6 beste Arma Reforger Server Hosting for jevn spilling

Manien for taktiske skytespill, som Arma Reforger, er alltid høy blant spillentusiaster.

Dette er grunnen til at du kan se at mange slike videospill utvikles for å holde spillerne underholdt med unike og kreative funksjoner.

Arma er et populært spill som millioner av spillere liker å spille. Når vi ser på etterspørselen og kjærligheten til dette spillet, kommer produsentene ut med en hel serie spill etter hverandre.

Arma Reforger er oppfølgeren til Arma, som kommer mellom Arma 3 og Arma 4. Det er et av de beste taktiske videospillene med fantastisk militærsimulering, avanserte funksjoner og uendelig innhold.

Selv om du vil finne mange videospill som skildrer moderne kriger i spillet, er det bare noen få spill som har klart å gi en realistisk opplevelse.

Vel, Arma Reforger er et slikt spill som er fotorealistisk med fantastisk lydkvalitet. Det får deg til å føle at du er med i spillet på ekte, og du kan til og med høre dine egne skritt.

Så hvis du allerede har spilt Arma-serien, må du vite hvor vakkert et spill det er.

Men selv om du ikke har det, ikke bekymre deg; vi vil dekke alt om spillet i denne artikkelen. Jeg vil også introdusere deg for noen av de beste Arma Reforger-serververtsleverandørene for å hjelpe deg med å spille spillet med uovertruffen ytelse.

Her går vi!

Hva er Arma Reforger?

Arma Reforger er et åpent førstepersons militærskytespill utviklet og utgitt av Bohemia Interactive. Arma Reforger tilhører Arma-serien. Bohemia Interactive har tydelig nevnt at Arma Reforger kan bygge bro mellom Arma 3 og 4.

Arma Reforger er drevet av en Enfusion-motor som lar deg kjempe over 51 km2 med øyterreng i en kald krigssetting. I dette spillet kan du lage dine egne unike scenarier ved hjelp av Game Master gardinmodus.

Dette spillet er fullt moddbart, kreativt og allsidig som tilbyr mange fantastiske funksjoner du kan spille, og mange flere kommer til deg snart. Den tilbyr ulike moduser, som Everon, Conflict, Game Master-modus, Multiplatform, Multiplayer, Workbench og Workshop.

Minimum systemkrav for å spille Arma Reforger er at PCen din er som følger:

  • Windows 10 64-bit
  • Intel Core i5-4460/AMD FX-4300
  • 8 GB RAM og 15 GB ledig plass
  • NVIDIA GeForce GTX 1650 eller lignende
  • Versjon 12 av DirectX
  • Bredbånd Internett-tilkobling

Gameplay

Arma Reforger er et førstepersons militærskytespill med sandkasse i åpen verden. Etter å ha gitt ut serien til Arma, utviklet Bohemia Interactive et imponerende spill med nye funksjoner og funksjoner.

La oss se hva som gjør det så bra.

Slagmarken for spillere hvor de vil returnere er en 51 km2 midt-atlantisk øy Everon, som er en mikrostat. Det er det mest ikoniske terrenget som har blitt trofast reimaginert og restaurert, og har blitt det mest fotorealistiske og vakre til dags dato.

Gå for Arma Reforger konfliktens spillmodus for å sette en krig. Du kan bli med sovjetiske eller amerikanske styrker i et flerspillers, dynamisk og team versus team scenario. Dere kan jobbe sammen for å bygge forsvar og støttestrukturer, fange nøkkelmål, overvåke logistikk osv.

I Game Master-modusen kan du redigere oppdrag, kuratere hendelser, angi oppgaver og svare på spillerne i laget ditt på slagmarken. Her må du være taktisk og lydhør da du skal møte forskjellige kampscenarier hver gang du er i aksjon.

Tiden kommer da du må velge side og starte kampen for fremtiden strategisk. Teknologien som brukes er den samme, men motoren er den nyeste, som bare er begynnelsen for Arma Reforger-spillere. Du kan hente verktøyene og funksjonene du trenger fra Workbench og endre våpnene og andre ting i verkstedet ditt.

  Slik viser du alle applikasjoner på en Mac

Gjør deg klar for en kamp; husk, dette er bare begynnelsen!

Hvordan kan en Arma Reforger-serververt hjelpe deg?

