17 beste Minecraft Server-vertstjenester for alle [2023]

Manien etter videospill ser aldri ut til å ta slutt.

Spesielt når et dødelig virus er på frifot, og vi blir tvunget til å forbli i husene våre. Å spille videospill er en fantastisk måte å nyte tiden mens du ikke jobber.

Med et hav av videospill tilgjengelig, skiller Minecraft seg fra resten på grunn av de interaktive tilbudene som holder folk hekta på det, sammen med bekvemmeligheten til Minecraft Server Hosting.

Du kan si at Minecraft er som Super Mario av denne generasjonen.

La oss sette lys på dette interessante og populære spillet.

Hva er en Minecraft-vertsserver?

Minecraft er ikke bare et annet videospill; det er mye mer. Det er et eventyrspill, også kjent som et «sandbox»-videospill, laget av den svenske utvikleren Markus Persson og Mojan Studios. Videospillet ble utgitt i 2011, og siden den gang har populariteten økt eksponentielt.

Minecraft lar spillerne mine flere blokker de kan bruke til å bygge 3D-konstruksjoner slik de vil. Du får så mange spillemoduser – kampmodus, utforskningsmodus, byggemodus eller en kombinasjon av forskjellige moduser.

Du kan demonstrere kreativiteten din mens du utforsker, samler ressurser, lager disse kubene og kjemper. Verge Rapporten sier at Minecraft har solgt 200 millioner eksemplarer og har over 126 millioner aktive spillere.

Å nyte Minecraft på enheten din krever en dedikert og sikker server for å få bedre kontroll over spillet og større tilpasningsmuligheter. Den lar deg også være vert for spillmoduser for flere spillere uten å tømme datamaskinressursene dine.

Derfor er det bedre å gå for en spesialisert Minecraft-serververtsplattform enn å bygge selv.

Mange spillere liker å spille Minecraft solo. Imidlertid åpner Minecraft flerspiller en inngangsport til en ny verden av kreative muligheter du «bare» kan nyte på en vertsserver.

Enkelt sagt, en vertsserver bringer mange spillere inn i den samme Minecraft-verdenen for å danne allianser, som kan bygge sammen, kjempe kriger og gjøre hva som helst. Noen av disse vertsserverne har tusenvis av aktive spillere til enhver tid.

Disse maskinene er konfigurert for å tilby den beste flerspilleropplevelsen til en globalt adskilt gruppe av spillere.

Slike servere leveres forhåndslastet med verktøy for enkelt å installere mods, administrere spillerspor, ta sikkerhetskopier og sikre sikkerhet mot ekstern interferens som DDoS-angrep. Dessuten sikrer de fleste Minecraft-vertsserverleverandører utmerkede oppetidsgarantier og opprettholder en verdensomspennende tilstedeværelse med bransjeledende maskinvare.

Selv om du alltid kan være vert for en server på din personlige maskinvare, vil den ikke være på langt nær like kraftig. Dessuten vil du bruke mye av spilletid på serveradministrasjon. Det er derfor disse serverne er flotte for en praktisk flerspilleropplevelse for et abonnement du kan si opp når som helst.

Hvordan velge den beste Minecraft-vertsserveren?

Det er noen få faktorer du bør legge merke til før du velger en Minecraft-vert.

❇️ Plassering: Jeg vil rangere plassering som den mest avgjørende faktoren fordi lange avstander fra vertsserveren direkte vil oversettes til høy latens, noe som betyr laggy spilling. Så sjekk ut serverplasseringen og velg den nærmeste mulige, med tanke på alle spillere.

❇️ Antall spillere: En annen make-or-break-funksjon kan være det tillatte antallet spillere, siden slike verter har begrensninger på hvor mange som kan spille sammen. Dette skyldes hovedsakelig ytelsesbegrensninger, og å ha mer enn et visst antall spillere kan resultere i en suboptimal opplevelse.

❇️ Utvidelser: Nesten alle flerspillerspillere ser etter tilpassede kart og mods for å oppleve unikt Minecraft-spill. Imidlertid tillater ikke alle servere slik fleksibilitet. Sjekk derfor om serveren støtter Minecraft-modding eller, bedre, har ett-klikks installasjon og oppdateringsalternativer for sømløs spilling.

