13 kule verktøy for å lage animerte karakterer for bedriften din

Borte er dagene med statiske og enkle bilder. De animerte bildene er på topp med GIF-er, videoer, animerte figurer, tegninger eller tegneserier, ettersom alle er avhengige av det for å få seere.

Flere typer animerte bilder er tilgjengelige på markedet, for eksempel animert infografikk, animert grafikk, GIF-er, videoer, etc. Statista viste frem størrelsen på det animerte markedet over hele verden til 270 milliarder amerikanske dollar i 2020.

Tidligere inneholder de profesjonelle videoene kun animasjonstekst for design. Imidlertid tillater animerte tekstgeneratorer å endre farger, gnistre og flytte tekst med smarttelefoner eller datamaskiner.

Animasjonsverktøy er avgjørende for spillutviklere, digital kunst og karakterdesignere for å utvikle illustrative animerte bilder. Flere prinsipper for animasjon er ekstremt kjente som lar designerne gi tekstur og element til resultatet med:

 • Pose for å poste og rett frem er de to måtene å håndtere animasjonstegning som tilbyr realistiske og flytende bevegelser.
 • Squash og stretch legger til illusjoner av vekt, tyngdekraft, fleksibilitet og masse til objektene og karakterene.
 • Trekk oppmerksomhet til detaljene for å iscenesette et perfekt kunstverk for å trekke brukerens oppmerksomhet.
 • Bygg forventning og legg til handling for å gjøre det mer realistisk med animerende bevegelser.

Dette er bare noen få grunnleggende prinsipper for animasjon som man må være klar over. Men når man lager animerte karakterer, må man være oppmerksom på detaljene.

Man kan oppnå det raskt ved hjelp av toppverktøy som gjør tegningene til animerte karakterer enklere. Her er noen av verktøyene man må være klar over.

Doratoon

Doratoon er et imponerende alternativ i det nåværende markedet som kan brukes til å lage perfekte tegneseriefigurer. Denne gratis animasjonsprogramvaren lover muligheten til å lage tilpassede videoer ved hjelp av de riktige elementene. Det er enkelt, kraftig og profesjonelt, og gir en alt-i-ett-opplevelse samtidig.

Tilgjengeligheten til å lage animerte figurer med Doratoon gjør det til et dyktig valg som tegneserieskaper. Disse funksjonene dreier seg om inspirerende kreativitet med de tilgjengelige funksjonene for å animere karakterene til perfeksjon. Verktøyet krever ikke å forstå dynamikken i keyframing og overganger for å lage karakterer.

Doratoon har noen utmerkede funksjoner som lar deg lage fantastiske videoer ved hjelp av imponerende karakterer, som er som følger:

Animerte karakterer

Administrer utsiktene til karakterene dine og kontroller bevegelsene deres i henhold til animasjonsvideoen du lager.

Baneanimasjon

La karakteren din bevege seg rundt i videoen med baneanimasjon ettersom det gjør videoen levende.

AI-dubbing

Det innebygde AI-verktøyet lar deg konvertere tekst til tale for de animerte karakterene du bruker i videoen din.

Rekvisitter og musikk

Gjør karakteren din mer interaktiv ved hjelp av rekvisitter og musikk som fremhever karakterens personlighet. For å gjøre ting bedre, tilbyr denne beste animasjonsprogramvaren forhåndsutviklede maler og bakgrunn, som imøtekommer behovene til alle nødvendige avdelinger på tvers av fagfeltet.

Hvordan lage en animasjon gratis

#1: Åpne den offisielle nettsiden til Doratoon og registrer deg med en konto. Velg «Workbench» etter at du har registrert deg og naviger til redigeringsdelen.

#2: Klikk på «Opprett en ny video» for å velge passende stiler for å lage en videoanimasjon.

#3: Legg til flere scener, maler, tekster og karakterer på tvers av animasjonen. Når den er lagt til, eksporter du videoen og setter en tittel og tag før du lagrer den som en MP4.

Animaker

Animaker regnes som en utmerket plattform for ikke-designere, nybegynnere og profesjonelle til å lage live-action og animerte videoer. Cartoon Maker er gratis, enkel å bruke og pålitelig for profesjonelle. Markedet for tegneserievideoer har flere temaer som umiddelbart vekker karakterene til live.

