18 beste online videoprodusenter for bedriften din

Du legger igjen mye penger på bordet hvis du ikke lager videoer for bedriften din. Vinn Internett ved å lage video i verdensklasse for din digitale markedsføring.

Jeg finner ikke bare på dette. Studier viser det 79 % av menneskene si at videoen til en merkevare har overbevist dem om å kjøpe et stykke programvare eller app. Hvis du fortsatt ikke har en video for bedriften din, er det nå på tide å lage en.

Ikke mange mennesker foretrekker å lese tekstbasert innhold av en rekke årsaker, den viktigste er tid. Informasjon via videoer kan leveres raskt uten å slå rundt bushen. Utenom det har det massevis av fordeler for virksomheten din, som:

 • Øker salget
 • Øker trafikken
 • Engasjer publikum
 • Bygg tillit

Og mange flere…

Når det er sagt, er det viktig å merke seg at å lage omtrent «hvilken som helst» video ikke vil klare seg. Du må sørge for at budskapet ditt har en direkte relasjon til publikum og salg. Du kan gjøre det på forskjellige måter, og noen av dem diskuteres nedenfor.

Kjenn målgruppen din

Å lage videoer uten å kjenne målgruppen din er som å skyte en pil med bind for øynene. Det er svært mindre sannsynlig at du treffer rett sted. Du selger for eksempel produkter som er for middelaldrende menn. Så det vil være lurt å lage videoene dine, og ha det i bakhodet. Vanligvis vil det ikke hjelpe i det hele tatt å målrette mot «menn».

Åpenbart er det heller ikke tilstrekkelig å bare vite at «middelaldrende menn» ønsker å kjøpe produktene dine. Du må grave dypere og identifisere ting som hva som skjer i deres sinn og hva som vil motivere dem til å foreta kjøpet.

Lag kvalitet og verdifullt innhold

Det er viktig å forstå hva som gjør en video til «høy kvalitet». Noen tips kan omfatte:

 • Bra manus
 • Moderne grafikk/overlegg
 • Passende farger for ditt merke
 • Høy og klar lyd

Det er også viktig å lage videoer som kontinuerlig fokuserer på seernes problemer og gir en løsning på det.

Lag den omtrent i riktig lengde.

Det hjelper ikke å gjøre videoene dine for lange fordi oppmerksomhetsspennet til folk er svært mindre. På den annen side er det ikke en god idé å gjøre videoene dine for korte, for da blir ikke meldingen levert på riktig måte. Selv om alt mellom 1-2,5 minutter virker bra, avhengig av videotypen.

Ikke glem CTA.

Tenk deg å lage en spektakulær video og så ikke oppmuntre seerne til å handle?

Det ville vært dumt.

Call to action er en av de viktigste tingene i enhver form for markedsføring, og du må definitivt bruke den i videoene dine også. Neste gang du lager en ny video, ikke glem å inkludere en CTA.

La oss nå ta en titt på noen av de følgende videoprodusentene du kan bruke for virksomheten din. Den gode nyheten er at du ikke trenger å installere programvare i stedet for alt du kan gjøre online i nettleseren.

MotionArray

MotionArray kan hjelpe deg med å lage fristende videoer med en uendelig liste over maler, forhåndsinnstillinger og royaltyfrie audiovisuelle elementer.

De har utallige videoressurser og integrasjoner for Adobe-brukere. Du finner Premiere Pro, After Effects og Photoshop-plugins som kan få tilgang til Motion Array-elementene rett inne i favorittprogrammet ditt fra Adobe.

Dessuten er brukere av Adobe Audition og Premiere Rush lovet en lignende funksjonalitet i nær fremtid. Det er mer enn nok ressurser for DaVinci Resolve- og Final Cut Pro-brukere også.

Du finner også et utmerket videosamarbeidsverktøy kalt Review, som lar anmelderen lage bilder med nøyaktige kommentarer med automatiske tidsstempler. Det er som Google Docs-samarbeid, men for videoer. Anmeldelsen støtter også passordbeskyttelse og gjør det mulig for forfatteren å gi valgfri nedlastingstilgang.

