13 tilpassede PC Builder-nettsteder for å få det perfekte skrivebordet

Disse tilpassede PC-byggernettstedene kan hjelpe deg med å sette sammen en enkelt. Dessuten vil vi også sjekke om det er mer økonomisk enn forhåndsbygde PC-er og dens egnethet. Følg med.

Som en ikke-datamaskin, har jeg bygget en PC for meg selv og kan vitne om at du ikke trenger noe annet enn en skrutrekker og noen YouTube-opplæringer.

Jeg er imidlertid ikke dårlig med å desintegrere maskineri generelt og har ikke noe imot å lese blogger for å fikse problemer.

Men DIY er ikke alles kopp te. Og å bruke en formue på forhåndsbygde PC-er og likevel få noe som ikke er som planlagt er heller ikke ønskelig.

Så, hva er middelveien? Spesialbygde PC-er.

Tilpasset PC-bygger

Det er her du ikke leter etter individuelle deler og problemer for deres kompatibilitet med hverandre.

Generelt er det et enkelt grensesnitt for å velge basiskomponenten (CPU eller hovedkort), og du får passende forslag til de påfølgende delene. I tillegg nyter du støtte som ligner på forhåndsbygde PC-er.

Dette gir deg det beste fra begge verdener og den sårt tiltrengte fleksibiliteten til å ha det du ønsker.

Nå kommer det viktige spørsmålet. Er det billigere enn forhåndsbygde PC-er?

Dette er en vanskelig ting å gjette, og den endelige utsjekkingsprisen avhenger av mange faktorer man kan inkludere.

Uansett vil vi ta en basiskonfigurasjon og se hva det omtrent koster hos HP, Dell og resten av denne listen.

KomponentSpesifikasjonProcessorIntel® Core™ i7-12700 eller sammenlignbar Ram16GB (>3200Mhz)Grafikkort8GB NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 TiStorage512GB PCIe NVMe SSD + 1TB 7200 RPM HDD (valgfritt)WiFiOer Bluetooth-HDD (valgfritt)

Så å få en HP med disse spesifikasjonene vil sette deg tilbake med $1899,99, og Dell fakturerte litt mindre på $1837,99 for en lignende pakke.

Likevel var det subtile forskjeller i begge tilbudene. For eksempel hadde HP en en 800W gullklassifisert strømforsyning, mens Dell kom med en 750W PSU uten informasjon om strømeffektivitet. Dessuten inkluderte Dell en optisk stasjon som HP savnet.

Likevel vil vi ta dette som en målestokk og prøve å replikere disse med de tilpassede PC-byggernettstedene for å sjekke prissvingningene.

Som en reserve vil jeg prøve å se hva vi kan få for rundt $2000 hvis den eksakte basiskonfigurasjonen ikke er tilgjengelig.

Starter med den første utfordreren…

ORIGIN PC

ORIGIN PC er en sterk sak hvis du bryr deg like mye om utseende som ytelse. Dessuten kan du finne tonnevis av forhåndsbygde ORIGIN-merkede maskiner, noe som er normalt for slike PC-byggere.

Dessverre kunne jeg ikke finne de ønskede spesifikasjonene våre, og de fleste byggene var topp-av-linjen med premium prislapper.

Det nærmeste jeg kan komme basisspesifikasjonsarket vårt er dette:

KomponentSpesifikasjonProcessorAMD Ryzen 5 5600XRam16GB @ 3200MhzGraphics Card8GB NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 TiStorage500GB PCIe NVMe M.2 SSD + 1TB 7200 RPM HDDMotherboardMSI 1P550 Hjemmekort 6Core 1SUP50A Hjemmekort 6Core 2000 0

Ved første øyekast ser det bedre ut å bo hos HP og Dell. Imidlertid er noen få ting som gjør denne pakken verdifull livstidsarbeidsfri støtte. Dessuten har hvert kjøp et dedikert støtteteam.

Det som gjør en hit er prosessorkraften ettersom AMD Ryzen 5 5600X er kraftig understyrket enn Intel® Core™ i7-12700.

Avslutningsvis er ORIGIN PC for elitespillere som ikke har noe imot å betale ut et par hundre dollar ekstra for den beste kvaliteten og støtten.

  13 mest populære IoT-enheter for hjem og jobb

iBuyPower

Med et mye renere grensesnitt og økonomiske alternativer føltes iBuyPower umiddelbart mer for pengene.

Uten å kaste bort et minutt kunne jeg raskt bygge den tiltenkte PC-en. Dessuten var tilpasningene enkle og mange.