  Topp 36 beste Beat Making-programvare for PC

For å komme opp med tegneserieanimasjonen ved å bruke dette verktøyet, må man følge opp noen få enkle trinn som:

 • Velg den animerte malen som passer kravene.
 • Tilpass malen umiddelbart mens du overvinner begrensninger som bakgrunner, tegneseriefigurer, bilder, animert tekst og egenskaper.
 • Velg musikksporene hvis du ønsker å legge til et fra Animaker-biblioteket eller laste det opp.
 • Del eller last ned videoen.

Det er en utmerket måte å strømlinjeforme tegneserier med tilpassede byggere og bringe karakteren til live. Verktøyet inneholder et enormt utvalg av ansiktstrekk, tilbehør, uttrykk, 200+ stemmer og kostymer for unikhet.

Adobe

Adobe animere kan bidra til å bygge interaktive animasjoner for nettet, TV-serier og spill for å gi liv til bannere og tegneserier. Det hjelper også med å designe infografikk, e-læringsinnhold, avatarer, doodler, etc., for å dele på flere plattformer.

Det er et kraftig animert og illustrasjonsverktøy for å lage mobil- og nettinnhold som utvidede virkelighetsopplevelser. Verktøyet har skissert og tegnet funksjoner som tillater blomstring og blanding med Adobe Fresco.

Designerne kan jobbe bilde for bilde for å snakke, blinde og gå for å lage nettbannere og nå publikum på TV, mobil og skrivebord. Det er også enkelt å eksportere animasjonen til WebGL, HTML5 Canvas, SVG og Flash/Abobe AIR. Brukerne kan også utforske opplæringsprogrammer, artisthistorier, live stream-arrangementer, etc.

Vyond

Vyond brukes til å lage animerte videoer for jobb, inkludert e-læring, opplæring, salg, menneskelige ressurser og markedsføring. Lag medier umiddelbart med et bibliotek med ressurser, forhåndsbygde maler og en full pakke med samarbeidsverktøy.

Verktøyet kan bidra til å transformere organisasjonen gjennom tilpassbare og gi merkevarene et helt nytt preg. Den tilbyr også datasikkerhet og personvern for å levere sikker video til kunder.

For en distribuert arbeidsstyrke kan man raskt forvandle det generiske til dynamiske videoer med lyder, et bibliotek med maler, rekvisitter, etc. Det er enkelt å lage rimelige videoer og er fleksibelt som gir positive forretningsresultater med visuelt vakre.

Verktøyet kan bidra til å produsere videoer som en proff med statisk, gammel tekst og kommunikasjon uten noe budsjett. Det er lettere å bygge videoene fra bunnen av med ferdige maler, velge rekvisitter og lage egendefinerte karakterer.

Animatron

Animatron regnes som den beste online animasjonsprodusenten til å lage forklaringsvideoer, designe HTML5-bannere, prøve whiteboard-animasjonsstil, lage fantastiske presentasjoner og lage HTM5-animasjoner. Verktøyet kommer med 200 forhåndsanimerte sett for å dra-n-slipp, et bibliotek med 500K royalty-fri lyd, videoer, bilder og tavleanimasjonsstil.

Man kan bruke dette verktøyet til å selge flere videodemoer eller kataloger, forklare videoer for å utdanne potensielle kunder, fange oppmerksomhet med bannerannonser og fortelle forretningshistorier. Verktøyet har flere funksjoner som bakgrunner, forhåndsanimerte karakterer og rekvisitter som er gratis for å bygge animerte sett, ikoner og temainfografikk.

Den kan bruke media til å redigere, plassere og importere for å bygge video, lyd, bilder og grafikkinnhold. Man kan enkelt kombinere, spleise, kommentere og overlegge mens man legger til merkevareelementer og animert tekst.

Verktøyet tillater også tilpasning med grunnleggende former, omforming, redigering av hvert stykke, omfarging, etc., for å endre animasjonen.

Reallusion

Reallusions CrazyTalk har gjort det enklere å lage 3D-talende hoder. Det er en ansiktsanimasjonsprogramvare som har gjort det mer tilgjengelig å legge til tekst og stemme i bildene. Den inneholder flere funksjoner for revolusjonerende automatisk bevegelse og konverterer dem til snakkende animasjoner.

  Slik fjerner du "Fortsett å se" på Netflix

3D Head Creation-verktøyet kan bidra til å forvandle bildene til animerte snakkende figurer. Man kan lage unike animerte fotoalbum, e-poster, e-kort og online hilsener.

