14 Bluestacks alternative emulatorer for Windows, macOS og online

Enten det er LG, Samsung eller Huawei, fungerer 90 % av mobiltelefonene på Android. Med tanke på en slik enorm vekst i utviklingsmarkedet for mobilapper, er det mange kompatibilitetstester utført i massiv skala, men utviklere, på grunn av en allerede økende arbeidsmengde, har ikke tid til å teste kompatibilitetsproblemene til mobilappfunksjoner.

Bortsett fra tidsbegrensninger, er det problemer med å ha rikelig med ressurser tilgjengelig for å kjøre tester på alle funksjoner i diversifiserte applikasjoner. Som et resultat har bruken av emulatorer blitt populært en løsning for å effektivisere og lette testprosessen for å gjøre det enklere og mindre kjedelig.

Før vi går videre, la oss først få et fast grep om en «emulator». Så hva er det?

Hva er emulator?

Vel, til å begynne med er en emulator per definisjon et verktøy som imiterer Android-operativsystemet på ens stasjonære datamaskin. Utviklere designer emulatorer for å hjelpe brukere eller utviklere som ønsker å bruke Android uten å måtte gå gjennom installasjonen.

Det er et program som kjører på et datasystem ved å emulere arkitekturen til gjestens enhet. For eksempel kan du enkelt få mest mulig ut av spillene som PUBG eller Pokemon Go på PC-en din uten å ha dem installert. Kult, ikke sant?

Går videre, nå som vi vet nøyaktig hva dette verktøyet er for, la oss se hvordan det hjelper med å teste applikasjonene.

Vi har sett en betydelig økning i utviklingen av mobile applikasjoner. Gradvis har disse mobilapplikasjonene, uten tvil, blitt omdreiningspunktet for vår eksistens og vil fortsette å vokse etter hvert som bruken av mobiltelefoner blir enda mer allestedsnærværende. Enten det er noe så innenlands som å kjøpe dagligvarer eller fritidsaktiviteter som å spille spill, er alt nå bare et klikk unna.

Apropos dette, for at noe skal fungere sømløst, må det være opp til målet.

Derfor må hver applikasjon gjennomgå en streng testfase for å spore opp eventuelle abnormiteter før den sendes til brukerne. Derfor, for alle utviklerne, er dette en virkelig gave med tanke på hvordan det identifiserer uventede eller uvanlige atferdsmønstre under testfasen av en mobilapplikasjon.

Før vi legger ut på reisen med å diskutere ulike emulatorer, la oss utforske litt om hvordan det fungerer og hva er det som driver brukerne til å velge et slikt verktøy.

En Android- eller iOS-applikasjon eller en nettleser blir emulert av en emulator på et operativsystem som anses som et definert, for eksempel Mac og Windows. Det den gjør er at den etablerer virtuelle maskinvareforhold for en Android- eller iOS-enhet. Etter dette bruker vi den til testing i tillegg til feilsøking. Som alt annet i denne verden, kommer en emulator også med sin rettferdige del av begrensninger.

Vi kan ikke nekte for hvor dyrt det er å sette inn og vedlikeholde en ekte Android-enhetslab fordi det ikke er noe problem å takle vanlige vedlikeholdskostnader i tillegg til hyppige enhetsoppgraderinger. Derfor er online Android- og iOS-emulatorer et populært valg blant brukerne, og det med rette!

Bluestacks

Bluestacks

Bluestacks, er det relevant å nevne hvor populært og mainstream et valg det er for Android-emulatorer. Hvorfor er det slik?

Vel, for det første er Bluestacks en skrivebordsemulator som passer godt inn i både Windows og Mac. Selv om de utformer den på en måte som kan kjøre hvilken som helst Android-applikasjon, fungerer funksjonene best for å forbedre spillopplevelsene til Android-videospill på Windows.

Så hvis du er en som er veldig interessert i høygrafiske spill, så er denne for deg, for alt handler om Android-spill på PC! Den viktigste fordelen den kommer med er at det ikke er noe tap av grafisk kvalitet, og for ikke å glemme dens bemerkelsesverdige kompatibilitet med de fleste og store Android-spill.

