14 beste Elden Ring-streamere å følge på Twitch

Elden Ring er et action-RPG fra 2022 som kommer med fascinerende utfordringer i åpen verden.

FreeSoftware har utviklet den, og Bandai Namco Entertainment publiserte denne Elden Ring-tittelen. Hidetaka Miyazaki regisserte dette episke rollespillet med fantasy-romanforfatteren George RR Martin.

Elden Ring har fått fansen til å gå amok for det. Som et resultat har forskjellige streamere begynt å streame den på alle plattformene. Tidligere titler som Dark Souls og Bloodborne har også opplevd denne berømmelsen. Suksessnivået Elden Ring har nådd er imidlertid utenkelig.

På bare to uker, 12 millioner eksemplarer av Elden Ring var solgt. Den største æren går til den fascinerende verden designet for denne tittelen. I tillegg til den åpne verdenen, bidrar også kampene den kommer med, utfordringer, alternativer for karaktertilpasning osv. betydelig til suksessen.

Det innovative spillet og den spennende historien gjør Elden Ring til et høyt rangert spill. Som et resultat har det blitt et av de mest populære videospillene på Twitch.

La oss utforske noen beste Elden Ring-streamere du kan følge på Twitch.

Forvrengning 2

Forvrengning 2 er en kjent fartsløper og Twitch-streamer som satte verdensrekord for Elden Ring-tittelen. Han slo kampen på 2 timer og 4 minutter. De utmerkede slåteknikkene til Distortion2 er ganske populære.

Distortion2 beseiret den siste sjefen til Elden Ring i den åttende timen av hans nylige direktesending. Han har en fanbase på over 500K på Twitch, og de fleste av fansen hans omtaler ham som «God Gamer». Distortion2 er en av de beste Elden Ring Streamere. Han har streamet for 17k timer.

Sabaku_no_Sutoriimaa

Sabaku_no_Sutoriimaa er en italiensk variant streamer som også streamer Elden Ring. Han er en Twitch-streamer som strømmer noen timer daglig på denne plattformen. I følge statistikken har han for tiden over 220 000 følgere.

I 2022 streamer Sabaku_no_Sutoriimaa for det meste Elden Ring og har strømmet rundt 3.864 timer med nesten 10 152 høyeste samtidige seere.

The_Happy_Hob

Aiden, godt kjent som The_Happy_Hob på Twitch, nylig fullførte Elden Ring Rune Level 1 uten noen skade. Han delte nylig et bilde av ham.

Aiden er en 30 år gammel Twitch-streamer fra England med en følgerbase på rundt 299K på Twitch. Han er ganske populær blant fansen sin for sine ikke-hit-løp i hvert spill han streamer. Han har streamet for 10K+ timer.

DanGheesling

DanGheesling er en Twitch-streamer og Elden Rind-entusiast som opprinnelig kom til rampelyset etter sin opptreden i realityprogrammet Big Brother. Nå har han blitt populær for sine Elden Ring-sendinger på Twitch. Han har streaming-rekorder på rundt 6k timer.

For øyeblikket, på Twitch, følger rundt 115 000 mennesker ham, og han har 7,45 millioner sidevisninger. Nylig etter fem måneder med forsøk fullførte DanGheesling endelig spillet.

LobosJr

Det er rundt ti år siden LobosJr har kontinuerlig strømmet utfordringsløp. Den hengivne fanskaren til LobosJr blir kjærlig referert til som The Wolfpack. Han har over 424k følgere på Twitch og 30,8 millioner sidevisninger.

Han er mest kjent for sine utfordringsløp og hurtigløp, hvorav mange har fått hundretusenvis av visninger på YouTube. LobosJr har strømmet i rundt 12 000 timer.

Maximilian_DOOD

Maximilian Miles Christiansen er det faktiske navnet på Maximilian_DOOD. Han begynte å strømme ulike actionspill i 2013. Med veksten av kanalen hans begynte han å fokusere mer på å engasjere nye publikummere.

