tipsbilk.net

15 verdenskart-quiz [Free Geoguessr Alternatives] for å teste geografien din

GeoGuessr er en godt likt type pedagogisk spill som ble lansert i 2013 og lar spillere sette sin geografiske ekspertise på den ultimate prøven.

Du vet sannsynligvis allerede alt som er å vite om det hvis du er en elsker av pedagogiske spill. Det ble tilbudt uten kostnad tidligere. Fra og med 2019 er det nå en betalt tjeneste på grunn av Googles beslutning om å øke prisene på Maps API.

Etter prisøkningen vendte flere utviklere seg til alternativer til Google Maps, som for eksempel OpenStreetMap. GeoGuessr har imidlertid bestemt seg for å fortsette å bruke Googles karttjenester.

På grunn av den dyre avgiften er imidlertid mange spillere av GeoGuessr på jakt etter de beste gratisalternativene. Hvis du anser deg selv blant dem, har vi samlet en liste over de 15 beste geografibaserte trivia-spillene som ligner på GeoGuessr som du kan spille akkurat nå.

Geoguessr er et geografibasert spill, som tidligere nevnt, og det vil bruke Google Street View for å teste spillernes evne til å identifisere omgivelsene sine i forskjellige deler av kloden.

Spillerne vil få et kart de kan se på. Spillere har tilgang til en rekke spillalternativer i løpet av spillet.

Trevor Rainbolt, ofte populært kjent som Rainbolt, er en spiller fra USA som konkurrerer i GeoGuessr. Rainbolt publiserer videoer som peker ut plasseringen av populære musikkvideoer og virale videoer.

På TikTok legger Rainbolt ut videoer og kort videoinnhold under aliaset «Georainbolt». I tillegg laster han opp videoer på YouTube.

Under epidemien begynte Rainbolt å finpusse GeoGuessr-evnene sine ved å se i fire til fem timer hver dag, fokusere oppmerksomheten på gjenkjennelige landemerker som skilt og telefonstolper, og observere live-strømmene til andre spillere.

Hva er målene til Geoguessr?

GeoGuessr kan være et verdifullt verktøy for lærere for å oppmuntre elever til å utvikle interesse for kulturer og land i andre regioner og kritisk tenkning som er nødvendig for å analysere geografiske og kulturelle landskap.

Spillere drives naturlig til å gjenopprette sin tidligere kunnskap om geografiske distinksjoner, økosystemer, beboerne og andre emner mens de prøver å løse et problem eller overgå en venns høye poengsum i spillet.

For eksempel kan spillere begynne å gjette ved å bestemme hvilken halvkule de ser på. Spillerne er på den sørlige halvkule når solen er plassert sør for kameraet.

De kan også basere spådommen sin på hint gitt av miljøets geografi, for eksempel jorda, plantene eller været.

På GeoGuessr har spillere også muligheten til å lage sine kart. Dette lar elevene utvikle sin grunnleggende forståelse av geografi og bli kjent med nye steder.

I tillegg kan lærere oppmuntre elevene til å lage kart som har en slags personlig betydning for dem. Mens du spiller dette spillet, vil studentene tilegne seg verdifulle overførbare ferdigheter som visuell analyse, lokalisering og tolkning av bevis og forskningsferdigheter.

Hvordan gjøre det bra i GeoGuessr?

Du kan prestere godt med de nedenfor nevnte tipsene og triksene til GeoGuessr.

Eliminer land

Det første du må gjøre er å finne ut hvilke land som ikke har Google Street View-dekning. Fordi GeoGuessr bruker Google Street View, vil det å ha en grunnleggende forståelse av hvilke Google Street View ikke dekker land og steder gjøre deg i stand til å bruke en elimineringsprosess for å forbedre dine evner.

Hvis du spiller et typisk spill, vil du mesteparten av tiden ende opp i enorme nasjoner som USA, Russland eller Australia. Land i mindre skala har lavere sannsynlighet for å dukke opp.

  Hvordan sletter jeg utløpte Apple-abonnementer

Lær å finne steder ved hjelp av skygger

Undersøk skyggene rundt deg for å finne ut hvilken region av verden du er nå i. Dette er et smart trekk. Sjekk kompasset på GeoGuessr-skjermen for å bestemme retningen som tilsvarer nord (det røde punktet vil peke nord). Undersøk hvor skyggene dine faller og handle deretter.

