14 beste Fortnite-streamere å følge på Twitch

Hvis du er en som elsker å spille online spill, må du ha hørt om det berømte Fortnite-spillet. Spillet har tiltrukket seg mange mennesker og har holdt folk klistret til sine bærbare datamaskiner eller mobiler.

Hva gjør spillet så unikt? Hvem er live-streamerne som har bidratt til å gjøre spillet til en suksess? Denne artikkelen vil dele all informasjon om spillet og dets streamere med deg.

Fortnite introduserer deg til en verden av nye opplevelser. Du kan slippe til forskjellige øyer og konkurrere blant andre spillere om å bli den siste mannen i live. Det som gjør spillet enda mer interessant er det faktum at du får kraften til å lage en øy som kjører i henhold til reglene dine. Du kan henge med vennene dine på øyer skapt av andre eller beskytte verden ved å beseire monstre.

Om spillet

Spillet har vært populært siden det ble lansert. Populariteten står for mange årsaker, for eksempel er det et flerspillerspill, slik at familier kan sitte sammen og nyte spillet. Grafikken, designet, lydene og alt ved dette spillet er førsteklasses som tiltrekker folk til å være en del av spillet.

Du kan spille spillet på en million forskjellige måter. Av disse inkluderer de mest kjente:

  • Battle Royale – Battle Royale av Fortnite gir deg rett til å spille individuelt eller som et lag med vennene dine. Du kan bruke tre, metall eller murstein til å bygge strukturer rundt deg.
  • Kreativ – Kreativitet gir deg rett til å gjøre visjonen din til virkelighet. Bruk fantasien din til å skape en egen verden som inkluderer øyer. Du kan prøve spill som folk som deg lager og liker å spille dem.
  • Zero build – Zero build er en måte å spille Fortnite på som gir deg rett til å teste våpnene dine, gjenstandene og evnen til å bruke alle disse gjenstandene effektivt. Det ligner på Battle Royale, bortsett fra at det ikke er noen bygninger.
  • Redd verden – I Redd verden-utgaven av Fortnite utforsker du den enorme ødeleggende verden mens du kjemper mot monstre kjent som skall. Du plyndrer gjenstander, temmer dyrelivet og utvider samlingen din som en helt.

Populariteten til Fortnite på Twitch

Twitch er en populær live streaming-plattform der live streamere kommer online og spiller spillet sitt. Millioner av mennesker ser på spillet. Siden lanseringen av spillet har livestreaming på Twitch vært en av årsakene bak spillets økte popularitet.

Mange kjente streamere, som Mr. Strange, Ninja, Clix, osv., streamer live over Twitch mens de spiller Fortnite, og viser dermed ferdighetene, bevegelsene og klarering av oppdrag. Manien etter live streaming av spillet har vært høy og økende siden den gang.

Du er tydelig på populariteten til Fortnite og dens årsaker. La oss nå utforske noen av de beste Fortnite-streamerne på Twitch som konsekvent streamer live på Twitch for å popularisere spillet.

Tfue

Tfue er en 24 år gammel mann som streamer på Twitch-plattformen mens han spiller Fortnite. Han heter egentlig Turner Tenney, og ble med på twitch-plattformen 2. april 2014. Han er bosatt i USA og streamer over kanalen sin på engelsk. Han er en av de mest kjente twitch-streamerne og har en stor tilhengerskare.

  Slik gir du Fortnite V-Bucks

Til sammen har han 11,12 millioner følgere på twitch-kontoen sin og klarer dermed å få 21K visninger på livestrømmene hans i gjennomsnitt. Han har også en rekord på å få 331 000 visninger på en av live-strømmene hans. Statistikken til kanalen hans er nok til å bevise at han er veldig populær blant massene og at folk nyter livestrømmene hans. Han har promotert Fortnite godt blant gruppene og er en av hovedårsakene til at fansen følger spillet. Strømmene hans blir overvåket 239 millioner timer.

Clix

Clix er en 17 år gammel livestreamer som spiller Fortnite på livestreamene sine. Hans virkelige navn er Cody Conrod, og han har vært en veldig populær live-streamer. Tatt i betraktning hans alder, har han allerede fått mye popularitet, med 5M følgere på twitch-kontoen hans. Ettersom tiden går, vil han garantert oppnå mye suksess i fremtiden. Han opprettet twitch-kanalen sin 22. juni 2018, og har vært en aktiv streamer.

Han er opprinnelig fra USA og streamer på engelsk. Dette er en annen grunn bak hans økende popularitet. Med 5,30 millioner følgere, får han gjennomsnittlige visninger på 15K, et betydelig antall. Imidlertid har kanalen hans blitt utestengt tre ganger fra plattformen, og han måtte få den opphevet. Hans høyeste visninger berører 164K. Strømmene hans blir overvåket 71,2 millioner timer.

