tipsbilk.net

Det er enkelt å administrere restaurant med disse 14 løsningene

Generelt er det meste av restaurantadministrasjonsprogramvaren som er tilgjengelig på markedet i dag, beriket med funksjoner som fakturering, CRM, lager og inventar, og rapportering og analyser.

Dermed kan du trygt si at du kan automatisere disse tidkrevende oppgavene ved å bruke programvare for restaurantadministrasjon og redusere ledelsens ansvar. På den annen side kan det også gi en rik opplevelse til kundene og redusere menneskelige feil.

I denne artikkelen har vi diskutert den beste programvaren for restaurantadministrasjon som kan vise seg å være en redningsmann for ledelsen og restauranteierne.

Åpne tabell

Åpne tabell er en ultimat restaurantadministrasjonsløsning som er nyttig for å akseptere reservasjoner fra kunder online og bestille bord deretter. Den har to primære moduler, nemlig Connect og Guest Center.

Connect Module fanger opp online reservasjonsforespørsler og kan, hvis tilpasset, informere gjestene om tilbudene og kampanjene de kan dra nytte av. Programvaren kan også samle inn spesielle forespørsler som sittepreferanser, bestilling for en spesiell anledning, etc.

Gjestesentermodulen gjør det mulig for ledere å synkronisere OpenTable med mobilen og spore tilgjengelige bord sammen med å holde seg informert om tiden hver gjest bruker.

I tillegg til disse modulene er andre funksjoner som gavehåndteringsmodulen, betalingsmodulen og privat servering også tilgjengelig. Gavemodulen lar kundene sende og motta gavekort. På samme måte gir betalingsmodulen til appen en måte for gjester å foreta betalinger på nettet.

OpenTable tilbyr en prøveperiode på 30 dager, og abonnementsplanene starter på $39, belastes månedlig.

OppMeny er en matbestillings- og leveringsoptimaliseringsplattform for restauranter som lar dem håndtere kundenes bestillinger, motta betalinger, reservere bord for gjester, tilby kampanjekoder og så videre. Dens nettbaserte ordreadministrasjonsplattform lar deg godta og avvise ordreforespørsler fra kunder.

UpMenu gjør det mulig for restauranter å lage tilpassede mobilapper og nettsteder. Det er også mulig å lage din matmeny der matvarer er segregert i meny og undermeny. Takket være tilbakemeldingssystemet kan du sende skjemaer til kundene for å fange opp deres tilbakemeldinger som kan bidra til å forbedre tjenesten. Markedsføringsverktøyene kommer godt med for å sende målrettede e-poster, push-varsler og reklame-SMS til kundene.

Den kommer også med et applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt (API) som integrerer UpMenu med en annen tredjeparts salgs-, leverings-, betaling-, markedsførings- og CMS-løsninger. Dessuten er det også mulig å lansere lojalitetsprogrammer for kunder som lar dem benytte seg av rabattene og gratisvarene når de foretar betalinger.

Priser for UpMenu starter på $49 per måned.

GloriaMat

La oss snakke om GloriaMat, som er en annen skybasert matbestillings- og leveringsplattform som lar restauranteiere håndtere POS, administrere bestillinger, reservere bord og drive reklameaktiviteter. Det fullverdige administrasjonspanelet lar deg sette opp flere leveringssteder, legge inn minimumsbestillinger, spesifisere leveringsgebyrer basert på leveringssoner, og så videre.

GloriaFood har en innebygd menybyggermodul som lar deg lage restaurantmenyer digitalt; ved å legge til matvarekategorier, prisdetaljer og bilder. Den kan sømløst integreres med alle tredjepartsapper som QuestTag, Orderlord, Tookan, GetSwift, ItsaCheckmate, Ordermark og mer.

I tillegg mottar bedrifter oppdateringer om nye bestillinger, og de kan godta eller avslå forespørsler avhengig av mattilgjengelighet. Dessuten kan den også konfigureres til å gjøre det mulig for brukere å reservere bord ved hjelp av nettskjemaer. GloriaFood har en dedikert modul for å hjelpe målrette potensielle kunder ved å tilby dem kampanjekuponger og rabatter.

GloriaFood tilbyr flere funksjoner i gratisversjonen. Men det er mulig å oppgradere til premiumversjonene som starter på $29.

