Twitter

21 SEO-influencers du må følge på Twitter for å holde deg oppdatert

Å følge SEO-påvirkere kan være en fin måte å lære om de nye algoritmene og metodene for å rangere høyere på Google konsekvent.

SEO, forkortelse for Search Engine Optimization, er en av de mest dynamiske bransjene i verden. SEO-taktikker som pleide å være effektive i lang tid vil kanskje ikke gi deg gode resultater lenger. Moz har funnet 500-600 endringer i Googles algoritme hvert år.

Det er tydelig at hvis du ønsker å være i forkant av trendene og gjøre SEO-innsatsen verdt det, må du følge med på de utviklende SEO-trendene.

I denne listen vil vi avsløre de beste SEO-påvirkerne du må følge på Twitter (nå X) for å holde deg oppdatert.

Hva er en SEO-influencer?

Begrepet SEO influencer brukes om en person som holder seg oppdatert med endringene i SEO-bransjen og deler verdifullt innhold rundt dette. En SEO influencer har ekspertise og erfaring i SEO-bransjen.

En SEO-påvirker deler tips, nøkkeltrender og praktiske strategier for å hjelpe andre med enkel tilpasning av trendene. De har mange års erfaring i SEO-bransjen som utstyrer dem med nødvendig kunnskap for å analysere trender og utdanne andre om dem.

Hvorfor bør du følge en SEO-influencer?

Å følge en SEO-influenser er gunstig for både nybegynnere og erfarne SEO-fagfolk. Når du har en troverdig kilde til den nyeste og mest effektive SEO-informasjonen, sparer du utallige timer på å undersøke og finne hva som fungerer og ikke. Du kan også få tilgang til noen insidertriks og strategier som du kanskje ikke finner ellers.

Ved å følge en SEO-påvirker kan du få tilgang til verdifullt SEO-innhold til fingerspissene uten å følge med på flere blogger og nyhetsbrev.

Her har vi listet opp de beste SEO-påvirkerne som må følges på Twitter for å ligge i forkant av spillet

Barry Schwartz

Barry Schwartz er en kjent personlighet i SEO-bransjen. Han er grunnleggeren av RustyBricket webtjenestefirma basert i New York, og Search Engine Roundtable (en SEO-fokusert nettside) i over 15 år.

Hans omfattende tilhengerbase på mer enn 200 000 markerer hans fortreffelighet og troverdighet. Han er en søkenerd og poster regelmessig om de nyeste SEO-strategiene, innovasjonene og kunngjøringene i bransjen. Så hvis du ønsker å få alle de siste oppdateringene om SEO-algoritmer, må du følge ham.

Google Search Liaison

Google Search Liaison er den offisielle Twitter-kontoen til Googles søketeam. Danny Sullivan administrerer denne kontoen. Det har et flott fellesskap som engasjerer seg aktivt med dem.

Du kan forvente god innsikt om hvordan søkemotorer fungerer, de siste oppdateringene, tipsene og triksene for å rangere høyere, og mer på denne kontoen. Danny legger ut nyttig innhold på plattformen for å informere SEO-fellesskapet. Du kan følge Google SearchLiaison for å få veiledning og bli oppmerksom på de siste nyhetene.

Aleyda Solis

Aleyda Solis er en kjent internasjonal skikkelse i SEO-bransjen. Hun er SEO-konsulent, foredragsholder, forfatter, grunnlegger av Orainti (SEO-konsulentbyrå), og medgründer av Remoters.net. Hun fikk også en plass på Liste Wire«s 10 mest innflytelsesrike SEO-eksperter fra 2022 fra USA.

  Hvordan fjerne omtaler fra Twitter

Aleydas Twitter-konto er full av SEO-tips og guider. Innleggene hennes blander korte tips, strategier, dybdeveiledninger og veikart for nybegynnere. Så uansett om du ønsker å lære SEO fra bunnen av, finpusse ferdighetene dine eller få mer trafikk på nettstedet ditt, vil du ikke angre på å følge henne.

Cyrus Shepard

Cyrus Shepard grunnlagt Zippy, en SEO-konstans som hjelper bedrifter med å forbedre sin organiske tilstedeværelse på nettet. Han er kjent for sitt utmerkede arbeid i SEO-bransjen og har jobbet i Moz som SEO-konsulent. Twitter-kontoen hans (Cyrus SEO) har en perfekt følgerbase.

