15 beste API-er for taleanrop for nett- eller mobilapp [2023]

Et taleanrops-API gjør det mulig for bedrifter å automatisere kundeanrop og administrere dem programmatisk med liten eller ingen menneskelig innblanding.

Programmerere kan enkelt bygge skalerbare taleapplikasjoner av høy kvalitet i skyen eller inkorporere talefunksjonalitet i allerede eksisterende applikasjoner og tjenester. Denne teknologiens evne til å designe en personlig stemmeløsning som imøtekommer dine spesielle forretningskrav, gjør den så nyttig.

Fordeler med å bruke Voice Calling API

Det beste scenariet der slike API-er kan være virkelig fordelaktige, er kundeservice og støtteadministrasjon. Ved hjelp av disse APIene kan du sende en automatisert talemelding når supportlinjen er opptatt slik at kundene slipper å vente i evigheten!

Et annet område hvor det er nyttig er markedsføring og kommunikasjon. Det hjelper bedrifter med å markedsføre nye produkter til sine kunder.

Bedrifter kan utføre alle disse tingene uten å bli en ekspert på telekominfrastruktur. De kan rette ressursene mot å utvikle taleløsninger som forbedrer kundeopplevelsen hvis de kan fokusere på sine primære forretningsmål.

Her er noen forretningsapplikasjoner der API-er for taleanrop kan være veldig fordelaktige:

 • Salg og markedsføring
 • Kundeservice
 • Bestill oppdateringer
 • Sender påminnelser
 • Gjennomføring av undersøkelser

Nøkkelfunksjoner til en Voice API

#1. interaktiv stemmerespons

Det gjør det lettere for innringere å nå ønsket løsning ved å tilby interaktive menyer og alternativer under en taleanrop. Ved å gjøre det kan de fleste kunder selvbetjening og finne en løsning; hvis ikke, kan de omdirigeres til en levende menneskelig støtteagent.

#2. Samtaleopptak

Det gir bedrifter mer kontroll over å samle inn kundeinnsikt og ta informerte beslutninger basert på det. Det er også nyttig for kvalitetssikring og samsvarsformål. Kunder bør imidlertid vite på forhånd at samtalen blir tatt opp.

#3. Tekst til tale og omvendt

Tale-til-tekst og tekst-til-tale er viktige i API-er for taleanrop for programmerbare samtalesvar og kundeinteraksjon.

#4. Ruting og planlegging av samtaler

Denne funksjonen er avgjørende i kundeservicesentre der flere kunder får tilgang til samme linje. API-en bør dyktig omdirigere hver forespørsel til dens respektive avdeling basert på noen instruksjoner.

#5. Samtaleoverføring

API-en skal kunne overføre anrop fra automatiserte svar til en levende menneskelig agent om nødvendig og mellom flere avdelinger også.

  Hvordan bruke JavaScript i HTML for å lage interaktive nettsider

Disse nøkkelfunksjonene bør være til stede i en API for taleanrop av anstendig kvalitet. La oss deretter se på noen API-er for taleanrop og funksjonene de tilbyr.

Agora

Agora er en sanntidskommunikasjonsplattform som tilbyr produkter og utvidelser som videosamtaler, taleanrop, kringkastingsstrømming og analyser. For taleanrop gir den en SDK, dvs. et programvareutviklingssett som lar utviklere enkelt integrere Agora voice API med applikasjonene sine.

SDK-en for taleanrop inkluderer funksjoner som AI-støydemping og 3D romlig lyd for å skape en oppslukende opplevelse. Du kan også bruke sanntidstranskripsjonsfunksjonen for direkte lydteksting. SDK-en er på tvers av plattformer og støtter Windows, MacOS, Android, Web, Flutter, Electron og mange andre plattformer.

Den beste delen er at den tilbyr en prisplan for betaling etter hvert, og de første 10 000 minuttene er gratis hver måned.

Sendbird

Sendbird er også en kommunikasjonsplattform som tilbyr en rekke SDK-er og API-er for å lette video- og taleanrop samt direktestrømming. Den tilbyr SDK-er for iOS, Android, Javascript, Unity og React Native. Mens disse SDK-ene tar seg av klientsiden, tar plattform-API-en seg av overvåkingen av anropsfunksjonaliteten på serversiden.

Den tilbyr et dashbord for samtaleanalysefunksjoner som samtalelogger, samtalemetadata, adminsamtaler, automatisert fakturering osv. Sendbird er HIPAA-kompatibel, og sikrer sikkerhetskrav for helseorganisasjoner. Prisen er basert på antall minutter per bruker.

