16 verktøy for vurdering før ansettelse for å hjelpe deg med neste ansettelse

En av hovedutfordringene en organisasjon står overfor er å ansette kandidater som kan ta virksomheten til neste nivå. Derfor kommer vurderingsverktøyene før ansettelse som har gjort det litt enkelt å ansette.

Ansettelseslederen eller rekruttererne har en frustrerende jobb med å filtrere gjennom hundrevis eller tusenvis av kvalifiserte og ukvalifiserte (ofte) kandidater for å ansette ett topptalent som kan gjøre det bra for virksomheten. Selv bedrifter bruker mye penger og tid på å legge til kandidater som kan gjøre en forskjell.

Ansettelsesprosessen inkluderer screening, intervju, vurdering og annet for å avslutte kandidaten som ikke kan jobbe med gjetting. Rekruttererne er avhengige av data og søkermasse for å utvikle en objektiv beslutning.

Som et resultat blir kandidatvurderingsverktøy en betydelig del av virksomheter. Disse beste vurderingsverktøyene før ansettelse kommer med flere funksjoner som passer bedriften.

Men før vi går til de beste vurderingsverktøyene før ansettelse, må vi forstå hva førtidsvurderingen handler om.

Hva er en vurdering før ansettelse?

Vurder vurdering før ansettelse for å analysere en kandidats ferdigheter og evner ved å bruke verktøy. Verktøyene kan hjelpe personalavdelingen eller ansettelsesledere med å ansette kandidatene med ønskede ferdigheter som kan ivareta deres ansvar.

Det er et spørreskjema eller en test satt sammen i en funksjonsvurdering for å finne den best passende matchen. Vurderingsverktøyene kan dekke flere ferdigheter med posisjonsbaserte spørsmål, bransjespesifikke spørsmål, problemløsning, personlighet, myke ferdigheter, kognitiv evne, situasjonsvurdering, kommunikasjon, motivasjon og egnethet.

Sammen med disse kan vurderingen før ansettelse eller ansettelse tilpasses og forhåndslages som gir sanntidsrapporter om en kandidats prestasjoner. Disse verktøyene kan fungere godt for å analysere tekniske ferdigheter, koding, ingeniør- og IT-ferdigheter.

Hvorfor bruke Pre Employment Assessment fremfor manuell Pre Employment Assessment?

Tester før ansettelsesvurdering bidrar til å øke effektiviteten til prosessen for å screene kandidatene på et tidligere stadium. Det gir nøyaktig og raskere ansettelse av ansatte samtidig som man unngår skjevheter i manuell vurdering. Målet er å forbedre kvaliteten på nyansatte for å shortliste kandidater og fremskynde hele prosessen.

Evalueringsverktøyene før ansettelse reduserer ansattes omsetning, noe som er vanskelig med manuell vurdering før ansettelse. Det forbedrer også kandidaterfaringen, slik at de kan få innsikt i selskapet som er umulig for manuell ansettelse.

Evalueringsverktøy før ansettelse kan hjelpe rekrutteringsteamet til å ansette fortjent talent. La oss nå se på noen av de beste verktøyene.

Mercer Mettl

Som en digital førtidsvurdering Mercer Mettl har fått et godt rykte i markedet. Det omfattende verktøyet hjelper til med å måle de kritiske ferdighetene og egenskapene til potensielle kandidater. Sammensatt med klassens beste proctoring-teknologi, har det blitt en ryggrad for å tilegne seg ferdigheter og teste kjerneegenskaper.

Det helhetlige verktøyet kan enkelt forberede vurderingen for å teste domeneferdigheter, personlighetstrekk, kodeferdigheter, atferdstendenser, kommunikasjonsevner og kognitive ferdigheter – problemløsning og resonnement. Flere andre tester eller vurderinger er tilgjengelige på Mercer Mettl-verktøyet.

Det AI-drevne verktøyet er kjent for å bygge kostnadseffektive og gjennomføre skalerbare, proctored vurderinger. Den elektroniske vurderingsplattformen hjelper deg med å levere ende-til-ende-tester før ansettelse for å få resultater i sanntid, planlegge eller invitere flere kandidater og kuratere tilpassede evalueringer.

