tipsbilk.net

15 apper for måltidsplanlegging for å gjøre ernæringsfysiologjobben din enkel

Virker det utmattende å administrere et personlig tilpasset sunt kosthold for pasientene dine? Her er en oversikt over de mest utmerkede appene for måltidsplanlegging for å gjøre ernæringsfysiologjobben din enkel.

En usunn spiselivsstil kan ha ulike negative effekter på helsen din, føre til visse sykdommer og endringer i humøret ditt, reduserte energinivåer og generelt velvære. På lang sikt kan usunne matvaner påvirke vår arbeidsevne, stressnivå og tretthet.

Det er mange taktikker som ernæringsfysiologer kan bruke for å påvirke klienters spise- og velværerutiner til det bedre. Planlegging av måltider vil hjelpe deg med å nå dine diettmål og spare tid, blant andre fordeler.

Å bruke apper for måltidsplanlegging er en av de enkleste måtene å gjøre det på, og når det gjøres riktig, kan det endre helt hvordan du føler om maten og helsen din. Vi har samlet årets beste apper for måltidsplanlegging for å spare deg tid som praktiserende ernæringsfysiolog.

Hvorfor er måltidsplanlegging nødvendig?

Måltidsplanlegging kan innebære en rekke ulike strategier, men generelt sett innebærer det å legge en plan for hva kundene dine bør spise til hvert måltid og mellommåltid gjennom uken. Du kan gi kundene prøvemåltider, men la dem bestemme hva de spiser hver dag.

Noen ganger kan klienter foretrekke å ha hvert måltid nøyaktig planlagt for å ha en klar plan å følge og spare tid på å bestemme seg for hva de skal spise.

Din velværevirksomhet som ernæringsfysiolog kan vokse ved å planlegge måltider for pasientene dine, slik at du kan få tillit til din evne til å begynne å jobbe med mer komplekse menyer for grupper av klienter.

Hvordan fungerer og hjelper en måltidsplanleggingsapp?

For ernæringsfysiologer kan apper for måltidsplanlegging være et verdifullt verktøy for å forbedre måltidsplanleggingsprosessen i velværepraksisen din. I måltidsplanleggingsappen er databaser med oppskrifter, måltidsplaner og ernæringsinformasjon kuratert av anerkjente ernæringseksperter tilgjengelige for hånden.

Dette eliminerer behovet for å bruke så mye tid på å lete etter eller lage en plan for klienter, for nå vil du sannsynligvis ha tilgang til oppskrifter for ulike diettintervensjoner.

De moderne appene for måltidsplanlegging gjør det enkelt for deg å vurdere, modifisere og endre gjeldende innhold – for eksempel måltidsplaner, ernæringsråd og oppskrifter – for å møte behovene til dine eksisterende kunder. Appen skal samsvare med kundens makronæringsbehov og kostholdsreferanseverdier.

Fordeler med app for måltidsplanlegging

Det er enkelt å anta at måltidsplanlegging sparer tid og penger, men fordelene går langt utover det. Hva er fordelene med måltidsplanlegging, da?

 • Sunt kosthold: Et mer næringsrikt kosthold er lettere å lage når det er balansert og gir mer verdi for kundene dine.
 • Overvåk målene: Disse appene lar deg overvåke fremdriften til hver av kundene dine nøyaktig, noe som kanskje ikke er mulig manuelt.
 • Reduser stress: Bruk av måltidsplanleggingsappen gjør jobben din som ernæringsfysiolog mindre stressende, siden alle aspekter er enkle å håndtere.
 • Matvariasjon: Måltidsplanleggingsapper bidrar til å bringe variasjon til måltidsplanen til kundene dine, noe som kanskje ikke er mulig på grunn av geografiske barrierer.
  Hva er VMware vCenter Enhanced Linked Mode og hvordan fungerer det?

Funksjoner å se på mens du velger en app for måltidsplanlegging

Når du velger den ideelle kjøkkenkameraten som ernæringsfysiolog, er det noen viktige faktorer å vurdere:

 • Evne til å søke oppskrifter i nettleseren, importere eller dele dem.
 • Frakoblet modus for å få tilgang til lagrede oppskrifter mens du er på farten.
 • Kalorisporing for å holde oversikt over de daglige kaloriene som forbrukes.
 • Næringsverdikalkulator for å analysere næringsverdien til mat.
 • En enorm database med oppskrifter å velge mellom for den ukelange måltidsplanen.
 • Noen apper for måltidsplanlegging lar deg skanne varer i pantryet for enklere lagerstyring.

For å fortsette, dette er noen av de beste Android- og iOS-applikasjonene for måltidsplanlegging.

Mealime

Mealime er en brukervennlig app som gir tilpassede måltidsplaner. Appen er for deg hvis du leter etter nøye utvalgte oppskrifter med tanke på matallergiene og preferansene til kundene dine.

Du kan velge den foretrukne dietten fra flere alternativer, inkludert vegansk, glutenfri, keto og mange flere alternativer.

Appen er tilgjengelig på iOS- og Android-enheter, og en premiumoppgradering er det beste alternativet hvis du vil ha mer kontroll over oppskriftene og næringsdataene dine.