  Hvordan sette opp en Apache-webserver med Webmin på Ubuntu Server

I tillegg kan man lage en videoportefølje med et tilpasset domene. Uten noen form for koding kan du med en gang starte med mange maler og ha et profesjonelt utseende nettsted i gang.

MotionArray fungerer på månedlige abonnementer, så du betaler ikke per nedlastet ressurs. Og den gode nyheten er at det du laster ned, forblir ditt selv etter at du slutter å betale.

Prisene er lommevennlige, du kan komme i gang fra så lavt som $29,99 månedlig.

Få $50 rabatt i dag for å se hvordan det kan hjelpe videokravet ditt.

Hvem som helst kan lage profesjonelle videoer med Kampanje. De har over 12 millioner videoklipp og maler som du kan lage med:

 • Annonser i sosiale medier som Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn, Instagram, etc
 • Kampanjevideoer
 • Markedsføring

Klippene og malene er dedikert til en rekke bransjer, som eiendom, reise, markedsføring, e-handel og mer. Det er mye for enhver type virksomhet her. Faktisk har de til og med videoer for spesielle datoer som Ramadan og påske.

Hvor genialt er det?

Fastreel fra Movavi

Fastreel av Movavi er en imponerende kombinasjon av videoforbedrende verktøy og temamaler. Videoprodusenten inkluderer over 30 ferdige maler som passer for alle typer video: introer, trailere, annonser og mye mer. Her er et eksempel på hva du kan oppnå:

Fastreel-videoredigereren viser noen ganske avanserte funksjoner, men du kan bruke dem med et par klikk: reversere eller loop-videoer, lage stop-motion-videoer eller til og med vise flere klipp på skjermen om gangen. Du kan til og med lage en komplett film eller en lysbildeserie fra bunnen av.

Du kan også utføre alle de grunnleggende oppgavene:

 • Komprimer og beskjær video på nettet;
 • Endre videohastighet;
 • Vend og roter klips;
 • Legg til filtre;
 • Sett inn undertekster og bildetekster;
 • Beskytt opptakene dine med et vannmerke.

Plasser det

Et verktøy for en rekke formål, Plasser det (tipsbilk.net publikum får 15 % rabatt) har også en «video»-seksjon der du kan lage Instagram-historier, lysbildeserier, produktdemoer og andre typer videoer. Dette selskapet er kjent for å gjøre ting enklere for små bedrifter, og å se videoprodusenten deres gjør det ganske tydelig.

Den er enkel å bruke, men tilbyr ganske mye, for eksempel:

 • Hundrevis av videomaler
 • Stort lydbibliotek
 • Keyframe forhåndsvisning for rask redigering
 • Inspirasjonssitater

Med ett enkelt abonnement kan du få tilgang til alle funksjonene deres ubegrenset.

Animoto

Med en superenkel dra-og-slipp-videoredigerer kan Animoto hjelpe deg med å drive trafikk, øke salget og skyte engasjementet ditt i været. Videomalene deres er ment for å løfte merkevarens budskap og levere en uimotståelig visuell opplevelse som garantert får kundene dine til å bli ærefrykt.

Du kan starte med å velge en mal og deretter legge til bilder og videoklipp for å lage videoen din. Du kan deretter justere farger, legge til tekst, legge til musikk og mer for å tilpasse den. Når du er ferdig, kan du enkelt dele den med publikum.

Canva

Canva har vært kjent som bilde- og videoredigerer i lang tid. Den gratis online videoskaperen kan lage inspirerende og engasjerende videoer uten å installere programvare, men kan fungere på mobil, datamaskin og nettbrett. Canva kan hjelpe til med videoutvikling av historier, YouTube-videoer, Facebook-videoer, TikTok-videoer, mobilvideoer, videokollasjer, videomeldinger, ruller, lysbildefremvisningsvideoer, feed på video og videomaler.

Men hva gjør Canva til et godt valg?

