tipsbilk.net

1Mer SonoFlow SE-anmeldelse: Uslåelig til denne prisen

Viktige takeaways

 • 1More SonoFlow SE-hodetelefonene tilbyr flott lyd, effektiv ANC og et komfortabelt design.
 • Med opptil 70 timers batterilevetid (50 timer med ANC), holder disse hodetelefonene musikken din i flere dager.
 • De 40 mm dynamiske driverne leverer velbalansert lyd, noe som gjør disse hodetelefonene til et godt valg for prisen.

Hvis du ikke har prøvd et par hodetelefoner eller ørepropper fra 1More og du har et godt øye for lyd på et stramt budsjett, hva har du gjort?

1More SonoFlow SE er et ultrabudsjettfokusert sett med hodetelefoner som finsliper alt du ønsker: flott lyd, ANC som overgår dyrere konkurrenter, utmerket batterilevetid og behagelig å ha på.

Du vil slite med å finne bedre verdi med nesten alle andre sett med hodetelefoner, noe som gjør de trådløse 1More SonoFlow SE-hodetelefonene enkle å anbefale til alle som vil ha bærbar lyd til et stramt budsjett.

1MER SonoFlow SE

1More SonoFlow SE-hodetelefonene tilbyr eksepsjonell verdi, og kombinerer kvalitetslyd, effektiv aktiv støyreduksjon (ANC) og et komfortabelt design. Nøkkelfunksjoner inkluderer en imponerende 70-timers batterilevetid (50 timer med ANC), hurtiglading og velbalansert lyd med 40 mm dynamiske drivere. Selv om de mangler avanserte lydkodeker som LDAC, utmerker de seg i sin prisklasse, mens 1More Music-appen legger til tilpassede EQ-innstillinger, og forbedrer den generelle brukeropplevelsen.

Batterilevetid Opptil 70 timer

Merke 1Mer

Svinger Størrelse 40mm

Frekvensrespons 20Hz-20KHz

Tilkoblingstype Bluetooth

Vekt 204g

Støyreduksjon Ja

Sammenleggbar Ja

Tilkobling Bluetooth 5.0

IP-vurdering N/A

Ladetype USB-C

Støttede kodeker AAC, SBC

Fordeler

 • Utmerket verdi
 • Flott lyd og ANC til prisen
 • Langvarig batterilevetid
 • Grei byggekvalitet
 • Tilpassbare EQ-alternativer

Ulemper

 • All plastkonstruksjon ser ikke best ut
 • Ingen IP-vurdering
 • Ingen kablet alternativ
  Hvordan lage og oppdatere en figurtabell i Microsoft Word

Lett, men grei nok byggekvalitet

Gavin Phillips/MakeUseOf

1More SonoFlow veier 240 g (8,47 oz) og har en overveiende plastkonstruksjon, og er enkle å ta av og på; den lette designen lar deg bruke disse boksene i timevis av gangen. Klemmetrykket er akkurat passe for hodet mitt, og jeg tror øreputene og polstringen er nesten identiske mellom den originale SonoFlow og SonoFlow SE. Det justerbare hodebåndet har lignende demping og er behagelig, og jeg liker hvordan øreklokkene beveger seg lett når du snur hodet.

Faktisk fant jeg 1More SonoFlow veldig komfortabel, og gitt den nyere SonoFlow SE som effektivt bruker samme design, er dette ingen overraskelse.

Som originalen, kan også SonoFlow SE brettes pent ned. Men siden disse er de mer budsjettfokuserte søsknene, er det ingen ekstra bæreveske denne gangen. Det er heller ikke en farget oppblomstring inne i SonoFlow SE-øreklokkene, men den generelle designen er god og komfortabel, og det er det som teller mest.

Gavin Phillips/MakeUseOf

Den avisolerte designen betyr også færre knapper. Du finner strømknappen, volumkontrollene og ANC-bryterknappene nederst på høyre øreklokke. Alle knappene fungerer bra, og registrerer innganger raskt og jevnt.

Enestående batterilevetid, men LDAC- og høyoppløselig sertifisering er borte

Nå, gitt SonoFlow SE er enda mer budsjettfokusert enn SonoFlow, mangler noen funksjoner i den originale pakken. Men 1More har vært smarte når det gjelder hva de skal fjerne, og de er bange for pengene ved å velge batterilevetid fremfor en fancy Hi-Res-sertifisering og Sonys LDAC-kodek for lydstrømming av høy kvalitet.

Gavin Phillips/MakeUseOf

Det var ikke et vanskelig valg å ta; de fleste vil bruke hodetelefoner som disse med Spotify eller lignende, så hva er vitsen med å forsøke å inkludere lydalternativer av høy kvalitet?