  Slik fikser du ERR_INTERNET_DISCONNECTED-feilen [SOLVED]

Skål

Toast er et skybasert POS-, maskinvare-, programvare- og betalingsløsningsverktøy som lar restauranteiere kutte ned forretningsutgiftene, forbedre personalets effektivitet og forbedre kundeopplevelsen. Det er et perfekt valg for bedrifter som tilbyr mattjenester som matbutikker, fine restauranter, bakerier, pizzakjeder, barer og mer.

Menystyringsmodulen er nyttig for å designe menyen og kategorisere retter i grupper og undergrupper. Videre kan du også tilby forskjellige menyer til forskjellige kunder (online/offline) og til og med designe en spesiell meny for et tidsrom. Foreløpig kan Toast bare synkroniseres med Android-nettbrett og ikke iPads.

Bestillingsmodulen lar deg akseptere bestillingsforespørsler og sende dem varsler når bestillingen er klar for takeaway. Dessuten har den integrerte funksjoner som lar kunder dele regninger og matvarer mellom seg. Det inkluderer også salgsovervåkingsfunksjoner i sanntid slik at bedrifter har en ide om hvor lenge lageret vil vare.

Startversjonen av Toast tilbyr begrensede muligheter og er perfekt for små restauranter. Den essensielle versjonen er imidlertid det passende valget for store matbutikker.

7 skift

7 skift er en restaurantadministrasjonsplattform som gir kunder mulighet til å planlegge ansatte og forbedre effektiviteten til teammedlemmene. Dra-og-slipp-planleggeren lar deg lage skiftplaner for neste uke og publisere dem med bare noen få klikk. Dette sikrer at restauranten din har mange ansatte, slik at du kan konsentrere deg om andre aspekter av forretningsvekst.

7shifts tilbyr forhåndsbyggede tidsplanmaler som har byggeholdende faktorer som tilgjengelighet, avspasering, overtid og arbeidsoverholdelse i tankene. Disse malene kan tilpasses for å justere avdelingsstørrelse, ansatte og tidsplantypen for restaurantene dine for å tilby en enklere og raskere måte å planlegge.

Denne plattformen inkluderer også andre funksjoner som innebygd chat og kunngjøringsverktøy som er nyttige for å kommunisere med ansatte mens de er på farten.

7Shifts tilbyr begrensede funksjoner for restauranter med opptil 10 ansatte gratis. For restauranter som har flere ansatte, starter planene på $17,99.

KAKE

KAKE er en Point of Sales-programvare som imøtekommer alle dine forretningsbehov og bidrar til å øke hastigheten på restaurantdriften i en fullservicerestaurant. Denne enkle og intuitive programvaren kan håndtere etterspørselen i rushtiden, takket være dens innebygde OrderPads som strømlinjeformer innkommende bestillinger.

På denne måten kan restauranter betjene kundene sine raskere, unngå menneskelige feil, generere raske kvitteringer for å yte overlegen kundeservice. En interessant ting med CAKE er dens kundevendte skjerm som oppfordrer gjester til å betale regninger, gi tips og signere kvitteringer mens ansatte er opptatt med andre oppgaver. CAKE kan oppgraderes for å legge til flere funksjoner som å ta bestillinger og betalinger fra kunder fra selve bordet ved å bruke de mobile OrderPads.

Den gir deg også funksjoner som å opprette gjestebehandlerprofiler og automatisk oppdatere tabellstatusoppdateringer for kundene dine. Den lar deg også raskt tilpasse menyen og spore beholdningen for å sikre at den er på lager. CAKE tilbyr forskjellige maskinvare- og programvarepakker til en rimelig pris som starter så lavt som USD 69.

Restaurant365

Restaurant365 er en skybasert løsning som hjelper restauranter med å administrere varelager, overvåke forretningsdrift, behandle betalinger, godkjenne flyter på flere nivåer og mer. Regnskapsmodulen akkumulerer data fra POS og overfører dem deretter til den tilkoblede lønnsbehandleren. Den kan også brukes til å kalkulere budsjetter for flere lokasjoner og regulere lagerkostnaden. Bestillingsmodulen muliggjør optimalisering av beholdningen og overvåking av beholdninger.

Restaurant365 har også en rapportmodul som genererer tilpassbare rapporter basert på ulike kostnadsfaktorer, inkludert salg, menyelementer, arbeid, inventar, mat og mer. Dessuten hjelper det også ledere med å generere resultatrapporter i sanntid, og det er ikke det. Det integrerte automatiseringsverktøyet kan brukes til å konvertere papirbaserte fakturaer til digital form slik at de kan rutes gjennom flere kanaler for å søke godkjenning.