❇️ Sikkerhetskopiering og gjenoppretting: Opprettelse av Minecraft tar tid og tålmodighet. Det betyr at du ikke vil miste alt til en teknisk feil, som kan skje med de beste vertene. Sjekk derfor nøye om automatisk sikkerhetskopiering og en gjenopprettingsfunksjonalitet med ett klikk.

❇️ Vurderinger og anmeldelser: Selv etter all forskning, kan du se at de fleste Minecraft-verter tilbyr et lignende funksjonssett, og det er ingen banebrytende ting om noen spesifikk leverandør. Vurderinger fra nåværende og tidligere brukere kan være nyttige i dette tilfellet. Og mens de fleste henvender seg til Trustpilot, vil jeg også foreslå å sjekke med Reddit-fellesskapet.

❇️ Pengene tilbake: Den neste funksjonen å se etter er en anstendig «uten spørsmål-stilte» pengene-tilbake-garanti som bør tillate minst 24 timers spilling. Dette er viktig siden anmeldelsene kan «plantes», og du vet aldri om den andre Redditors autentisitet.

I tillegg får du oppleve det fra innsiden: brukergrensesnittet, spillingen, serverens styrke, støtte, osv. En prøveversjon kan gi deg den beste «gjennomgangen» av alt, og ha en pengene-tilbake-policy hvis ting ikke fungerer «t work out er et fint tillegg.

❇️ Andre: Funksjonslisten kan være ganske lang. Som, du kan legge til en oppetidsgaranti, DDoS-beskyttelse, førsteklasses maskinvare, osv. Men den virkelige opplevelsen trumfer dem alle. Følgelig er det eneste du trenger å velge prøveversjonen og se selv om en spesifikk serververt passer din regning.

Ikke bare gå etter ordene; les videre for å finne ut hvorfor.

Forbedret ytelse 💯

Ingen ønsker å spille på et tregt spillnettverk.

Med en spesialisert server-hosting ved din side, trenger du ikke å bekymre deg for andre applikasjoner som kjører på enheten din som kan redusere spillingen. Dessuten vil det heller ikke påvirke ressursbruken din. Derfor kan du nyte uavbrutt spilling.

Bedre kontroll 🎮

Å ha spillet sikkerhetskopiert av en robust server gir deg bedre spillkontroll. Utviklerne av Minecraft har bygget forskjellige mods og programvareplugins for å forbedre utseendet, verktøy og våpen, skapninger og karakterer og andre spillfunksjoner. Du kan kontrollere alle funksjonene du vil beholde i spillet ditt og tilpasse det slik du vil.

Forbedret personvern og sikkerhet 🔐

Mange vertsleverandører gir deg et kontrollpanel som du kan bruke til å kontrollere serveren din for å begrense hvem som kommer inn på serveren din. Derfor kan du nyte bedre privatliv og nyte spillet uten problemer.

Du får også full nettverksbeskyttelse for å dempe nettangrep som DDoS. Så du kan nyte et sikkert nettverk uten å risikere dataene dine.

Større oppetid og lav ventetid 👍

Spesialiserte vertsleverandører har globale datasentre. Derfor får du serveren din hostet på ditt nærliggende datasenter for større oppetid og lav ventetid. Mange av dem gir også serversikkerhetskopier for å bevare dataene dine i tilfelle noe går galt.

Lagrer enhetsressurser 👨‍💻

De tilbyr høyytelses CPUer og SSD-er i vertsplanene. På denne måten mangler du ikke enhetens ressurser, noe som kan påvirke spillytelsen din ved å redusere hastigheten på datamaskinen.

La oss nå finne ut noen av de beste Minecraft-serververtsleverandørene som kan hjelpe med å multiplisere spillopplevelsen din.

ScalaCube

Ser du etter en Minecraft server hosting til en overkommelig pris?

ScalaCube kan hjelpe!

Kom i gang ved å installere 1000+ unike modpacks med bare ett klikk og konfigurer serveren din umiddelbart. Den støtter servere, inkludert Standard, PaperMC, Spigot, FTB og andre. Du kan velge en tilpasset Modpack med Forge og få tilgang til 13 minispill, inkludert SkyWars, TnTRun, Sponge, HungerGames, BuildBattle, etc.

  7 beste autismeapper for ferdighets- og taleutvikling

Kontrollpanelet lar deg også lage en Minecraft-starter og en egendefinert smiserver og redigere server- og modlisten din. Du kan også endre utformingen av lanseringen og la spillerne dine bli med på serveren gjennom startprogrammet.