Ansiktstilpasningsteknologien lar brukere gjøre om sine statiske bilder og tegninger til 2D- og 3D-hoder for enhver tegneseriehistorie. Den har også redigeringsalternativer i flere lag for å skape livlige øyne basert på menneskelige anatomier.

Den syntetiserer hodet fra siden og foran bildene, og definerer ansiktskonturene. CrazyTalk 8 Head Creator tilbyr også kreative retusjeringer til livløse gjenstander for å øke kreativiteten.

Verktøyet kommer med utgavesammenligninger som standarden for $49, pro for $149, og pipeline for $199.

TonnyTool brukes til å dele og lage tegneserier, tegneserier og animasjoner. Den gratis online tegneserie- og tegneserieskaperen er enkel å bruke, velg en bakgrunn, legg til snakkebobler eller karakterer, og begynn å lage rammetegneseriene.

Brukere kan enkelt lage animasjoner eller tegneserier ved å bruke dette verktøyet for å dele det på nettet eller lagre på systemet. Man kan raskt utvikle spillmarkedsføringsaspekter også for å fremme førsteklasses portaler.

Renderskog

Renderskog er en online brukervennlig tegneserieskaper som hjelper deg med å lage fantastiske videoer ved hjelp av profesjonelt utformede maler. Denne multifunksjonelle tegneserieskaperen lar brukere velge passende matcher for å lage tegneserier på nett i nettlesere.

Det finnes flere maler: verktøysett for reklame for barn, verktøysett for forklaringsvideoer i linjestil, verktøysett for pedagogisk video, verktøysett for forklarende verden, verktøysett for karaktereventyr, verktøysett for forklaringsvideo, verktøysett for helsevesenet og den ultimate ikonanimasjonspakken, og verktøysett for tavleanimasjon.

Brukere kan enkelt forenkle videoopprettingen med de følgende trinnene uten forutgående designkunnskaper for å utarbeide en overbevisende historie.

 • Velg de beste tegneseriemalene eller begynn å lage dem fra bunnen av,
 • Rediger den ferdiglagde historien eller bruk animerte karakterer eller scener for å starte videoopprettingen,
 • Tilpass designet, legg til voice-over eller musikk for å passe merkevaremeldingen, legg til tekster, velg en overgang, rediger stil eller farger,
 • Og lag unike animerte tegneserier.

Del og eksporter videoen når den er opp til merket. Verktøyet kan hjelpe med å animere markedsføringsstrategier, forklare de engasjerende ideene, få kontakt med publikum umiddelbart, øke engasjementet med attraktive, informative eller tegneserier og øke konverteringene for å markedsføre produkter.

Colorcinch

Colorcinch-programvaren for bilderedigering Cartoonize er kjent for å umiddelbart redigere, lage og gjøre bilder til personlige kunstverk. Det lar brukere designe gratis, vakre og enkle tegneserier som taler for merkene.

Den har et enkelt, produktivt og intuitivt grensesnitt tilgjengelig offline og online. De smarte redigeringsverktøyene gir førsteklasses resultater med færre klikk for å styrke AI-drevet bilderedigering og effekter.

Det er premium vektorgrafikk, et omfattende bibliotek, ikoner, etc., for å øke kvaliteten på bildene. Funksjonene inkluderer:

 • Opprette og organisere brukervennlige lag
 • Legger til scener med overlegg, bokeh, fakler og fallende regn
 • Tegneseriefotomaker med ett-klikks bildetegneserieskaper
 • Stiliser med rammer fra håndlagde fotorammer
 • Bruk av kunstneriske, blomster- og formmønstre
 • Frihåndstegning ved hjelp av børster i flere stiler
 • Transformere bilder ved å bruke ett-klikks blandingsmoduser

Alt-i-ett-tekst- og bilderedigeringsprogrammet kommer med funksjoner for transformering, forbedring og endring av størrelse. Den forskjønner og tilpasser kunstverket med toppfunksjoner som gjør det enklere å legge til tegneserieeffekter, skisser og justerbare filtre.

Doratoon

Hvis du ønsker å lage tilpassede videoer, Doratoon er veien å gå videre. Den tilbyr rekvisitter, bakgrunner, maler, animasjoner og arkivopptak. Doratoon inkluderer mer enn 1000 animerte figurer med ansiktsuttrykk, lagerrekvisitter, lagervideoer og bilder, 10 000+ 2D- og 3D-bakgrunnsbilder, etc.