Hvis skyggepunktet vender mot nord, skinner solen fra sør, noe som indikerer at du mest sannsynlig befinner deg på den nordlige halvkule.

Bruk skript og språk

Skriptene og språkene du møter kan være noen av de mest talende indikatorene på hvor du befinner deg i verden. For eksempel kan du utlede at du nå er i Russland hvis du ser at folk bruker det kyrilliske skriften.

Tallrike språk, som bulgarsk, kasakhisk, ukrainsk, makedonsk, hviterussisk og dusinvis av andre, bruker også det kyrilliske alfabetet til å skrive alfabetene sine.

Ta en titt på Biler

Bli vant til ideen om at trafikk vil se forskjellig ut i hvert land du besøker. Du kan trygt konkludere med at du ikke er i USA hvis du ser en overvekt av motorsykler eller scootere. Hvis bare noen få scootere er spredt rundt, kan du være i en europeisk nasjon.

Hvis du er i Øst- eller Sørøst-Asia, er sannsynligheten for at et stort antall scootere omgir deg. På den annen side, hvis du ser en overvekt av motorsykler med mindre motorvolum (i området 100 til 150 cc), kan du være i Sør-Amerika.

Gjette en plassering fra et bilde

Denne metoden ligner litt på GeoGuessr, men med litt vri. Her må du gjette plasseringen av stedet ved å se på bildet. Det er flere gratis geoguessr-alternativer som oppfyller dette formålet.

Bygjetter

City Guesser er et nettsted som lar brukere utforske videoer som er tatt mens de spaserer, kjører eller flyr over nettsteder over hele kloden. Det er et geografibasert nettleserspill som har som mål å gi spillere en unik reise- og gjetteopplevelse over hele verden.

Den gikk først opp 13. august 2020, og har tiltrukket seg hundrevis av geografiinteresserte daglig siden den gang.

City Guessers urbane miljøer og bevegelige klipp gir deg mye mer informasjon å jobbe med sammenlignet med GeoGuessr, som ofte vil plassere deg på en landlig vei uten annet enn den omkringliggende vegetasjonen og været til å veilede deg.

Forsvinn

Get Lost er et spill for geografisk utforskning ved hjelp av prosedyregenererte gatekart. Hvis du ønsker å spille dette spillet, i motsetning til de andre alternativene, må du først registrere en konto. Dette spillet er ikke et åpen-og-spill-spill. Analyser bildene av gatehjørnene for å finne hint som kan hjelpe deg med å finne posisjonen din.

For å gjøre et utdannet anslag, klikk på kartet uansett hvor du tror det er. Det blir fem runder totalt.

Poengsummen din i spillet bestemmes av hvor nær spådommen din er den faktiske plasseringen som vises i gatevisningen. Teknikken for å bestemme poengsum er relativt enkel, og maksimalt mulig poengsum for hver runde er for øyeblikket satt til 5000.

Geostatisk

I et nøtteskall er Geostatic et online geografi-quizspill som er gratis å spille og har et bredt utvalg av spillalternativer. Du kan spille Geotastic alene eller sammen med andre online.

Du kan tilpasse opplevelsen din til dine preferanser på grunn av de mange tilpasningsvalgene som er tilgjengelige for de forskjellige spilltypene.

I tillegg til det er det flere jakter med høy poengsum, utfordringer og sesongbaserte rangerte moduser å delta i.

I tillegg, i helgen som faller på den siste dagen i måneden, arrangerer de et live fellesskapsarrangement på Twitch. Den nøyaktige dagen og klokkeslettet vil bli offentliggjort på forhånd, og det vil være mulig å finne den på hjemmesiden, i arrangementsvisningen, på sosiale medier eller til og med på den offisielle Discord-serveren.

Gjemsel

Hide and Seek World (HaSW) har en mer underholdende brukeropplevelse enn andre siden den setter deg mot andre online-spillere i en konkurranse om å komme så nær Street View-bildet som mulig.

  Bevegelsesbasert kalkulatorapp som lagrer resultater [Paid]

Du kan enten lage ditt eget spill som du og vennene dine kan delta i eller bli med i et offentlig spill som allerede spilles på Find Wolly. Wolly er den kunstige intelligens-maskoten til HaSW.

Vær imidlertid oppmerksom på at gratisutgaven bare lar deg delta i to offentlige spill per dag, men det er ingen slike begrensninger på private spill.