Appen vil filtrere ut oppskrifter deretter hvis du merker av i boksen for eventuelle diettallergier. Den inkluderer en enorm samling av sunne retter nøye utvalgt av de beste ernæringsekspertene. Det er også mulighet for å filtrere oppskriftene basert på ingrediensene du ønsker å inkludere i kosten.

Paprika

Paprika er en enkel måltids- og oppskriftsarrangør tilgjengelig på iOS- og Android-enheter. Uten å forlate appen kan du søke direkte etter oppskriftene du vil inkludere i kostholdet ditt og planlegge for måltidene fremover uten å forlate arrangørens innebygde nettleser.

Muligheten til å laste ned oppskrifter, legge ingrediensene til en handleliste og deretter legge til oppskriftene i en måltidskalender er tilgjengelig. Det er også mulighet for å lage menyer, noe som er nyttig hvis du ønsker å gjenta en samling oppskrifter for dine andre kunder, eventuelt med lignende matvaner og ernæringskrav.

gafler over kniver

Som ernæringsfysiolog er Forks Over Knives en fantastisk ressurs for dine kunder som er strengt tatt på vegansk diett og en utmerket måltidsplanlegger for de som ønsker å spise mer plantebaserte måltider.

Appen er tilgjengelig på Android og iOS, og tilbyr hundrevis av plantebaserte oppskrifter laget av trente kokker som kan lages på under 30 minutter, sammen med ernæringsinformasjonen den vil inneholde.

Appen sender en personlig måltidsplan og oppskrifter ukentlig basert på kundens kostholdsbehov, og gir dem beskjed om å handle, spise og lage mat.

MealPrepPro

MealPrepPro er en utmerket app som hjelper deg med å planlegge det perfekte måltidsregimet for kundene dine basert på deres kroppstype, tidsplan og budsjett og hjelper dem med å nå målene sine.

De tilbyr tusenvis av enkle oppskrifter, og de kan også tilpasses etter kaloribehovene til en person. Appen vil generere en ukentlig menyplan for deg basert på typen plan du velger, for eksempel høyprotein, lavkarbo, keto, vegansk, vegetarisk eller pescatarian.

MealPrepPro er tilgjengelig på Android- og iOS-enheter og lar deg stille inn kaloriforbruket til kundene dine basert på deres helsemål og aktivitetsnivå, og også spore vanninntaket til kundene dine ved å bruke vannforbruksmåleren.

  Betyr virkelig større bedre?

Appen tilbyr også muligheten til å tilpasse kostholdspreferansene dine, inkludert allergier og misliker.

Måltidstavle

Mealboard er kun tilgjengelig på iOS-enheter, og er en one-stop shop som tilbyr separate moduler for måltidsplanlegging, oppskriftsadministrasjon, pantry-administrasjon og handlelister som kan nås fra ett enkelt dashbord.

For å hjelpe deg med å planlegge måltidene for kundene dine, er Mealboard utstyrt med følgende funksjoner:

 • Lag måltidsplaner og organiser dem etter dag og måltidstype
 • Gjenbruk måltidsplaner ved å lage maler
 • Konfigurer oppskriftsvarsler for å minne deg på oppgaver på forhånd
 • Merk måltider som rester
 • Eksporter måltidsplaner til Kalender-appen
 • Kryss av ingredienser og veibeskrivelse mens du koker
 • Skjermlås deaktivert mens du ser på oppskrifter

Visp

I likhet med Mealboard er Whisk en alt-i-ett-app som lar deg lagre oppskrifter, planlegge måltider, handle dagligvarer og dele oppskrifter med vennen din. Appen er tilgjengelig for Android- og iOS-brukere, og appellerer til brukere over 16 år som ønsker å ha bedre kontroll over måltidene og kaloriinntaket.

Visp er også utstyrt med en ernæringskalkulator som hjelper deg med å analysere detaljert ernærings- og kaloriinformasjon om en oppskrift du bryr deg om. Det hjelper med å planlegge måltidene for klienten din for uken som kommer og motiverer dem til å holde seg på sporet og holde seg til planen din.

Nydelig

Blant de beste gratis appene for måltidsplanlegging vil Yummly garantert skille seg ut. Denne appen har fantastiske oppskrifter på ulike retter og ingredienser som kan være vanskelig å finne i andre apper, noe som er flott å anbefale til kundene dine når de leter etter variasjon i måltidsplanene sine. Yummly appellerer til krevende kunder med unike smaker og kostholdspreferanser.

Yummly er tilgjengelig for alle klienter som bruker en Android- eller iOS-basert enhet. Appen viser ingrediensene for hver oppskrift, sammen med brukeranmeldelser, for å gi deg en god ide om smaken. Det som er unikt med Yummly er oppskriftsanbefalingene basert på dine personlige matvalg.

PlateJoy

Enestående måltidsplaner kan lages for deg ved å bruke den førsteklasses måltidsplanleggingsappen PlateJoy. Du må velge noen oppskrifter og svare på noen spørsmål om kostholdspreferanser og allergier.