Twilio

Programvareutviklere kan inkludere taleanropsfunksjoner i sine applikasjoner og tjenester ved å bruke API-ene og tjenestene levert av Twilio stemme, en skykommunikasjonsplattform. Det bidrar til å bygge en engasjerende stemmeopplevelse som du raskt kan skalere og modifisere med ulike tilpasningsalternativer og ressurser.

Ved hjelp av stemmeintelligens kan bedrifter gjøre taleanrop til handlingsvennlig datainnsikt med maskinlæring. De kan også analysere og aktivere samtaleopptak for å skape personlige stemmeopplevelser som genererer inntekter.

Twilio Voice tilbyr funksjoner som:

 • Samtalesporing
 • Innebygde anrop
 • Maskert ringing
 • Globale konferanser
 • interaktiv stemmerespons

Heldigvis tilbyr Twilio pay-as-you-go prisplaner slik at du ikke blir låst inn i store kontrakter.

Dolby

Dolby gir også et kommunikasjons-API for tale- og videosamtaler, og ved å bruke det kan du utnytte muligheten til å lage krystallklar talechat og ringe for nettleseren, mobilen og PC-appene dine.

Den har funksjoner som en stemmeaktivitetsdetektor, automatisk forsterkningskontroll og dynamisk lydnivå. Alt dette oppdager tale, fjerner bakgrunnsstøy, holder uønskede lyder ute og opprettholder konsistente nivåer mellom klienter.

Den er i samsvar med GDPR, HIPAA og SOC-2. Dolby tilbyr en gratis og betal-som-du-gå-plan for sin taleanrops-API.

Plivo

Plivo er en kommunikasjonsplattform med en API-plattform for meldinger, taleanrop og løsninger for salgs- og supportteam. Dens stemmeanrops-API lar deg integrere taleanrop i applikasjonene dine og programmessig foreta, motta og kontrollere anrop over hele verden.

  Universal utklippstavle fungerer ikke mellom iPhone og Mac: 9 rettelser å prøve

For nettapplikasjoner tilbyr plivo en nettleser-SDK, og for native mobilapper gir den en separat mobil-SDK. Funksjoner inkluderer:

 • Transkripsjon av talepost
 • Tekst til tale
 • Ring Feedback API
 • Dynamisk anrops-ID

På samme måte som andre plattformer, tilbyr den en betal-som-du-gå-prismodell.

SignalWire

SignalWire er en skykommunikasjonsplattform som tilbyr ulike tjenester, inkludert taleanrop, videokonferanser, SMS-meldinger osv. Den lover uovertruffen stemmekvalitet med Hi-Fi Voice-teknologi, ikke flere knitrende stemmer eller brukere som høres ut som om de er i utlandet.

Nybegynnerfunksjonene den tilbyr for å sende stemmestrømmer til en hvilken som helst URL fra en samtale i sanntid. Dette er nyttig når du overvåker kundestøtteanrop. De prisplaner for SignalWire er mye mer komplekse.

Enablex

Enablex sine Voice APIer og SDK-er som er enkle å implementere, lar deg markedsføre raskere og nyte krystallklar samtalekvalitet. Du kan ringe og motta anrop fra alle som har en internettforbindelse eller et telefonnummer. Du kan også bygge inn Voice-over-IP (VoIP), PSTN og SIP-anrop direkte i appen eller nettleseren din ved å bruke ditt foretrukne programmeringsspråk.

Funksjoner inkluderer:

 • Gruppetaleanrop
 • Virtuelle tall
 • Automatiserte talemeldinger
 • SIP Interconnect

Enablex tilbyr fleksibel så vel som pay-as-you-go prissetting planer.

RingCentral

Med hjelp av RingCentral Voice API-er, du kan programmatisk tilpasse appene dine slik at de kan ringe og motta anrop, håndtere talemeldinger og utløse webhooks. RingCentral er en kommunikasjonsplattform som tilbyr en rekke APIer for ulike kommunikasjonskanaler.

Med RingCentrals stemmeanrops-API kan du rute og administrere samtaler dynamisk i sanntid, utvide eller tilpasse eksisterende apper for å inkludere talefunksjoner og integrere AI-systemer. Den tilbyr gratis ubegrenset samtale i USA og Canada.

Telesign

Telesign er en kommunikasjonsplattform som en tjeneste som gir sikre kommunikasjons- og identitetsverifiseringsløsninger. Med Voice API kan du bygge sikre og pålitelige A2P-, P2A- og P2P-taleapplikasjoner ved å bruke nett- og mobilplattformer.

Noen av funksjonene som tilbys av Telesigns stemme-API er:

 • Automatisk talegjenkjenning
 • Overvåke trafikken
 • Tale-til-tekst
 • interaktiv stemmerespons

Du kan skaffe og implementere telefonnumre på tvers av 120+ land og også omformatere telefonnumre, samt ta opp samtaler. Du kan kontakte Telesigns salgsteam for å få informasjon om prisplaner.