Den inneholder en ekstern AI-basert proctoring-suite som tilbyr trepunktsautentisering, nettleserlåsing for å regulere nettlesermiljøet og menneskebasert proctoring. Verktøyet er ideelt for side- og funksjonsansettelser med inngående funksjonell kunnskap for å skalere opp for å matche kravene.

Den prediktive indeksen

Den prediktive indeksen kan enkelt finne rett person for den respektive rollen på kortere tid. Målet er å ansette kandidater som har potensial uten å kaste bort tid. Begynn med å utarbeide en stillingsbeskrivelse som datapunkter, inviter kandidatene til The Predictive Index Behavioral Assessment (6-minutters test) som kan passe til kravene, og ansett kandidaten som kan passe til beskrivelsen din.

  Hvordan få tilgang til gammel Hotmail-konto

Målet med å bruke PI-verktøyet er å ansette enten det er tre kandidater eller hundrevis. Det kan enkelt justere ansettelsesteamet med kandidatens vurdering og resultater. Teamet kan dykke dypt ned i kandidatpoolen for å analysere ytelsen for å ansette den ideelle passformen.

Ansettelsesledere kan raskt strømlinjeforme intervjuprosessen og undersøke gapet mellom krav og kandidater. Målet er å tilby en imponerende kandidatopplevelse med en strømlinjeformet og fokusert strategi.

Dette vurderingsverktøyet før ansettelse kan tilpasse innkjøpsprosessen, sortere ut potensielle kandidater, kjenne deres effektivitet, evaluere talentmassen og ansette den beste fra partiet. Det er for å gjøre talentanskaffelsesteamet effektivt, påvirke og forstå atferdsdrivene.

Harver

Identifiser det beste talentet raskt med Harver som er fullpakket med validerte vurderinger før ansettelse. Å bruke dette vurderingsverktøyet har som mål å ansette bedre uten å være partisk overfor brukeren. Dette verktøyet vil tillate rekrutterere å engasjere seg med kandidatene og gi alle en rettferdig sjanse.

Harver kan analysere harde ferdigheter som språktester, skrivetester, multitasking-tester, kognitiv og læringssmidighet som kognitive evnetester og læringssmidighetstester. Verktøyet overvåker også atferd med det virtuelle intervjuet, spørreskjemaet, kulturell tilpasningspersonlighet og jobbtilpasning med oppgaven og situasjonsvurderingstesten.

Sammen med dette kan rekruttererne implementere datadrevet ansettelsespraksis med 15+ vurderinger for å evaluere kandidater. Målet er å teste kandidater, få innsikt med å lage merkede realistiske jobbforhåndsvisninger og gi et innblikk i arbeidskulturen.

Dette vurderingsverktøyet før ansettelse tilbyr en grundig jobbanalyse og optimalisering av treff via ytelsesløkker. Den gir skreddersydde matchende poengsum i samarbeid med I/O-konsulenter og sporer ansettelsesberegninger umiddelbart.

Wonderlic WonScore

Wonderlic WonScore fokuserer på rett talent for å sikre at bedrifter ansetter de beste og potensielle kandidatene. De intuitive verktøyene er drevet av I/O-vitenskap mens de opprettholder etiske AI-standarder. Det lar rekrutterere identifisere, analysere og ansette topptalenter som kan lykkes i den respektive jobben.

Verktøyet tilbyr prediktiv kraft av personlighet, kognitive evner og motivasjonsvurderinger som lar topputøvere få jobber. Wonderlic WonScore er fullpakket med robust vitenskap som resulterer i utprøvde løsninger for å tilby toppresultater. Millioner av kandidater tar de psykometriske vurderingene og spår potensialet til talentmassen.

iMocha

iMocha er et AI-drevet digitalt ferdighetsvurderingsverktøy som tester 2000+ ferdigheter raskt. Den eksterne ansettelsen er nå strømlinjeformet med iMocha, verdens mest omfattende ferdighetsbibliotek, inkludert 20+ kodespråk, 500+ IT-ferdigheter, 20+ domeneferdigheter, 50+ nestegenerasjonsferdigheter og 20+ kognitive ferdigheter, for å nevne noen.