Det som skiller PlateJoy fra andre oppskriftsaggregatorer er måten den også vurderer kjøkkenverktøyene du har tilgjengelig.

Planlegg å spise

Plan to Eat er en funky og morsom måltidsplanlegger for DIY-entusiaster, som kan nås på Android- og iOS-enheter. Den har ikke en mat- og oppskriftsdatabase som andre apper. I stedet kan du legge inn oppskriftene manuelt, surfe direkte på nettet eller lime inn oppskriftens URL for å analysere næringsverdien til oppskriften.

Du kan lagre noen fantastiske oppskriftsvalg i oppskriftsarrangøren og dra dem inn i måltidsplanleggeren for å se dagligvarevarene du trenger for å tilberede den.

Cozi

Elsket av over 20 millioner mennesker, er Cozi mer en app for planlegging av måltider og middager grunnlagt av tidligere arbeidere fra Amazon og Microsoft. Det muliggjør organisering av familiemåltider og inkluderer også handlelistefunksjoner.

Appen er verdt pengene dine, da den hjelper deg med å organisere mer enn bare matlagingsplanen din. Cozi, igjen, er tilgjengelig for både Android- og iOS-enheter.

  Slik kansellerer du Match.com-abonnement

Hold skjermen på-funksjonen, som forhindrer enhetens skjerm i å bli mørk under matlaging, er en spesielt beundringsverdig funksjon.

Peppertallerken

Pepperplate fungerer som en virtuell oppskriftsboks for å gruppere de valgte oppskriftene dine i kategorier som gir mening for deg. Appen lar deg lage tilpassede menyer og planlegge måltider i en kalenderstilplanlegger for kundene dine. Dessuten gir den deg en automatisert dagligvareliste generert etter at du har lagt til oppskriftene dine her.

Pepperplate er perfekt for personer som elsker mat, men som også er kaloribevisste som ønsker å vite ernæringskravene til maten de inntar. Appen er tilgjengelig for Android- og iOS-brukere som prøver å gå ned i vekt og holde seg i form.

BigOven

BigOven lar deg organisere matoppskrifter, planlegge måltider og få tilgang til en automatisk handleliste mens du er på farten. Tilgjengelig på Android- og iOS-enheter, er Bigoven en perfekt følgesvenn for kundene dine som har en travel timeplan og ønsker å spore kaloriinntaket og administrere treningsmålene sine.

Appen har et rikt bibliotek med oppskrifter, som raskt kan sorteres etter preferanse, ingrediens, pris og andre faktorer. Matvarer som fremmer vekst av muskler og masse er blant de mange tingene som kroppsbyggere vil nyte i denne appen.

Spis så mye

Tallrike ernæringseksperter bruker den funksjonsrike måltidsplanleggeren Eat This Much (ETM) for å anbefale interessante oppskrifter til sine pasienter basert på deres personlige matvalg.

Eat This Much er krysskompatibel med Android- og iOS-enheter. Takket være dens illustrative funksjon for sporing av kalorier og ernæring, er informasjon om inntak av det sunneste matalternativet tilgjengelig for hånden.

Du kan legge inn kostholdsbehov, mål og annen informasjon, søke gjennom hundrevis av oppskrifter og raskt lage en daglig måltidsplan.

Alle oppskrifter

Siden grunnleggelsen har AllRecipes vært en enkel oppskriftsrelatert app anerkjent som en ledende kilde for å få tilgang til alle brukertestede oppskrifter. I hovedsak er det en sosial app tilgjengelig på iOS og Android.

Alle oppskriftene er folkefinansierte; den har en stor database med oppskrifter laget og delt av et fellesskap av hjemmekokker.

Du kan bla gjennom den intelligente feeden som blir smartere jo mer du bruker den og gir anbefalinger basert på kokker du følger og oppskrifter du har laget. Igjen, det er et anstendig valg for ernæringsfysiologer å oppdage og anbefale interessante oppskrifter til kundebasen.

Forbered

La oss avslutte med Prepear, som, som ordspillet antyder, tilbyr en forhåndsinnstilt oppskriftsmanual som vurderer matvalgene dine for å anbefale oppskrifter å lage mat hjemme. Du kan lage din måltidsplan eller kjøpe en av de mange planene som tilbys av matbloggere for salg på nettsiden.

Du kan enkelt få denne appen fra Google Play Store og App Store.

Det er ideelt hvis du planlegger måltider for familien din fordi mange oppskrifter i appens database passer for barn. Det er mulig å legge til favorittmåltidene dine i appen i løpet av sekunder og planlegge oppskrifter for kundene dine hele uken.

Forfatterens notat

Dette var noen av de beste appene for måltidsplanlegging vi kunne finne for å forenkle måltidsplanleggingsjobben din som ernæringsfysiolog.

Disse appene tilbyr interessante matanbefalinger som tar hensyn til matpreferansene og allergiene dine. Takket være push-varsler, ukentlige rapporter, kalorisporing og spesialiserte diettplananbefalinger, er måltidsplanlegging ikke lenger en stressende jobb!

Du kan også utforske noen beste diettplanleggingsapper for å hjelpe deg å gå ned i vekt.

x