ComponentSpesificationProcessorIntel® Core™ i7-12700KRam32GB DDR4-3600MhzGraphics Card8GB NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 Lagring1TB WD Blå SN570 M.2 PCIe NVMe SSDMotherboardASUS PRIME Z690-POper Hjemmeside 9$50-PO1 sats 9$0-PO1 Hjemmeside 9 $50-PO1.

Denne kommer med en standardgaranti som dekker 3 års arbeid og 1 års deler.

Dessuten, iBuyPower-funksjoner som er optimalisert for favorittspillene dine ved å indikere FPS på forhånd.

Det jeg savnet er en seksjon for tilpassede bilder.

Likevel er iBuyPower utmerket for en tilpasset PC-bygger som du ikke bør gå glipp av.

Xidax

Xidax tilbyr livstidsgaranti på nye kjøp av datamaskiner som gir kundene fullstendig trygghet.

Dette betyr at alle deler (unntatt væskekjølekomponentene) vil bli erstattet hvis det går galt. Slike erstatninger er imidlertid etter Xidax sitt skjønn og er kanskje ikke alltid nye. Likevel, med tanke på at du får en fungerende datamaskin for levetiden er ganske søtt.

Når vi kommer til vår tilpassede konstruksjon, her er den beste matchen:

ComponentSpesificationProcessorIntel® Core™ i7-12700Ram16 GB DDR4-3200MhzGraphics Card8GB NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 TiStorage500GB NVME M.2 SSD + 1TB WD Blue SATA 3.5Motherboard-Sat 3.5Motherboard-1$0MSI PRO B6EC5 WIFI0MSI PRO B6EC5 WIFI0MSI PRO B6EC 5 WIFI0MDR PRO B6EC5

Du kan også tilpasse PC-en med lasergraverte logoer.

Likevel vil det å ha flere tilpassede deler i PC-byggeren definitivt gi en enorm verdi til nettstedet. Dessuten vil automatiske forslag til kompatible deler være en stor lettelse.

Totalt sett fant jeg ikke noe stort å klage på, og du kan trygt sette Xidax på listen din mens du søker etter PC-byggere.

Bygg din PC

Å få en tilpasset PC kan ikke være enklere enn med Bygg din PC. Grensesnittet er enkelt å navigere i, og du kommer i gang ved å sjekke FPS for spillene dine på gitte budsjettskalaer.

KomponentSpesifikasjonProcessorIntel® Core™ i7-12700FRam16 GB DDR4-3200MhzGraphics Card8GB NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 TiStorage1TB NVMe M.2 SSDMotherboardAsus B660 SeriesOperativsystemWindows 11 Gull rated5O0W HomePSU5O0Wther2PSU500W HomePSU500W

En ting som plager denne ellers fantastiske tilpassede PC-byggeren er fraværet av å legge til sekundær lagring. Dessuten er det ingen måte du kan velge et tilpasset hovedkort eller en nettverksadapter på.

Til slutt er den kun tilgjengelig i USA, og alle kjøp er dekket med 2 års garanti på deler og arbeidskraft.

CLX

CLX gaming kommer med en vakker tilpasset PC-bygger med utallige alternativer for å få den perfekte. Du starter byggingen ved å velge en basisdel (prosessor, grafikkort, minne osv.) og får forhåndsbygde alternativer for å tilpasse.

ComponentSpesificationProcessorIntel® Core™ i7-12700KFRam16 GB DDR4-3200MhzGraphics Card8GB NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 Storage500GB NVMe M.2 SSD + 1TB Seagate HDDMotherboardMSI Pro Z690-10Bluetooth2PSU$4Cotherboards1Perating System R2WFiOst 1Bluetooth 2PW 2W 3W 3Bluetooth

Garantien dekker livstidsarbeid og det første året for deler.

CLX gaming sendes til USA og Canada.

Avslutningsvis er det litt dyrere, men muligheten til å tilpasse nesten alt gjør det verdt å vurdere.

NZXT

Den beste prestasjonen til NZXT er nettverket av globale forhandlere og en to-års garanti på deler og arbeidskraft (utvalgte regioner).

I tillegg til forhåndsbyggede PC-er, kan du også ha startsett med nødvendige verktøy og guidebøker for å hjelpe deg med å bygge en enkelt.

Likevel skulle jeg gjerne hatt litt mer fleksibilitet med byggherren. Her er hva jeg kan få for det angitte budsjettet:

ComponentSpesificationProcessorIntel Core i5-11600KFRam16 GB DDR4-3200MhzGraphics Card10 GB Gigabyte GeForce RTX™ 3080StorageSamsung 970 EVO Plus 500GB NVMe M.2 SSDMotherboardMSI MPG 1Operating System 5,560I Windows 5,600, 9

  Kan du sette en smartskjerm på toppen av mikrobølgeovnen din?