GuessWhere Challenge

GuessWhere Challenge er et utrolig (geo challenge) quizspill som involverer å gjette tilfeldige steder. Den vil transportere deg til et ukjent sted hvor som helst i verden.

Spillet vil vise deg en panoramautsikt, og deretter må du finne den på et kart. Jo nærmere du kommer det faktiske svaret med din gjetning, jo flere poeng vil du få.

Delta i fem runder fordelt på fem forskjellige arenaer. Kan du fullføre geo-oppdraget, komme deg til toppen av toppscorelisten og få alle prestasjonene?

Utøv din geografiske kunnskap, gå på en virtuell reise, bli kjent med nye steder, og ta på deg ulike spennende geoutfordringer!

Hvor er jeg

Where Am I er et annet spill hvor du må gjette hvor du er. Du vil starte spillet på et helt tilfeldig sted hvor som helst i kloden, og det er et relativt enkelt spill totalt sett. Her har du bare et Google Street View-øyeblikksbilde til rådighet, som du kan endre for å finne ut hvor du er.

Du kan utvide det globale kartet ved å holde musepekeren i innsettingen. Senere kan du klikke på kartområdet som tilsvarer der du tror du tok panoramabildet. Søknaden vil umiddelbart informere deg om i hvilken grad din antagelse avviker fra den faktiske innstillingen for bildet.

Åpne URL-en på skrivebordsversjonen av nettleseren din for å teste den ut selv. Du kan også bruke mobilnettlesere for å spille spillet. Den større skjermen er imidlertid ideell for å finne stedet.

World Geography Games

World Geography Games tilbyr en rekke morsomme og informative quizer som barn kan spille. Studenter, voksne og til og med eldre borgere kan spille dem for å teste og forbedre deres geografiske kunnskap.

Deres nettquizer vil sette dine kognitive evner på prøve ved å stille spørsmål om et bredt utvalg av land over hele kloden.

Du vil finne all informasjonen du trenger på ett sted. Enten det ville være å studere til en eksamen, søke en gratis ressurs på en interaktiv tavle eller søke etter ditt neste feriested.

Denne nettsiden tilbyr en rekke gratis pedagogiske verktøy som kan være nyttige for instruktører i grunnskole, ungdomsskole, hjemmeundervisning, leksehjelp og veiledningssituasjoner.

Sheppard programvare

Du vil utvikle et mentalt kart over verdens kontinenter, nasjoner, byer og landskap hvis du spiller geografispillene utviklet av Sheppard Software.

Denne nettsiden dekker spørrekonkurranser på en rekke land og kontinenter fra hele verden. Det inkluderer Europa, Afrika, USA, de forskjellige amerikanske regionene, hovedstedene i Afrika, Mexico, Karibia, Midtøsten, Sentral- og Sør-Amerika og mange andre land og kontinenter.

Spill er ofte strukturert i nivåer, og for å gå videre til påfølgende nivåer, må du først fullføre det aktive nivået.

Seterra

Ved å bruke Seterra-appen kan du tilegne deg geografisk kunnskap mens du har det gøy. Det er flervalgsspørsmål som dekker geografiene til alle nasjoner og kontinenter globalt.

Ved å bruke denne plattformen vil du lære om mange emner, som nasjonale hovedsteder, byer, elver og innsjøer. I tillegg til ulike quizer, tilbyr Seterra noen geografiutskrifter i form av PDF-kart over forskjellige nasjoner og byer.

Seterra gir tilgang til et større utvalg av spillmoduser enn GeoGuessr. Seterra tilbyr totalt ni forskjellige spillmoduser. Det inkluderer læring, viser alle, multiple, choice, pin, pins hard, type, type simple, og type with auto-complet. På grunn av dette er Seterra et forbedret alternativ til GeoGuessr.

lekGeografi

Det er flere spennende kart over verdens geografi inkludert i playGeography. TeachMe er selskapet som eier plattformen.

TeachMe er en unik plattform som tilbyr pedagogiske spill og applikasjoner med millioner av brukere. playGeography tilbyr opptil 92 forskjellige geografiske kart og mer enn 12 000 forskjellige spørsmål.

  Hva er den nyeste iPad-en ute akkurat nå? [March 2022]

På playGeography, som er ganske lik GeoGuessr, kan du velge mellom en av fem forskjellige spillstiler å spille. Spilltypene som er tilgjengelige på hver plattform er imidlertid noe forskjellige.

