14 Event Management-programvare for din neste forretningskonferanse

Livet er bare en serie av hendelser, er det ikke?

Men det er ingen regel om at alle arrangementer må være personlig i et overfylt sted. Nå for tiden finner flere og flere arrangementer sted på nett.

Så, ser du etter noen til å koordinere din neste forretningskonferanse? Sørg for at du drar nytte av flott programvare for eventadministrasjon!

En godt utformet programvarepakke for arrangementsadministrasjon kan ha stor innvirkning på arrangementets suksess. Det vil hjelpe deg med å planlegge, sette opp og gjennomføre konferansen som en proff. Du kan bruke dette hendelsesadministrasjonsverktøyet til å sende invitasjoner, følge opp svar på svar og arrangere foredragsholdere.

Hva er hendelsesadministrasjonsprogramvare?

Programvare for arrangementsadministrasjon hjelper hendelsesledere med å administrere spesifikke områder av deres daglige drift. De hjelper dem med å planlegge og gjennomføre arrangementer, inkludert registrering, planlegging og fakturering.

Eventadministrasjonsapper tilbyr alt-i-ett-løsninger, og reduserer dermed arbeidsbelastningen. Plattformen kan administrere arrangementer og ansatte enten internt eller eksternt basert på valgt løsning. Programvaren lar deg også samhandle med deltakere.

Hvilke aspekter innebærer det å organisere et arrangement?

Det er mange aspekter involvert når du planlegger et arrangement.

 • Plan og budsjett – Denne prosessen handler om budsjettering. Det handler også om å finne ut hva arrangementet går ut på.
 • Velge et sted – Faktorer som arrangementsstørrelse, type, plassering og fasiliteter spiller en rolle i valg av sted.
 • Eventmarkedsføring – Markedsføring av arrangementet og reklame til målgrupper er en del av markedsføringen.
 • Ledelse av frivillige – Det er viktig å rekruttere, trene og planlegge frivillige når du administrerer frivillige.
 • Transport – Logistikkavdelingen ordner transport, losji og mattjenester.
 • Håndtering av risiko – Risikostyring innebærer å identifisere potensielle risikoer og utvikle avbøtende strategier.
 • Kundeservice – Kundeservice handler om å sikre at alle har det bra.

Funksjoner i Event Management Software for en jevn opplevelse

 • Planlegging og tilpassede prosesser: Hendelsesadministrasjonssystemer lar deg designe og publisere elektroniske forespørselsskjemaer, be om godkjenninger og lage tilpassede felt.
 • Dokumentasjon og ressurser: Disse styringssystemene har et bibliotek med ressurser og dokumentasjonsplanleggere som brukere har tilgang til.
 • Mobil tilgang på farten: For å gjøre hendelsesadministrasjonssystemer enkle å bruke, kreves det mobilapper. Vi lever i en teknologisk avansert alder, så et mobilvennlig arrangementsstyringssystem er avgjørende.
 • Administrer og sikre data: En sikker hendelsesløsning lar planleggere vise eller skjule data basert på rom, status, hendelsestype eller bruker. Hendelsessikkerhet bør også ha tilgang for å sikre at protokoller følges. Student- og fakultetsdata bør overvåkes sikkert, sikkerhetskopieres ofte og krypteres.
 • Spor og oppdater hendelser enkelt: Du kan holde oversikt over hendelser og enkelt redigere dem med et enkelt grensesnitt. Du bør ikke måtte kansellere og bestille på nytt for å endre klokkeslett, dato, status eller servicekrav.

Nå som du forstår kravene til programvare for eventadministrasjon. La oss utforske noen av de beste programvarene for eventadministrasjon.

Zoho

Zoho er et skybasert arrangementsadministrasjonsverktøy som hjelper deg med å planlegge, organisere, registrere, spore og betale for konferanser. Programvaren er for selskaper i alle størrelser, fra startups til store selskaper, og den lar sponsorer lage attraktive sponsorpakker og administrere sponsorforespørsler. Det er enkelt å tilpasse og integrere med andre Zoho-apper og tredjepartsverktøy.