  20 beste mobilsporingsapp

Restaurant365 tilbyr prisplaner som starter på $289 per utsalgssted per måned.

Sapaad

Neste i rekken er Sapaad, som er et nettbasert restaurantadministrasjonssystem med integrert POS som passer for matbutikker i alle størrelser, inkludert kafeer, gatekjøkkenbestilling, fine restauranter, takeaways og andre.

Den kan konfigureres til å håndtere enkelt eller flere lokasjoner for å imøtekomme dine forretningsmodellbehov.
Sapaad inkluderer lagerstyringsverktøy for å administrere lager etter lokasjon, motta og overføre lager og mer. På samme måte lar oppskriftsstyringsmodulen brukere designe og endre oppskrifter, notere ingredienser og til og med analysere effekten av ingredienskostnaden på vareprisen.

Sapaads dashbord er lastet med tonnevis av verktøy for å gi innsikt i salg og markedsføring og varsle deg om lavt løpende lager. I tillegg til dette er flere tillegg tilgjengelige som lojalitetsprogrammer, SMS-moduler og mer. Sapaad har også partnerskap med tredjepartsleverandører for å tilby funksjonalitet, som regnskapsintegrasjon, matbestillingsmodul og kjøkkenvisning.

Sapaad følger en betal-som-du-gå-prismodell, og planen starter på $53,99 for ett utsalgssted.

TouchBistro

TouchBistro er et alt-i-ett restaurantadministrasjonssystem som har blitt hyllet som den beste POS-programvaren av Business News Daily. POS-programvaren er designet for iPad, med tanke på forslagene fra restaurantpersonalet for å tilby bedre brukervennlighet og møte de minste behovene som oppstår. TouchBistro er kjent for å gi 24×7 support til sine kunder.

Uansett hvilken type tjeneste du tilbyr, øker programvaren restaurantsalget ved å hjelpe deg med å yte bedre service til kundene dine og ta bedre datadrevne beslutninger.

Du kan motta bordbestillinger, administrere bord- og gulvoppsett, behandle betaling, planlegge ansatte med en gang ved å bruke POS-programvaren. Det gir også andre funksjoner som verktøy for administrasjon av matmeny, lagerstyring og lojalitetsprogram som ytterligere forbedrer funksjonaliteten til programvaren. TouchBistro har også en fullverdig rapporteringsmodul som lar deg få tilgang til rapporter og analysere salg og andre data eksternt.

TouchBistro tilbyr tilpassbare prisplaner som starter på $59.

UpServe

Oppbevar er en brukervennlig programvare for restaurantadministrasjon som omfatter nesten alt du trenger for å utvide restauranten og øke fortjenesten. Den er designet for å imøtekomme behovene til restauranter, barer, kafeer, nattklubber, på grunn av tonnevis av funksjoner som er inkludert i programvaren på iPad- og iPhone-optimalisert løsning.

Noen av de mange funksjonene som finnes i programvaren er POS, betalingsbehandling, administrering av bordplaner, overvåking av omløpstiden til kunder. Upserve lar kundene dele, slå sammen eller dele regninger eller kan betale ved å sveipe kortet. Ledelsesmodulen er nyttig for å spore salget og analysere trendene som bidrar til å opprettholde aksjen.

Den har også en inventarmodul som holder styr på ingredienser og varsler når beholdningen er i ferd med å tømmes. Ved hjelp av observasjon får ledere sanntidsinnsikt i salget som er foretatt, og de kan også holde oversikt over totalt antall gjester og innsjekkinger. Upserve har tre prisplaner som starter fra USD 59 å oppfylle
de ulike behovene til restauranten din.

Kan bestilles

Hvis du bruker WordPress til å administrere restauranten din, vil Orderable være det perfekte valget for deg
å akseptere online bestillinger på nettstedet ditt uten ekstra kostnad. Du må legge til matvarene, behandle dem og tilordne en leveringsprosess, og det er det. Orderable vil gjøre alt for deg; til og med installere WooCommerce. Orderable er et passende valg for små restauranter og kafeer som tilbyr levering og takeaway for å lage en matbestillingsplattform på WordPress eller WooCommerce.

