15 beste Xbox One-kontrollere for å øke spillingen din

Er du en vanlig Xbox-spiller? Hvis ja, bør du sjekke ut disse beste Xbox One-kontrollerne for å ta spillingen din til neste nivå.

Spillkontrollere kan tilby en mer realistisk og taktil opplevelse enn et tastatur og en mus. De fysiske nøklene og triggerne muliggjør nøyaktig kontroll og raske svar i hektiske spill.

Spillkontrollere kan gjøre et spill mer behagelig og intuitivt, spesielt for konsollspill, der de fungerer som den primære inngangsenheten.

Opprøret og populariteten til Xbox

Siden debuten i 2001 har spillere foretrukket Xbox-spillenheten. Mens den kjemper med voldsom rivalisering fra andre systemer som Sonys PlayStation, har Xbox vært i stand til å samle en betydelig markedsandel og en hengiven tilhengerskare.

Xboxs vekt på flerspiller- og internettspill er en faktor i populariteten. Spillere kan kommunisere og spille med andre over hele verden gjennom Xbox Live, konsollens nettnettverk, som fremmer fellesskap og rivalisering. Dessuten er det Xbox-eksklusive spillbiblioteket betydelig og godt likt av spillere.

Du kan koble Xboxen til en stor skjerm for å spille dataspill på en større skjerm. Du kan til og med profesjonelt kringkaste en PowerPoint-presentasjon til Xbox-en din fra den bærbare datamaskinen. Det er utallige muligheter, men en av grunnene som gjør det så sympatisk er muligheten til å kringkaste fra PC-en til Xbox-en din. Takket være den nære forbindelsen mellom PC og Xbox, vil nye fordeler og ressurser bli tilgjengelige i fremtiden.

Xbox har opprettholdt sin appell til tross for konkurranse fra rivaliserende konsoller på grunn av dets særegne egenskaper og omfattende spillbibliotek. Med introduksjonen av Xbox Series X og Series S har systemet beholdt sin posisjon som et toppvalg for spillere over hele verden ved å fortsette å utvikle og innovere.

Velg de beste Xbox-kontrollerne for å få fart på spillet ditt

Du kan oppnå den ideelle hastigheten, den mest videoverdige teamtørkingen, eller topplasseringen på en online leaderboard med de mest utmerkede Xbox-kontrollerne. Du kan se etter en kontroller som passer deg og håndflatene dine på markedet.

Spillopplevelsen din kan forbedres betydelig ved å velge den beste Xbox-kontrolleren for dine behov. Nedenfor er noen ting du bør tenke på før du bestemmer deg:

  • Komfort – Velg en kontroller som du kan holde komfortabelt i hendene i lang tid.
  • Lang levetid – Velg en kontroller med en solid design som tåler hyppig bruk.
  • Kompatibilitet – Husk at den valgte kontrolleren passer for din Xbox-konsoll.
  • Funksjoner – Søk etter kontrollere med ekstra funksjoner som programmerbare knapper, bevegelige triggere og avtakbare thumbsticks.
  • Pris – Kostnaden for kontrollere varierer mye, så finn budsjettet ditt før du velger en.

Din ideelle kontroller vil til syvende og sist avhenge av din smak og foretrukne spillemetoder. Xbox-kontrolleren som kommer med konsollen er grei. Men mange andre alternativer er tilgjengelige hvis du vil velge den mest passende Xbox-kontrolleren for deg selv. Her er noen av de beste Xbox-kontrollerne du kan kjøpe for å øke spillopplevelsen.

Xbox Elite Wireless Controller Series 2

En avansert spillkontroller som er eksplisitt laget for Xbox One, er Xbox Elite Wireless Controller Series 2 Core. Kontrollerens avtakbare thumbsticks, knapper og D-pad lar spillere tilpasse den til deres smak. Kontrolleren har et moderne hvitt utseende og en behagelig teksturert følelse.

  Slik fikser du svart flekk på iPhone-skjermen

Series 2 Core inkluderer også triggerstopper og thumbsticks med justerbar spenning for enda mer presis kontroll. På baksiden av kontrolleren gir fire bevegelige padler enkel tilgang til ofte brukte operasjoner.