Spillingen og grafikken til Arma Reforger er for bra. Øya er ny, og dens funksjoner er unike. Og hvis du vil få mest mulig ut av dette spillet og spille det som en profesjonell spiller, trenger du mer ytelse og effektivitet.

Men ditt vanlige internett og dets båndbredde, som deles av mange andre, vil ikke være tilstrekkelig til å oppleve den sanne magien i dette spillet.

Det er mange mulige grunner til å velge den beste spillserveren for Arma Reforger. Du vet for eksempel ikke når spillet eller serveren kan ligge etter eller møte nedetider. Og når dette skjer, kan spillingen din lide. Du kan til og med miste dataene dine på grunn av feil eller sikkerhetssårbarhet.

Derfor vil bruk av en spillserver-hosting hjelpe deg med å spille Arma Reforger med bedre hastighet, ytelse, skalerbarhet, sikkerhet og mange imponerende funksjoner.

La oss forstå hvilken rolle spillserververting spiller for å gjøre spillingen din til en gledelig tur.

Pålitelig oppetid

Oppetid, åpenbart det motsatte av nedetid, refererer til tilgjengeligheten til spillserveren din. Vel, en god serververtsleverandør gir 99,99 % oppetid, noe som betyr at spillet ditt alltid er oppe og går, slik at du kan spille spillet når du vil.

Funksjoner og plugins

Med en førsteklasses spillserververt vil du få tilleggsfunksjoner, plugins og mods.

Vanlige funksjoner inkluderer DDoS-beskyttelse, sikkerhetskopieringslagring, gratis MySQL-database, datasentre over hele verden og mye mer for å gi deg ekstra kraft i spillet. På denne måten kan du spille ustoppelig uten å bekymre deg for nedetid og tap av data.

Støttede mods og fleksible plugins øker moroa og gir deg mer bekvemmelighet. Du kan også legge til et ekstra verktøy som Teamviewer for å snakke med laget ditt mens du spiller.

Sikkerhet

Når du er på nett, er sikkerhet et must å vurdere på grunn av cybersikkerhetsproblemer som datatyveri, hacks osv.

Tjenesteleverandører for spillservere tilbyr sikkerhetsfunksjoner som DDoS-forebygging, sikkerhetskopiering osv. Hold deg alltid aktiv for å holde dataene dine trygge mot svindlere. Så, med en pålitelig Arma Reforger-serververt, la svindlerne komme for å jakte og gå tomhendte tilbake.

Teknologi

Mens du velger den beste spillserveren, må du sjekke hvilken teknologi som brukes inne. En god maskinvareserver er nødvendig for å vise raskere ytelse og svare godt i enhver situasjon. Den moderne serveren bruker generelt de nyeste Intel- eller AMD-prosessorene og NVMe- eller SSD-stasjoner for bedre ytelse og tilgjengelighet.

Kontinuerlig sikkerhetskopiering

Sikkerhetskopiering er en nødvendig nødgjenopprettingsløsning for enhver bedrift som du kan forvente av spillserververten. Gjennom dette kan du beskytte lagrede filer, konfigurasjoner og spill. Hvis en katastrofe eller en ulykke skader serveren, vil det være en backupserver som du kan gjenopprette alle filene dine. Dermed vil du ikke miste dataene dine og begynne å spille uansett.

GTXGaming

Få favorittspillet ditt fra GTXGaming, en av de beste vertsleverandørene for spillservere som tilbyr de beste funksjonene og funksjonalitetene i klassen. Kontrollpanelet gjør jobben din enda enklere å sette opp din Arma Reforger-spillserver.

GTXGaming er kraftsenteret til mange funksjoner som hjelper deg å spille favorittspillet ditt uten problemer. Bare velg alternativene dine ved hjelp av glidebrytere og tekstredigerere. Med GTXGaming er det veldig enkelt å bytte mellom spill fra hvor som helst og når som helst. Serverstasjonene er spredt over hele verden for å gi deg den perfekte oppløsningen til spillet ditt.

Få full dekning for spillet ditt på tvers av datasentre i Los Angeles, New York, Dallas, Miami, Quebec, Moskva, Sydney, Singapore, Charlotte, London, Stockholm osv. I tillegg sørger bedriftssikkerheten for at serveren din er alltid pålogget. Den beskytter serveren din mot uønskede angrep via DDoS-beskyttelse og tilbyr et automatisk modoppdateringsalternativ for å motta de siste oppdateringene.