Markedsførere, lærere, gründere og HR kan utnytte verktøyet til å lage søte animerte videoer, vennlig videointeraksjon, overbevisende innhold, annonser eller kampanjer og videopresentasjoner. Den inkluderer utrolige maler som nybegynnere kan bruke for ethvert domene, for eksempel reklame, prosjektliste, markedsundersøkelser, internmøte, ansatt boarding, økonomirapport, forelesningssammendrag og tips for arbeidseffektivitet.

  Lag en gjøremålsliste og se dag, måned og årstid

Bitedyktig

For å lage engasjerende og fengslende tegneserievideoer, Bitedyktig kan være et godt valg. Tegneserieanimasjonsprogramvaren kommer med flere maler som:

 • Tips om lederegenskaper
 • Funky dovendyrannonser
 • Retningslinjer for seksuell trakassering
 • Reisebyråforklarer

Man kan utvikle en tegneserievideo i enkle trinn:

 • Åpne Biteable på den bærbare datamaskinen
 • Velg tegneseriemalen som passer til kravet
 • Logg inn eller registrer deg på kontoen
 • Legg til bakgrunnsmusikk, tegneserieklipp, tekst osv. for å lage den animerte tegneserieskaperen
 • Bygg inn på nettsiden, legg den på sosiale medier, e-post osv.

Det er enkelt å lage en tegneseriefigur og bygge tillit hos publikum. Verktøyet takler viktige emner som følsomme emner, kontroversielle eller sensitive ord, eller tradisjonelt kjedelige problemer.

Den kommer med animerte maler, morsomme videoklipp, favorittfarger, musikk osv. Brukerne kan lage oppmerksomhetsfengende tegneserier ved å bruke Biteable for brukerengasjement. Det er viktig å holde videoene søte og korte for å være relatert til seerne.

FlexClip

FlexClip er en gratis animert tegneserievideo som lager et verktøy med profesjonelt utformede maler. Det er enkelt å tilpasse eller starte fra bunnen av. Det er også funksjoner som dra-og-slipp, redigeringer, opplasting av animerte bilder, legge til litt musikk, etc., for å bygge tegneserier.

De gratis tegneserievideomalene inkluderer søt Halloween-invitasjon, Halloween-nedtellingsvideo, reiseintro, tegneserie Halloween-intro, Halloween-snackssalg, søt intro, fargerik tegneserieintro, flash-intro, tegneseriebursdag for barn, YouTube-intro for Vlogger, etc.

Tegneserievideoprodusenten er enkel og kommer ikke med tilpasningstrinn. Den kommer med tilpasset stilen, tegneserievideomaler, juster videotekst, visuelt bibliotek med animasjonsopptak, utallige tegneseriebilder, etc.

Brukerne kan enkelt legge til musikken fra flere spor for å gjøre den søt og naturtro. Det er enkelt å legge til langsomme opptak, bobletekst, 3D-tekster, tekst på farten og bruke tegneseriebilder for å tilfredsstille kravene.

Powtoon

Lag de animerte videoene umiddelbart ved å bruke Powtoon videoredigerere på nett. Brukerne kan enkelt lage animerte forklaringsvideoer til studiolagde videoer ved hjelp av dette verktøyet. Den gratis animerte videomakerprogramvaren er fullpakket med funksjoner og 100+ videomaler for å starte fra bunnen av, for eksempel endringsadministrasjon, virtuelt webinar eller møte med alle hender.

For å begynne å lage de animerte videoene, kan man begynne med:

 • Besøker nettsiden – Powtoon
 • Registrer deg eller logg på for å lage animerte videoer
 • Velg malene
 • Tilpass malen med illustrasjoner, ikoner, farger, musikk, animasjon, egendefinert karakter, etc.
 • Last ned eller del videoen på sosiale medier eller nettsider

Designerne trenger ikke teknologien eller designferdighetene for å begynne å bruke de 100+ ferdiglagde malene, opptakene og karakterene. Verktøyet tilbyr også flere ressurser som lar brukere lære mer om animasjon.

Konklusjon

Bedrifter kan bruke disse animasjonsverktøyene til å invitere medlemmer, forberede presentasjoner, utvikle videoer osv. Det er et effektivt medium som kan forbedre kvaliteten på animerte videoer. Det hjelper med å skape nye og spennende dimensjoner for videoene. Karakteren, spillet og digitale artister kan bruke statiske bilder og legge til et snev av animasjon for å komme seg ut av linjen.

x