En enkelt lading av Series 2 Core sitt oppladbare batteri gir opptil 40 timers spilletid. Den inkluderer en bæreveske og ladestasjon for enkel oppbevaring og transport. Kontrolleren er også utstyrt med Bluetooth, og kan brukes med mobiltelefoner og Windows 10 PC-er. Denne kontrolleren er et utmerket alternativ for seriøse spillere som søker en førsteklasses, programmerbar kontroller.

PowerA kablet kontroller

En førsteklasses spillkontroller laget spesielt for Xbox Series X|S-konsollen er PowerA Wired Controller i svart. Den har en moderne, ergonomisk form som ligger lett i hendene. På toppen av det gir de teksturerte grepene suveren kontroll og trekkraft.

Alle de vanlige Xbox-knappene er på kontrolleren. Du kan endre to programmerbare kontroller for å passe til din foretrukne spillestil. Du kan koble til et hvilket som helst kompatibelt headset via 3,5 mm stereoheadset-tilkoblingen, og de innebygde lydkontrollene lar deg endre volumet og dempe mikrofonen mens du er på farten.

For ekstra trygghet inkluderer den også en 2-års begrenset produsentgaranti.

Xbox trådløs kontroller

Med teksturerte grep og følsomme knapper, har Xbox Wireless Controller i hvitt et stilig og koselig design. Denne gjør det enkelt å håndtere utvidede spilløkter. Bluetooth-tilkobling på kontrolleren muliggjør trådløs spilling på Xbox-konsoller og Windows 10-PCer.

En deleknapp på kontrolleren gjør det også enkelt å ta opp spillvideoer og skjermbilder som kan lastes opp til sosiale medier. Det er også funksjonelt med Xbox Game Pass, en månedlig medlemstjeneste fra Microsoft som gir tilgang til et stort utvalg spill.

En oppladbar batteripakke i enheten kan drive opptil 40 timer med spill på en enkelt lading. Totalt sett er denne trådløse Xbox-kontrolleren en førsteklasses, pålitelig spillkontroller som gir Xbox- og PC-spillere en behagelig og enkel spillopplevelse.

PDP Afterglow Wave LED-kontroller

PDP Afterglow Wave LED-kontrolleren ble laget for bruk med Xbox Series X|S-konsoller. Den har programmerbar LED-belysning som du kan endre for å passe dine preferanser eller spilloppsett. Kontrolleren har også en 3,5 mm lydkontakt som du kan bruke til å koble hodetelefonene direkte til enheten.

Kontrolleren har også programmerbare knapper på baksiden som kan konfigureres til å utføre bestemte funksjoner eller innganger. Spill som trenger raske reflekser eller mange innganger kan synes dette er ekstremt nyttig. Den har også en 8 fots avtakbar USB-kabel som gir deg god rekkevidde for å spille på avstand.

Den ergonomiske, komfortable kontrollerdesignen har teksturerte grep, responsive knapper og utløsere for presis spilling.

Xbox Elite Wireless Controller Series 2

Utforsk Xbox Elite Wireless Controller Series 2, med kortere håravtrekkerlåser, gummibelagte grep omsluttende og justerbare strekkpinner med et elegant svart utseende og konfigurerbare elementer for å forbedre spillopplevelsen din.

Du kan endre kontrolleren slik at den passer til spillestilen din ved å bruke de fire utskiftbare padlene, seks thumbsticks og to D-pads. Padlene kan settes til programmerbare knapper eller handlinger for raskere og mer nøyaktig spilling.

Kontrolleren har også triggerstopp, justerbare strekkpinner og et gummiert grep for økt komfort og kontroll under lange spilløkter.

Series 2 har også Bluetooth-tilkobling, noe som gjør det enkelt å koble den til en Windows 10-datamaskin eller mobilenhet for spill mens du er på reise. Xbox-kontrolleren er en førsteklasses spillkontroller med ulike tilpassbare innstillinger og banebrytende funksjoner for å forbedre spillopplevelsen din.

Xbox One-kontroller trådløs

Spillopplevelsen er førsteklasses for Xbox One Controller Wireless. Kontrolleren har en elegant og økologisk design som de fleste spillere kan bruke uten ubehag. Det oppladbare batteriet gir opptil 40 timers spilletid på en enkelt lading. Så det lar deg spille i lengre perioder uten å bekymre deg for å gå tom for strøm.