  Hvordan legge til alternativ tekst til et objekt i Microsoft Word

Videre er dine lagrede mapper og API-plugins trygge med en sikkerhetskopimaskin. Når serveren din har problemer, oppretter den automatisk en klonesikkerhetskopi for dine lagrede elementer. GTXGaming bruker kraftige Intel E3-prosessorer av de nyeste i7- og i9-versjonene, sammen med robuste AMD Ryzens for å gi den beste spillopplevelsen. Den støtter alle kartene til Arma Reforger og legger umiddelbart til de nyeste.

Velg dine spilleautomater og lei Arma Reforger-spillserveren nå.

XGamingServer

Forbedre spillopplevelsen din ved å prøve XGamingServer for å få en virtuell Arma Reforger dedikert spillserver og bare metall spillserver hosting. Den tilbyr dedikert lagring, RAM, CPU og høy ytelse og sikkerhet.

XGamingServers spillpanel er fullstendig basert på pterodactyl, som inneholder kraftfulle funksjoner. Kontrollpanelet er enkelt å bruke slik at du kan ha full kontroll over spillserveren og filene dine. XGamingServer gir også automatisert sikkerhetskopiering for dine lagrede filer og konfigurasjoner.

Last ned sikkerhetskopien når som helst fra sikkerhetskopilagringen, og ikke bekymre deg for tap av data. Få MySQL-databaser, en mod-behandler, muligheten til å lage tidsplaner, invitere brukere og mer fra det tilpassede panelet. Det huser sin enorme infrastruktur på tvers av 4 regioner over hele verden, inkludert øst- og vestkysten av Nord-Amerika, Australia og Europa.

Med XGamingServer kan du oppleve lav ping, jevn spilling, nyttige funksjoner og høy ytelse. Den bruker de nyeste Intel og AMD CPUene med høy båndbredde og NVMe SSD. Få serveren din online innen minutter etter registreringen din, noe som betyr at du kan begynne å spille umiddelbart.

Lei din Arma Reforger-spillserver for $8/måned og få ubegrensede spillerspor, 30 GB SSD, 2 GB RAM, etc.

Nitrado

Bli med spillere og venner for å spille det beste spillet med Nitrado, som tilbyr førsteklasses Arma Reforger-serverhosting for bedre spilling. Det fullt tilpassbare spillpanelet lar deg sette opp og få tilgang umiddelbart med full kontroll over serveren.

Spill med fullstendig støtte for mods og ta spillserveren din til neste nivå. Eksperter kan gjøre endringer på serveren på forskjellige måter for å gjøre den praktisk, morsom å spille og bringe nye utfordringer. Ikke bare tekniske brukere, men også vanlige brukere kan gjøre endringer i serverinnstillingene sine.

Med Nitrados forhåndsbetalingssystem kan du umiddelbart få tilgang til serveren og få den online. Bytt i tillegg mellom tilgjengelige tjenester umiddelbart uten å betale ekstra. Administrer alle tjenestene enkelt på én enkelt konto, og få ESL Premium-spillservere og full tilgang via Nitrados nettgrensesnitt, RCON og FTP.

Dessuten er Nitrados datasentre tilgjengelig på syv forskjellige steder for lavt ping og høy ytelse. Du vil finne feilsikker servermaskinvare av høy kvalitet i stedet for billige komponenter. Den sikkerhetskopierer også lagrede filer daglig for å sikre dataene dine. Du vil få en rask 500 Gbit-tilkobling og direkte peeringer med TeliaSonera, UnityMedia/UPC, Deutsche Telekom og Tiscali.

Spill spillet ditt uten avbrudd med NItrados lille kamppakke til $3,25/måned. Du kan også oppgradere pakken din til $12,99/måned eller mer.

logiske servere

Opplev bedre spilling med logiske servere Arma Reforger-spillserveren er vert for og vis alle spillernes form med en fullstendig moddbar, kreativ og allsidig plattform. Logic Servers har et TCAdmin-kontrollpanel som lar deg kontrollere serverinnstillingene og bruke serveren din etter eget valg.

Eksperter vil få full tilgang til FTP og nettbaserte filbehandlere for å gjøre endringer i spillet og utvide flere funksjoner og funksjoner. Få sikkerhetskopieringsfunksjonalitet for de lagrede filene og spillene dine og gjenopprett dem når som helst fra hvor som helst, og start på nytt der du avsluttet før.