Dette intuitive verktøyet tilbyr også den raskeste tilpassede ferdighetsvurderingen for å teste ethvert krav, og gir live-intervjuer for å sjekke analytiske, kodings- og kommunikasjonsferdigheter. Verktøyet gir AI-drevet innsikt og AI-aktivert proctoring, og gir nøyaktige kompetanserapporter.

Det brukervennlige og sømløse verktøyet optimerer rekrutteringsstrategier og reduserer ansettelsestiden. Det AI-drevne verktøyet er svært tilpassbart der rekrutterere kan legge til spørsmål, teste lenker, angi kategorier for å lage omfattende tester. Den vurderer også kandidatenes kunnskap med AI-EnglishPro, AI-LogicBox og live-kodingsintervjuer.

Test Gorilla

Test Gorilla hjelper rekrutterere å ansette de beste kandidatene ved å bruke screeningtester for å ta feilfrie, enklere og raskere beslutninger. Verktøyet kan raskt analysere testen og forutsi jobbytelse i den virkelige verden. Den kommer med et 195 vitenskapelig validert testbibliotek som kan bidra til å lage vurderinger for jobbspesifikke ferdigheter.

Ferdighetene som dekkes i TestGorilla er digital markedsføring, kodeferdigheter, kritisk tenkning, problemløsningsevner, verditester, personlighet og kognitiv tenkning for å nevne noen. Målet med å velge et slikt vurderingsverktøy før ansettelse er å unngå å kaste bort tid på intervjuer og screening.

Dette vurderingsverktøyet kan raskt screene CVer og prekvalifiserte CVer for å rangere eller gradere kandidaten deretter. Det lar også rekrutterere se videosvar fra kandidater og tilpassede spørsmål sammen med automatisering av screeningsprosesser.

Alva

Alva avhenger ikke av CV-en når du vurderer en kandidats potensial. Verktøyet lar rekrutterere gå utover CVen og forstå tankeprosessen til talentmassen for å spare tid og gi alle en rettferdig sjanse.

Alva kommer med psykometriske tester som eliminerer å gå gjennom hundrevis av CV-er. Det forbedrer screeningsnøyaktigheten for kandidater og gir alle en objektiv og rettferdig sjanse. Start med å skape en jobb mens du nevner ferdigheter, kvalifikasjoner og beskrivelser.

  8 Self-hosted kraftig søkemotorprogramvare for produktet ditt

Når du er ferdig, inviter kandidatene automatisk til å ta testen for å vurdere dem med personlighet og logiske ferdigheter. Sammenlign kandidatens resultatrapport og samsvar med den definerte rollebeskrivelsen. Selv kandidaten bruker dette verktøyet til å ta testen og dele den med rekruttererne for å unngå å ta den på nytt.

HighMatch

Være en del av en moderne tilnærming til arbeidsvurdering med HighMatch å levere personlig tilpasset kandidatinnsikt. Målet er å oppnå bedre treff, oppnå nøyaktige resultater i hvert ansettelsestrinn og ha fornøyde medarbeidere.

Det er utfordrende å styrke organisasjonen i et jot arbeidsmarked med svelgingskonkurranse. Testene før ansettelse vurderer kandidater for å øke omsetningen og effektivisere ansettelsessyklusen. Målet er å få innsikt fra hvert ansettelsesstadium sammenlignet med manuell testing.

HighMatch har en eksponentiell innvirkning på individet, kulturen og selskapet, og tynger rekruttereren og kandidatens erfaring. Den identifiserer matchene for rekruttererne for å sikre mindre omsetning og en inkluderende ansettelsesprosess.

Rekrutterere kan sette sine beste bein for å tilby en strømlinjeformet ansettelsesprosess til kandidatene, som gir dem et godt innblikk i bedriftskulturen. Dette vurderingsverktøyet før ansettelse har som mål å gi rettferdig ansettelse, ta bedre beslutninger og forbedre effektiviteten.

TestDome

TestDome Evalueringsverktøy før ansettelse ansetter bedre kandidater raskere med ferdighetsprøver. Det hjelper med å identifisere den potensielle kandidaten fra hundrevis av CV-er er tidkrevende og frustrerende når det gjøres manuelt.