Maximilian_DOOD streamer vanligvis 4-5 dager i uken. Maximilian_DOOD har for tiden 1,11 millioner følgere. Han har streamet i 10k timer og har også gjort det 84,3 millioner sidevisninger. Du vil finne en perfekt kombinasjon av taktisk spilling og humor i strømmene hans. Som et resultat er strømmene hans for Elden Ring blant de mest populære blant følgerne.

Glad

Glad er en profesjonell spillstreamer som har spilt siden barndommen. Mens han spilte og streamet, fikk han en betydelig mengde popularitet. Gladd fikk eksepsjonell popularitet ved å være en Clan Redeem-del.

Nå har Gladd over 485K Twitch-følgere og har streamet for 15k+ timer. Han streamer et bredt utvalg av spill på Twitch, og en av slike bemerkelsesverdige titler er Elden Ring.

xQc

xQc er et av de mest kjente navnene blant forskjellige Twitch-personligheter, med over 11 millioner følgere. Han har strømmet Elden Ring siden 25. februar, så snart den ble sluppet. xQc fullførte Elden Ring-spillet i april 2022 i en av strømmene hans ved å beseire den endelige sjefen.

xQc ble dermed den første streameren som fullførte spillet for første gang. xQc ble populær da han streamet 365 forskjellige spill i 365 uker og har streamet for 18k+ timer. Dette trakk publikums oppmerksomhet mot ham, og økte dermed fanskaren til et annet nivå.

Fuktigcr1tikal

Fuktigcr1tikal er et annet kjent navn på Twitch og er en av de mest populære innholdsskaperne på internett. Han har en følgerbase på rundt 4,32 millioner på Twitch og har streamet for 7300+ timer.

Han lager strømmer for et stort antall videospill på nettet. For Elden Ring har Moistcr1tikal registrert maksimalt 26.069 seere.

LilAggy

LilAggy er en Youtuber og en kjent Elden Ring speedrunner med 6.036 timer av samlet strømmetid. Han har en enorm følgerbase på rundt 84,2K på Twitch.

LilAggy er den første speedrunneren som fullfører Elden Ring-tittelen innen en time.

Chusommontero

Chusommontero har rundt 185 000 følgere på Twitch. Mens han strømmet Elden Ring, har Chusommontero registrert maksimalt 14 408 seere og en samlet strømmetid på 3.248 timer.

Overdreven banning

Overdreven banning streamer hovedsakelig Elden Ring og noen ganger Total War: Warhammer III på Twitch. Han har streamet 8676 timer til nå, streaming et par timer daglig.

For tiden har ExcessiveProfanity rundt 149 000 følgere. ExcessiveProfanity har strømmet for det meste Elden Ring, noe som gjør ham til en av de kjente streamerne for denne tittelen.

Fextralife er en av de mest populære streamerne på Twitch. Han er interessert i variasjon, men streamer Elden Ring ofte. Fextralife har strømmet i 9712 timer til dags dato. Og hver dag strømmer den i nesten 5 timer.

Twitch-statistikk viser at Fextralife har 1,4 millioner følgere, en omfattende fanbase på denne streamingplattformen. Det er et team av dedikerte spillere som kollektivt streamer forskjellige action- og rollespill.

Lirik

Lirik er en annen populær streamer på Twitch med en følgerbase på mer enn 2,9 millioner. Det faktiske navnet på denne streameren er Saqib Ali Zahid, en amerikansk streamer. Han er sponset av Discord og streamer et bredt spekter av innhold for sine følgere.

Blant forskjellige videospill streamer han også Elden Ring. For denne tittelen har han strømmet totalt 106 timer med maksimalt 33 766 seere og har streamet 1200+ timer alt i alt.

Konklusjon

Hvis du er en Elden Ring-entusiast og ønsker å slå sjefene, følg disse streamerne på Twitch. Dette er en av de mest populære streamerne som har påvirket en stor fanskare med sitt taktiske spill. Livestrømmene deres kan hjelpe deg med å nyte Elden Ring-tittelen på en mer morsom måte.

  Reparer Twitch Leecher-nedlastingsfeil
x