Egenskaper

 • Automatiserte operasjoner for å optimalisere produktiviteten og redusere manuelt arbeid
 • Dataanalyse og rapportering i sanntid
 • En robust databeskyttelsesmekanisme
 • Inkorporerer andre tjenester og applikasjoner
 • Evnen til å skalere opp og ned etter hvert som virksomheten din vokser

Start Zoho med gratisplanen. Avhengig av kravet kan du bytte til betalte planer.

Zoho er en brukervennlig, intuitiv plattform som kombinerer teamsamarbeid, prosjektledelse og kundeservice. Å tiltrekke bedriftseiere vil være den enkleste delen av å bruke Zoho Backstage.

RSVPify

RSVPify er en skybasert eventadministrasjonsplattform som hjelper deg med å administrere invitasjoner, billetter, gjestelister og deltakere. Dashbordet lar deg se kommende arrangementer, spore registreringer og følge opp.

Du kan også dra gjester til bestemte bord. Den tilbyr en hvit etikettløsning slik at bedrifter kan tilpasse skjemaer med bilder, logoer, temaer og fonter.

QR-koden forenkler innsjekkingen, administrerer aldersbegrensede hendelser og sikrer konfidensiell informasjon. Brukere kan administrere sittekart fra hvor som helst, inkludert primære og sekundære arrangementer, og se gjestenes måltidspreferanser.

Egenskaper

 • Effektiviser registreringsprosessen for arrangementet med fleksible registreringsskjemaer
 • Online billettsalg har aldri vært enklere, raskere eller mer praktisk
 • Den enkleste, raskeste og mest tilpassbare måten å administrere virtuelle hendelser på
 • Øk begivenhetens og merkevarens synlighet med kraftig tilpasningsmuligheter
 • Lag skreddersydde og merkede lagre-datoer, invitasjoner, oppdateringer og påminnelser
  Administrer appvarsler direkte fra iPhone-varslingssenteret

Kostnader for personlig bruk starter på $19 per måned, og business & profit koster $39. En månedlig bedriftsplan starter på $5 988.

RSVPify er et omfattende hendelsesadministrasjonsverktøy som hjelper deg med å planlegge, administrere og markedsføre arrangementene dine. Arrangementsplanleggere og fagfolk vil elske den brukervennlige appen med tonnevis av funksjoner.

Cvent

Cvent er en plattform for arrangementsledelse som hjelper arrangementsarrangører med å planlegge og gjennomføre vellykkede arrangementer. Den lar deg strømlinjeforme arrangementsoperasjoner, for eksempel registrering, billettering, innkjøp av lokale og salgsfremmende aktiviteter.

Plattformen forenkler hendelseslogistikk, gir arrangementsplanleggere engasjerende opplevelser og forenkler måling av arrangementsuksess.

Egenskaper

 • Arrangementsplanleggere kan bruke dette verktøyet til å administrere alle aspekter av arrangementene deres
 • Det er enkelt å spore, registrere og optimalisere oppmøte, engasjement og tilbakemelding
 • Du kan markedsføre et arrangement på flere måter for å gjøre det mer effektfullt
 • Det er ytelsesrapporter, hendelsesinnsikt og 24/7 kundestøtte
 • Det er en mobilvennlig applikasjon som er kompatibel med Android-, iOS- og Windows-enheter

Prisinformasjon er kun tilgjengelig etter at du har sendt inn legitimasjon (tilbudsbasert prissetting). Trening og oppsett på startnivå er inkludert.

Cvent er egnet for ideelle organisasjoner og bedrifter. Det er det beste for store begivenheter. Den har flotte funksjoner til en god pris, så arrangementsarrangører elsker den. Data- og feltstyringsideer og implementeringer er de beste.

Stova

Stova møte- og arrangementsplattform gjør det mulig for virksomheter i alle størrelser og bransjer å administrere de ulike prosessene som er involvert i et arrangement.

Stova lar brukere lage webinarer, administrere og tilpasse økter, legge til deltakere og lage tilpassbare rapporter. Stova integreres med flere tredjepartsapper og har en API som brukere kan bruke til å integrere med appene sine.