Kontrollpanelet er utstyrt med applikasjoner som PHP, MySQL og Apache, i tillegg til SSH, FTP-tilgang og PHPMyAdmin. Serverne deres kjører på Ubuntu. De gir deg også server ROOT-tilgang.

De har datasentre plassert på tvers av forskjellige kontinenter, inkludert Nord-Amerika, Europa og Australia, og du har fleksibiliteten til å velge den nærmeste serveren til din plassering. Derfor reduserer det ventetiden og lar deg få tilgang til serveren raskere for en utrolig spillopplevelse.

ScalaCube gir også DDoS-beskyttelse og automatiserte sikkerhetskopier for å gjenopprette dataene dine. De tilbyr gratis underdomene slik at alle spillere enkelt kan koble til serveren din.

Apex Hosting

Å lage en Minecraft-server med Apex Hosting er enkelt og rimelig. Du trenger bare å velge serverversjon og størrelse, og de vil ta seg av å distribuere serveren din på få minutter. I tillegg har du fleksibiliteten til å endre pakken og serverversjonen når som helst.

Apex Hosting har et brukervennlig kontrollpanel – Multicraft, som består av videoguider. De har implementert flere modifikasjoner, noe som gjør det enkelt å kontrollere kontoen din. Her kan du enkelt få tilgang til konsollen, redigere konfigurasjoner, administrere filer, endre versjonen av serveren din osv.

Med 1-klikk Modpacks kan du installere de beste pluginene umiddelbart. De tilbyr Xeon CPU-er og høyhastighets SSD-er for større Transaction Processing System (TPS) samt forsinkelsesfrie servere tilgjengelig hele tiden.

Apex Hosting bruker bare metallservere av topp kvalitet og tier-3 datasentre for å gi den beste videospillopplevelsen. De har 18 datasentre lokalisert over hele verden for å lette lavere ventetid for spillere på Java og Bedrock Edition. Serverne deres bruker kraftig og nyeste maskinvare, som sikrer 99,9 % oppetid.

Nyt spill i et beskyttet miljø fordi Apex Hosting gir DDoS-beskyttelse for å sikre serveren din mot angrep. Den kan til og med dempe opptil 300 Gbps DDoS-angrep for å beskytte serveren og IP-adressen din. I tillegg får du automatiserte sikkerhetskopier for å bevare dataene dine.

Apex Hosting har et gratis underdomenenavn som du kan bruke med serveren din, og eliminerer behovet for å kjøpe dedikerte IP-er. Du får også MySQL- og FTP-støtte, bruker Sponge, Bukkit, Spigot eller Paper, spiller på plugins som Word Edit, Essentialsx, etc., spiller minispill og genererer kart.

Gnist vert

Å være vert for din egen Minecraft-server for nytelse eller forretningsformål kan være vanskelig. Det er derfor vi her på tipsbilk.net kjenner igjen Gnist vert som en av de enkleste, rimeligste og kraftigste løsningene.

Etter at du har kjøpt en tjeneste, som starter så lavt som $1,00 i måneden, konfigureres serveren din automatisk for deg. Derfra kan du umiddelbart begynne å spille via Minecraft-klienten din eller fortsette å sette opp serveren etter din smak med modpacks eller plugins. Uansett hva du velger, er vår erfaring at deres opplærte støtteteam alltid er der for å hjelpe.

Så hvorfor anbefaler vi Sparped Host?

Vel, det er en no-brainer. De er det beste for pengene! Serverne deres bruker bransjeledende maskinvare, noe som betyr at prosjektet ditt, enten det akkurat har startet eller allerede har en stor spillerbase, vil kjøre feilfritt på plattformen deres. Bare sørg for at du velger riktig plan for å passe dine behov. Videre har de fantastiske ressurser og dokumentasjon for å komme seg opp og løpe på kort tid.

Du kan fortsatt ha noen forbehold: å starte en server er en stor oppgave. Det er imidlertid ingen grunn til å tro meg for å fortelle deg hvor flott Sparked Host er. Når jeg skriver har de gitt 4,6 / 5 stjerner på Trustpilot! Ikke bare det, men Sparked Host garanterer «99,99% nettverk» oppetid, eller du vil bli kompensert med enten tid tilbake på tjenesten eller pengene tilbake. Med slike anmeldelser og løfter er det ingen måte å gå galt når du kjøper fra dem.

