tipsbilk.net

14 beste vakre skjermbildeverktøy og API for bedriften din

Å bruke skjermbilder er en fin måte å forklare et spesifikt emne på med letthet fordi det visuelle er mer fordøyelig enn tekst.

Men hvis du noen gang har gått på en skjermdump der du besøker nettsidene, ta skjermbildet og rediger dem for å få det til å se tiltalende ut, vet du at oppgaven ikke er den enkleste. Det er en slags kamp å gjøre alt manuelt.

I slike tilfeller er bruk av skjermbilde-APIer den beste veien å gå. I stedet for å kaste bort 5 minutter på å lage et enkelt skjermbilde, kan du generere en haug med skjermbilder på den tiden og med letthet.

I denne artikkelen vil du først oppdage verktøyene du kan ta skjermbilder fra manuelt og deretter API-ene, som automatiserer prosessen. Husk at det ikke er nok å «ta» et skjermbilde. Disse verktøyene og API-ene hjelper deg også med å velge ønsket størrelse og forskjønne den.

Viktigheten av å «forskjønne» skjermbildene dine

Vi vet alle at skjermbilder ikke trenger noen retusjering eller filtrering, men de fleste av de innebygde skjermbildeverktøyene i systemet vårt fanger opp hele skjermen, inkludert verktøylinjen og statuslinjen, som ikke er nødvendig.

Du vil fjerne disse og presentere dem vakkert fordi tiltalende skjermbilder kan:

 • Forbedre merkevaren din
 • Få mer oppmerksomhet
 • Få kundenes tillit

Å redigere skjermbildene manuelt vil imidlertid ta massevis av tid, og det er derfor du må bruke løsningene nevnt i denne artikkelen.

Fordeler med å bruke API for å bygge skjermbildeverktøyet ditt

Hvis du ønsker å bygge et skjermbildeverktøy i et forsøk på å gjøre ting enklere, så er her noen av de mange fordelene ved å bruke API:

Sparer tid

APIer er ment å gjøre alt raskt og bedre. Å bruke den til å bygge applikasjonen betyr dramatisk å halvere tiden, noe som vil ta så mange timer hvis du bygger alt fra bunnen av. De fleste av API-ene kan komme i gang under en uke.

Reduserer arbeidskraft

Å integrere et API for å bygge programvare er som plug-and-play. Det meste av arbeidet er allerede gjort for deg. Alt du gjør er å sette i gang API-en ved å bruke dokumentasjonen og veiledningene deres, og du er klar til å begynne å bruke den. Ikke mer å sette sammen ting fra starten.

Billigere

De fleste av API-ene er veldig budsjettvennlige og kommer også med freemium-planer for å løsne byrden ytterligere. På den annen side kan en fullverdig applikasjon fra bunnen av muligens koste deg en arm og et ben.

  Slik slår du av Flash-meldinger på iPhone

On-demand skjermbildeverktøy

Screely

Et fantastisk verktøy for å gjøre dine kjedelige skjermbilder til en mockup, Screely er 100 % gratis å bruke. Den brukes av over 145 000 mennesker, inkludert ansatte i Amazon, Shopify og Google. Du kan komme i gang ved å laste opp skjermbildet ditt, deretter kan du:

 • Velg mellom ulike mockup-vinduer
 • Endre og tilpass bakgrunnen
 • Last ned skjermbildet i PNG-, SVG- eller JPG-formater

De ruller stadig ut nye og spennende funksjoner, så det er absolutt verdt å bruke dem. De har til og med utvidelser for Google Chrome og Sketch for å gjøre ting enda enklere.

tipsbilk.net Skjermbildekontroll

Hvis du målretter mot flere eller verdensomspennende målgrupper, er en ting du må være oppmerksom på om nettstedet ditt laster riktig på alle steder. Det kan være mange tilfeller der nettstedet ditt laster bra i ett land, men har problemer i et annet, så det er lurt å sørge for at alt er som det skal.

Med bruk av tipsbilk.net Screenshot Checker kan du enkelt sjekke om nettstedet ditt vises riktig i hver region. Alt du gjør er å lime inn URL-en og la verktøyet returnere resultater fra ulike regioner.