Egenskaper

 • Det er en fin måte å promotere arrangementer, skape oppmerksomhet og kommunisere med publikum
 • Innsjekking er enkel og sikker med STOVAs merkeinnsjekking og kontaktløs inngang
 • Stova virtuelle stander lar deg koble ansikt til ansikt med event leads og konvertere leads til salgsmuligheter
 • Stova holder dine virtuelle og personlige deltakere tilkoblet. Alle arrangementer administreres på ett sted
 • Den sporer også brukerreiser for detaljert innsikt i arrangementets nøkkelberegninger

Du kan tilpasse prisene dine med Stova basert på dine spesifikke krav.

Stovas brukervennlige grensesnitt forenkler arrangementsplanlegging og koordinering. Du kan enkelt administrere hendelser, samarbeide med andre teammedlemmer og spore hendelsesytelse.

Planlegging Pod

Planleggingspoden er et kraftig online hendelsesadministrasjonsverktøy som holder alle detaljene dine på ett sted. Det er over 30 brukervennlige verktøy som teamet ditt kan bruke til å administrere oppgaver, sjekklister, kalendere, filer, spørreundersøkelser, leverandører, sponsorer og frivillige. Denne plattformen integrerer 30+ verktøy for å forenkle og effektivisere arrangementsplanleggingsprosessen.

Egenskaper

 • Du kan opprette oppgaver, tilordne dem til teamet ditt og spore fremgangen deres
 • Du kan planlegge ressurser effektivt og administrere teamets tilgjengelighet med ressursplanlegging
 • Den synkroniseres med kalenderen din, slik at du alltid er på topp
 • Koble teamet ditt med integrerte meldings-, fildelings- og samarbeidsverktøy
 • Hold deg oppdatert på virksomheten din med omfattende rapportering og analyser

Planning Pod tilbyr en grunnleggende månedlig plan som starter på $19.

Denne hendelsesadministrasjonsprogramvaren forenkler planleggernes arbeidsflyt og gjør arrangementer enklere, raskere og mer effektive på grunn av dets intuitive grensesnitt og kraftige funksjoner.

Eventbrite

Eventbrite er et online event management system som lar folk planlegge, markedsføre og administrere arrangementer. Ved å bruke programvaren kan brukere opprette, tilpasse og dele arrangementer online og administrere salg, registreringer og betalinger knyttet til slike arrangementer. Eventbrite tilbyr videre robuste analyse- og rapporteringsverktøy for sporing og analyse av hendelsesytelse.

Egenskaper

 • Det forenkler prosessen med å opprette, administrere og promotere arrangementer
 • Eventbrite gir detaljerte analyser for å hjelpe brukere med å spore billettsalg og oppmøte
 • Integrert betalingsbehandling gjør det enkelt å ta betalinger og fordele penger
 • Brukere kan bruke Eventbrite til å promotere arrangementer gjennom arrangementssider og sosiale medier

Du kan prøve det gratis alternativet som tilbys av Eventbrite. Prisplanen starter med en kostnad på 1 % pluss $0,99 for Essential-planen, en kostnad på 2,5 % pluss $1,99 for Professional-planen, og en 5% pluss $4,99-avgift for Premium-planen.

Eventbrite er flott for konserter, kjendisopptredener, seminarer osv. Gratisplanen har få funksjoner, og vennlige vibber og åpne APIer gjør det enda sikrere.

Swoogo

Swoogo lar deg lage registreringsskjemaer med ubegrensede betingelser, registranttyper og tilpassede spørsmål. Det er enkelt å tilpasse disse skjemaene for hvert arrangement, og du kan klone dem for andre arrangementer.

  8 mest sikre kalendere du kan bruke i 2022

Swoogo tilbyr gratis integrasjoner, en dra-og-slipp-begivenhetsbygger og native analytics. Det er utgående Webhooks og API-integrasjoner gjør det enkelt å integrere med komplekse martech-stabler. Du kan bygge arrangementer ved å bruke Swoogos dra-og-slipp-bygger, BYOC (ta med koden din) og mobilresponsive backend.