  Slik tar du med deg smarthjemmet ditt utenfor

Følgende er funksjonene som beviser at Orderable er et perfekt valg for matbedrifter.

 • Ingen ekstra fradrag fra tredjepartsapper på transaksjonsbehandling
 • Orderable er mobilvennlig, slik at kundene dine kan legge inn bestillinger fra plattformen.
 • Feilfri matbestillingsprosess takket være én-sides design.
 • Bruk fleksible maler for å designe menyen innen få minutter
 • Sett inn tilpassede leveringsgebyrer og konfigurer dine foretrukne betalingsmåter.
 • Motta varsler etter hvert som du mottar bestillinger og send varsler på bestilling
  ferdigstillelse

Orderable er en gratis plugin for nettstedet ditt. Du kan imidlertid oppgradere plugin-en til USD 149 for å nyte ekstra funksjoner.

De Restaurantmeny-plugin for WooCommerce gir en enkel og pålitelig måte å sette opp din online matbestillingsmeny på WooCommerce. Tonnevis av funksjoner i hurtigbestillingsløsningen hjelper til med å konvertere nettstedet ditt til en fullverdig matbestillingsløsning for potensielle kunder.

Det lar deg også designe databasen med menyelementer kategorimessig for å la kundene bestille matvarer uten problemer. Restaurantmeny-plugin for WooCommerce tilbyr fordelene:

 • Gi flere leveringsvalg som gratis levering, ekspresslevering og mer.
 • Kategoriser menyelementer i forskjellige kategorier og sorter dem i alfabetisk rekkefølge.
 • Vis åpnings-/stengetidspunkter og helligdager
 • Mini handlekurv-widget viser bestillingssammendrag og et alternativ for å legge til og slette elementer.
 • Spesifiser minimum bestillingskostnad på handlekurven slik at kunder ikke kan sjekke ut før de oppfyller kriteriene.

Restaurantmeny for WooCommerce-prisplaner starter på $149.

BevSpot

BevSpot er en avansert programvare for restaurantadministrasjon som hjelper de administrative myndighetene med å administrere inventar, sette opp bestillinger, opprette fakturaer og holde oversikt over alle viktige salgsdata. Designet spesielt for Windows-operativsystemer, inneholder DevSpot fakturering og fakturering, lagerstyring, menyhåndtering, rapportering og analyseverktøy på ett sted.

Den er også i stand til å analysere ned til ingrediensdata for å forutsi den prosentvise kostnaden for oppskriften etter en prisøkning. Dermed kan restauranter som bruker BevSpot på en intelligent måte øke kostnadene for online og offline bestillinger for å generere fortjeneste maksimalt.

BevSpot kan hjelpe videre ved å kartlegge oppskriftene på forskjellige restauranter for å stimulere til bedre ytelse av oppskrifter. BevSpot kan integreres med flere tredjepartsapper; Square, Toast, Clover, Micros og Upserve er noen av dem. BevSpot tilbyr tre prisplaner, og den minste koster $99.

LightSpeedHQ

LightSpeedHQ er en avansert Point of Sales (POS)-programvare som inkluderer lagerstyringsfunksjoner som utfører kritiske, men tidkrevende oppgaver som lagerstyring og personalhåndtering. Så du må fokusere på andre aspekter av virksomheten din, for eksempel virksomhetsskalering og å tilfredsstille kundene dine.

LightSpeed ​​utfører følgende nøkkelfunksjoner:

 • Oppmuntre kunder til å delta i prosessen og foreta betalinger online
 • Bruk LightSpeed ​​til å spore aksjer, sende innkjøpsordrer og sette opp programvaren
  for automatisk å bestille på nytt.
 • Synkroniser beholdningen din med den innebygde nettbutikken for å øke e-handelsspillet
 • Sett opp kvalitetsbelønningsprogrammer for kundene som en del av kundelojalitet
  ordningen.

LightSpeed-prisplaner starter på $39.

Innpakning

Det er alt vi har i den beste oversikten over restaurantadministrasjonsprogramvare. Å velge den beste programvaren for restaurantadministrasjon er et vanskelig, men viktig valg, siden det direkte påvirker restaurantens ytelse. Enten du eier en restaurantkjede eller et pizzautsalg, vil det å velge restaurantadministrasjonsprogramvare for å automatisere virksomheten din helt sikkert gi deg utrolige resultater. Hvis du vil lage nettstedet til restauranten din, er her noen utmerkede nettstedbyggere.

x