Programleder Havoc

Nyt uovertruffen spillytelse med maskinvare på bedriftsnivå Programleder Havoc. Hvert abonnement har den nyeste generasjonen av Intel Xeon- eller AMD Ryzen-prosessorer og Intel U.2 NVMe SSD-er for lagfrie Minecraft flerspillerøkter.

Du vil også ha en av de raskeste serverprovisjoneringene, innen 30 sekunder etter mottak av betaling, i hele bransjen. Dessuten støtter Host Havoc alle mod-pakker, og deres automatiske mod-installasjon sørger for at Minecraft forblir moro til det fulle.

Host Havoc integrerer også automatiske sikkerhetskopier slik at du ikke mister spillfremgangen. I tillegg får du FTP-tilgang for å fullstendig kontrollere Minecraft-serveren din. Og siden internettroboter kan overvelde spillservere, tilbyr Host Havoc robust DDoS-beskyttelse for å sikre uavbrutt moro.

En annen god ting er Host Havoc gir deg frie hender til å legge til så mange spillere du ønsker. Likevel angir de antall anbefalte spillere for optimal spillytelse.

Med 10 globale datasentre og en 99,9% oppetidsgaranti, lar Host Havoc lite å være ønsket. Ta hensyn til 24/7 menneskelig støtte med en gjennomsnittlig responstid på mindre enn 15 minutter, og det blir en ekte mester for alle som søker en pålitelig Minecraft-serververt.

Til slutt får alle abonnementer en 72-timers pengene-tilbake-garanti for å teste vannet uten å tenke på.

GPORTAL

GPORTAL tilbyr Minecraft-servere til en uslåelig pris, med øyeblikkelig oppsett og en Ram-basert servermodell. Allerede under bestillingsprosessen kan du velge din favoritt blant mer enn 250 modpacks og få modpacken forhåndsinstallert på serveren din. Ingen unødvendige eller kompliserte innstillinger kreves.

Hvis du vil lage dine egne innstillinger, gir deres brukervennlige nettgrensesnitt deg all den friheten du trenger. Du får også gratis FTP- og MySQL-tilgang.

Når det gjelder å beskytte serverbrukere, overlater de ingenting til tilfeldighetene. De har utviklet sin DDoS-beskyttelse og kombinert beskyttelsen fra partner Corero.

De tilbyr 99,9 % oppetid på nettverks- og datasenterdrift per SLA, noe de sikrer ved å opprettholde to separate fasiliteter på alle større lokasjoner, med andre ord to separate datasentre. Disse betjenes via ringforbindelse og støttes i tillegg av en ytterligere nettverkshub. GPORTAL nettverk og datasentre drives av seg selv.

I tilfelle et problem eller et spørsmål må besvares, tilbyr de 24/7 support via telefon, billett, forum, wiki og e-post. Du liker å spille, de tar seg av resten.

BisectHosting

To servereiere startet BisectHosting i 2012 for å gi den enkleste og best støttede Minecraft-serververtsopplevelsen i bransjen.

Med mange Minecraft-servertyper, plugins og mods, kan hosting av Minecraft-servere bli ekstremt overveldende og komplisert for nye brukere. Av denne grunn, siden dag én, har BisectHostings fokus vært på å gi rask og kunnskapsrik støtte med raske billettleveringstider dag eller natt, slik at du kan bruke mer tid på å spille med vennene dine i stedet for å feilsøke serveren din.

Når du kjøper en server, vil du kunne velge mellom hundrevis av forhåndsinstallasjonsalternativer som ulike versjoner av Vanilla, Paper, Spigot, Forge og hundrevis av tilgjengelige og oppdaterte modpacks fra CurseForge, FTB, Technic og andre . Hvis du ombestemmer deg senere, er det ikke noe problem siden det som kjører på serveren din raskt kan byttes når som helst.

  10 beste termometer-apper for iPhone-febersporing

Når den er betalt, settes serveren din umiddelbart opp, og du får tilgang til BisectHostings svært tilpassede kontrollpanel, som inkluderer automatiserte modpack-oppdateringer, dra og slipp filbehandling og mange andre verktøy for å gjøre kompliserte oppgaver til en lek. Avanserte brukere vil også bli imponert over funksjoner som en konfigurasjonsredigerer i nettleseren og tilpassbare fullstendige serversikkerhetskopier.

Med Minecraft-servere som tilbys i 17 over hele verden, vil du være sikker på å finne den perfekte for spill med lav ventetid for deg og vennene dine.