  Hvordan skrive inn null før et tall i Excel

Bruk konfigurasjonsredigereren, kommandolinjene og det tilpassede spillpanelet enkelt. Ett-klikks oppdatering hjelper deg også med å oppdatere alle mods eller andre elementer enkelt. Logic Servers driver serverne dine med en 4 GHz+ prosessor og NVMe/SSD-lagring og beskytter dem med DDoS-beskyttelse hele tiden, selv om du ikke er online.

Logic Servers tilbyr deg et bredt nettverk for spillserveren din slik at du aldri møter nedetid. Datasentrene er spredt over mange regioner, inkludert London, Stockholm, Frankfurt, New York, Los Angeles, Dallas, Chicago, Sydney, Melbourne, Singapore og Sao Paulo.

Lei spillserveren nå og nyt spillingen. Du kan sette opp serveren din umiddelbart i løpet av minutter og gjøre deg klar for et spill.

1GServerHost

Få den effektive Arma Reforger-spillserververten med 1GServerHost og opplev kald krigskamp med venner. Den gir deg 5,20 GHz serverhastighet, ubegrenset spillerkapasitet og 2 TB NVMe-lagring. Betal din første faktura og få serveren din online umiddelbart.

1GServerHost lar deg enkelt konfigurere serveren din, laste opp spillet og begynne å spille. Hvert datasenter tilbyr gratis DDoS-beskyttelse, dedikerte spesifikasjoner og den beste internettforbindelsen for å gi ekte redundans. Uansett hvor du er, kan du velge det nærmeste datasenteret for å benytte deg av en lav ping-funksjon.

1GServerHost bruker et svært tilpasset TCAdmin-kontrollpanel som inkluderer FTP-tilgang og sunne filbehandlingsalternativer slik at du enkelt kan gjøre endringer og legge til mods. Hvis noe går sørover, lagrer den de tidligere lagrede elementene dine i sikkerhetskopiering, hvorfra du kan gjenopprette dem når som helst.

Med den enkle spillbyttefunksjonen kan du spille andre spill for å friske opp sinnet ditt. 1GServerHost eliminerer komplekse konfigurasjonsfiler; dens konfigurasjonsredigerere lar deg nyte overlegne og brukervennlige alternativer. Kontrollpanelet tilbyr også en helautomatisert opplevelse til brukerne, fra automatisk omstart til sikkerhetskopiering, helt gratis.

Lei din Arma Reforger-server nå for $12,95/måned og få en 72-timers full refusjon hvis du ikke er fornøyd.

GPORTAL

GPORTAL tilbyr en førsteklasses Arma Reforger-serverhosting med høy ytelse, lav ping, øyeblikkelig oppsett og et brukervennlig kontrollpanel. Dens Gamecloud gir deg muligheten til å bytte mellom tilgjengelige spill når du vil.

Lei din favorittspillserver nå og kom deg inn på nettet innen 3 minutter, takket være den nyeste teknologien. GPORTALs utrolig raske hastighet kan tilskrives dens avanserte maskinvare og NVMe SSD-servere. Den samarbeider også med Corero og Bulwark for å gi flere lags beskyttelse mot DDoS-angrep.

I tillegg tilbyr GPORTAL 500 GB sikkerhetskopieringsplass for å beskytte konfigurasjonene, dataene og spillene dine. Du vil også finne ulike datasentre spredt over hele kloden, inkludert Los Angeles, Dallas, New York, Washington, São Paulo, London, Frankfurt, Barcelona, ​​Johannesburg, Tokyo, Taipei, Singapore og Sydney. Velg det nærmeste stedet for spillet ditt for å oppleve ingen nedetid og høy ytelse.

Få den fulle fleksibiliteten til Arma Reforger-serverhosting ved å leie den nå for $4,91 i 3 dager.

Konklusjon

Hvis du elsker intense kamp- og taktiske skytespill, er Arma Reforger noe for deg. Forbedre gameplayet ditt ved å leie den beste Arma Reforger-serververten som kan tilby høy hastighet, laveste etterslep, utmerket ytelse og kontinuerlig sikkerhet og sikkerhetskopier.

Du kan velge hvilken som helst av spillvertsleverandørene nevnt ovenfor som passer dine behov og budsjett. Det vil hjelpe deg å frigjøre ditt sanne potensial i spill og spille det kraftige spillet online uten avbrudd.

Du kan også vurdere å kjøpe en god spillmonitor.

x