La oss nå ta en titt på noen Bluestacks-alternativer.

Bluestacks-alternativene

Appetitt

Appetitt er en nettleserbasert emulator, og den passer godt sammen med HTML5 og JavaScript.

Tatt i betraktning at det ikke er noen eller begrensede alternativer tilgjengelig for iOS-emulatorer for PC og Mac, fungerer Appetize som den beste løsningen, da det meste den ber deg om er å laste opp applikasjonen på nettstedet, og fra da av er du klar til å gå. Den henvender seg effektivt til både Android og iOS.

HeadSpin

HeadSpin tilbyr ekte enhetsinfrastruktur på skyen. Du kan velge mellom tusenvis av ekte Android- og iOS-enheter å teste på.

HeadSpin er en bransjeledende plattform når det kommer til testing på Android- og iOS-enheter. Brukere kan få innsikt i den virkelige verden som oppnår emulatorlignende miljøer ved å teste på ekte enheter. Det beste er at det ikke krever noen SDK.

Funksjoner

  • Manuell og automatisert testing – Test og feilsøk appene dine eksternt med sikker, skalerbar API-drevet manuell og automatisert testing.
  • Funksjonell testing – Få den virkelige innsikten du trenger mens du tester appfunksjonalitet for å oppnå forventet appatferd.
  • Ytelsestesting – Gå dypt inn i ytelsesproblemer og feilsøk krasj og feil.

AI-motor – Få innsikt i ytelse og QoE og gi anbefalinger drevet av vår toppmoderne AI-motor.

LambdaTest

Med et utvalg av 2000+ forskjellige kombinasjoner av nettleser og OS-miljøer, LambdaTest sikrer at nettsidene og alle applikasjonene blir kvitt hver eneste feil og kjører problemfritt. De innebygde utviklerverktøyene er inngangsporten til feilsøking, det også i sanntid.

Det forenkler testing av flere nettlesere på flere mobile nettlesere, som Safari, Mozilla og Google Chrome. Lambdatunnelfunksjonen gir en ekstra fordel ved å teste både lokalt og privat hostede sider.

Genymotion

Denne er enkel å bruke og sette opp i tillegg til å være en funksjonsrik emulator. Den kommer i en gratis og betalt versjon.

  Hvordan omgå Windows 11-kravene

Genymotion skiller seg ut av alle på grunn av sine kapable OpenGL-grafikkort. Dette gjør den til en av de beste og raskeste Android-emulatorene. Den kommer med plugins for både Eclipse og Android Studio.

Bortsett fra dette er den tilgjengelig på flere operativsystemer Windows, Linux og OS X. Den tillater også bruk av et webkamera for en emulert enhet som et kamera. ADB-kommandoer kan også utføres ved å bruke ADB-tunnelen.

Saus Labs

De Saucelab’s Android- og iOS-simulatorer er en økonomisk tilnærming til å kjøre tester på mobilapplikasjoner. Emulatorene deres lar deg utføre testing på tvers av nettlesere i en attraktiv hastighet til en lavere pris enn ekte enheter.

For å oppsummere er de sannsynligvis de beste der ute for å gi en god blanding av emulatorer, simulatorer i kombinasjon med ekte enheter for å oppnå det beste når det er snakk om mobil testautomatisering.

AWS Device Farm

AWS Device Farm hjelper med å kjøre nett- og mobilapplikasjoner gjennom tester spredt over et bredt spekter av stasjonære nettlesere, som Chrome, Internet Explorer og Firefox og ekte mobile enheter. Dette er for å sikre at applikasjonen fungerer likt uavhengig av nettleserens miljø.

Med automatisert testing identifiseres og grupperes problemene slik at man først kan fokusere på det viktigste. De blir analysert og fikset gjennom mye bruk av videoer, handlings- og konsolllogger og nettdriverlogger.

MEmu

Det er en Android-emulator ment å forbedre opplevelsen din av videospill. Det er enkelt å bruke siden det ikke innebærer å endre eller gjøre justeringer på noen av disse kompliserte innstillingene. Alt som trengs er installasjon, og du er flink til å spille. Subway-surfere, Geometry Dash og Minion rash er noen spill du kan nyte helhjertet ved å bruke denne emulatoren.

