Hvordan finne noen gratis etter telefonnummer

Å finne noen på internett er ikke så lett som det høres ut; siden de kan ha forskjellige navn på sosiale medier, da folk har en tendens til å endre navn ganske ofte. Bortsett fra antall, er det meste av tiden internettprofiler til mennesker varierende. Dette gjelder hvis du ikke er i kontakt med dem på lang tid. Du kan imidlertid finne folk på nettet med noen avanserte verktøy, disse verktøyene vil finne dem ved hjelp av kompliserte algoritmer, og noen ganger kan de ikke være gratis verktøy og/eller programvare. Det finnes måter å finne personene du leter etter uten å bruke en krone. I denne artikkelen vil du lære hvordan du finner noen gratis etter telefonnummer og også hvordan du finner noen gratis, så la oss komme i gang!

Hvordan finne noen gratis etter telefonnummer

Her har vi listet opp alle mulige metoder for å finne noen plassering gratis.

Metode 1: Søk gjennom anerkjente søkemotorer

Du kan bruke ulike søkemotorer for å finne noen på nettet. Søkemotorer som DuckDuckGo, Google, Bing og Yahoo er noen av de beste søkemotorene som er tilgjengelige. På søkemotorer er det viktig hvilken informasjon du skal legge inn siden noen typer data er lite nøyaktige og/eller ikke gir særlig gode resultater for søket ditt. Nedenfor er gitt noen måter å finne folk på nettet på på forskjellige måter som vil svare på spørsmålet ditt om Hvordan finne noen gratis med telefonnummer.

Alternativ I: Gjennom telefonnummer

Å søke på nettet etter noen som bruker telefonnummeret deres er en ideell måte å få resultater raskt. Å søke etter et navn er ikke veldig nyttig fordi det kan være så mange mennesker på internett som bruker samme navn, og det er en sjanse for at du kan ende opp med en falsk konto. Med det sagt hvis du ikke har noens nummer. Du kan vurdere å spørre en felles venn eller felles bekjent av en person som allerede er i kontakt med personen du søker etter. Du kan også utføre et Google-søk på telefonnummeret og se om det gir noen nyttige resultater. Hvis du fortsatt ikke klarer å finne personen som bruker telefonnummeret, er sjansen stor for at nummeret må ha blitt endret.

Alternativ II: Etter hjemmeadresse

Hjemmeadresse er en annen informasjon som du kan søke etter i Google-søk eller en annen søkemotor. Siden hjemmeadresser er spesifikke, kan du raskt og pålitelig få informasjon om personen du søker etter. Her er punktene du bør følge for å søke etter hjemmeadresse.

1. Skriv inn adressen i Google Søk for å søke etter personen.

2. Hvis du bare har en delvis adresse, sørg for å søke etter adressen i et tilbud.

Plusspunktet med å søke etter noen ved å bruke adressen deres er at selv om du ikke kunne finne noen du leter etter når du kommer til adressen. Du kan alltid spørre boligbefolkningen om personen du søker etter og hvor de befinner seg.

3. Du kan også bruke Google Kart og søk etter adressen for å få resultatene.

  7 beste unturned server hosting for alle

Alternativ III: Etter e-postadresse

E-postadresser er veldig spesifikke, hva dette betyr er at ikke to e-postadresser kan være like, så et søk på e-postadressen kan gi bedre resultater. Selv om e-postadresser er spesifikke, skiller de ikke mellom store og små bokstaver. Når du søker etter en e-postadresse, må du derfor være oppmerksom på e-postadressen som skrives inn.

Metode 2: Prøv omvendt bildesøk

Hvis du lurer på hvordan du kan finne en gratis plassering, kan du foreta et bildesøk i tilfelle du har et telefonnummer og/eller en adresse skrevet allerede på et stykke papir. Hvis du har et bilde av personen du søker etter, kan du også utføre et omvendt bildesøk. Dette kan gi deg adressen til personen. Det gir også en idé om noen nettsteder som inneholder bilder som ligner på opplastingene dine.

1. Gå til nettstedet images.google.com for et omvendt bildesøk.

2. Klikk på kameraikonet for å gjøre et omvendt bildesøk.

Merk: Andre nettsteder kan også utføre det omvendte bildet, eksempler inkluderer Tinyeye og Yandex.

Metode 3: Prøv telefonnummersøk

Du kan også prøve programmer som er utviklet spesielt for telefonnummersøk. Det finnes programvare og mobilapplikasjoner som kan brukes til dette formålet. Nedenfor er noen av de beste programvarene/applikasjonene som kan brukes.