Egenskaper

 • Du kan legge til merkevarebyggingen din på hver registreringsside med dra-og-slipp-skjemabyggeren
 • Legg all eventinformasjon, innhold, sponsorer og nettverksmuligheter på ett sted
 • Swogo Analytics gir deg et klart bilde av hvor engasjert publikummet ditt er og hva som interesserer dem
 • Du kan dra og slippe (eller ta med HTML-koden din) for å gjøre eventmarkedsføring enkelt
 • Du kan gratis integrere HubSpot, Zoom, Pigeonhole, Marketo, Salesforce og mer.

Swoogo har fire planer. Prisen starter på en plan for $9800 i året, en tre-plan for $15 000 i året, en fem-plan for $2400 i året og en bedriftsplan for en tilpasset pris.

Swoogo-programvaren for arrangementsadministrasjon forenkler organisering, administrering og promotering av arrangementer. Det kan hjelpe arrangementsarrangører i alle størrelser, fra små bedrifter til store selskaper.

Sosiale tabeller

Social Tables lar deg velge et sted, diagram arrangementet, administrere gjester og sjekke inn på arrangementet ditt. De gratis verktøyene lar deg dele en omfattende strategi med arenaer, kunder og partnere. Det er også enkelt å administrere VIP-besøk, spesielle matbestillinger og sittediagrammer.

Du kan enkelt navigere i Social Tables-hendelser med et intuitivt brukergrensesnitt. Du kan la partnere bruke systemet ditt uten trening. Dessuten er all hendelsesinformasjon lagret på ett sentralt sted.

Egenskaper

 • Denne plattformen er en enkel og rask måte å lage og administrere plantegninger på
 • Du kan opprettholde en sjekkliste og oppgaveliste for å holde deg organisert
 • Identifiser andre planleggere og leverandører og skap relasjoner med dem
 • Benytt deg av kraftige analyser for å analysere hendelsesytelsen
 • Integrasjon av billettplattformer og programvare er mulig

Du kan velge mellom to planer for deres programvare for eventadministrasjon: Gratis inkluderer 150 deltakere, én konto og sanntidssamarbeid. Profesjonell fra ($199/måned) inkluderer 250 deltakere, e-poststøtte og to arrangementer.

The Social Table er mer fordelaktig for arrangementsplanleggere som trenger plantegninger og andre frontend-ting. Mange globale gjestfrihetsmerker anbefaler Social Table. Appen gjør organisering til en lek, spesielt for mellomstore bedrifter, enkelt å sjekke inn og ordne seter.

Hopp inn

Hopin er en skybasert event management-plattform som hjelper virksomheter med å organisere, markedsføre og koordinere virtuelle, hybride og live-arrangementer. Hopin-analyseprogramvaren lar arrangementsplanleggere måle besøkendes engasjement og engasjere deltakerne med avstemninger og spørrekonkurranser.

Lederen kan opprette flere billetttyper, e-postmarkedsføring, generere kundeemner og administrere billetter. Du kan lage landingssider med modulære blokker, legge til tilpassede oppsett og temaer, lage kampanjekoder og utstede refusjoner.

Foruten Hopin er det mange apper Hopin integrerer med, som HubSpot CRM og Slack. Et månedlig abonnementsalternativ er tilgjengelig, for eksempel e-post og chat-støtte.

Egenskaper

 • Hopin tilbyr hendelsesadministrasjonsverktøy som registrering, billettering, kampanjer og virtuelle utstillinger
 • Deltakere kan se direktestrømmer og videokonferanser fra hvor som helst
 • Det er dra-og-slipp agendabygging, automatiske påminnelser og spørreundersøkelser etter hendelsen
 • Hopin tilbyr mer enn bare passordbeskyttelse og tofaktorautentisering
 • Hopins rapporterings- og analyseverktøy lar hendelsesplanleggere spore engasjementmålinger.

Hopin kommer med en gratis plan med spennende funksjoner. Du kan også prøve de betalte planene som starter på $67 i måneden, mens forretningsplaner koster rundt $6000.

Hopin event management-programvare hjelper deg med å planlegge og administrere virtuelle arrangementer enkelt. Det er mange funksjoner, som billettsalg og streaming. Organisasjoner og bedrifter som ønsker å arrangere arrangementer online kan bruke denne tjenesten.