Etter det kan du enten laste ned skjermbildene eller til og med identifisere om det er noe lastingsproblem i en bestemt region.

I tillegg kan du bruke tipsbilk.net API for å automatisere å ta skjermbilder for ulike enheter som skrivebord, mobil og nettbrett. tipsbilk.net tar et fullstendig skjermbilde, og du har muligheten til å fange nettsider fra forskjellige steder som USA, Storbritannia og Singapore.

Det er fleksible premium-nivåer som starter med så lite som $5 som gir 10K API-forespørsler per måned. Dessuten legger de betalte planene til boligfullmakter for nøyaktig rapportering.

Men du kan også komme i gang med Forever-FREE-planen for å se hvordan det fungerer, som tilbyr 3000 API-anrop i måneden.

Thum.io

Ta skjermbilder på under ett sekund med Thum.io. Det er et superraskt og pålitelig skjermbildeverktøy som kan behandle skjermbilder på en enkel og så vel som avansert måte. Det jeg mener med «avansert» er at det lar deg velge bredde og piksler etter dine preferanser.

Du kan komme i gang gratis.

Geo-skjermbilde

Med muligheten til å teste nettstedet ditt fra over 200 lokasjoner, Geo-skjermbilde er et annet glimrende alternativ som har noen fornøyde kunder i navnene Samsung, WebMD og Microsoft. Du kan bokstavelig talt si farvel til bruken av proxyer og VPN-er fordi dette verktøyet lar deg være overalt fra hvor som helst.

Du skriver inn nettadressen din én gang og BOOM, du vet nå hvordan nettstedet ditt vises på forskjellige steder.

  Adblock vs Adblock Plus – Hvilken fungerer best?

Skjermbildemaskin

Med Skjermbildemaskin, kan du umiddelbart generere skjermbilder og til og med gjøre nettsiden din om til et PDF-dokument. Før du skriver inn URL-en, får du muligheten til å velge forskjellige enheter som nettbrett, telefon eller skrivebord, noe som er en strålende funksjon fordi alle har forskjellige preferanser.

Dessuten kan du også velge å generere et langt, helsides skjermbilde. Bortsett fra det kan du også generere et øyeblikksbilde av nettstedet ditt. Du kan bruke dette verktøyet gratis for 100 skjermbilder per måned.

GeoPeeker

Som navnet allerede antyder, GeoPeeker lar deg «kikke» inn i hvordan nettstedet ditt ser ut på forskjellige steder. Gratisversjonen lar deg kikke inn på 6 forskjellige steder, mens premiumversjonen legger til 6.

Med noen avanserte alternativer kan du også:

 • Sjekk om nettstedet ditt er nede
 • Identifiser ping-tidspunkter fra forskjellige steder
 • Tilpass gjengivelsesforsinkelse, oppløsninger og brukeragentinnstillinger

Premium-planer starter fra bare $9/måned.

Skjermbilde APIer

Sjekk ut tipsbilk.net API som lar deg ta et helsides skjermbilde på skrivebordet, mobilen og nettbrettet GRATIS.

Abstrakt API

Nettsted Skjermbilde API av Abstract er et avansert verktøy hvis du leter etter mer enn bare et vaniljebilde av kilden.

Den intelligente bildegjengivelsesmotoren fanger opp alt, det være seg HTML, CSS, webfonter, vektorgrafikk, bilder osv. Dessuten kan du velge utdataformat (PNG, JPEG, etc.) for å unngå konverteringer etterpå.

I tillegg tillater dette tilpasset visningsportfangst for skrivebord, mobil, nettbrett, etc. Man kan også legge til tilpasset CSS til målet for å se den modifiserte utgangen.

Dessuten tillater Abstract forsinkede opptak for perfekt timing av skjermbildene. Abstract sikrer også datasikkerhet ved å distribuere 256-bits SSL-kryptering for ekstra trygghet.

Til slutt kan du prøve Abstract Website Screenshot API uten å betale noe for 100 gratis API-forespørsler.