1. Truecaller

Truecaller er en mobilapplikasjon som primært brukes til å søke etter noen på telefonnummer. Å finne noens identitet er lettere bare ved å taste inn telefonnummeret deres. Det brukes også til å finne noens plassering, så det kan også være nyttig hvis du søker etter hvordan du kan finne noens adresse gratis. Det er lignende apper på Google Play som har gode vurderinger og fungerer som Truecaller.

2. Reverse Lookup: Gratis Telefonnummer

Omvendt oppslag: Gratis telefonnr er et gratis omvendt telefonnummersøk som lar brukere finne oppringer-ID, postnummer og telefondetaljer til eieren. Et omvendt telefonnummersøk fra denne appen lar brukeren finne informasjon om den som ringer og spore deres anrops-ID.

3. Nummerplasseringsapp: Anrops-ID

Nummerplasseringsapp: Anrops-ID er en annen applikasjon for sporing av telefonnummer og plassering, den blokkerer også uønskede anrop som spammere. Du kan bruke denne appen til å finne noens adresse gratis. Det er også en svarteliste og en hvitelistefunksjon som du kan endre for å blokkere numrene samt bare motta samtalene du tillater.

4. Mobilnummersøker – På Liv

Mobilnummersøker – På Liv gjør det mulig å søke etter numre i 200 land for informasjon. Gjennom denne appen kan du finne noens adresse gratis. Følgende er noen funksjoner i denne appen.

  • Den kan også brukes i India for å søke etter informasjon.
  • Hovedfunksjonen til denne appen er å vise live-posisjonen til personen du søker etter.

Metode 4: Gjennom sosiale medier

Sosiale medier er trenden i dagens teknologi, hvem som helst kan bli funnet online på sosiale medier. Det kan være lite nyttig å søke på sosiale medier etter navn siden det kan være en eller to falske kontoer og/eller andre personer med samme navn. Så det anbefales å søke i sosiale medier ved å bruke andre detaljer enn navn. Prøv å skrive inn telefonnummeret på et nettsted for sosiale medier og se om det gir noen gyldige resultater. Les nedenfor for å finne ut hvordan du finner noen plassering gratis via telefonnummer ved å søke på sosiale medier.

1. Facebook

Facebook er den mest kjente og beste sosiale medieplattformen som er i bruk i dag, hvis du vil søke etter noen på Facebook kan du gjøre det ved å skrive inn telefonnummeret deres (eller) e-postadressen (eller) bostedsadressen.

  Fiks BitTorrent-feil som prosessen ikke får tilgang til

1. Logg inn på Facebook-kontoen din.

2. På hjemmesiden klikker du på forstørrelsesikonet Søk for å søke etter personer, du kan krysssjekke profilene som har samsvarende telefonnummer og adresse hvis du har disse detaljene.

Etter søket kan du enkelt finne personene du leter etter ved å ta en titt på profilbildene deres.

2. Twitter

Twitter er også en sosial medieplattform, hovedhøydepunktet på Twitter, den er for det meste basert på mikroblogging.

1. Logg på Twitter-kontoen din.

2. Klikk på forstørrelsesikonet på venstre side.

3. Skriv inn telefonnummeret, e-postadressen eller navnet i søkeboksen og trykk Enter-tasten for å starte et søk.

3. LinkedIn

LinkedIn er en annen sosial medieplattform, forskjellen er at den er helt offisiell, noe som betyr at ansatte og arbeidsgivere mest sannsynlig er tilstede på den. I tilfelle noen du søker etter jobber i et selskap, kan du bruke LinkedIn for å finne dem.

1. Logg på LinkedIn-kontoen din.

2. Klikk på forstørrelsesikonet og søk etter personene.

3. Skriv inn telefonnummeret til en person, det må være et offisielt telefonnummer fordi noen mennesker ikke inkluderer telefonnummeret sitt og har jobbtelefonnummeret lagret på LinkedIn.

4. Vet du mer informasjon om personens yrke, så kan du også legge inn bedriftens arbeidsadresse, firma mv.

5. Søk etter det samme og finn folk som bruker profilbildene deres.

4. Instagram

Instagram er lite egnet for å søke etter informasjon, men siden Facebook(Meta) eier Instagram, kan brukere også opprette en Instagram-konto ved å bruke en Facebook-konto. Fordelen er at du kan importere kontakter til Instagram som lar deg finne folk umiddelbart. Dette er en god metode for spørsmålet ditt om hvordan finne noen gratis etter telefonnummer.

1. Logg inn på Instagram-kontoen din.

2. Klikk på forstørrelsesikonet for å søke etter personer.

3. Den positive siden ved å bruke Instagram for å finne noen er at kontaktene på telefonboken din kan brukes til Instagram.