Canva er et brukervennlig videoredigeringsverktøy med funksjoner som å legge til overganger, gjøre det dynamisk ved hjelp av animasjon, subtil fremheving ved bruk av gratis elementer, arkivlydspor, vannmerkefrie arkivopptak, osv. Sammen med dette kommer verktøyene med flere funksjoner som f.eks. som overlegg, tekster, overganger, sanntidssamarbeid, gratis maler, tidslinjeredigering, opptak i appen, splitt og spleis. Nettvideoen kan lages ved hjelp av hvilken som helst enhetsmedieopplasting og deling av videoen på hvilken som helst plattform som Facebook, YouTube, etc.

  Hvordan få en PHR-sertifisering

Magisto

Klarert av merker som Samsung, Mitsubishi og NBC, Magisto er en annen stor videoprodusent. Du kan sømløst lage videoer, dele dem og til og med se analysene for å måle ytelsen deres. De var flotte før, men har nylig blitt mye bedre etter å ha samarbeidet med iStock for å åpne opp en mengde bilder du kan bruke i videoene dine.

Du kan lage personlige og så vel som kommersielle videoer med den i et hvilket som helst tema du kan tenke deg. Mulighetene er ubegrensede.

Bitedyktig

Du kan lage tiltalende videoer bokstavelig talt i lunsjpausen med Bitedyktig. Så enkelt er det, og hvorfor skulle det ikke være det når du har over 800 000+ arkivfilmklipp og fantastiske animasjoner. Du kan også velge en mal for å gjøre ting mye enklere.

Biteable lar deg lage over 40 forskjellige videotyper, inkludert:

 • Forklarer
 • Animert
 • Annonse
 • Produktdemo
 • Sosiale medier kreativt

For å tilpasse videoene dine med merkevaren din, kan du velge å legge til logoen din og til og med justere ønskede farger.

Moovly

Med en intuitiv dra-og-slipp-videoredigerer som består av over en million aksjeeiendeler, Moovly passer alle bedriftsstørrelser og typer. Du kan legge til bilder, lyder, animasjoner og synkronisere alt til en fullverdig video.

Moovly har massevis av maler du kan bruke som base og bygge opp derfra. Prisplanene deres starter fra bare $24,92/måned, men du kan komme i gang gratis.

FlexClip

FlexClip tilbyr et bredt utvalg av animerte elementer som du kan bruke i videoene dine etter å ha valgt en av de mange malene deres. Fra tekst, overlegg og widgets til logoer og andre elementer. Sammen med det får du over en million arkivvideoer, bilder og musikk for å krydre ting.

I editoren kan du utføre en rekke oppgaver, som:

 • Trimming
 • Justering
 • Endring av sideforhold
 • Legger til effekter
 • Legger til voiceover
 • Legger til vannmerker

Alt i alt er editoren ganske enkel å bruke, og du kan være sikker på at du får taket på det på kort tid.

Fiverr

Med mindre du har levd under en stein, vet du hva Fiverr er. Det er en markedsplass for å ansette frilansere til ulike formål, og en av dem er video. Rett under «Video og animasjon» får du denne enorme listen over underkategorier som:

 • Tavle og animerte forklaringer
 • Videoredigering
 • Korte videoannonser
 • Animerte GIF-er
 • Logo animasjon
 • Introer og Outros

Og mange flere.

Når du velger ønsket underkategori, får du en skjerm som dette hvor du vil se forskjellige frilansere som tilbyr sine tjenester fra $5.

Selv om ikke alle er gode, er du fortsatt sikker på å finne mange eksepsjonelle for å få arbeidet ditt gjort. Det beste er at du kan se anmeldelsene deres før du kjøper, og selv om de skuffer, kan du alltid be om revisjoner.

Animaker

Du kan lage animerte og så vel som live-action videoer med Animaker. De har en dra-og-slipp-videomaker og en veldig unik karakterbygger for å lage tusenvis av animerte figurer som kan brukes i videoene dine.

For ikke å nevne, over 100 millioner aksjeeiendeler og mer enn 1000 maler til å begynne med. Kan det bli enklere enn dette?

På toppen av det kan du laste opp og redigere 4K-videoer og til og med endre størrelsen på sluttproduktet for forskjellige sosiale medieplattformer. Hvis alt dette høres interessant ut, kan du komme i gang helt gratis.