Cyrus Shepard har hjulpet utallige startups og Fortune 500-selskaper med å få høykvalitetstrafikk til nettstedene sine. Han deler uvurderlige tips, ressurser og guider om nettoptimalisering og rangeringssignaler – en konto du må følge for SEO-veiledning.

Brodie Clark

Brodie Clark er en uavhengig SEO-konsulent. Twitter-kontoen hans handler om å utnytte SEO og generativ AI for din online tilstedeværelse. Han eier også en annen Twitter-konto som heter «SERP-varsel,” der han deler om SERP-funksjoner og nylanseringer.

Han har mer enn ti års erfaring med å jobbe i SEO-bransjen og er anerkjent som et toppnavn innen SEO i Australia. Hvis du ønsker å få ekspertråd om SEO og få mest mulig ut av generativ AI, er Brodie Clark en av kanalene du ikke kan gå glipp av.

Glenn Gabe

Glenn Gabe er SEO-konsulent hos G-Squared Interactive (GSQi) og har en rik erfaring på 27 år under beltet. Du finner det i Twitter-innleggene hans hvis du trenger råd om digital markedsføring, SEO, teknisk SEO eller algoritmeoppdateringer.

Glenn snakker mye om å gjenopplive organiske søkeresultater. Glenn bidro som spaltist til begge Søkemotorklokke og søkemotorjournal. Han driver også en grundig SEO-oppstartscamp som dekker SEO-relaterte emner. Twitter-kontoen hans er en må-følge for SEO-innhold.

AJ Ghergich

AJ Ghergich er en SEO-ekspert som diskuterer SEM, SEO, Content Marketing og Conversational AI. Hans lange liste over følgere på over 100 000 viser hans genuine dedikasjon til bransjen. Han er ledende innen SEO og digital markedsføring, med mer enn 15 år. AJ drev også konsulentvirksomheten sin.

Han gir innhold og innsikt om SEO, sosiale medier og innholdsmarkedsføringsnyheter. AJ er også en ekspert på koblingsbygging. Han er en av personene som ønsker å lære om søkemotoroptimalisering.

Hjernedekan

Hjernedekan er grunnleggeren av Tilbakelinko og medgründer av Eksploderende emner. Han er en ledende global skikkelse innen SEO-ekspertise. Hans ekspertise og bidrag har blitt fremhevet i topppublikasjoner, inkludert Inc., Vox, Forbes og The Next Web.

Twitter-kontoen hans handler om de siste nyhetene og trendene rundt SEO, innholdsmarkedsføring og AI. Han deler også tips og strategier for å rangere høyere i SERP-ene. Ikke gå glipp av hans innsikt – trykk på følg-knappen og utvide SEO-kunnskapen din.

Kristina Azarenko

Kristina Azarenko er ekspert på teknisk SEO. Enten det er et teknisk SEO-prosjekt eller ditt påfølgende jobbintervju, må du se til henne. Hun har flere SEO-kurs og eier et markedsføringskonsulentfirma, Marketingsirup. Med over et tiårs erfaring innen SEO, har hun hjulpet mange Fortune 500-selskaper med å oppnå SEO-spillet sitt.

Kristinas Twitter-konto er full av nyttig innhold rundt teknisk SEO. Twitter-feeden hennes er en gullgruve for alle som ønsker å utmerke seg med teknisk SEO.

Orit Mutznik

Orit Mutznik er SEO-direktør i Forbes. Hun legger ut om å forbedre innholdsmarkedsføringsspillet ditt ved hjelp av SEO. Med over et tiår med praktisk erfaring, har Orit Mutznik hjulpet mange kjente merkevarer som 888bingo, eToro og SilkFred.com med SEO-initiativer.

Som en fremtredende forfatter, foredragsholder og intern SEO-spesialist, har ekspertisen hennes gitt henne en plass på Search Engine Journals «Topp 202 SEO-eksperter å følge«. Hvis du vil lære av hennes omfattende erfaring innen SEO, hopp inn på Twitter-feeden hennes.

  Hvordan skille mellom Twitter Blue og verifiserte brukere

Ahmad

Ahmad er en gründer og SEO-spesialist med betydelig ekspertise på å vokse nettsider fra bunnen av. Når han snakker om en av hans mest utrolige gevinster, utviklet han et nisjenettsted fra $0 til $10k per måned. Twitter-kontoen hans er ganske ny; men med sin ekspertise har han klart å vokse det godt i løpet av en kort periode på 2 år.