Selv om spesifikasjonsarket er utmerket, kunne jeg ikke få valget mitt av komponenter. Ergo, fraværet av variasjon begrenser denne tilpassede PC-byggeren fra å nå sitt potensial.

Så hvem er det for? For brukere på middels til ekspertnivå som kan undersøke og nøye seg med alternativer.

Hovedutstyr

Maingear er en av de få tilpassede PC-byggerne på denne listen, og legger like stor vekt på estetikk og ytelse.

Avhengig av konstruksjonen din, kan du ha tilpasset maling som blinker på PC-en din, på samme måte som toppsportsbiler. Dessuten kan man velge andre innvendige kabler enn de vanlige beksvarte.

Byggherren er ikke den beste jeg har sett, men får jobben gjort. Prisen føltes imidlertid litt høy for det du får i forhold til andre:

KomponentSpesifikasjonProsessor Intel Core i7-12700KRam16GB DDR4 3600MHz Grafikkkort8GB NVIDIA GeForce RTX 3070 TiStorage512GB Intel NVMe M.2 SSDMotherboardMSI PRO B660M-A CEC WIFI DDR401 HjemmePSUFist 4Core 4Core 4Core 4Core Windows 6001Bluetooth

Oppsiden er livstidsstøtte og arbeidsgaranti for innbyggere i USA.

Selv om Maingear sender internasjonalt, bør garantipolitikken bekreftes før du kjøper.

CyberPowerPC

Vil du ha enorm verdi for pengene, gå over til CyberPowerPC. Faktisk kunne jeg gjøre spesifikasjonsarket vårt klart for den laveste prislappen, som matcher tilbudene fra HP og Dell.

KomponentSpesifikasjonProsessorIntel Core i7-12700KRam16GB DDR4 3600MHzGraphics Card8GB NVIDIA GeForce RTX 3070 TiStorage500GB PCIe NVMe M.2 SSD + 1TB SATA 7200 RPM HDDMotherboards

Det jeg ikke kunne beundre mindre er den store tilgjengeligheten av alternativene og den brukervennlige byggherren.

Dette tar unna bryet med uendelige tilpasninger og nyttige advarsler om inkompatibilitet. I tillegg kan du velge fra en uttømmende liste over periferiutstyr og tilbehør for å kjøpe alt du trenger på én gang.

CyberPowerPC sendes til USA, og har en egen tilpasset PC-bygger for Storbritannia.

Til slutt dekker garantien tre år for arbeid og ett år for deler.

Digital Storm

Digital Storm har anstendige tilpasninger, men faller blant de dyrere tilpassede PC-byggerne på denne listen.

Likevel er grensesnittet vennlig og hjelper deg å velge de beste komponentene samtidig som du sikrer kompatibilitet.

KomponentSpesifikasjonProsessorIntel Core i7-12700KRam16GB DDR4 3200MHz Grafikkort8GB NVIDIA GeForce RTX 3070 TiStorage1TB Digital Storm NVMe M.2 SSD HovedkortASUS Prime Z690-P D4 (Wi-Fi)Operativsystem 5Bluetooth Gull 850$ 5,50W, 850W HjemmeP Windows 850W, 500W, 850W,

Det som er bra er livstidsarbeidsfrie oppgraderinger hvis du kjøper direkte fra dem.

Digital Storm tilbyr USA-baserte interne teknikere for å sikre best mulig støtte. De sender også internasjonalt, men garantien bør spørres på forhånd for kjøp utenfor USA.

Og hvis du bryr deg, får hvert kjøp et eierskapssertifikat signert av Digital Storm-ingeniører.

Falcon-NW

Gå med Falcon-Northwest hvis du forstår og beundrer hvorfor Macbook-er er dyrere enn en vanlig Windows-PC.

Falcon-NW kommer med en førsteklasses 4 mm tykk aluminiumsdesign, godt utformet væskekjøling, fremtidssikkert chassis, valgfrie designelementer, etc., som hjelper den med å få prislapper nord for $3000 for en enkelt PC.

KomponentSpesifikasjonProsessor Intel Core i7-12700K/KFRam32GB DDR5 5200MHzGraphics Card8GB NVIDIA GeForce RTX 3060 TiStorageCrucial 1TB PCIe NVMe M.2 SSD HovedkortASUS Prime Z690-P WIFI501 HjemmePFiO5 $5 Bluetooth 0 8 SUV 501 HjemmePFiO5

Denne tilpassede PC-byggeren er generelt god, men lider av mangel på komponenter å velge mellom. Ergo føles du på en måte presset mot dyrt utstyr selv når mindre kraftige kunne ha vært nok.