Vonage

Vonage er en global kommunikasjonsplattform som tilbyr kommunikasjonstjenester og spesialiserer seg på samtalehandel. Du kan integrere tredjeparts roboter for kunstig intelligens ved å bruke WebSockets, aktivere selvbetjening på mer enn 120 språk ved hjelp av automatisert talegjenkjenning, og også kombinere stemme- og sosiale mediekanaler for økt kundeinteraksjon.

  Slik fikser du at GIMP Eraser ikke fungerer

Egenskaper:

 • WebRTC-støtte
 • WebSockets
 • Lydstrømming
 • Markeringsspråk for talesyntese
 • Globalt distribuerte samtalekontroller
 • Svindelforsvarer

Det tilbyr betal-per-bruk prisplaner.

MirrorFly

MirrorFly Voice Calling API lar deg koble til, administrere og rute anrop på tvers av alle enheter og få ubegrenset lydanrop. Den lar bedrifter bygge taleapplikasjoner med sin programmerbare stemme-API. Du kan ringe og motta anrop fra nettlesere, apper og nettapplikasjoner for å imøtekomme bedriftens behov.

Her er noen av funksjonene:

Ved å bruke sin stemme-API med lav latens, kan opptil 250 deltakere over hele verden delta i diskusjoner, møter og webinarer med tydelig stemmekvalitet.

ZegoCloud

ZegoCloud leverer sanntidsinteraksjonstjenester for skykommunikasjon og har som mål å revolusjonere virtuelt engasjement med sanntidsinteraksjon. Den tar sikte på å koble sammen bedrifter, team, kunder og brukere.

UI-sett og SDK-er er de to forskjellige måtene å implementere Zegoclouds API-er for taleanrop. Hvis du vil integrere taleanropsfunksjoner i applikasjonen din uten å bry deg mye om brukergrensesnittet, kan du gå for brukergrensesnittsettene. Ellers tilbyr Zegocloud også SDK-er på lavt nivå for stemme API-integrasjon. Når det gjelder prisene, følger Zegocloud et lignende betal-som-du-go-konsept.

Båndbredde

Båndbredde gir sky-klar tale-, meldings- og nødtjenestetilkobling bygget for bedriften.

Flere funksjoner i Voice API er nevnt nedenfor:

 • Samtalekontroll
 • Sanntidstranskripsjon
 • Deteksjon av telefonsvarer
 • Konferanse
 • Mediestrømming

Å bygge en tilpasset taleanropsløsning som er bra for kunder uten å bygge din egen telekominfrastruktur og bygge inn inngående og utgående anropsfunksjoner direkte i applikasjonen din, er det Bandwidths stemme-API prøver å oppnå.

Sinch

Sinch er en skykundekommunikasjonsplattform som lar deg integrere meldings-, tale- eller e-postfunksjoner i applikasjonen og lar deg ha meningsfulle samtaler med forbedret skalerbarhet, leveringsdyktighet og kostnadseffektivitet.

Det er mer et verktøy for forbedring av kundeengasjement; funksjonene som tilbys av Voice API er imidlertid:

 • Tallmaskering
 • Telefonsamtalebekreftelse
 • Secure Telephone Identity Revisited (STIR)
 • Innspilte forespørsler
 • Stemmebasert IVR

I skrivende stund er det ingen prisinformasjon tilgjengelig, så du må kontakte salgsavdelingen for det.

Infobip

Infobip er en global kommunikasjonsplattform som tilbyr en rekke APIer og teknologier som lar bedrifter samhandle med sine kunder via SMS, tale, e-post, chat-apper og andre kommunikasjonskanaler.

Vanlige funksjoner er nevnt nedenfor:

 • SIP trunking
 • WebRTC
 • Tallmaskering
 • IVR

Voice API lar bedrifter få kontakt med kundene sine med funksjoner som automatiserte taleanrop, forhåndsinnspilte lydfiler med over 100 støttede språk, innspilte anrop, effektiv samtalerouting, detaljert samtalerapportering og mye mer.

Siste ord

Å velge en stemme-API er ikke basert på hvilke kule funksjoner en plattform tilbyr. Det avhenger utelukkende av forretningskravene dine og hva du ønsker å oppnå med API. Du bør imidlertid velge en stemme-API, med sikkerhet og pålitelighet i tankene. Ved å sammenligne ulike stemme-API-er kan du konkludere med at de passer bedre til dine behov.

Hvis du vil utforske verktøy for kundeengasjement, her er noen åpen kildekode-programvare for livechat å se etter.