Best betalende vertspartnerprogrammer for bloggere

Du er kanskje klar over webhotell, men vet du at hosting tilknyttede programmer kan hjelpe deg å tjene penger?

Webhotell er en av de mest lukrative nisjene for tilknyttet markedsføring fordi etterspørselen aldri slutter i den elektroniske verden. Å bli en affiliate for disse håndplukkede vertsplattformene vil sikre store provisjoner for hver henvist klient, som kan hope seg opp til en betydelig månedlig inntekt.

Det er imidlertid viktig å dykke dypt når du velger å ta opp vertstilknyttede programmer. Man må sørge for at du velger den rette som kan være til nytte for deg.

Her er noen alternativer for å være vert for tilknyttede programmer du må passe på.

ScalaHosting

ScalaHosting er den perfekte tjenesten for folk som leter etter administrert virtuell privat serververt.

ScalaHosting betaler deg opptil $200 per tilknyttet salg, noe som gjør det relativt enkelt å konvertere dine besøkende, takket være deres superrimelige priser. For ikke å glemme den lange informasjonskapselperioden på 60 dager for å hjelpe deg med å beholde salget for hvert klikk.

Her er noen flere funksjoner i deres tilknyttede program:

  • Dedikert affiliate manager
  • En gjennomsnittlig konverteringsfrekvens på 8 %
  • Detaljert ytelsessporing i sanntid
  • Intuitivt dashbord
  • Høykonverterende reklamemateriell

For å toppe det, når du blir en affiliate for denne plattformen, får du en måned med gratis hosting for å prøve tjenesten deres og oppleve funksjonene på førstehånd.

Hostinger

Med gratis domene, SSL og Cloudflare CDN, Hostinger pakker mange funksjoner i hver av sine vertsplaner.

Du kan tjene 60 % på hvert salg du refererer til deres plattform ved å bruke reklamematerialet deres kjent for deres effektivitet og høye konverteringsfrekvens.

Du får også din affiliate manager til å konsultere og stille spørsmål om programmet når du vil.

Helt fra det øyeblikket du begynner å markedsføre, vil du kunne spore resultatene dine og optimalisere kampanjene dine for å fortsette å forbedre strategiene dine.

HostGator

Etter å ha eksistert ganske lenge, HostGator tilbyr mange webhotellalternativer for nybegynnere og eksperter.

  Slik fikser du feilen "Noe gikk galt under nedlasting av malen".

Du kan bli med i deres tilknyttede program og begynne å sende kunder deres vei for noen sjenerøse provisjoner. Den har kupongkoder, tilknyttede lenker og bannere som du kan bruke for å markedsføre tjenesten.

Det er ikke noe minimumsbeløp for henvisning, så selv om du bare genererer ett salg, vil du fortsatt få betalt for det. Dette eliminerer imidlertid ikke det faktum at jo flere salg du refererer, jo høyere vil du tjene for hver registrering.

Hvis du på noe tidspunkt trenger hjelp relatert til programmet deres, kan du få hjelp fra deres tilknyttede spesialister når du vil.

WP-motor

En veldig pålitelig vertsplattform for bedrifter i alle størrelser, WP-motor er klarert av over 1,2 millioner brukere over hele verden.

Du kan begynne å markedsføre WP Engine og StudioPress-temaer fra ett program. Du kan tjene opptil $200 eller 100 % av første måneds betaling av WP Engine og Genesis Pro-salg. For StudioPress-temasalg tjener du 35 % av salgsbeløpet.

Den har 180 dagers varighet for informasjonskapsler, eksklusive tilknyttede rabatter, ett-klikks henvisningssporing, landingssider og ulike kreative eiendeler for å sette i gang kampanjer.

Det er nivåer til dette tilknyttede programmet, noe som betyr at jo flere salg du sender deres vei, desto høyere provisjonsbeløp kan du tjene per salg.

FastComet

FastComet kommer med ganske mange dristige påstander om tjenesten deres og fortsetter med å støtte dem ganske effektivt.

Når du samarbeider med FastComet, får du betalt for hver ny kunde + en registreringsbonus også. Jo bedre du presterer for dem, jo ​​mer kan du tjene hver måned.

Deres tilknyttede program har forskjellige nivåer for delte, VPS og dedikerte hostingplaner. Det høyeste du kan tjene på ett salg er $200 fra den dedikerte hosting-registreringen.

Jobben din som affiliate markedsfører er godt kuttet med denne plattformen fordi du får alt du trenger for å selge umiddelbart, for eksempel reklamemateriell, proffe tips for å øke salget, dybdeanalyse og resultatrapporter.