Mye bedre er den utmerkede 70-timers batterilevetiden SonoFlow SE kan skryte av, som holder musikken din i flere dager, som er den sanne egenskapen de fleste ønsker. Batterilevetiden synker til rundt 50 timer når du bruker ANC, men som med de fleste hodetelefoner, vil du finne at opplevelsen din er et sted i midten, avhengig av volum, ANC-bruk osv.

  iTunes-datamaskin ikke autorisert feil

Gavin Phillips/MakeUseOf

Praktisk, SonoFlow SE arver SonoFlows utmerkede hurtigladefunksjon, som gir en betydelig fem timers avspilling på en rask fem-minutters lading.

SonoFlow SE bruker Bluetooth 5.0 og SBC- og AAC-kodekene, så musikken din vil fortsatt høres bra ut.

Merk også at SonoFlow SE ikke har en IP-vurdering, så ikke ta disse ut i regnet.

God lydkvalitet og ANC for prisen

Nå, gitt prisen på SonoFlow SE – som selges for rundt $55 – er lydkvaliteten førsteklasses. Igjen er dette noe forventet ettersom lydkvaliteten på SonoFlow var god, og den nyere modellen bruker de samme 40 mm dynamiske komposittdriverne med et 20Hz til 20KHz frekvensområde.

Gavin Phillips/MakeUseOf

Den leverer i spar. SonoFlow SE er stort sett velbalansert, og viktigere er at de ikke har en tung «V»-formet tuning som overbetoner bass og diskant. Det er ikke en helt nøytral eller flat tuning, da disse ikke er referansehodetelefoner. Likevel, gitt antallet hodetelefoner og ørepropper til denne prisen som ser bra ut, men høres forferdelig ut, har 1More presset utviklingen til de rette områdene.

SonoFlow SE høres bra ut når den er testet mot en rekke musikalske sjangre. Jeg har lyttet til Geeses utmerkede 3D Country, og SonoFlow SE gjenskaper trofast albumets kronglete melodier, dynamiske tempoendringer og veksler mellom sang, harmonisering og direkte roping. Jeg tester alltid hodetelefoner og øreplugger med et Crosby-, Stills- og Nash-album (eller CSNY-album), og SonoFlow SE gjenskaper stort sett trioens lune harmonier og elegante, sammenflettede melodier. Det er ikke helt det fulle utvalget, som du forventer til denne prisen, men likeså wow til denne prisen.

Det andre området SonoFlow SE slår massivt over vekten er aktiv støydemping. 1Mores hodetelefoner og øreplugger leverer stillegående ANC som overgår de dyrere konkurrentene. Jeg fant SonoFlow SE ANC i stand til å takle bakgrunnsnyhetene fra en travel kafé, men som de fleste hodetelefoner, er de lavere rumlingene til en buss mer tydelige. Likevel er den generelle ytelsen flott.

  Hvordan lage en Microsoft Teams gruppechat

Det er også en gjennomgangs ANC-modus som fungerer som den skal; overbetoningen og ekstra forsterkning fra pass-through-moduser er anmassende uansett hodetelefoner, og det er ikke annerledes her.

EQ-tilpasningsalternativer i 1More Music-appen

1More Music-appen er et nyttig tilleggsverktøy for SonoFlow SE-hodetelefonene, med tilpassede EQ-alternativer, ANC-svitsjing og den noe nisje Soothing Sounds (en katalog med milde, naturbaserte lyder for bakgrunnsstøy).

Når det gjelder de tilpassede EQ-verktøyene, er 1Mores tilbud bra, og gir deg kontroll over ti forskjellige frekvenser og muligheten til å lagre flere tilpassede innstillinger. Det er vel verdt å bruke hvis du ender opp med å gå for SonoFlow SE, og det er også hvordan du vil motta fastvareoppdateringer.

SonoFlow SE-hodetelefonene gir utmerket valuta for pengene

1More SonoFlow SE ANC-hodetelefonene selges for $ 55 og er en absolutt tyveri.

Jada, de har ikke LDAC eller Hi-Res-lyd, men for de fleste er det ekstrautstyr, ikke krav. Gitt pengene spart på disse hodetelefonene uten disse funksjonene, sammen med 70 timers batterilevetid, tilpassede EQ-alternativer og god lydkvalitet, er det vanskelig å se hvor ulempene med SonoFlow SE er.

Hvis du leter etter budsjetthodetelefoner, anbefaler jeg sterkt at du prøver SonoFlow SE; du vil ikke angre.

1MER SonoFlow SE

1More SonoFlow SE-hodetelefonene tilbyr eksepsjonell verdi, og kombinerer kvalitetslyd, effektiv aktiv støyreduksjon (ANC) og et komfortabelt design. Nøkkelfunksjoner inkluderer en imponerende 70-timers batterilevetid (50 timer med ANC), hurtiglading og velbalansert lyd med 40 mm dynamiske drivere. Selv om de mangler avanserte lydkodeker som LDAC, utmerker de seg i sin prisklasse, mens 1More Music-appen legger til tilpassede EQ-innstillinger, og forbedrer den generelle brukeropplevelsen.

x