4. Å invitere venner ved å importere kontaktene fra telefonboken din er en Instagram-funksjon, gjennom denne kan du finne personen du leter etter.

Merk: Bare personer som har opprettet en konto med mobilnummeret sitt kan bli funnet på Instagram.

5. Du kan enkelt identifisere personen du leter etter ved å se på de siste opplastingene deres som selfies og/eller du kan ta en titt på profilbildet.

Metode 5: Søk etter adresser gjennom nettsteder

I likhet med Internett-søkemotorer, er det også nettsteder designet for det eneste formålet å finne noen, disse søkemotorene er spesialiserte på å finne folk og har også forskjellige filtre som kan hjelpe i søket ditt.

1. Hvite sider

Hvite sider, kan du søke etter personer ved å bruke deres kontaktinformasjon, navn eller e-postadresse. Den er basert i USA. Plusspunktet med Whitepages er at søkeresultatene kan filtreres og søkes. Whitepages inkluderer også en skjermfunksjon som vil varsle deg via e-post når det er en endring i noens informasjon.

1. Logg på kontoen din.

2. Klikk på Omvendt telefonseksjon. Skriv inn nummeret og klikk på Søk.

3. Hvis du søker etter noen som bruker navnet eller e-postadressen deres, må du også oppgi plasseringen til personen, for eksempel by, stat eller postnummer.

  En rask guide til HTTP-statuskoder med infografikk

2. Melissa-oppslag

Hvis du søker etter noen i USA eller Canada etter navn eller adresse, så er Melissa lookups en god nettside å bruke, nettsiden er en stor database som kan søkes i. Denne nettsiden brukes av selskaper og også offentlige etater. Adressene som er oppgitt er validert av US Postal Service og Canada Post. Følg disse trinnene for å finne noens adresse gratis gjennom Melissa-oppslag.

1. Gå til Melissa-oppslag nettsted og klikk på Personator under Adresse- og gatedata-delen.

2. Skriv inn personens navn og/eller adresse for å se vedkommendes informasjon på nettsiden.

3. Det er dem

Det er dem, lansert i 2014 designet for å gi brukere informasjon om personer ved å gi informasjonen brukeren har om dem. Følgende er noen funksjoner:

  • De tilbyr gratis service til folk. ThatsThem gir et stykke pålitelig informasjon som lar deg vite identiteten til andre mennesker.
  • De har en database på over en milliard for 50 stater og Washington DC
  • Thatsthem har en unik funksjon som er at du også kan finne folk som bruker IP-adressen deres.

4. PeopleFinder

PeopleFinder er nok et nettsted for å søke etter folk på nettet. Med over milliarder av poster i databasen, vil PeopleFinder gi deg nøyaktige resultater.

  • Folk kan søkes basert på flere detaljer som navn, alder, adresse og telefonnummer.
  • PeopleFinder utfører alle de nevnte tjenestene uten tilleggsavgift og gir en flytende søkeopplevelse for brukerne.

5. Intelius

Intelius gir gratis søk for personer og gir gratis alternativer for spesifikke søk. Intelius leverer tjenester som hjelper til med å søke etter personer ved å tilby kriminelle poster, offentlige registre, telefonkataloger, personkataloger, etc.

6. BeenVerified

BeenVerified er et annet nettsted for folk som søker etter folk, grunnlagt i 2007 og basert i New York City. Her er noen funksjoner i denne tjenesten.

  • BeenVerified er en betalt tjeneste for folk som søker, og selv om den har gratisfunksjoner, låses tilleggsfunksjoner opp til en minimal kostnad.
  • Den har også et søkealternativ for kjøretøy som ikke er tilgjengelig på andre nettsteder.

Derfor er dette metodene for å finne noen plassering gratis.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvordan kan jeg finne noen gratis?

Ans. Først kan du prøve en enkel søkemotor for å søke etter personen ved å skrive inn informasjonen deres. For mer informasjon les vår guide ovenfor.

Q2. Det er mange profiler på Facebook, hvilken er den jeg leter etter?

Ans. Krysssjekk alltid informasjonen du har lagt inn med alle profilene, og sørg for at informasjonen er korrekt før du begrenser personen.

Q3. Er det mulig å spore noen på telefonnummer?

Ans. Du kan bruke Truecaller-applikasjonen eller nettstedet for å utføre oppgaven, du kan også se på Google Maps.

***

Vi håper artikkelen ovenfor om hvordan du finner noen gratis med telefonnummer er nyttig, og at du kunne lære noe av den. Skriv gjerne en kommentar hvis du har forslag eller spørsmål.

x