Vultr

Har 17 serverplasseringer over hele verden, Vultr kan hjelpe deg med å utvikle deg mens du distribuerer globalt med deres vertstjeneste.

  Hvordan fikse Outlook som sitter fast ved lasting av profil

Ved å henvise nye kunder til Vultr kan du tjene opptil $100. Bare ta tak i henvisningslenken din, del den med publikum og motta provisjonen din 30 dager etter hver kvalifisert registrering.

Du kan ta ut din totale inntekt den 1. og 15. i hver måned, noe som er ganske bra fordi du ikke trenger å vente for lenge på utbetalingen. De sender den automatisk til deg i tide.

Skyveier

Gir enestående ytelse til rimelige planer, Skyveier er en administrert skyvertsplattform som passer godt med WordPress, Laravel, Magento og PHP-nettsteder.

Cloudways tilbyr to forskjellige tilknyttede programmodeller – Slab og Hybrid. Hver kunde du henviser til denne plattformen øker sjansene dine for å tjene en høyere provisjon for hvert salg.

Du kan tjene opptil $125 per salg ved å henvise rundt 46-80 kunder i Slab-modellen. I hybridmodellen tjener du $30 for hvert salg + 7 % gjentakende provisjon for livet.

I tillegg får du et effektivt sporingssystem, dedikerte tilknyttede ledere, tilknyttede artikler, blogger og guider, reklamekampanjebannere, destinasjonssider og en 90-dagers informasjonskapselperiode for å sikre at salget ditt spores rettmessig.

A2 Hosting

En av de raskeste vertsleverandørene, A2 Hosting kan være en fantastisk plattform for å markedsføre til publikum.

Ved å bli en affiliate for A2 Hosting kan du tjene opptil $125 per ny kunde hvis du har henvist over 21 salg i måneden. Du kan klokke enda mer enn det per salg hvis du synes nettstedet ditt er verdig. Bare ta kontakt med affiliate manageren for å fortelle dem hvorfor, og de vil få deg sortert etter det.

I tillegg til den sjenerøse provisjonen, får du A/B-testede landingssider, en 90-dagers informasjonskapselperiode, dypkoblinger og sanntids tilknyttede statistikker for å alltid holde deg oppdatert på ytelsen din.

SiteGround

Kjent for sin hastighet, kundestøtte og hikkefrie vertsopplevelse, Siteground er klarert av over 2 000 000 mennesker over hele verden.

Når du blir en affiliate for denne plattformen, kan du tjene antallet salg du har henvist til. Jo flere salg du genererer, desto flere provisjoner tjener du per salg.

  15 flotte Mac OS X-terminalkommandoer som du kanskje ikke kjenner

For de første fem salgene i en måned tjener du for eksempel $50/salg. Deretter, hvis du genererer 6-10 salg, tjener du $75/salg. På samme måte tjener du $100/salg hvis du får inn 10-20 salg i måneden, og tallene går opp for enda flere salg.

Det er et veldig generøst affiliateprogram, må jeg si.

Bluehost

Offisielt anbefalt av WordPress, Bluehost er superpopulært blant bloggere og nettstedeiere. Den er rimelig og tilbyr en rekke funksjoner, samtidig som den opprettholder et 24/7 støttesystem.

Markedsføring av Bluehost må være på alle tilknyttede markedsføreres liste, først og fremst på grunn av deres enestående service og sjenerøse provisjoner.

Du tjener opptil $65 for hvert kvalifisert salg, og vel å merke, denne vertsplattformen kan være den enkleste å markedsføre fordi de tilbyr et gratis domene for hver ny brukerregistrering, noe som gjør det enkelt for deg å overbevise publikum.

I tillegg får du en haug med kreative eiendeler å markedsføre på nettstedet ditt og avansert sporing for å være på topp med ytelsen.

Så snart du blir med i programmet, vil du være i kontakt med deres strålende tilknyttede ledere, som vil veilede deg gjennom hele prosessen og hjelpe deg med å få mest mulig ut av kampanjene dine.

Konklusjon

Webhotell har kommet opp som en av de voksende bransjene i markedet med økningen i digital transformasjon. Siden hver bedrift etablerer sin nettbaserte virksomhet, har den fått mye popularitet. Imidlertid kan disse få tilknyttede vertsprogrammene fungere utmerket for å øke inntekten din gjennom blogging.

Du kan også være interessert i Beste designtilknyttede programmer å bli med for bloggere.

x