Bizzabo

Bizzabo er en eventprogramvare for mellomstore og store bedrifter. Det er enkelt å planlegge konserter og innsamlingsaksjoner slik at eventansvarlige kan fokusere på markedsføring. Den har alt du trenger for å få fart på arbeid og samarbeid.

Det datarike Bizzabo Experience OS hjelper hendelsesplanleggere med å gjøre hendelser til store bedrifter. Bizzabo lar deg få flere registrert på arrangementer. Bizzabo lager e-postkampanjer og landingssider. Det forbedrer også sponsorers ROI. Analyse etter hendelse skjer umiddelbart. Du kan også lage mobilapper for arrangementer med Bizzabo.

Egenskaper

 • Bizzabo kombinerer alle hendelsesdataene dine, som registreringer og deltakerprofiler, på ett sted
 • Bizzabo lar deg tilpasse, overvåke og finjustere eventmarkedsføringskampanjer
 • Arrangementsdeltakere kan bruke Bizzabos deltakerkataloger og personlige profiler for å nettverke online
 • Du kan håndtere alt om arrangementet ditt med Bizzabo, fra planlegging til budsjettering
 • Bizzabos avanserte analyse gir en omfattende analyse av deltakernes atferd og engasjement

Bizzabo tilbyr en startpris på $15000,00 per år og går opp derfra.

Bizzabo-programvaren for arrangementsadministrasjon gjør det enkelt å lage, administrere og analysere hendelser. Den har et intuitivt brukergrensesnitt, kraftige analyser, tilpassede registreringsskjemaer, automatiserte e-postkampanjer og mer. Du sparer tid og penger mens du arrangerer flotte arrangementer med Bizzabo.

  Hvordan demontere harddisker på Ubuntu

Ungerboeck

Ungerboeck hjelper sportsarenaer, utstillinger, teatre, arrangementsplanleggere og museer med å administrere alt fra gjester til revisjonsfrie fakturaer.

Ved å bruke CRM- og salgsstyringsmodulene kan veiledere håndtere reklamekampanjer, kundekommunikasjon, kontrakter og forslag. Et selskap kan plassere produkter på et merkespesifikk nettsted og dra dem inn i standoppsett ved hjelp av en utstillingstjeneste.

Arrangører kan holde oversikt over deltakere på tvers av et bredt spekter av arrangementer, inkludert seminarer, leirer, opplæring, workshops og arrangementer.

Egenskaper

 • Det er enkelt å opprette og administrere registreringer for arrangementer ved hjelp av dette omfattende systemet
 • Automatisert billettering gjør det mulig for kunder å generere og administrere billetter online
 • Ressursplanlegging lar kunder planlegge ansatte, ressurser og arenaer
 • Kunder kan godta betalinger online med betalingsbehandling på nett
 • Gir innsikt i kundenes hendelser gjennom analyser og rapportering

Ungerboeck event management-plattformen forenkler planlegging og gjennomføring av arrangementer, noe som gjør det verdt et forsøk for alle som ønsker å administrere store arrangementer.

Oppmøte

Attendease ble etablert i 2001 under navnet Coverall Crew. Opprinnelig tilbød det online arrangementsregistrering og webdesign for arrangementsnettsteder, og det er nå et integrert arrangementsstyringssystem. Enten du planlegger et stort eller lite arrangement, er Attendease den perfekte programvaren for eventadministrasjon. Det er flott for offentlige, private og gratis arrangementer.

Eventansvarlige kan også jobbe med flere arrangementer samtidig. Eventplanleggingsprosessen din kan automatiseres for å gjøre den repeterbar og skalerbar. Du kan bygge en mobilapp som engasjerer deltakere via sosial deling. Deltakere får en fullstendig merkevareopplevelse, fra nettsiden til online registrering til e-postmarkedsføring.

Egenskaper

 • Attendease lar brukere lage tilpassede skjemaer og administrere deltakerinformasjon
 • Agendabyggeren gjør det enkelt å lage og tilpasse agendaer for arrangementer
 • Brukere kan opprette og tilpasse arrangementsnettstedene sine med Attendeases programvare for eventadministrasjon
 • Du kan behandle betalinger og administrere billetter med Attendease event management-programvare
 • Attendeases analyse- og rapporteringsfunksjoner gir innsikt i arrangementets ytelse, oppmøte og mer.

