Gjenopprett permanent slettede bilder ved hjelp av Recoverit Photo Recovery

La oss sjekke hvordan du gjenoppretter bilder med den kritikerroste Wondershare Recoverit Photo Recovery.

Utilsiktede slettinger skjer med oss ​​alle hele tiden. Dessuten er det ingen enkel måte å hente viktige filer fra formaterte stasjoner eller krasjet systemer.

Men, Wondershare Recoverit er mye mer avansert, og med det mener vi at den kan gjenopprette filer tapt fra over 500 situasjoner. Det være seg vannskade, tapt partisjon eller noen form for fysisk eller programvareproblem, du kan stole på Recoverit-gjenopprettingsalgoritmer.

Før du fortsetter med funksjonene og en liten gjenopprettingstest, hold deg på plass for å finne ut hva som gjør at dette skiller seg ut fra resten.

Wondershare Recoverit Photo Recovery

Tilgjengelig for Windows og Mac, Wondershare Recoverit Photo Recovery er designet for å gjenopprette dataene dine fra enhver katastrofe.

Du kan bruke dette til å gjenopprette tapte filer fra interne (harddisker) og eksterne lagringsmedier (flash-stasjoner, minnekort, etc.) med en eksepsjonell suksessrate på 95 %.

Det er en veteran i bransjen med over to tiår med erfaring og har blitt tildelt 35+ patenter for sine datagjenopprettingsalgoritmer.

Mens vi først og fremst vil fokusere på å gjenopprette permanent slettede bilder, gjelder Wondershare Recoverit hundrevis av filformater.

Ta en titt:

Noen flere bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer:

  • Støtte for 1000+ filsystemer. f.eks. NTFS, FAT, HFS+, APFS, etc.
  • Fungerer med 2000+ lagringsenheter som harddisker, flash-stasjoner, etc.
  • Gjenoppretter data på grunn av utilsiktet sletting, formatering, enhetskorrupsjon, virusangrep, ukjent feilkode, etc.
  • Avansert videogjenoppretting, inkludert Ultra HD-, 4K- og 8K-videoer.
  • Fotogjenoppretting fra populære kameramerker, som Canon, Nikon, Sony, DJI, Fuji, Panasonic, etc.
  • Ekstremt lett programvare med forhåndsvisning av filer før restaurering
  • Forenklet brukergrensesnitt
  • 100 MB gratis gjenopprettingsplan
  • Korrupt videoreparasjon
  Hvordan lage et spørreskjema i Microsoft Forms

I tillegg til dette er det ganske enkelt å bruke dette filgjenopprettingsverktøyet.

I et nøtteskall kjører du Recoverit på den berørte stasjonen (intern eller ekstern), forhåndsviser filene og velger de for gjenoppretting i mappen du ønsker.

La oss gå for å sjekke alt dette i detalj og se hvordan gjenopprette permanent slettede bilder.

Starter

Wondershare Recoverit bildegjenoppretting er tilgjengelig for Windows XP til 11 og Mac 10.1 til 12 (Monterey). La meg vise deg en steg-for-steg guide.

Last ned filen for operativsystemet ditt, installer og åpne den.

Dette er brukergrensesnittet:

Alle gjenopprettingsalternativer er stablet til venstre. Området øverst til høyre handler hovedsakelig om support, FAQ, lisens, oppdateringer osv.

Det første alternativet, Harddisker og plasseringer viser alle interne og tilknyttede lagringsmedier. Du kan raskt bruke dette til å skanne de tilgjengelige stasjonene og gjenopprette de tapte filene.

Den andre, System Crashed Computer, tar deg til å lage oppstartbare medier som du kan bruke for PC-er som ikke starter opp eller den beryktede Black eller Blue Screen of Death.

Advanced Video Recovery ligner den første, men spesialiserer seg på videohenting. Du kan bruke dette til å kjøre gjenopprettingsoperasjoner på digitalkameraets lagring.

Den siste, korrupte videoreparasjonen, forsøker å fikse uspillbare videofiler på grunn av brå avstengninger, vannskader osv.

Så dette var en oversikt over funksjonene og brukergrensesnittet.

Men den avgjørende delen er ytelsen. Og ærlig talt, gjenoppretting av permanent slettede bilder med den påståtte gjenopprettingsgraden (95 %) er ikke så enkelt som det høres ut, og det vil være utmerket hvis Recoverit kan snakke.