TestDome-verktøyet inkluderer tilpassbare jobbtester som administrerer ferdigheter for å finne de perfekte kandidatene for jobben. Det er heller ikke nødvendig å bruke tid på å screene eller intervjue kandidater for å ta en datadrevet ansettelsesbeslutning.

Rekrutterere kan lime inn stillingsbeskrivelsen med ferdighetstestlenken for å sikre at kandidater umiddelbart kan ta den opp mens de søker på jobben. Årsaken er at en CV ikke er den perfekte beskrivelsen av hva kandidatene kan og ikke kan. Derfor er det best å shortliste kandidatene som er kvalifisert.

TalentSorter

TalentSorter har fjernet kravet til rekrutterere om å lese kandidatens CV. Det er et online ansettelsesverktøy som hjelper deg med å finne den beste søkeren med en strømlinjeformet ansettelsesprosess.

Dette vurderingsverktøyet før ansettelse er enkelt å sortere ved hjelp av atferdsvitenskap og menneskelig analyse. TalentSorter bruker FitScore for å sortere søkerens detaljer samtidig som den analyserer kandidatenes holdning, personlighetstrekk og standarder som passer for jobben.

Traitify

Traitify er et moderne aldersvurderingsverktøy som optimerer talentopplevelsen og hjelper rekrutterere med å ansette kandidater ved å bruke kraftig personlighets-API. Den bruker personlighetsdata fra vurderinger før ansettelse for å levere vitenskapelig støttet innsikt. Det visuelle baserte formatet gjør det mulig for rekruttererne å ansette høyt volum for å tilpasse opplevelsen av ansatte og kandidater.

Arbeidsgivere kan enkelt og raskt ansette topptalenter samtidig som de tilbyr en engasjerende opplevelse til brukerne. Rekrutterere kan inkludere vurderingslenken på karrieresider, SMS eller e-post sendt til kandidater. Det muliggjør jobboppdagelse ved å bruke personlighetstrekk for å drive søknader.

Traitify hjelper deg med å få selvinnsikt for å tilpasse kommunikasjon for å bygge merkevarer. Det skaper et kontinuerlig engasjement mellom arbeidsgivere og kandidater for mer gjensidighet i sysselsettingsmerke. Evalueringsverktøyet før ansettelse prioriterer riktig kandidat for raskere ansettelse.

Det er en datadrevet prediktiv ansettelsesprosess fullpakket med benchmarking og prioritering. Verktøyet tilbyr også redusert omsetning, automatisering av rekrutteringsprosesser og utsendelsesgodkjenning eller avviste kandidater.

HireVue

Ta i betraktning HireVue som en ansettelsesopplevelsesplattform for å bygge en vennligere, mer rettferdig og raskere ansettelsesprosess. Det er programvare på bedriftsnivå som kan skalere ansettelsesprosesser og automatisere arbeidsflyter for å forbedre måten arbeidsgivere ansetter, engasjerer og oppdager talenter.

End-to-end ansettelsesopplevelsesplattformen har gjort det enkelt å engasjere, screene, vurdere, intervjue, ansette og koble sammen kandidater. HireVue har integrerte kalendersystemer med markedsledende ATS for å effektivisere tidkrevende og kjedelige ansettelsesaktiviteter.

Nettverktøyet er fullpakket med videointervjuer, samtale-AI, automatisert planlegging og vurderinger for å overvinne betydelige utfordringer og forbedre kandidatopplevelsen. Det tilbyr en bedre ansettelsesløsning for å overvinne manuelle og feilaktige modeller.

  Hvordan sette profilbilde i zoom

Vervoe

Vervoe lar rekrutterere se kandidatens ferdigheter og kunnskaper før de legger tilbudsbrevet foran dem. Den vurderer kandidatens etterspurte evner til å forutsi jobbprestasjon og talent. Ferdighetsvurderingsverktøyet fokuserer på intervjuprosessens ytelse i stedet for kandidatens bakgrunn.

