Instagram

15 beste Instagram Grid Makers/Image Splitter-apper for en estetisk feed

En del av å være på sosiale medier er å tilpasse seg de siste trendene og den neste store tingen.

En av disse tingene er rutenettoppsettet som mange brukere på Instagram har brukt på profilene sine. Et rutenettoppsett er en samling av innlegg på profilen din som utgjør ett enkelt bilde.

Det er en fin måte å skille seg ut blant andre Instagram-kontoer fordi det gir feeden din et eksepsjonelt estetisk utseende. Det ser selvfølgelig også ut til at du har en konto som det blir satt krefter på.

Det brukes av mange kjendiser og merker for å fange brukernes oppmerksomhet, og det har definitivt fungert.

Hvordan lage et rutenettinnlegg på Instagram

Grid post er utrolig enkelt å lage ved hjelp av appene vi skal se på i dette innlegget. Disse appene tar i utgangspunktet bildet du gir og deler det opp i forskjellige størrelser av rutenett som du kan laste opp til kontoen din med en gang.

Les også: Guide til Instagram-vekst

Å gjøre dette manuelt kan selvsagt føre til feilberegninger, og du vil ikke få det perfekte rutenettet. Når vi har apper for å oppnå det, er det best å bruke dem. La oss hoppe inn i listen og begynne å lage rutenettinnlegget vårt.

PhotoSplit

Sannsynligvis den mest populære appen for å dele bildene dine, PhotoSplit gjør det veldig enkelt å lage et rutenett og legge det direkte på Instagram-kontoen din.

Den hjelper til med å beholde de fleste pikslene i bildet og har noen flotte funksjoner, for eksempel resultater med høy oppløsning. Den kommer med forskjellige rutenettstørrelser, inkludert:

 • 1×2
 • 1×3
 • 2×3
 • 3×3
 • 4×3
 • 5×3

Den er gratis å bruke, og det beste med den er at den mottar jevnlige oppdateringer. Det hjelper med å fikse feil, ytelsesproblemer og eventuelle sikkerhetsproblemer.

Appen har blitt lastet ned over 1 million ganger på Google Play Store.

 • Tilgjengelig på:

 • Android

 • iOS

Forhåndsvisning

Å lage rutenettinnlegg er bare en av de mange funksjonene Preview har.

Det er en app som er fullpakket med noen virkelig spennende funksjoner, for eksempel:

 • Dra og slipp editor
 • Analytics og innsikt
 • Samling av fantastiske filtre
 • Ubegrenset rutenettplass
 • Planlegging og autopostering
 • Bildetekst og hashtag-finner
 • Samarbeidsmuligheter for å legge til medlemmer og jobbe sammen
 • Reposteringsalternativer for innholdskurering

Den lar deg også lage design for historien og hjulene dine. Det er trygt å si at Preview er den ultimate feedplanleggerappen for Instagram, og den krever ikke engang å logge på fra Instagram-kontoen din.

Grid Maker for Instagram

Grid Maker for Instagram er like enkelt som navnet, men den har også funksjoner som går utover å bare være en enkel app. Du kan lage rutenett i flere størrelser med høyoppløselige resultater og legge dem ut direkte på kontoen din.

  Instagram ble hacket og e-post endret – Trinn for å gjenopprette kontoen din

Det eneste du trenger å gjøre i tillegg til å laste ned appen er å laste opp ønsket bilde til den. Appen tar den automatisk derfra og deler den opp i et perfekt rutenett.

I tillegg til å kunne laste den opp direkte på sosiale medier, kan du også lagre den i galleriet ditt. Appen er helt gratis å bruke.

Grid Maker

Del opp bildene eller panoramabildene dine med Grid Maker og gjør dem om til firkantede bilder av høy kvalitet. Den er superenkel å bruke og har funksjoner som lar deg lagre den automatisk på et SD-kort.

Den kan også eksportere i høy oppløsning og legge ut rutenettet direkte til Instagram-kontoen din. Her er alternativene for rutenettstørrelse du får med denne appen:

 • 3×1
 • 3×2
 • 3×3
 • 3×4
 • 3×5
 • 3×6
 • 3×7
 • 3×8
 • 3×9
 • 3×10
 • 2×1
 • 2×2
 • 2×3

Selv om den har kjøp i appen, er det ingen tvil om at denne appen fortsatt er gratis å bruke hvis kravet ditt er begrenset.