En standardgaranti gir deg tre års dekning for deler og arbeidskraft.

Avslutningsvis er den eksepsjonelle prislappen det største problemet her, og hvis du har dype lommer, kan Falcon være et kunstverk verdt å eie.

  Slik bruker du Snap Camera på Google Meet

AVA Direct

Du kan helt klart anta AVA Direct som et forhåndsbygget PC-nettsted, men det har en veldig effektiv og lommevennlig tilpasset PC-bygger skjult inni.

Velg budsjett, spill, koffertstørrelse og merker for å lande på de forhåndskonfigurerte byggene. Deretter trykker du på en passende og rull ned for å finne Full Custom Mode for ytterligere personaliseringer.

KomponentSpesifikasjonProsessorIntel Core i7-12700FRam16GB DDR4 3200MHzGraphics Card8GB GeForce RTX 3070 TiStorage500GB PCIe NVMe M.2 SSD + 1TB 7200 RPM SATA HDDMotherboardASUS PRIME H610Per Bluetooth 5OM-A H610 Hjemmesystem 1CSUS PRIME H610 $1Bluetooth

Spesialbyggeren har mange alternativer for å bygge inn budsjettet til mellomnivået.

Ava Direct er basert i USA og sender internasjonalt til noen få land, inkludert Storbritannia, Australia, Kina, Canada osv. Garantien dekker to års arbeid og ett års deler.

Puget Systems

Folk kaller Puget Systems PC-verdenens Mac Pro. Dens tollkonstruksjoner er ultra-high-end, men ser ut som en hverdagsmaskin som skjuler det mektige beistet som kommer inn.

Puget er eksklusivt for USA og handler om ytelse.

KomponentSpesifikasjonProsessorIntel Core i7-12700FRam32GB DDR5 4800MHzGraphics Card8GB GeForce RTX 3070 TiStorage500GB PCIe NVMe M.2 SSD HovedkortAsus ProArt Z690-Creator WiFiOperativsystemWindows 501 Platinum 501Bluetooth 501Bluetooth 501Bluetooth 501 Platinum 501 ProPSU00

Til forsvar for denne lommebrennende prislappen sier Puget:

Vi fokuserer vår produktlinje på kun å bruke komponenter av høyeste kvalitet og laveste feilfrekvens som er tilgjengelig. Dessverre har komponentene med høyere kvalitet og lavere feilfrekvens en tendens til å koste mer.

Basert på deres retningslinjer, har PC-byggeren mangel på alternativer og inneholder kun utvalgte deler hentet fra de «beste» produsentene.

Til slutt tilbyr Puget-systemer livstidsarbeid og minimum ett års garanti på deler.

Skytech Gaming

Skytech Gaming holder ting enkelt for å hjelpe deg med å bygge en tilpasset PC i alle budsjettområder. Denne bilen løser konflikter og viser deg bare de kompatible delene.

Det tok bare noen få minutter å få basiskonfigurasjonen vår:

KomponentSpesifikasjonProsessorIntel Core i7-12700FRam16GB DDR4 3200MHzGraphics Card8GB GeForce RTX 3070 TiStorage1TB WD SN570 NVMe SSD + 1TB HDDMotherboardASRock Z690 Pro RSOperating SystemWindows 10S0Opgraderbar til 5$0S10 Hjem (1$0oppgradert til 7$0P)

Det er et anstendig valg for hver komponent, og jeg likte hvor intuitivt grensesnittet er å jobbe med.

Standardgarantien kommer med 1 års deler, arbeidskraft og teknisk støtte

Basert i USA selger Skytech Gaming også via autoriserte kanaler, men med begrenset ettersalgsservice.

Siste inntrykk

Tilpassede PC-byggere er de som ikke kan bygge selv og likevel holde seg unna forhåndsbygde.

Jeg brukte hver for vår basiskonfigurasjon, og du kan sjekke kostnadene for sammenlignende analyse. Et par hundre dollar ekstra for førsteklasses støtte er imidlertid verdt det, spesielt hvis du ikke er komfortabel med å feilsøke deg selv.

Se dessuten etter de utvidede garantiene for ekstra støtte for å holde ting som normalt.

Og vær ekstra forsiktig hvis du kjøper internasjonalt, siden garantiprosedyrene er komplekse og bør verifiseres på forhånd.

PS: Sjekk disse buede spillmonitorene for å få mest mulig ut av hver spilløkt.

x