Likegyldig brokkoli

Likegyldig brokkoli er et spillersentrert serververtsselskap. De gjør det enkelt å være vert for Minecraft-serverne med deres spesialbygde kontrollpanel og Discord-integrasjon. De er relativt nye i det veletablerte Minecraft-vertsområdet, spesielt fokusert på kundestøtte av høy kvalitet.

Indifferent Broccolis to-dagers gratis prøveversjon og ett-klikks oppsett betyr at det er enkelt å prøve dem. Du kan begynne å lage Redstone-kretser og klippe sauer på serveren din før du trenger å ta frem kredittkortet ditt.

Noen ganger kan det være vanskelig å installere modpacks, men de ønsker å gjøre det så enkelt som mulig. Hvis du støter på problemer, kan du nå deres støttepersonell via Discord eller e-post, og de vil hjelpe deg med å sette opp RLCraft, FTB, Pixelmon eller hvilken modd du måtte ønske.

Indifferent Broccoli er best for spillere i Nord-Amerika og Europa, siden det er der de har serverplasseringer. De har 64 GB og 128 GB maskiner for å sikre at RAM aldri er et problem som forårsaker forsinkelser for kundene deres.

Prøv Indifferent Broccoli hvis du leter etter en vennlig, hjelpsom og praktisk serververt for Minecraft-serverne dine. De tilbyr en to-dagers gratis prøveversjon, etterfulgt av $12 per måned for en 2GB Minecraft-server.

XGamingServer

Prøve XGamingServers dedikert Minecraft-serververt for å utforske blokkert terreng, trekke ut råvarer, lage gjenstander, verktøy og bygge strukturer. Det er mange grunner til at det er fordelaktig å velge XGamingServer for Minecraft-serveren:

  • Den har ingen faste spilleautomater da serveren er designet for ytelse.
  • Den raskeste aktiveringsprosessen lar deg bruke serveren innen 5 minutter etter at du har lagt inn en bestilling.
  • Et intuitivt kontrollpanel er designet for at du skal ha jevn administrasjon over spillserverne dine. Panelet kommer med mange nyttige funksjoner for å gjøre spillingen din morsommere.

Hva mer?

Du vil få automatisk sikkerhetskopiering av skyen for å sikre filene dine, en forbedret filbehandling, sammen med ett-klikks lansering av SFTP- og MySQL-databaser. Du vil med andre ord ha full kontroll over serveren din.

Etter å ha studert ulike sårbarheter ved forskjellige nettspill og angrepsstrategier, har XGamingServer utviklet perfekt beskyttelse mot DDoS-angrep. Du vil få høyytende servere og tilgjengelige maskiner for å oppleve flerspillerspill.

XGamingServer bruker Intel i7 6700k/7700k, som gir en kraftig ytelse og gir en båndbredde på minst 15 Mbps. Dessuten bruker den også AMD Ryzen 7 3700X, som gir bedre kontroll og kraft.

Få serveren for bare $8/måned og ta en prøvetur av de dedikerte serverne i to dager.

Shockbyte

Shockbyte har tilbudt vertstjenester for Minecraft siden 2013 og har et sterkt rykte i samfunnet. Alle vertsplanene deres støtter Java og Bedrock Edition fullstendig oppdatert. Installer tjenestene med 1-klikk og nyt den automatiske oppdateringen.

Serverversjonene som støttes er CraftBukkit, Spigot, Forge, BungeeCord, Sponge, Snapshots og Vanilla, i tillegg til Bedrock Dedicated Server, NukkitX og PocketMine-MP. Alle serverne støtter flere mod-pakker som Feed-The-Beast, ATLauncher, Technic og mer.

Du kan endre planene, plugins, mods og servertype uten å miste innstillingene. Shockbyte er kompatibel med MCPE og MCPC, inkluderer en Java Version Switcher og støtter tilpasset JAR.

Spillet ditt blir mer interessant ved å gi deg en fargekodet konsoll, DDR4 RAM for rask ytelse, Multicraft CP, kraftig CPU og oppgaveplanleggingsalternativer. Du får også ubegrenset båndbredde og SSD-lagring, lavere ventetid på 1 Gbps-port, DDoS-beskyttelse, gratis underdomene og ubegrensede spor.

