9 Filhosting Alternativer for gratis skylagring for personlig og forretningsbruk

Å lagre viktige data på mer enn ett sted er den klokeste avgjørelsen fordi du aldri vet når dataene dine kan bli slettet av de merkeligste grunnene.

Faktisk kan du aldri stole helt på datamaskinens harddisk, for uansett hvor mye teknologien går videre, vil vi alltid være utsatt for virus og andre ekle angrep fra hackere som kan stjele informasjonen din før du i det hele tatt teller til 3 .

Det er grunnen til at du bør se nærmere på å lagre dataene dine på sikre skylagringsplattformer. Det har mange fordeler, noen av dem er:

 • Enkel tilgang fra hvor som helst og når som helst
 • Evne til å gjenopprette og gjenopprette tapte data
 • Fullt sikret og kryptert tjeneste
 • Praktisk å dele data umiddelbart med teammedlemmer, venner og familie
 • Sikkerhetskopier og gjenopprett enkelt data på et blunk.

Det er ikke vanskelig å finne de beste skylagringsplattformene. Faktisk er det det jeg skal vise deg i dag i denne artikkelen. Disse er helt gratis og 100 % sikre som du kan stole på.

La oss hoppe rett inn i det.

Internxt

Prøver du å slippe deg løs fra Big Tech en gang for alle? Internxt er en åpen kildekode-skytjeneste som har gått all-in på personvern og sikkerhet.

Designet for å beskytte brukernes rett til personvern, krypterer Internxt ende-til-ende alt du bestemmer deg for å dele eller lagre med skyen. Internxt er blokkjedebasert og desentralisert, noe som betyr at tjenesten kjører på et stort peer-to-peer-nettverk i stedet for en sentral database med servere. Alt dette utgjør en latterlig sikker tjeneste som gir deg fullstendig og total kontroll over filene, bildene og personlig informasjon.

Internxt er et moderne og etisk alternativ til de mange lignende tjenestene som tilbys av datahungrige teknologigiganter. Ingen første- eller tredjepartstilgang noensinne! Med Internxt kan du være sikker på at du er den absolutt eneste som har tilgang til filene dine.

Internxts Web3 skytjeneste er rimelig, brukervennlig og ekstremt enkel å bruke. Prøv ut 10 GB fullt utstyrt lagringsplass gratis. Eller abonner månedlig for mer lagringsplass fra $1,05 for 20GB, $4,75 for 200GB, eller $10,50 for hele 2TB.

Selskapets vilje til å stå for digitale rettigheter, praktiske synkroniserings-/sikkerhetskopieringsfunksjoner, evnen til å begrense koblingsandeler, robust bruker-først-policy og bunnsolid krypteringsteknologi gjør Internxt til det beste for alle som er opptatt av deres online personvern.

pCloud

Leter du etter enkel og sikker skylagring for dokumentene dine?

  Slik teller du kriterier for datamatching i Google Sheets

Prøv pCloud for å få 10 GB lagringsplass gratis.

pCloud støtter alle enheter for å lagre filene slik at du kan få tilgang til dokumentene dine fra nettet, telefonen eller den bærbare datamaskinen når du trenger dem. Du kan samarbeide med andre medlemmer for å sende og motta filene og gjøre endringer du ønsker raskt. Dessuten hjelper pCloud Crypto med å holde filene dine konfidensielle med ubrytelig sikkerhet.

Du kan nå administrere filene dine hvor som helst og når som helst. Søk i mappen eller filen du vil se, og filtrer dem etter format. Hvis du vil ha tilgang til dine slettede filer, kan du gå til papirkurven for å se etter filene og gjenopprette dem hvis du vil.

pCloud lar deg laste opp hvilken som helst fil uansett størrelse, og du kan invitere pCloud-brukere til å se mappene dine og administrere filene dine. Del filkoblingen din med andre brukere og gi dem tilgang til å gjøre endringer og legge igjen kommentarer. Dessuten tilbyr pCloud SSL/TLS-kryptering og lagrer filene dine på minimum tre serverplasseringer. Den har mange plugins som gjør arbeidet ditt enklere.

Avhengig av lagringsplassbehovet ditt, kan du velge hvilken som helst plan som starter på $175 for 500 GB lagring.

Synkroniser

En annen veldig kul skylagringsplattform, Sync, har ende-til-ende-kryptering for å holde dataene dine trygge og sikre. Som navnet antyder, synkroniserer den automatisk dataene dine mellom forskjellige enheter og operativsystemer, inkludert macOS, Windows, IOS og Android.

Du kan dele alle typer filer via denne plattformen og til og med invitere flere brukere til å komme sammen og jobbe med de samme dataene. Den har funksjoner for passordbeskyttelse, varsling og tillatelse slik at du alltid har kontroll over hva som skjer på kontoen din mens du samarbeider.

Du får 5 GB gratis å bruke når du registrerer deg, og du kan oppgradere når som helst du ønsker det.

Dropbox

Du kan lagre, sikkerhetskopiere og dele dataene dine trygt med Dropbox. Du har sannsynligvis hørt om denne fantastiske skylagringsplattformen før fordi den er mye brukt av mennesker over hele verden.

Du kan få tilgang til dataene dine fra flere enheter, der de er fra skrivebordsappen, mobilappen eller ganske enkelt nettleseren din. Det hele synkroniseres for enkelhets skyld, spesielt når du er på farten.