Ninja

Ninja er en 31 år gammel live streamer som livestreamer på plattformen mens han spiller Fortnite. Hans virkelige navn er Richard Blevins, og han har vært en veldig populær Fortnite Streamer. Han opprettet kanalen sin på twitch-plattformen 16. januar 2011, og har vært en aktiv spiller siden den gang.

Han tilhører USA og streamer over plattformen sin på engelsk. På Twitch-kontoen sin har han 18,28 millioner følgere og får et gjennomsnitt på 16 000 visninger på hver direktesending. Han har nådd det høyeste merket på 633K på livestrømmene sine og er en kjent spiller. Statistikken hans indikerer hvordan han har vært en viktig spiller og live streamer på Twitch-plattformen og har bidratt mye til å gjøre spillet vellykket. Strømmene hans blir overvåket 350 millioner timer.

Mongraal

Det er ikke mye informasjon om live-streameren Mongraal. Han streamer over kanalen sin på engelsk og har vært en del av twitch-miljøet i lang tid. Han har lagt sitt verdifulle bidrag til å gjøre Fortnite-spillet populært og hjelpe det til å nå ut til publikum over hele verden.

På Twitch-kontoen sin har han 5 millioner følgere og klarer å få et gjennomsnitt på 5K visninger over kanalen sin. Han er fortsatt i vekstfasen og kommer garantert til å berøre milepæler senere i fremtiden. Strømmene hans blir overvåket 34,4 millioner timer.

KAIRI78

KAIRI78 er en kjent twitch streamer som tilhører Frankrike. Han har vært veldig populær og har en stor tilhengerskare. Han begynte i kanalen 14. november 2011. Etter å ha vært på plattformen så lenge, kan han alle triksene og tipsene for å få bedre visninger og få flere følgere.

Det faktum at han har vært en del av kanalen så lenge forklarer også at han har vært en del av mange andre spill, inkludert Fortnite. Han har 1,52 millioner følgere på twitch-streamingkontoen sin og får et gjennomsnitt på 4K-visninger på hver livestream. De totale visningene på live-strømmen hans har rørt 52K, noe som viser at han har vært en kjent twitch-streamer siden den gang. Strømmene hans blir overvåket 13,2 millioner timer.

MrSavage

MrSavage er blant mange kjente twitch-streamere som spiller Fortnite i live-strømmene hans. Han har vært en del av twitch-kanalen siden 24. februar 2018, og har strømmet vellykket over plattformen siden den gang. Han bor i Norge og streamer på plattformen sin på engelsk. Dette har hjulpet ham til å tiltrekke seg tusenvis av seere og følgere til å bli med i livestrømmen hans og følge kontoen hans.

  14 beste Elden Ring-streamere å følge på Twitch

Han har 2,74 millioner følgere på twitch-kontoen sin og får 7K gjennomsnittlige visninger på livestrømmene hans. Han har det høyeste visningsantallet på 128K, noe som gjør ham til en av de mest populære twitch-streamerne. Det beste er at han aldri har møtt noe forbud fra twitch-miljøet og fortsetter å streame direkte over kanalen sin uten avbrudd. Strømmene hans blir overvåket 16,7 millioner timer.

Nickeh30

Det virkelige navnet på livestreameren Nickeh30 er Nicholas Amyoony. Han er en 27 år gammel fyr som bor i Canada og livestreamer på plattformen mens han spiller Fortnite. Han streamer over kanalen sin på engelsk og tiltrekker seg dermed kolossal trafikk til kontoen sin og direktesendinger. Måten hans å spille på er unik, noe som holder publikum klistret til skjermen i timevis.

Han har 4M følgere og får gjennomsnittlig visninger på rundt 8K over live-strømmene sine. Det høyeste antallet seere på livestrømmene hans utgjør 90K. Han har aldri blitt utestengt fra plattformen og holder publikum godt underholdt. Strømmene hans blir overvåket 45,8 millioner timer.

bkriche78

Det er ikke mye informasjon om bkriche78 over internett siden han liker å være privat. Imidlertid er han bosatt i Frankrike og strømmer derfor på fransk over plattformen. Han har en stor tilhengerskare i Frankrike, og franskmenn ser på ham som et idol og forbilde.

Han har 336 000 følgere på twitch-kontoen og får et gjennomsnitt på 4K-visninger på live-streaming-videoene sine. Det høyeste antallet seere han har rørt er 24K. Han har aldri blitt utestengt fra plattformen og holder publikum oppriktig underholdt gjennom livestrømmene sine. Strømmene hans blir overvåket 1,16 millioner timer.

SypherPK

SypherPK er en 26 år gammel twitch-streamer som spiller Fortnite over livestrømmene hans. Hans virkelige navn er Ali Hassan, og han opprettet twitch-kontoen sin 14. juli 2012, noe som betyr at han har vært en del av plattformen i lang tid. Han er bosatt i Austin, Texas, og strømmer over kanalen på engelsk.