Skjermbildelag

Med Skjermbildelag, kan du ta svært tilpassbare skjermbilder. Du kan angi ønsket miniatyrbilde og visningsport, legge til en dash av CSS, angi en spesifikk forsinkelsestid og mye mer. Resultatet kommer i PNG-, JPEG- eller GIF-formater.

Screenshotlayer er gratis for opptil 100 forespørsler, hvoretter du kan velge deres betalte plan som starter på $19,99/måned.

SkjermbildeAPI

SkjermbildeAPI.net lar deg lage pikselperfekte skjermbilder ved hjelp av en enkel API. API-en kjører på Google Cloud, noe som betyr at den kan håndtere mye trafikk. API-en er enkel å sette opp og endre. Du kan ta skjermbilder av visningsporten, hele siden eller til og med et spesifikt element på siden.

Med gratisplanen kan du generere opptil 100 skjermbilder per måned. Betalte planer starter på $ 5 / måned.

Restpack

Klarert av Samsung, AdColony og Autodesk, Restpack er en fantastisk API som kan ta skjermbilder med bare en enkelt samtale. Den er basert på den superenkle og raske RestFUL HTTP URL og har kodeeksempler for forskjellige språk som PHP, Java, Node.js og Python.

  Hvordan lage og skrive ut etiketter i Word

Gjengivelsesmotoren er fullført basert på nettleseren og er GDPR-kompatibel. Prisplaner starter fra bare $9,95/måned, og du kan også ta den 7-dagers gratis prøveperioden.

URLBox

Definisjonen deres av SaaS er «Skjermbilde som en tjeneste», noe som er ganske imponerende. URLBox kan automatisere hele oppgaven med å generere skjermbilder med deres enkle og enkle å integrere API. Du kan:

 • Ta helsides skjermbilder
 • Responsive skjermbilder som passer til alle enheter
 • Generer feilfritt skjermbilder fra sider som er medierike

Gjengivelsen deres er superrask, noe som lar deg generere forskjellige miniatyrbilder i forskjellige dimensjoner på noen få sekunder. Du vil garantert få de samme resultatene du ser i nettleseren din, intet mindre enn det. Den kan håndtere en vanvittig mengde HTML, uansett hvor kompleks den er.

Du kan komme i gang med en gratis prøveversjon og ta den videre derfra.

API Flash

Basert på Google Chrome og AWS Lambda, API Flash nettsted skjermbilde API lover en stabil og skalerbar infrastruktur. Endepunktene er HTTPS for alle planer, som er kjent for sin sikkerhet og personvern.

API-en er veldig godt dokumentert og kan generere en hel side, samt mobile responsive skjermbilder ganske enkelt. Den gratis planen lar deg generere opptil 100 skjermbilder, men du kan velge en av deres betalte planer fra $ 7/måned for mer.

Skjermbilde API

Skjermbilde API er basert på REST API og er svært tilpassbar til et punkt hvor du til og med kan slå av Javascript for å ikke tillate popup-vinduer. Du kan generere en helsides og i tillegg egendefinerte skjermbilder som er av dine ønskede piksler.

En imponerende funksjon ved denne APIen er at du kan velge om du vil ha Google Chrome som nettleser eller Firebox. API-en vil da generere skjermbilder fra den valgte nettleseren. Du kan registrere deg og få dine første 1000 API-anrop gratis.

Uten nettleser

En veldig kraftfull API som er mye annerledes enn de andre som er nevnt i denne listen. Uten nettleser er nettleserautomatisering som er bygget for utviklere og bedrifter. Du kan slå den på og automatisere de fleste oppgavene du gjør i en nettleser, en av dem er skjermbilder.

Du kan umiddelbart generere skjermbilder av en nettside og lagre dem i PNG- eller JPG-format. Du trenger ikke å røre en eneste linje med kode, takket være deres REST API-er som kommer forhåndslaget for enkelhets skyld.

Du kan enten registrere deg for betalingsmåten «betal etter hvert» eller velge en av deres faste planer som starter på $50/måned.

Konklusjon

Å bruke en blanding av skjermbildeverktøyene og API-ene ovenfor kan vise seg å være svært fordelaktig for virksomheten din og daglige oppgaver.

x