6 beste apper for å beskytte dine personlige data på telefonen din

Gjør din personlige informasjon sikker.

La oss se på noen viktige smartenhetsdata:

  • 62 % av forbrukerne bruker nettbank
  • 12% av millennials bruker dem til opprette nye bankkontoer
  • 33 % av forbrukerne betaler regninger gjennom disse enhetene
  • 60 % av amerikanerne kjøper smarthusprodukter de overvåker på smarttelefonene sine

Med andre ord sendes en god mengde personlig identifiserbar informasjon (PII) gjennom trådløse nettverk. I sin tur øker risikoen for identitetstyveri på nett.

Mangel på oppdateringer

Resultatene av en 2017 Pew Research Survey avslørte over en fjerdedel av smarttelefoneierne ikke bruk et passord for å låse telefonene deres. Dessuten sa 40 % av de spurte at de bare oppdaterer telefonens operativsystem og apper når det passer.

Å ikke være påpasselig fører til problemer med dine personlige data og informasjonen til andre individer. For eksempel kan noen ta e-posten din, legge ved skadelig programvare og sende den til e-postlisten din. Og hvis de åpner disse e-postene …

Slå ned appene

Passord og oppdaterte apper gir fortsatt ikke 100 % beskyttelse til en smartenhet. Å legge til et ekstra lag med beskyttelse via en sikkerhetsapp reduserer imidlertid forsøk på å stjele PII eller forårsake infeksjoner.

Mens noen apper krever et abonnement, er avkastningen av investeringen for å redusere tap av data verdt det. Noen apper tilbyr også gratisversjoner som gir flere alternativer enn du tror. Her er noen av de beste sikkerhetsappene for å beskytte alles informasjon.

  Hvorfor vi ikke kan anbefale Wink Hubs lenger

IDSeal

IDSeal er det beste verktøyet for kredittovervåking med tre byråer og sikrer fullskala beskyttelse mot identitetstyveri. Dette premiumverktøyet holder konstant utkikk etter enhver personlig informasjonslekkasje på det mørke nettet, inkludert kredittkortdetaljer, personnummer osv.

Ikke bare dette, hvert abonnement kommer med VPN, antivirus og nettleserskjold for å hjelpe deg å holde deg beskyttet i denne stadig farlige digitale verdenen.

I tillegg får du passordbeskyttelse og dokumentkryptering for å styrke forsvaret ytterligere.

IDSeal-brukere er dekket med $1 million identitetstyveriforsikring og en fullstendig administrert identitetsrestaurering.

Til slutt handler IDSeal ikke bare om enhetsbeskyttelse, men gir fullverdig forebygging av identitetstyveri til brukerne.

TRYGG MEG

TRYGG MEG er ikke en konvensjonell telefonbeskyttelsesprogramvare ved at den ikke har verktøy som antivirus, VPN, etc.

I stedet bygger den på cyberbevissthet og skanner det mørke nettet for e-postbrudd.

Dessuten sjekker den telefonens aktive funksjoner og tildeler en risikoscore deretter. Dette ber deg om å ta de nødvendige trinnene for å beskytte smarttelefonen din.

Til slutt kan du melde deg på ulike kurs rettet mot trygg bruk av enheter som bærbare datamaskiner, smarttelefoner og nettbrett basert på deres operativsystem.

Dørvakt

Dørvakt bidrar til å forhindre at apper misbruker tillatelsene sine. Enkelt sagt, tilbakekaller den tillatelsene som er gitt til applikasjoner som er i bruk kort tid etter at du lukker dem.

  Hvordan lage steinklosser i Minecraft

I et nøtteskall handler Bouncer om de appene du vil ha de nødvendige tillatelsene én gang, men ikke etter at du er ferdig med dem.

Jumbo

Jumbo er der for å hjelpe deg med å navigere gjennom det nåværende utrygge internettlandskapet uten å påvirke nettaktivitetene dine.

Det primære det gjør er å skanne registrerings-e-postadressen din for mørke nettlekkasjer. Dessuten blir du varslet i sanntid om enhver lekkasje for å iverksette forebyggende tiltak i tide.

I tillegg er Jumbo-brukere også dekket med en $1 million identitetstyveriforsikring.

På rotnivå blokkerer den sporerne som brukes av applikasjonene og bidrar til å holde dataene dine sikre. Den kan også automatisk slette søkeloggen din på YouTube, Google og Gmail.

Du kan også bruke Jumbo til å fjerne dine gamle sosiale medieinnlegg.

Det beste med Jumbo er imidlertid prismodellen, som har en gratis for alltid-plan og går opp i henhold til brukerkravet.

F-Secure

For øyeblikket, for Android-enheter, F-Secure fremmer beskyttelse av data mot online identitetstyveri. Det tar også et skritt videre ved å blokkere uønskede telefonsamtaler og tekstmeldinger. En klar bonus siden ondsinnede URL-er finnes i tilsynelatende uskyldige tekster.

09 F Sikker

Selskapet tilbyr for tiden en 30-dagers prøveperiode for å prøve alle tilbudene. Hvis du bestemmer deg for ikke å abonnere, tilbyr F-Secure sin anti-tyveri-app gratis. Dette lar deg finne telefonen din og tørke dataene om nødvendig.

Avast Mobile Security

Det er mye å like i Avast Mobile Security-appen. For eksempel antall alternativer du får gratis som andre selskaper tar betalt for. Noen av disse inkluderer spam-blokkere, oppdagelse av ondsinnede apper før installasjon og WiFi-sikkerhetsverifisering. Det hjelper også brukere med å spore hvor lang tid de bruker på bestemte apper, øker enhetens RAM og sjekker apptillatelser.

  Beste Budget Gaming CPU (anmeldelser) i 2021

Pro og Ultimate betalingsalternativer er tilgjengelige. Men med antallet gratis verktøy tilgjengelig, kan det hende at tilleggsfunksjonene ikke er nødvendige.

Til slutt er det et must å teste alle disse sikkerhetsappene før du abonnerer på betalingsplaner. Selv om selskaper kan si at gratisversjonene deres er robuste, kan det være alternativer som ikke kan brukes uten en plan.

Snakk med andre eiere av smartenheter – stort sett alle i kretsen din – for å se hva de bruker og hvordan fungerer for dem. Ved å samle alle alternativene deres, bør du ha en god ide om hvor du skal begynne. Sukk så lettet når dataene dine er beskyttet.

x