Hostwinds

Hostwinds tilbyr rimelig Minecraft VPS-hosting som er designet ved å holde dine krav som utgangspunkt. Velg mellom forskjellige CPUer, forskjellig lagring, forskjellig RAM og båndbredde, og ta kontroll over serveren din. Den bruker CPU-kjerner av topp kvalitet og avanserte SSD-er for å gi en sømløs spillopplevelse.

Få upåklagelig nettverksytelse med Minecraft Hosting så lenge du spiller uten å møte nedetider eller etterslep. Mens du bestiller serveren din, vil du få noen funksjoner sammen med bestillingen din, for eksempel solid-state-stasjoner, 99,9999 % oppetid, 1 Gbps-porter, tilpassede ISO-er, vennlighetsgaranti, flere lokasjoner, bedriftsbrannmur og mer.

Du vil få full kontroll over serverkonfigurasjonene og innstillingene for å ha helt personlig spilling. Du kan også invitere spillere til å lage et flerspillermiljø. Du vil få McMyAdmin som kontrollpanel for serverne dine. Det gir også et intuitivt og brukervennlig grensesnitt som lar deg tilpasse serveren din raskt med mindre innsats.

Bestill serveren din nå til en startpris på $4,99/måned og få 1 CPU, 1GB RAM, 30GB lagring og 1TB båndbredde.

GGS-servere

Øk spillopplevelsen din med den robuste serverhostingen fra GGServers. Den bruker kraftige prosessorer for bedre ytelse. Du får opptil 4GHz inkludert i standardtjenester og opptil 5GHz på premium.

GGServers gir umålt lagring for SSD-er og NVMe. Den har også mudpack-støtte, og du kan installere serveren du ønsker med bare ett klikk. Du har fleksibiliteten til å bytte servertyper og modpakker når som helst du trenger dem.

Ulike typer servere som GGServers støtter er Java Edition, Bedrock Edition, PaperMC. Spigot, Twitch, FTB, Technic launcher, Forge, Bukkit, ATLauncher, Voids Wrath, Pixelmon og bungeecord.

Hvis du søker etter en fullt konfigurert server for lansering, prøv plugin-pakker for å spille Skyblock, Factions og mer. GGServere tilbyr et tilpasset kontrollpanel av Multicraft for å hjelpe deg med å administrere serveren din på en enkel måte. Ved å bruke den kan du få full tilgang til FTP-filer, chatter og konsollen din.

GGServers har datasentre plassert på 9 lokasjoner, bl.a

  • Oregon, Montreal, Virginia i USA
  • London, Helsingfors, Frankfurt og Roubaix i Europa
  • Singapore i Asia
  • Sydney i Australia

For serversikkerhet får du automatisert DDoS-beskyttelse for å redusere trusler på nettet. Den tilbyr 24/7/365 teknisk støtte via supportbilletter eller live chat.

PebbleHost

PebbleHost er nok et budsjettvertsalternativ for Minecraft. Standardplanen tilbyr en høyytende CPU, Xeon på 3,7 GHz sammen med DDR4-minne, 250 Mbps uplink, enterprise-grade SSD-er og ubegrensede spor.

Datasentrene er tilgjengelige i de største stedene i Nord-Amerika og Europa. De gir deg maskinvare på bedriftsnivå, støtte for underbrukere, Java 8-støtte, oppgaveplanlegging og underdomeneskaper gratis, slik at du kan nyte uavbrutt spilling.

Det uanstrengte kontrollpanelet er stabilt og enkelt å bruke. Utnytt det til å starte, starte på nytt eller stoppe servere, kjøre kommandoer fra konsollen, administrere plugins, spore bruk, automatisk omstart og mye mer. Du får MySQL-database gratis i tillegg til full tilgang til FTP.

For forbedret personvern og sikkerhet tilbyr PebbleHost 2-faktor autentisering, en innebygd brannmurbehandling og DDoS-beskyttelse. De oppdaterer kontinuerlig modpakkene sine og legger til nye regelmessig. For tiden støtter den modpacks med flere versjoner, inkludert CurseForge, FTB, Forge, SpongeForge og Technic.

PebbleHost inkluderer tre typer planer: Budget, Premium og Extreme. Budsjettplanen starter på $3/kvartal for 1 GB, premien starter på $2,25/måned for 1 GB, og den har et ekstra datasenter i Australia.

  Hvordan flytte bilder i Microsoft Word

Extreme-planen inkluderer en dedikert CPU og prioritert støtte og lar deg kontrollere serveren din fullstendig.