Dataene du velger å lagre på denne plattformen er alltid beskyttet. Selv om du mister tilgangen til enheten din av en eller annen grunn, kan du ganske enkelt bruke funksjonen «fjernsletting» for å slette alle dataene dine fra kontoen for å sikre at ingen går glipp av det.

  iTunes-datamaskin ikke autorisert feil

Du kan komme i gang med 2 GB gratis og deretter oppgradere til en av de betalte planene som starter på bare $9,99/måned for å låse opp alle de fantastiske funksjonene.

Google Disk

Alt som kommer ut av Google er garantert bra, og det er ikke annerledes for Google Disk. Det er en praktisk plattform for personlig og forretningsbruk, og du kan skalere den opp etter dine behov.

Du kan lagre, dele og samarbeide om dataene dine. Faktisk lar den deg integrere den med andre Google-apper som Regneark, Slides og Docs, slik at du ikke trenger å migrere fra eksisterende verktøy. Ikke bare det, bortsett fra bare Google-apper, kan du integrere det med tredjepartsverktøy så vel som Slack, Adobe, DocuSign og Salesforce.

Dette gjør ting mye enklere mens du jobber med teammedlemmene dine fordi alt er tilgjengelig fra ett sted.

Google Disk kan brukes på flere enheter og operativsystemer. Det gir deg enorme 15 GB uten kostnad i det hele tatt.

For forretningsbruk, hvis du ikke har noe imot å bruke noen få dollar, bør du sjekke ut Google Workspace.

OneDrive

Du kan gjøre mye med gratisversjonen av OneDrive, som sikkerhetskopier, lagre og del dataene dine, sammen med samarbeid med teamet ditt. En oppgradering til premiumversjonene vil imidlertid åpne flere unike funksjoner, hvor den viktigste kan få tilgang til Microsoft-apper som Word, Excel og PowerPoint alt innenfor plattformen.

Hvis du ikke ønsker å oppgradere for øyeblikket, kan du fortsatt nyte noen fantastiske funksjoner i OneDrive, som et personlig hvelv for å lagre konfidensielle data og dokumentskanning for å sikre at alt er rent.

Du kan få tilgang til dataene dine fra forskjellige enheter når som helst og hvor som helst. Den gratis planen gir deg 5 GB plass å bruke.

Eske

Stolt på av noen av verdens mest fremtredende organisasjoner, Eske følger avanserte sikkerhetskontroller, intelligent trusseldeteksjon og fullstendig informasjonsstyring for dataene dine. Det gir deg en forenklet arbeidsflyt der du kan automatisere repeterende oppgaver og spare mye av din dyrebare tid til å fokusere på de viktigere tingene.

Du kan samle teammedlemmene dine for sømløst samarbeid og dele filer og notater. Denne plattformen er flott for å få arbeidet gjort på kort tid, spesielt hvis du er en veldig travel person.

Box kan integreres med over 1500 av dine favoritt tredjepartsverktøy og gir deg gratis 10 GB lagringsplass for å komme i gang.

Zoho Docs

Du kan dele alle typer filer på Zoho Docs og del dem med venner, familie og teammedlemmer. Du får 5 GB for å komme i gang, og det tillater filsynkronisering frem og tilbake fra Windows, macOS og Ubuntu Linux uten problemer.

  Hvordan sortere en Python-ordbok etter nøkkel eller verdi

Den lar deg organisere dataene dine i forskjellige kategorier og bruker også adminkontroller for å tilpasse hele systemet i henhold til dine krav. Alle dataene dine er kryptert på mange nivåer, og det oppstår ingen spørsmål når en plattform bruker SOC 2 Type II og ISO 27001 for sin sikkerhet.

Du kan ta Zoho Docs med deg på farten ved å bruke Android- og IOS-appene deres.

iCloud

Hvis du er en Apple-produktbruker, da iCloud er egentlig alt du trenger. Den synkroniserer på tvers av flere enheter og lar deg enkelt søke, bla gjennom og dele dataene dine uavhengig av hvor gamle eller nye de er.

En veldig fristende funksjon er hvordan iCloud automatisk laster opp høyoppløselige bilder til plattformen og holder en lett versjon av den på enheten din for å spare båndbredden. Du kan laste ned den originale filen når du trenger dem.

Du kan organisere filene dine etter mapper, navn eller til og med farger for å sikre at dataene dine forblir lett tilgjengelige og ikke floker seg sammen med tusen andre. Her er noen andre hovedfunksjoner i iCloud som er verdt å nevne:

 • Del mapper med hvem som helst (selv ikke-Apple-brukere) og angi tillatelser for det.
 • Automatiske sikkerhetskopier
 • Automatisk oppdatering på alle enheter når du gjør en endring
 • Bruk regneark, notater, dokumenter og presentasjoner for effektivt samarbeid
 • Sømløs overgang til en ny enhet med alle dine data og innstillinger intakt
 • To-faktor autentiseringssikkerhet

Denne skyplattformen er gratis for starten. Du får 5 GB å bruke, hvoretter betalte sletter starter på bare $0,99/måned.

Konklusjon

Her er en tabell som sammenligner lagringskvoten fra hver av plattformene for å gjøre det enklere for deg å velge:

Plattformlagring i GRATIS PlanInternxt10 GBpCloud10 GBDropbox2 GBGoogle Drive15 GBOne Drive5 GBBox10 GBZoho Docs5 GBSync5 GBiCloud5 GB

Enten formålet ditt er for personlig eller forretningsmessig, vil de ovennevnte gratis skylagringsplattformene passe dine behov og samtidig holde dataene dine trygge.

x