Rutenettpost

Du får 5 forskjellige typer rutenettstørrelser med Grid Post, en app som er enkel å bruke og har et veldig brukervennlig grensesnitt.

Den er høyt rangert i Google Play Store, og du får funksjoner som:

 • Ulike collage maler
 • Ulike rutenettstiler og overlegg
 • Evne til å legge til forskjellige farger på overlegg og rutenett
 • Evne til å zoome eller flytte bildet ditt etter din smak
 • Riktig bestillingsforhåndsinnstilling for å sikre riktig rutenettplassering

Den har over 120 forskjellige overlegg og mer enn 55 vakre filtre som du kan bruke på bildene dine for å gjøre dem mer visuelt tiltalende.

Å legge til tekst, klistremerker, logoer og vannmerker er noen andre muligheter du kan benytte deg av.

GridStar

GridStar lar deg lage rutenett samt panoramasveiping for Instagram-feeden din. Panoramabeskjæringsfunksjonen lar deg lage en veldig estetisk delt sveipeeffekt fra ett enkelt bilde.

Dessuten lar den deg velge mellom en rekke rutenettstiler som passer best til merkevarebildet ditt. Den veileder deg godt i sekvenseringen, slik at du ikke gjør noen feil mens du laster den opp til feeden din.

Det sikrer at alle rutenettene har høy oppløsning for å hjelpe deg med å opprettholde den gode kvaliteten gjennom hele feeden.

Bildesplitter

Rask, enkel og nøyaktig er det som best beskriver Image Splitter. Det er en super nyttig app som gjør jobben med å lage et rutenett for feeden din eksepsjonelt. Hele prosessen tar bare noen få sekunder og kan bare gjøres i noen få trinn.

Det er en app som mottar jevnlige oppdateringer for å kontinuerlig forbedre eventuelle feil. Dessuten er den veldig lett og enkel å bruke. Den støtter 1×3, 2×3 og 3×3 rutenettstørrelser.

Du kan laste ned Image Splitter helt uten kostnad, selv om du kan kjøpe oppgraderinger hvis du ønsker det.

  Hvordan få et inaktivt Instagram-brukernavn

Griddy

Griddy er en app som vet hva som skal til for å gjøre noe ut av esken og skille seg ut blant mengden. Det gjør det enkelt å lage et rutenettoppsett for feeden din, og du kan opprette opptil 10 rader. Den har også forhåndsinnstillinger for rutenett som du kan bruke til å bruke størrelser som allerede er anbefalt.

For karusellinnleggene dine kan du lage den vakre panoramasveipeeffekten ved å dele bildene dine deretter. Du kan velge mellom ulike orienteringer, for eksempel kvadrat, portrett, landskap og historie.

Den beholder bildets originale kvalitet for å sikre at det ikke er noe kvalitetstap. Du får også klare instruksjoner for å legge ut de delte bildene nøyaktig.

I tillegg til disse funksjonene har den også et vannmerkeverktøy for å stemple din autoritet over bildene dine.

Grid Post Pic Collage Maker

En veldig interessant app, Grid Post Pic Collage Maker, har en av favorittfunksjonene mine noensinne, og det er muligheten til å sette inn videoer sømløst i rutenettet ditt. Dette lar deg inkludere en blanding av bilder og videoer for å få et bedre visuelt utseende.

Dessuten lar den deg lage mer enn 50 forskjellige typer rutenett med klare instruksjoner fra start til slutt. Den har en rekke skjæremetoder som du kan bruke, og den støtter også forskjellige filtre for å få bildene dine til å sprette enda mer.

Denne appen er gratis å installere og bruke.

MySocialBoutique

Et online verktøy som fungerer feilfritt, MySocialBoutiques Instagram Grid Maker kan hjelpe deg med å oppnå et veldig estetisk utseende for feeden din. Den har en rutenett-, karusell- og puslespillmaker som får jobben gjort på noen få sekunder.

Du trenger ikke laste ned noen app for det. Bare last opp bildet ditt og begynn å lage ditt perfekte innlegg. Den har forskjellige layoutalternativer som du kan velge mellom, og du kan laste ned resultatene umiddelbart som en ZIP-fil eller individuelt hvis du vil.

