontroll og mer. Rutinepleiedekning er tilgjengelig i to nivåer: Essential og Best Wellness. Kastrering og kastrering, tannrengjøring og velvære-tester legges til ved oppgradering fra Essential Wellness til Best Wellness.

Forsikringen har årlige dekningsbegrensninger og refusjonssatser som varierer fra 70 % til 90 %. Den har også kortere ventetid for ulykker sammenlignet med andre nettsider.

Omfavn kjæledyrforsikring

Embrace Pet-forsikring er der når det uventede skjer med kjæledyret ditt. Den har en av de beste kjæledyrforsikringsplanene og noen andre selskaper.

Den dekker kostnader fra en liten ripe til en kronisk og tannsykdom, skade, veterinærbesøk, tester, behandlinger, uansett hvor store eller små, og til og med oppfølgingskontroller.

I tillegg kan du kjøpe Embraces fleksible ikke-forsikringsforebyggende behandlingsplan i tillegg til kjæledyrforsikringen din. Det hjelper deg med å lage et budsjett for de nødvendige, om enn noen ganger dyre, utgiftene til kjæledyrets beste.

Erfaringen med å inngi krav er det mest avgjørende aspektet av kjæledyrforsikringsplanen din. Dette gjøres sømløst uten å fylle ut noen skjemaer.

Trupanion

En av de mest kjente kjæledyrforsikringsselskapene er Trupanion. Nettsiden og telefontjenesten tilbyr ulykkes- og sykdomsdekning til kjæledyreiere direkte. Trupanion samarbeider med arbeidsgivere, veterinærklinikker og krisesentre for å markedsføre forsikring.

  Hvordan fortelle om noen leser meldingen din på LinkedIn

Ifølge forsikringsselskaper må kjæledyr vanligvis være omtrent åtte uker gamle for å kvalifisere for dekning. Imidlertid kan kjæledyr nå være forsikret fra fødselen, takket være Trupanions fjerning av aldersgrensen.

Vanligvis kan du endre egenandelen på kjæledyrforsikringen din for å passe dine behov. Oppdrettere av hunder eller katter bør bruke Trupanion siden avlsrytteren dekker plager og skader som følge av avl, valp eller dronning.

Figo kjæledyrforsikring

Figo ønsker å gi deg muligheten til å velge det som er best for kjæledyret ditt basert på omsorg, ikke pris. I tillegg til en åpen livslang fordelsplan og et velværetillegg, tilbyr Figo tre fleksible planer som dekker sykdom og skade.

Planer har bare én egenandel hvert år. Du kan imidlertid betale i månedlige avdrag hvis du velger det. Du får tilgang til Figo Pet Cloud som kunde, en app som gjør det enkelt å håndtere kjæledyrets medisinske og forsikringsmessige krav.

Selv om du er misfornøyd med tjenesten, vil du ha 30 dager på deg til å si opp dekningen og motta refusjon hvis du ikke sender inn et krav.

Opptil $5 000 per år (Essential), $10 000 per år (Foretrukket), eller et ubegrenset beløp (Ultimate) kan bli refundert til deg. Ifølge Figo er kategorien Foretrukket den mest brukte. Med denne fleksible tilnærmingen kan du velge det ideelle dekningsnivået som passer dine økonomiske behov og kjæledyrets behov.

Forsiktig kjæledyrforsikring

Prudent Pet Insurance gir omfattende og kun ulykkesforsikring for dine behov og budsjett. Den tilbyr flere forsikringsplaner, inkludert Essential, Ultimate og Accident-only.

I tillegg tilbyr Prudent Pet to beskyttelsestillegg som du kan legge til planen din mot en ekstra avgift. Hvis du dekker mange kjæledyr med Prudent Pet, får du 10 % rabatt på flere kjæledyr. Du kan også få et gavekort på $15 hvis du henviser en annen kjæledyrseier til Prudent Pet og deretter ber om et gratis tilbud.

Den har også en døgnåpen helsetelefon, i tilfelle du trenger det. Prudent pet rangerer blant de beste kjæledyrforsikringsselskapene som tilbyr omfattende forsikringsplaner.

TrustedPals kjæledyrforsikring

Med de mange rabattene som tilbys av TrustedPals, kan du spare penger på kjæledyrforsikringsplanen din. Velværetillegget er en ekstra avgift, men det kan hjelpe deg med å få beskyttelsen du trenger for å beholde kjæledyrets innhold og helse.

Du har stor fleksibilitet med hensyn til egenandel, refusjonsbeløp, egenbetaling og årlige fordelsbegrensninger.

Du kan bruke et velværetillegg for å få dekning for rutinemessig og forebyggende behandling hvis du ønsker mer dekning enn katastrofe- og sykdomsplanen. Kjæledyrets alder, rase og om kjæledyret ditt er hann eller hunn vil påvirke TrustedPals-forsikringskostnadene.

Konklusjon

Få kjæledyrselskapet ditt den beste kjæledyrforsikringsplanen for en sunn og sikker fremtid fra de beste nettstedene nevnt ovenfor. Det vil forbedre din økonomiske stabilitet og påvirke deg og kjæledyret ditt på lang sikt ved å leve et lykkelig liv.

Sjekk ut noen kjæledyrsporere for å holde kjæledyrene dine trygge.

x