Du kan tilpasse utfordringsnivået knyttet til hver spillmodus. For ikke å nevne at hvert spill har en tidsbegrensning, og jo større poengsummen din blir, jo raskere kan du svare på hvert spørsmål.

Ducksters

Ducksters er et trivia- og quizspill sentrert om geografi. Det inkluderer flere steder over hele kloden, inkludert alle kontinenter, hovedsteder og nasjonale flagg, blant annet. Den dekker også alle statene i USA, komplett med kart, hovedsteder og flagg for hver stat.

Denne nettsiden tilbyr en rekke aktiviteter, inkludert ordsøk, ordsøk med kart, kryssord og mer.

Du kan spille gåtene online i aktiv modus eller laste ned en trykt versjon som du kan bruke på skoler eller på fester for ungdom. Det er også geografiordsøk inkludert i Ducksters.

Det utfordrer spillere til å finne alle geografiske setninger for et bestemt sted skjult i ordsøkenettet. Det er en spillversjon som du kan spille online. I den kan du sammenligne resultatene dine med resultatene til andre spillere.

GeoPuslespill

Mens du spiller GeoPuzzle, kan du ha det gøy mens du samtidig lærer navnene på landene og statene, samt plasseringen av disse landene og statene. Etter at du har registrert deg, vil du ha tilgang til mer enn 100 000 forskjellige områder som du kan velge å gjøre oppgaver fra.

For å starte spillet, velg en region fra kartet eller listen og undersøk flagget, våpenskjoldet og kanskje enda mer informasjon for å hjelpe deg med å studere geografi.

Verdenskart-quiz

World Map Quiz er tilgjengelig for nedlasting på Android- og Windows-systemer og er tilpasset til 16 forskjellige språk.

Nedlasting av denne applikasjonen bør ikke forsinkes i det minste hvis du er interessert i en utmerket pedagogisk ressurs eller bare ønsker å kunne se på et kart og vite nøyaktig hvor ting er plassert.

Ulike spillmoduser kan hjelpe deg med å lære hvor nasjonene befinner seg, så vel som flaggene og hovedstedene til disse landene. Som om ikke det var nok, finnes det også en modus hvor du kan leke med byer og hav.

Tilgjengelige moduser i World Map Quiz er Landnavn, Eliminering, Kapitalmodus, Flaggmodus, Gjett navnet, Bynavn og Hav og hav.

Kartboks

Map Box er et viktig geo-gjetting-nettsted bygget i samarbeid med Mapbox, OpenStreetMap, Wikidata og Svelte. Når du åpner denne siden, vil du se et enkelt brukergrensesnitt med én knapp der «La oss komme i gang» står skrevet.

Når du klikker på det, vil de presentere ett kart på høyre side, og gir deg fire alternativer. Så det er en enkel MCQ-quiz med geo-kart. Etter å ha valgt, vil det vise om det er riktig eller ikke. Differensiatoren for denne nettsiden er informasjonen om det landet etter resultatene.

Zoomtastisk

Zoomtastic er et enkelt alternativ til GeoGuessr som er utrolig informativt. Registrering eller opprettelse av en konto er ikke en forutsetning for å bruke den. Du får et tilfeldig bilde av en nasjon. Da har du bare tretti sekunder på deg til å bestemme landets navn.

I motsetning til GeoGuessr, som inkluderer rundt fire forskjellige spilltyper, tilbyr Zoomtastic kun ett enkelt spillalternativ.

Kartet vil gradvis zoome ut etter hvert som tidtakeren teller ned, og gir flere ledetråder som kan hjelpe deg. I løpet av de siste tjue sekundene av testen kan du velge riktig alternativ fra de gitte fire alternativene.

Du er fri til å spille uten tidsbegrensninger. Hvis du har en høy poengsum, vil du bli ansett som en av de beste spillerne i spillet. I tillegg vil den inkludere navnet ditt i listen over de 100 beste spillerne på nettstedet.

Bunnlinjen

Alle spillene vi nettopp nevnte er sammenlignbare med GeoGuessr, selv om noen er jevnere enn andre. Imidlertid tester de alle dine kunnskaper om internasjonal geografi. Dette er den eneste tingen de alle har til felles med disse appene. Derfor, gå videre og gi disse beste gratis alternativene til GeoGuessr en sjanse.

Deretter kan du lese om de beste Google Maps-alternativene.

x