  Hvordan lage et spørreskjema i Microsoft Forms

Det er ikke behov for skjemmende ledninger eller kabler fordi kontrolleren kommuniserer trådløst til konsollen. Å spille online uten etterslep er gjort mulig av pålitelige trådløse tilkoblinger, som gir et kraftig bånd.

Kontrolleren kommer imidlertid med en Micro USB-ledning som du kan bruke til å koble direkte til konsollen hvis du velger en kablet tilkobling. Xbox One Controller Wireless har vanlige knapper og kontroller i tillegg til en 3,5 mm lydport som du kan bruke til å koble til et passende hodesett for musikk og chat i spillet.

Trådløs kontroller for Microsoft Xbox

Den offisielle spillkontrolleren for Xbox Series X/S- og Xbox One-konsollene er den trådløse kontrolleren for Microsoft Xbox Series. Med teksturerte grep og en slank, ergonomisk design, er den tilgjengelig i flere forskjellige fargetoner.

Den kommer med en tilpasset «Soft Touch». Den inneholder også alle konvensjonelle knapper og funksjoner som er inkludert på tidligere Xbox-kontrollere, for eksempel den gjenkjennelige retningsputen, analoge spaker, triggere og puteknapper.

Dessuten lar en ny «Del»-funksjon brukere umiddelbart ta skjermbilder og laste opp videoer til sosiale medier og dele dem med venner. Kontrolleren er et fleksibelt spilltilbehør for Windows 10-PCer og Bluetooth-aktiverte mobile enheter.

SCUF Instinct Pro Stålgrå

For Xbox Series X|S-konsoller har SCUF Instinct Pro Steel Grey en programmerbar design med grå stålgrep og bakre padler som kan sprettes tilbake for optimal ytelse.

I tillegg har kontrolleren utskiftbare frontplater med en rekke mønstre. Innstillingene du velger betyr noe når du spiller raskt. Opptil tre padle rebinding-kombinasjoner kan lagres og velges raskt ved hjelp av kontrollerens interne profilbryter.

Denne kontrolleren er en høyytelseskontroller laget for konkurrerende spillere som søker den beste tilpasningen og nøyaktigheten.

Du kan personliggjøre kontrolleren fullstendig ved å velge fra et bredt spekter av thumbstick og frontplatefarger.

Razer Wolverine V2-kontroller

En kablet gaming pro-kontroller laget spesielt for Xbox Series X|S-konsoller er Razer Wolverine V2 Chroma. Den har et strømlinjeformet design og er konstruert av materialer av høy kvalitet for varig stabilitet.

Seks av kontrollerens knapper og utløsere kan tilordnes på nytt ved å bruke Razers Synapse-program. Dessuten har den overlegne analoge pinner som kan justeres for spenning og en roterende D-pad for å imøtekomme ulike spillpreferanser.

Kontrolleren har også Chroma RGB-belysning, som lar deg endre belysningen og fargevalgene for å matche spillmiljøet ditt. En 3,5 mm lydport er også inkludert for en enkel headsettilkobling.

BCB-kontroller for Xbox

Siden BCB-kontrolleren for Xbox er trådløs, er det ingenting å bekymre seg for at kabler kommer i veien når du spiller. Du kan spille favorittspillene dine akkurat som du gjorde med den originale Xbox-kontrolleren fordi den har alle de samme knappene og kontrollene.

Moden bytter ut kontrollerens originale kretskort med et nytt laget spesielt for det unike systemet. Videre er modifikasjonen reversibel, noe som gjør det enkelt å bruke standardkontrolleren.

Avslutningsvis er BCB Controller Customized for Xbox Controller Wireless en fantastisk måte å gjenoppleve nostalgi mens du bruker moderne spillteknologier.

Original Xbox trådløs kontroller

Den originale Xbox Wireless Controller er en retrokontroller laget med det originale Xbox-systemet. Den er også Bluetooth-aktivert og fungerer med Windows 10 PC-er og andre enheter. Den har en koselig design, responsive triggere og knapper, og en pålitelig Wi-Fi-tilkobling.