Den har noen anbefalte dimensjoner for rutenettoppsett som du kan holde deg til hvis du vil ha de beste resultatene.

ImageSplitter

Som navnet antyder, er ImageSplitter en Instagram-bildesplitter, og den er helt gratis å bruke. Det er bare en enkel 4-trinns prosess, og når oppdelingen er ferdig, kan du umiddelbart dele bildet til Instagram-kontoen din ved å bruke deres innebygde app, Postcron.

I tillegg til å dele bilder, lar den deg også endre størrelse, beskjære og konvertere dem. Siden det er et nettbasert verktøy, trenger du ikke å laste ned noe. Alt fungerer fra nettleseren din, og du kan få tilgang til det fra hvilken som helst enhet.

Totalt sett er det lynrask og legger mye vekt på personvern, som etter min mening er et stort pluss for ethvert verktøy. Du kan laste opp bilder så lenge de er JPEG-, JPG-, PNG-, BMP-, GIF- eller ICO-formater.

Pinetools

Et veldig enkelt verktøy, denne bildesplitteren fra Pinetools har funksjoner som er akkurat nok til at du får jobben gjort. Den har ingen ekstra fancy funksjoner. Faktisk vil du også legge merke til at den har et veldig enkelt grensesnitt, men det burde være mer enn nok hvis kravet ditt er grunnleggende.

  Beste tider å legge ut på Tiktok, Instagram, Twitter, Facebook, LinkedIn [2022]

Den lar deg konfigurere flere innstillinger, for eksempel:

 • Del opp etter antall blokker eller høyde
 • Still inn antall blokker fra 2
 • Evne til å overlappe blokker
 • Evne til å dele bilder horisontalt eller vertikalt
 • Evne til å eksportere i forskjellige formater eller det samme som originalbildet

Den har også en mulighet for deg å bestemme bildekvaliteten på resultatet.

Bildeplattform

Lag personlige temaer eller koble forskjellige innlegg på feeden din via et puslespill ved hjelp av denne rutenettprodusenten fra Images Platform. Det er gratis og gir en trinn-for-trinn-prosess som er superenkel å følge.

Når du laster opp bildet ditt til nettverktøyet, lar det deg beskjære det og lage et rutenett etter eget valg. Når du er fornøyd, kan du laste den ned som en ZIP-fil.

Du kan forvente at resultatene er av høy kvalitet, noe som alle apper og verktøy i denne listen har til felles.

Imagy.app

Del bildene dine horisontalt, vertikalt eller begge deler ved å bruke Imagy.app. Det er et nettleserbasert verktøy som støtter JPG, JPEG, GIF, PNG og BMP som filtyper for opplasting, så hvis bildet ditt har noen av disse formatene, er du i gang.

Ved å bruke redigeringsprogrammet kan du:

 • Still inn størrelsen på hver blokk
 • Angi antall blokker eller begrens det med bredde eller høyde
 • Velg om du ønsker at blokkene skal være like store

Når bildet er klart, kan du laste det ned som en ZIP-fil. Dette verktøyet følger en veldig sikker protokoll ved aldri å la serveren berøre bildene dine. Faktisk lagrer den aldri noen av dataene dine i utgangspunktet.

Imageonline.co

Denne bildesplitteren fra Imageonline.co lar deg kutte bilder i forskjellige blokker i henhold til din valgte orientering. Du kan dra og dele i ønsket posisjon for å lage puslespillet i henhold til dine preferanser.

Det er helt gratis å bruke og krever ingen nedlasting av programvare. Du trenger faktisk heller ikke registrere deg for en konto. Bare begynn å lage fra selve hjemmesiden.

Det beste med dette verktøyet er at det ikke har noen begrensninger til tross for at det er gratis.

Siste ord

Med det stadig økende antallet brukere på Instagram, er hver minste innsats viktig når det gjelder å bringe kontoen din foran flere øyne og potensielt holde følgerne dine engasjert.

Å lage et rutenett på feeden din er en fin måte å oppnå et visuelt-estetisk utseende, og appene og verktøyene ovenfor vil hjelpe deg å oppnå det på et blunk.

Deretter kan du sjekke ut disse strålende Instagram-planleggerne du kan bruke til å planlegge og planlegge innholdet ditt på forhånd.

x