SeekaHost

Å spille Minecraft på de høyytende serverne til SeekaHost er gøy. Kom i gang og spill raskt med flere spillere. Deres kraftige CPUer er utstyrt med opptil 6 GB RAM og opptil 5 GHz for å forbedre spillingen din.

Serverne deres har NVMe- eller SSD-lagring, og de gir også ubegrenset bruk i alle planene deres. Lag serveren din i et globalt datasenter for lav ventetid.

SeeksHost tilbyr flere Minecraft-servertyper og modpakker som du kan installere med bare et klikk. Du kan også bruke Bedrock Edition, Java Edition, Spigot og mange flere som de hele tiden legger til. Deres anti-DDoS-løsning er utstyrt på alle serverne for å beskytte deg mot onlineangrep.

Deres erfarne tekniske støtte er alltid tilgjengelig i tilfelle du trenger hjelp til serverhosting eller andre tekniske problemer gjennom en støttebillett og live chat. Planene starter på $2/måned for 1GB RAM og 12 spillerspor.

RAMShard

Den sjeldne kombinasjonen av å finne en Minecraft-serverhosting av høy kvalitet til en overkommelig pris er mulig med RAMShard. Den tilbyr ubegrensede spor, lagring og diskplass i alle planene.

Med sine datasentre lokalisert i Nord-Amerika, Europa, Oseania og Sørøst-Asia, leverer de høyhastighetsservere for mennesker over hele verden. For ytelse tilbyr de NVMe og SSD-er, 1 Gbps uplink og maskinvare i bedriftskvalitet.

RAMShard gir deg et Multicraft 2.0 kontrollpanel slik at du enkelt kan administrere kontoen din. I tillegg. De gir deg muligheten til å planlegge oppgavene dine sammen med å utnytte MySQL-databasen gratis.

Du får DDoS-beskyttelse, full tilgang til FTP, gratis underdomene og støtte for tilpasset JAR. Kom i gang med Minecraft på kort tid ved å bruke 1-klikks installasjonsprogrammet.

GTXGaming

GTXGaming er en fremste vert for Minecraft-servere. De har bygget kontrollpanelet sitt ved å fokusere på funksjoner og funksjoner, noe som gjør det enklere å bruke for nybegynnere. Det gir også avanserte verktøy for ekspertspillere.

De tilbyr Intel-prosessorer som spenner fra kraftige E3-prosessorer til de nyeste i7- eller i9-prosessorene. I tillegg har de inkludert de nyeste og kraftigste AMD Ryzens. Du vil også få fordelen av å bytte fra Minecraft til en hvilken som helst spillserver som GTXGaming er vert for.

GTXGaming dekker nesten hele kloden, inkludert mange byer fra USA, London, Spania, Sverige, Australia, Tyskland og mange flere datasenterplasseringer. Alle datasentrene deres er beskyttet mot DDoS-angrep for å gjøre det tryggere for brukerne.

Du kan installere Spigot og Craftbukkit gjennom mod manager med et enkelt klikk. Hvis du ikke finner noen versjoner, kan du be GTXGamings eksperter om å installere dem for deg. I tillegg får du full FTP-tilgang for erfarne spillere.

Dessuten vil du kontrollere spillserveren fullstendig gjennom det utmerkede webgrensesnittet. Elegante skyveknapper og rullegardinmenyer hjelper deg også med å konfigurere serveren på en behagelig måte. Og ekspertspillere kan bruke tekstredigerere til å konfigurere serveren manuelt.

Nodecraft

Komme i gang med Nodecraft for Minecraft server hosting er enkelt. Det tilpassede grensesnittet – NodePanel 2 er årsaken til dets brukervennlighet, enkelhet og mobilvennlighet. Du kan bytte og lagre hvilket som helst av de 28 spillene de tilbyr uten begrensninger på spilleautomatene.

Lag din moddede server, endre konfigurasjoner og installer plugins og modpacks uten problemer. Du kan til og med få tilgang til applikasjonen fra smarttelefonen din. Det er 100+ mod-pakker tilgjengelig på panelet for deg å velge mellom Forge, Sponge, Spigot og mer.

Bare fortsett å spille spillet ditt og vær trygg på at Nodecraft er der for å håndtere vedlikeholdsdelen ved å automatisere oppdateringer. Si nei til krasj og etterslep fordi Nodecraft ikke overbelaster serverne dine ettersom den tillater opptil 12 kunder på en enhet.