I tillegg til dette, MEmu har dukket opp som et unntak siden den støtter Lollipop, Android Jelly-bean og også Kitkat. MEmu anbefales på grunn av sin fantastiske produktivitet og er også gratis å bruke.

Nox

Det er en annen Android-emulator som spesialiserer seg på videospill og støtter flere Android-versjoner. Den er designet og laget av BigNox og passer for spill som PUBG og Clash of Clans. Den kommer med avanserte funksjoner som Keyboard Mapping. Denne funksjonen gir deg en fordel sammenlignet med andre spillere ettersom responsen fra et tastatur er raskere.

Multiplayer-modusen lar deg kjøre over ett spill samtidig i forskjellige vinduer, noe som gjør det mulig å bytte mellom flere spill samtidig. Det er gratis å laste ned og brukes på Windows 10 og Mac. Når vi snakker om dette, er det enkelt å laste ned og installere som all annen programvare.

Android Studio

De Android studio kommer med en rekke verktøy som hjelper utviklere med å designe og bygge spillapplikasjoner og spill, kun for Android. På samme måte kommer den til og med med en innebygd emulator som hjelper deg med å teste ut spillet eller en applikasjon.

Imidlertid er oppsettet ganske komplekst og kan være tidkrevende. Det kan vise seg å være ganske vanskelig for nybegynnere, mens det kan være et ideelt valg for utviklere. Det er en intelligent programvare og støtter Kotlin, Java, i tillegg til C/C++-språk.

Redfinger

Redfinger er en av de mest brukervennlige og lette emulatorene. Den har ingen maskinvarekrav, og minneforbruket er et minimum, så det er perfekt for nybegynnere og brukere som ønsker å holde seg lett på dataressurser.

Det gir en Android-opplevelse som er 100 % opprinnelig. Ikke bare dette, men det er også en emulator på tvers av plattformer og gir tilgang til å kjøre alle Android-applikasjoner fra Windows eller macOS.

BrowserStack

BrowserStack er et unikt og innovativt tilfluktssted for mobile emulatorer av Apple iOS og Google Android, og begge ligner 99% på de virkelige enhetene.

BrowserStack står høyt som den mest troverdige nett- og mobiltestplattformen. Denne lar deg kjøre tester på tvers av flere enheter og stasjonære nettlesere for å sikre at programvaren går langt og utover organisasjonens og kundenes forventninger. Lastet med et fleksibelt, brukervennlig og allsidig grensesnitt kombinert med en fantastisk API, gjør det jobben ganske enklere.

Du kan enkelt bytte mellom mobil, PC eller MAC.

iPadian

Det er ganske mange verktøy som ligner på iPadian, som gir en iPad- eller iPhone-opplevelse på både Mac og PC, men de ville ikke la deg gå i den grad å laste opp applikasjonen eller koden for å kjøre tester. Derfor, hvis du ønsker å bruke en iOS-emulator som etterligner maskinvaren til iOS-maskinvaren på et Windows-skrivebord, så er iPadian det du bør gå for.

Det er relevant å nevne at det i virkeligheten ikke er helt en emulator, snarere simulerer det et iOS-brukergrensesnitt ved å bruke et operativsystem på Windows 7 eller høyere ved å åpne et nytt vindu og bruke Windows-applikasjoner og maskinvare. Den kommer med et tilpassbart grensesnitt i kombinasjon med mange interessante applikasjoner.

Kjør ThatApp

Kjør ThatApp lar deg kjøre mobilapplikasjonene dine jevnt i nettleserne, slik at brukerne kan teste og markedsføre appene. Det reduserer kostnadene med en større hastighet med tanke på at den bruker enhetsemulering. Plattformen den bruker er så unik at den støtter stort sett alle enheter og nettlesere.

Siste ord…

Vi håper at oppføringene vi kuraterte viser seg å være nyttige for deg når du skal velge en for deg selv.

x