Det magnetiske ladestativet som passer med Xbox er et vedlegg som forbrukere kan bruke til å lade den klassiske trådløse Xbox-kontrolleren samtidig som den er lett tilgjengelig og på utstilling.

  9 beste MP4 til GIF-konverterere

Kontrolleren er sikret i stativet ved hjelp av magnetiske kontakter, og så snart den er koblet til, begynner stativet umiddelbart å lade kontrolleren. Det gir en praktisk og fasjonabel måte å bruke og lade Xbox-kontrolleren på.

Victrix Gambit Xbox-kontroller

En lisensiert Xbox-kontroller laget for konkurrerende spill kalles Victrix Gambit. Med ulike funksjoner rettet mot å forbedre hastighet, nøyaktighet og ytelse, regnes den som den raskeste Xbox-kontrolleren i verden.

Victrix Gambit har også en rekke ytelsesforbedrende tekniske forbedringer. De inkluderer raske responstider, sofistikerte mikrobrytere og en utmerket joystick som er laget for å være utrolig nøyaktig.

Avslutningsvis er Victrix Gambit et ypperlig alternativ for spillere som søker etter en forhøyet Xbox-kontroller spesielt laget for konkurrerende spill.

Xbox trådløs kontroller

En særegen og iøynefallende spillkontroller som er eksplisitt laget for Xbox Series X/S- og Xbox One-konsollene, er Xbox Wireless Controller – Lunar Shift Special Edition for Xbox.

Dens spektakulære måne-lilla og hvite design inkluderer et teksturert grep, en hybrid D-pad og en ny deleknapp for opptak og deling av spill. Kontrolleren har en 3,5 mm stereohodesettport for rik lyd og kobles eksternt til konsollen ved hjelp av Bluetooth-teknologi.

Den inkluderer en USB-C-ladeledning og en batterilevetid på opptil 40 timer. Denne spesifikke utgavekontrolleren gir en oppslukende spillopplevelse med estetisk verdi og praktiske forbedringer.

Turtle Beach spillkontroller

Turtle Beach Recon Cloud Wired Gaming Controller med Bluetooth er en multifunksjonell spillkontroller som gir kablede og trådløse tilkoblingsmuligheter. Den har en elegant design med teksturerte håndtak og en avtagbar 10 fots kabel.

Med en batterilevetid på 30 timer inkluderer kontrolleren en innebygd lydport for kobling av hodetelefoner eller hodesett, en responsiv D-pad, responsive analoge joysticker og utløserknapper.

Bluetooth-tilkoblingen muliggjør enkel sammenkobling med aktiverte enheter, og den trådløse Xbox-adapteren med maskinen garanterer en solid trådløs tilkobling. For spillere som søker etter en fleksibel og komfortabel kontroller for Xbox Series-systemet, er Turtle Beach Gaming Controller et flott alternativ.

Hånd Airbrush Fade-kontroller

En tilpasset spillkontroller håndmalt med en airbrush-prosess for å produsere en fade-effekt er en Hand Airbrushed Fade Custom Controller som er kompatibel med Xbox-serien.

Kontrolleren har alle de typiske knappene og funksjonaliteten. Den er funksjonell med Xbox Series-systemet. Takket være tilpasning kan spillere uttrykke sin egenart og skille seg fra andre spillere.

Fade-effekten forbedrer kontrollerens design, som gir en vellykket overgang mellom to eller flere farger. Kontrolleren garanterer en opplevelse på toppnivå og induserer en stor grad av spenning hos alle som bruker den.

Konklusjon

Spillopplevelsen din kan forbedres betraktelig ved å bruke Xbox-kontrollere. Å spille mer presist og komfortabelt er mulig på grunn av den ergonomiske designen og sensitive knappene.

Spillere har ekstra kontroll og fleksibilitet på grunn av de programmerbare knappene og konfigurerbare innstillingene. Den er også enkel å bruke på tvers av plattformer på grunn av dens tilkobling til Xbox-spillkonsoller og Windows-PCer. Totalt sett kan bruk av en Xbox-kontroller hjelpe spillere med å lykkes i spillene sine og få et konkurransefortrinn.

Du kan også utforske den beste nintendo switch-kontrolleren.

x