SypherPK har 5,97 millioner følgere på twitch-kontoen sin og får 6K visninger i gjennomsnitt på hver livestream. Hans høyeste seerrekord er 225K. Han har aldri blitt utestengt fra Twitch-livestrømmene og klarer å holde fansen glad og fornøyd hele tiden. Strømmene hans blir overvåket 73,7 millioner timer.

Jelty

Det virkelige navnet på Jelty er JESUS ​​NAVAREZ ESPINOZA. Han er en 20 år gammel twitch-streamer og har vært på strømmekontoen siden 3. august 2018. Han tilhører Mexico og streamer på kanalen sin på spansk. På toppen av det er han også en del av G2 eSports-teamet på plattformen.

Han har 2,84 millioner følgere på twitch-kontoen sin og får et gjennomsnitt på 7K visninger på livestrømmene hans. Han har aldri blitt utestengt fra twitch-plattformen. Måten hans og stilen hans å spille på Fortnite er trendy blant folket, og de er veldig interessert i å se live-strømmene hans. Strømmene hans blir overvåket 50,8 millioner timer.

Amar

Det virkelige navnet på Amar er Amar Al-Naimi. Han er en 28 år gammel twitch-streamer og en twitch-spiller av tysk opprinnelse. Twitch-kanalen hans ble opprettet 1. august 2014, og han har vært en konsekvent live-streamer. Han streamer på det tyske språket og er bosatt i Hamburg.

  Hvordan flytte Fortnite til en annen mappe, stasjon eller PC

Han har 1,44 M følgere, noe som er ganske tydelig med tanke på tiden hans på plattformen. I gjennomsnitt får han 9K visninger på live-strømmene sine og har en gal tilhengerskare. Han fikk også toppvisninger på 185K over livestrømmene sine. Et annet interessant faktum om live streaming-kontoen hans er at han aldri har blitt utestengt fra plattformen. Strømmene hans blir overvåket 48,8 millioner timer.

Ac7ionman

Ac7ion mann er en kjent twitch-spiller som lever streams på plattformen fra USA. Han er en av de veldig populære live-streamerne og setter en enorm stolthet i å spille og nyte live-strømmen og spillet hans. Twitch-kanalen hans ble opprettet 6. mai 2016, og har strømmet direkte over plattformen siden den gang.

Han streamer på engelsk, og tiltrekker seg mange seere til kanalen sin. Han har 627 000 følgere på twitch-kanalen hans og får 771 gjennomsnittlige visninger. Visningene er betydelig mindre enn antall abonnenter og følgere. Et annet interessant faktum er at han har blitt utestengt fra twitch-kontoen to ganger. Strømmene hans blir overvåket 9,65 millioner timer.

Pizfn

Det virkelige navnet på Pizfn er Riccardo Pizzinelli. Han driver sin Twitch-livestreaming på italiensk. Han opprettet twitch-kanalen sin 6. juli 2018. I gjennomsnitt får han rundt 8476 visninger på sin Twitch-livestream, som er et stort publikum. 6528 personer har abonnert på Twitch live streaming-kontoen hans.

Han har 573 000 følgere på pizza twitch-kontoen hans, hvor han live streams mens han spiller Fortnite. Han har klart å oppnå maksimalt 25K visninger. Det viktige er at han er en kjent spiller og aldri har blitt utestengt fra Twitch. Han fortsetter å spille spillet sitt og underholde publikum med spillingen sin. Strømmene hans blir overvåket 19 millioner timer.

Jolavanille

Det opprinnelige navnet på Jolavanille er ikke kjent. Han er en kjent twitch-spiller som har strømmet på plattformen i lang tid. Han ble med i twitch 29. august 2020, og har vært veldig populær siden den gang. Jolavanille er statsborger i Frankrike og spiller mange spill, inkludert Fortnite, på live streaming-plattformen.

Han har for tiden 2810 personer som abonnerer på twitch-kanalen hans. Han har 327 000 følgere og får 3K-visninger i gjennomsnitt over livestrømmene sine. Jolavanille er en twitch-partner og har streamet live på plattformen mens han spilte Fortnite. Strømmene hans blir overvåket 15,4 millioner timer.

Konklusjon

Denne artikkelen må ha oppdatert kunnskapen din om noen av de mest kjente twitch-streamerne. Alle disse streamerne er best på spillene sine og har inngående kunnskap om spillet. Hvis du er en hard fan av spillet, må du ha kommet over profilene deres minst én gang.

Folk har enorm glede av å delta i livestrømmene deres og se dem spille spillet med entusiasme og lidenskap. Disse streamerne er på randen av voksende karrierer og vil garantert oppnå mer suksess i nær fremtid.

Hvis du er en fan, vurder å kjøpe noen av disse Fortnite-varene!

x