Så uten venting, la oss sette det gjennom trinnene med dette …

Praktisk testing

For å demonstrere hvordan du gjenoppretter bilder og tester gjenopprettingsytelsen, har vi utarbeidet en demo-mappe som består av 59 elementer på totalt 42,8 MB data.

  Slik endrer du om nye iMessage-samtaler bruker ditt telefonnummer eller e-postadresse

De individuelle filtypene er:

FiltypeAntal Størrelse JPEG223.3 MBMP4 Videofil1322.9 MBPNG223.58 MBWEBM Videofil213 MB

Vi vil vise Wondershare Recoverit mot sletting fra USB-stasjonen.

Så vi flyttet testmappen vår til den eksterne stasjonen (F:) og slettet alt innholdet.

La oss nå gå tilbake til Wondershare Recoverit for å se gjenoppretting i aksjon.

Jeg stoppet skanningen i mellom da det var ferdig å finne testfilene. Og ganske overraskende gikk det ikke glipp av et eneste bilde eller en video.

I tillegg ble alle bildefilene forhåndsvist på en gang, akkurat som vi blar gjennom bilder fra internminnet. For videoene må du åpne hver enkelt for å sjekke det ut.

Spesielt er videoforhåndsvisningene begrenset til ti sekunder, og du må gjenopprette dem for en fullstendig visning.

Likevel er skanningene gratis å kjøre, sammen med forhåndsvisningene. Ergo kan du enkelt sjekke verdien uten å betale noe, og abonnere bare hvis det lykkes i ditt spesifikke brukstilfelle.

Imidlertid overleverte Wondershare Recoverit i denne lille testen med en bilde-perfekt 100% gjenopprettingsrate.

Prissetting

Wondershare-priser er veldig fleksible og har alt for alle.

Enten du er et individ, et team eller en student, Wondershare Recoverit har forskjellige nivåer slik at du bare betaler for det du faktisk trenger.

Det ville hjelpe å vite at Recoverit tilbys i tre smaker:

Den individuelle lisensen kommer i månedlige, årlige og levetidsformater med følgende prispunkter:

Recoverit IndividualEssentialStandardPremium1-Måned$59,99$69,99$79,991-År$69,99$79,99$99,99Perpetual$119,99$139,99$159,99

Utdanningsplanene har ingen månedlige eller evigvarende vilkår. I stedet får de 30 % rabatt og faktureres til $48,99 (Essential), $55,99 (Standard) og $69,99 (Premium) årlig.

Og til slutt, Teams-abonnementet varierer fra $119,99 til $449,96 per år basert på antall brukere (én til fem).

Vanlige spørsmål

Hvordan kan jeg gjenopprette permanent slettede bilder fra papirkurven?

  Slik tar du et tidsforløp med DSLR eller speilløse kamera

Dette starter med å velge papirkurven under Rask tilgang i Wondershare Recoverit-brukerdashbordet. Deretter kjører den skanningen og returnerer resultatene som du kan forhåndsvise før gjenoppretting.

Hvordan gjenoppretter jeg bilder og videoer fra et ødelagt eller skadet SD-kort?

Bruk en hvilken som helst SD-kortleser eller adapter for å koble den til datamaskinen. Deretter åpner du Wondershare Recoverit og klikker på emnelagringsmediet under Eksterne drivere for å kjøre gjenopprettingsskanningen. Til slutt vil den hente de gjenopprettede filene som du kan sjekke før du fortsetter med gjenopprettingen.

Kan jeg gjenopprette bilder fra et formatert minnekort eller harddisk?

Ja definitivt. Bare koble lagringen til Windows eller Mac, og kjør en gjenopprettingsskanning med Wondershare Recoverit. Etterpå kan du gjenopprette skanneresultatene.
Prosessen forblir den samme for interne harddisker. Du kan imidlertid opprette en oppstartbar USB på en hvilken som helst annen datamaskin ved å bruke Wondershare Recoverit for å prøve gjenoppretting på et system som ikke starter opp.

Konklusjon 🖼️

Recoverit gjorde det enkelt å gjenopprette permanent slettede bilder med bare noen få klikk og en forbløffende gjenopprettingshastighet.

Og det beste er at du ikke betaler en krone før du kjører en skanning og validerer gjenopprettingen. Dessuten er forhåndsvisningene utmerket for å sjekke om den hentede filen ikke er ødelagt.

Avslutningsvis er Recoverit bra og kommer med den dyrebare tipsbilk.net-anbefalingen👍.

x