Vervoe kommer med en tilpassbar vurdering som inkluderer spørsmål for å sjekke myke ferdigheter, tekniske ferdigheter, programvarespesifikke ferdigheter, kommunikasjon, kognitive ferdigheter og evner. Sørg for at kandidaten kan gjøre jobben med 10+ oppslukende spørsmålstyper for å utfordre dem.

Det AI-drevne ferdighetstestingsverktøyet kan identifisere den beste utøveren og teste en jobbklar kandidat for å være oppmerksom på detaljer. Rekruttererne kan bruke kundens AI-treningssett med noen få klikk for å få ønskede resultater. Rekruttererne kan integrere ATS i arbeidsflyten for ansettelse eller andre verktøy som fungerer for organisasjonen.

Vurder først

Vurder først hjelper rekrutterere å ta bedre ansettelser, talentutvikling og ledelsesbeslutninger med AI-baserte funksjoner for å eliminere skjevheter. Den utnytter atferdsvitenskap som enkelt kan forutsi det sanne potensialet til brukeren til å påvirke.

AssessFirst samler inn datapunkter fra ulike kilder for å utvikle de perfekte detaljene, for eksempel hvilket prosjekt og oppgave kandidaten vil passe perfekt. Verktøyet lar brukere bygge algoritmer for å analysere topputøvere ved å bruke AI for å øke talentutviklingsstrategier, ansette bedre talenter og forbedre produktiviteten.

Den tilbyr nøyaktige spådommer for å gi pålitelige anbefalinger for talentledelse og rekruttering for å ta de beste beslutningene. AI kompilert med menneskelig intelligens har gjort det lettere for rekrutterere å begynne å ansette.

Toggl Hire

Identifiser topptalentet enkelt med Toggl Hire og automatiser ansettelsesprosessen med innovative ferdighetstester. Toggl Hire fokuserer på den relevante ferdigheten for å teste kandidatene for de rette evnene. Flere tester dekkes i verktøyet, som digital markedsføring, frontendutvikling, kundestøtte, intern lyd, økonomisjef og økonomikontroller, for å nevne noen.

Vurderingstesten dekker alle rollene en organisasjon krever uten å kaste bort tid på å skanne tusenvis av CVer eller screene hver kandidat for ferdighetene. Velg malen basert på rollene, lag en ferdighetstest (tilpasning er også tilgjengelig), del lenken på sosiale medier, ansettelsesplattformer eller karrieresider.

QuestBase

QuestBase kan være et ideelt vurderingsverktøy for kunder, ansatte og studenter for å teste ferdighetene sine. Det er et raskere verktøy som kan sertifisere kandidaters kunnskap for å ta bedre beslutninger. QuestBase fokuserer på spørsmålene som kan gi et godt innblikk i en kandidats kunnskaper og ferdigheter.

Verktøyet lar brukere distribuere spørreskjemaer, angi svarene og lage spørsmål til kandidatene med noen få klikk. Sammen med dette tar det bare noen få minutter å utvikle spørsmål, fullføre testene og automatisere resultatene.

Arbeidsgivere kan også opprette en database med spørsmål, enkelt importere dem, lage vurderinger, distribuere dem til forskjellige brukere online eller offline, og begynne å analysere resultatene til kandidater.

Konklusjon

Evalueringsverktøyene før ansettelse er en fin måte å ansette fortjente og kvalifiserte kandidater samtidig som du sparer tid, kostnader og ressurser. Det er en strukturert rekrutteringsprosess som gjør det enkelt for rekrutterere å ansette potensielle kandidater.

Verktøyene tilbyr:

  • Automatisert kandidatvarsling
  • Omfattende screening for å vurdere ferdigheter og kunnskaper hos kandidater
  • Strømlinjeformet datainnsamling
  • Forbedring av produktiviteten for rekrutterere
  • Finne potensielle caididates med topp personlighetstrekk
  • Bedre tilbakemelding til forbedrede teknikker
  • Høyere nivå for søkerengasjement

De detaljerte verktøyene hjelper til med prediktiv analyse, får innsikt, rapporter og videoer for å sikre talentsuksess. Det gir også ledere mulighet til å ta bedre og klokere beslutninger når de ansetter kandidater.

x