Explee

Godkjent av selskaper som Google, Apple og IBM, Explee hjelper deg med å lage forklaringsvideoer og levere et tydelig budskap til kundene dine. Videoene deres følger «whiteboard»-stilen, som er ganske populær over Internett. Denne typen stil er flott for å forklare potensielle kunder et prosjekt, en idé eller et produkt.

Her er hva jeg snakker om:

Videoredigereren deres har over 6000 animasjoner som du kan bruke og tiltrekke folks oppmerksomhet. De har til og med kule komiske elementer og de nødvendige verktøyene for å formidle budskapet ditt på riktig måte. Hvis du foretrekker tavleanimasjoner, bør du definitivt sjekke denne ut.

  Hvor kan du få brosjyremaler for bedriften din?

Kapwing

En veldig nybegynnervennlig videoprodusent, Kapwing lar deg lage fantastiske videoer ved å kombinere GIF-er, bilder, klipp og andre medier. Du kan til og med bestemme hvert elements start- og sluttpunkt og optimalisere videoens størrelse for forskjellige sosiale mediesider.

Jeg vil si at denne tjenesten er ganske enkel og perfekt for de som nettopp har startet. De har en gratis-for alltid-plan som du kan prøve og få ting til å rulle.

Vyond

Vyond lar deg lage engasjerende animerte videoer ved hjelp av deres forhåndsbygde maler og ressurser. Animerte videoer er enorme nå, og nesten alle bedrifter velger å gå for det i stedet for tradisjonelle live-videoer fordi det skaper en historielignende scene som det er vanskelig å hoppe over å se.

Hvert av elementene i videoredigeringsprogrammet er svært tilpassbare, og du kan gjøre det helt til ditt eget. I stedet for å betale en enorm sum penger til videobyråer for å lage animerte videoer, kan du lage ubegrensede videoer med Vyond uten å brenne lommeboken.

Lumen5

Med vakre overlegg og teksteffekter kan Lumen5 hjelpe deg med å lage videoer på bokstavelig talt minutter. Du kan lage noe fra bunnen av eller gjøre blogginnlegget om til en video. Akkurat som dette:

Den typen videoer med bilder og tekstoverlegg på toppen av dem har en tendens til å bli viral raskt på sosiale medier, så du bør prøve denne hvis du ønsker å lage lignende videoer.

De har millioner av aksjeeiendeler som du kan blande og kombinere for å komme opp med noe unikt og iøynefallende. Du kan også legge til merkevarebyggingen din for å få den til å se profesjonell ut.

ClipChamp

Lever opp til navnet sitt, ClipChamp er en mangefasettert videoprodusent som består av:

 • Video redigerer
 • Videokompressor
 • Video-konverterer
 • Webkamera opptaker

De er klarert av merker som ComCast, Microsoft og Dell, og har over 8 millioner kunder totalt. Fra videomaler til arkivopptak til lyd, har de forkjempet kunsten å gjøre videoer engasjerende.

ClipChamp har nesten alle videorelaterte funksjoner innebygd, slik at du ikke trenger å gå noe annet sted for å utføre spesifikke oppgaver. Når du er ferdig med å eksportere videoen din, kan du endre størrelsen for alle passende sosiale plattformer der ute.

InVideo

InVideo er som en miniverden alene. Den har forskjellige seksjoner for forskjellige formål med videoproduksjon, slik at du kan være sikker på at du får det du leter etter. Du finner en mengde videomaler i forskjellige bransjer, og du kan til og med sømløst konvertere artikkelen din til en video.

Hvis du ikke er en fan av å bruke ferdiglagde ting, kan du velge å starte fra bunnen av med en tom mal. Så lenge det er videorelatert, kan du lage ALT du kan tenke deg med InVideo. Mulighetene er så store.

Konklusjon

Hvis du ikke bruker videoer for bedriften din, er det et godt tidspunkt å gjøre det nå. Jeg håper tipsene og verktøyene ovenfor vil hjelpe deg med å lage visuelt fantastiske videoer på kort tid.

Når du er ferdig med å lage videoene, trenger du noe å være vert for dem for å bygge inn på nettstedet ditt. For det kan du oppdage de beste videovertsplattformene.

x