Derfor kan du raskt utnytte CPU-kjerner, RAM og disk-IOer. De gir deg 3,3+ GHz Xeon CPUer, 32 GB ECC RAM, 240 GB SSD-er på bedriftsnivå og harddisker på bedriftsnivå. Nettverket deres er pålitelig da de beskytter det med DDoS-beskyttelse og en 1 Gbps uplink.

Hele infrastrukturen til Nodecraft er bygget på et Linux-økosystem for større stabilitet, ytelse og sikkerhet. De har 13 datasentre lokalisert globalt, inkludert 4 i USA, 1 i Sør-Amerika, 4 i Europa og 4 i Asia-Stillehavet.

Du har fleksibiliteten til å hviteliste spillerne dine for ekstra sikkerhet. Du kan også bytte forskjellige spill når du føler for det uten ekstra kostnad. Prisen starter på $9,98/måned.

MCProHosting

Kom i gang og kjør i løpet av minutter ved å bruke serveren hosting by MCProHosting for Minecraft, en av de ledende plattformene etablert i 2011.

Med MCProHosting trenger du ikke å bekymre deg for lagring da de tilbyr ubegrenset diskplass og andre ressurser for å levere en best mulig spillopplevelse. Utvid brukervennligheten din fordi de har utviklet sine Android- og iOS-mobilapplikasjoner.

Derfor kan du kontrollere serveren din rett fra smarttelefonen. MCProHosting garanterer 99,99 % oppetid, slik at du ikke trenger å bli frustrert under spillingen. De har 21+ datasentre plassert over hele verden, som Asia, Europa og Nord-Amerika, for utmerket ytelse uavhengig av din fysiske plassering.

Serverflåten deres utnytter førsteklasses maskinvare som består av E5-2600-serien med doble prosessorer, Samsung SSD-er og DDR4 RAM. Ikke bekymre deg for dataene dine, siden MCProHosting gir daglige sikkerhetskopier automatisk uten ekstra kostnad. Selv om du trenger en fil som er seks måneder gammel, dekker de deg.

Minecraft Bedrock Edition er tilgjengelig til en startpris på $1,49/måned.

Vanlige spørsmål

Hvor mye RAM trenger jeg for Minecraft-serveren min, og kan jeg enkelt oppgradere den senere om nødvendig?

Det finnes ikke et enkelt svar, siden det faktisk avhenger av antall og typer utvidelser. Videre bestemmer typen spill, spesielt hvis det er en modderet versjon, også hvor mye RAM du kan trenge for å spille spillet uten forsinkelser. I tillegg avhenger det av antall aktive spillere på serveren. Flere spillere tilsvarer en større mengde nødvendig RAM. Muligheten for en RAM-oppgradering er avhengig av vertsleverandøren, så det er lurt å spørre om dette på forhånd.

Hvordan håndterer vertsleverandøren serverytelse og latens for spillere som befinner seg i forskjellige regioner?

Vertsleverandører optimerer serverytelsen og minimerer ventetiden for spillere i forskjellige regioner ved å strategisk lokalisere datasentre, bruke innholdsleveringsnettverk (CDN) for å sikre et nettverk med lav latens, og implementere lastbalansering.
Imidlertid kan det være flere nisjeteknikker for å håndtere en slik geografisk spredt brukerbase.
I tillegg kan det hende at ikke alle servere har slike optimaliseringer på plass. Så normalt er det best å velge verten som har en optimalt plassert server fra brukerne.

Kan jeg installere og bruke tilpassede plugins eller mods på serveren?

Normalt, ja, men til syvende og sist avhenger det av den spesifikke serververten for å tillate installasjon av tredjeparts plugins og mods.

Kan jeg opprette og administrere flere Minecraft-verdener eller -servere under én vertskonto?

Som mange andre er dette en funksjon som noen serververter kan tilby. Du bør imidlertid kontakte støtten på forhånd om dine spesifikke krav før du registrerer deg.

Konklusjon

Videospill er uendelige saker. Minecraft er et av de mest populære videospillene som er tilgjengelige der ute, noe som er morsomt og setter i gang kreativiteten din også. Men hvis du vil spille det uten problemer, kan vertsleverandørene hjelpe deg med å få spillgleden du lengter etter!

Hvis du fortsatt ønsker å bygge din egen, så skaff deg cloud VM og bruk kreativiteten din.

Deretter kan du sjekke ut de beste Minecraft-serververtsleverandørene med Mod-støtte.