Du kan kontakte Attendease for informasjon om deres priser.

Attendease event management-plattformen lar deg organisere arrangementer. Det tar ingen tid å komme i gang og gir deg verdifull innsikt i arrangementets ytelse. Attendease er et utmerket alternativ hvis du trenger en omfattende løsning for arrangementsadministrasjon.

Påløpende

Accruent er en skybasert plattform for administrasjon av eiendom og fasiliteter. Du kan tilpasse den for utdanning, helsevesen, offentlig sektor, detaljhandel, verktøy og produksjon.

Accruent-plattformen administrerer forespørsler, effektiviserer vedlikehold, øker synlighet og automatiserer forebyggende vedlikehold. Accruent lar brukere administrere varer og kjøp basert på lagerberegninger.

Det er Accruent-apper for å administrere vedlikehold, eiendeler, inventar, plass, flyttinger, forebyggende vedlikehold og arbeidsordrer. Det er også en funksjon for markedsplanlegging og områdevalg. Accruents abonnementstjeneste inkluderer telefon, e-post og nettstøtte.

Egenskaper

 • Administrer flere hendelser enkelt med robuste hendelseskalendere
 • Det gir et brukervennlig dashbord for å administrere arrangementer, deltakere og arenaer
 • En deltakers data kan fanges opp ved hjelp av et tilpasset registreringsskjema
 • Send automatiserte e-postkampanjer til deltakerne for å holde dem informert og engasjert
 • Et omfattende rapporteringssystem for måling av arrangementssuksess og avkastning på investeringen

Accruents hendelsesadministrasjonsplattformpriser varierer fra noen få hundre til noen få tusen dollar månedlig.

Accruents event management-plattform forenkler arrangementsplanlegging og administrasjonsprosesser på en effektiv og kostnadseffektiv måte.

Sikker

Visse plattformer automatiserer og forenkler ulike arrangementsplanleggingsoppgaver med deres omfattende arrangementsadministrasjon og markedsføringsplattform. Det bidrar til å skape et sammenhengende brukerøkosystem ved å integrere betalingssystemer, innsjekkingsapper og CRM-er.

Arrangementsplanleggeren kan bruke Certain Platform til å lage nettsider og registreringsskjemaer. Betalingsbehandlingssystemet lar deltakere betale for registrering. Innsjekkinger fungerer ikke bare for arrangementet, men også for individuelle økter. Du kan få sanntidsanalyse for å ta bedre beslutninger for planleggings-, markedsførings- og salgsteamene.

Egenskaper

 • Planleggere kan tilpasse spesifikke nettstedsmaler for å møte deres behov
 • Du kan forhåndsutfylle noen skjemaer med CRM-data hvis du samsvarer med domenet/URL
 • Du kan også forhåndsmerke og skrive ut merker på forespørsel hvis du har skrivere på stedet. Deltakere får merker når de sjekker inn. Du kan tilpasse merkefeltene.
 • Noen plattformer integrerer GDS for å bestille reise og overnatting når du registrerer deg.
 • Ved registrering kan deltakerne søke etter økter etter dato, spor, høyttaler og sted.

Du kan velge mellom tilgjengelige prisalternativer. Enkelte Pro-planer koster rundt $24.990, og visse Essential-planer koster rundt $14.990.

Certain er en komplett plattform for eventadministrasjon som hjelper brukere med å administrere arrangementene sine fra start til slutt. Den har funksjoner som hendelsesregistrering og analyse, og denne kraftige og brukervennlige plattformen effektiviserer arrangementsplanlegging.

Siste ord

I dag kan folk oppnå fantastiske og dramatiske resultater ved å bruke programvare for hendelsesadministrasjon. Disse verktøyene fremmer utmerkede spillesteder og dyktig ledelse.

Faktisk er det en lys fremtid for denne programvaren. Dessuten gjør funksjonene og egenskapene til hver programvareløsning for hendelsesadministrasjon den egnet for ulike typer arrangementer. Og du trenger riktig programvare for eventadministrasjon for å sikre et vellykket arrangement.

Deretter kan du sjekke ut den beste webinarprogramvaren for å utvide virksomheten din.