Han gir god innsikt og oppdateringer om søkemotoroptimalisering. Hvis du ønsker å utvide kunnskapen din om SEO og voksende nettsteder, vil du gjerne følge hans Twitter-konto.

Shaun Anderson

Med over to tiår under beltet, Shaun Anderson har etablert seg som en autoritet innen SEO-feltet. Twitter-biografien hans sier alt. Jeg legger kun ut om SEO. Han er sjef for SEO hos Hobo Web og forfatteren av Hobo Web-sjekklisten. Denne omfattende guiden destillerer hans mange års kunnskap til handlingsrettede trinn for bedrifter og fagfolk.

For innsikt i konverteringsoptimalisering, SEO og koblingsbygging, se ikke lenger enn ham for veiledning.

Marie Haynes

Dr. Marie Haynes er en kjent SEO-ekspert og eier av Marie Haynes rådgivning. Hun har en dyp kunnskap om hvordan Google fungerer og dets algoritmer. Hun har hjulpet mange selskaper med å løse problemer med Google-rangeringene deres. Kjente bransjetidsskrifter som Moz, Search Engine Watch og Search Engine Journal inneholder ofte innsikt fra Dr. Haynes.

Twitter-feeden hennes er fylt med mye spennende og nyttig innhold om SEO. Innleggene hennes er en blanding av hennes dype forståelse og erfaring. Hun er go-to-eksperten for alle som ønsker å mestre SEO.

Tim Soulo

Tim Soulo er CMO og markedsrådgiver hos Ahrefs, en velkjent leder innen SEO-verktøy. Med sitt bidrag hos Ahrefs har han hjulpet en rekke bedrifter med å øke deres online tilstedeværelse.

Tim Soulo Twitter-konto er en utmerket ressurs for folk som ønsker å forbedre sin kunnskapsbase om SEO, innholdsmarkedsføring og den siste bransjeutviklingen. Han følger oppleggsplanen sin og engasjerer seg med publikum.

Gael Breton

Gael Breton medstiftet Authority Hacker, et selskap fokusert på å hjelpe mennesker og bedrifter med å bygge autoritative nettsteder. Han er en SEO-geek som elsker å leke med online markedsføring. Foruten SEO har Gael ekspertise innen innholdsmarkedsføring og affiliate markedsføring.

Gaels Twitter-håndtak gjelder online markedsføring, SEO og de siste oppdateringene. Han har også undervist 12000+ studenter. Hans Twitter-håndtak er ikke mindre enn verdifull informasjon for folk som er villige til å lære om hans ekspertise.

Matt Diggity

Matt Diggity er grunnleggeren av Diggitymarketing, et digitalt markedsføringsbyrå. Matt er en fremtredende SEO-spesialist. Han er også medgründer av Leadspring, et selskap som hjelper folk med tilknyttet markedsføring, og Authority Builders, en plattform for koblingsbygging.

Med mange års erfaring og vellykkede prosjekter innen SEO, tilbyr Matt verdifull innsikt på Twitter. Du må følge Twitter-kontoen hans for å forbedre din tilstedeværelse på nettet eller lære om det.

Lily Ray

Lily Ray er en SEO-entusiast med enorm kunnskap og ekspertise i denne bransjen. Hun er SEO-direktør i Path Interactive, et digitalt markedsføringsbyrå med base i New York. Hun har dedikert over ti år i SEO-feltet og er anerkjent for sine tekniske SEO- og innholdsplanleggingsdyktighet.

Med sin store erfaring og dype forståelse av kompleksiteten til SEO, tilbyr Lily innsikt fra praktisk arbeid og scenarier i den virkelige verden. Gjennom sine Twitter-innlegg tar hun opp myter om bransjen, utdanner seg om beste praksis og gir utmerket veiledning om SEO.

  Neste trinn i Twitter-markedsføring

Tony Hill

Tony Hill er en SEO-nerd som har laget nisjenettsteder siden 2005. Han har en dyp forståelse av kjerneoppdateringer av SEO. Han har noen enorme helserelaterte nettsteder med en betydelig mengde trafikk. Tony har kommet til denne listen, takket være dens evne til å generere 8 millioner sidevisninger månedlig etter å ha traff Googles oppdatering og mistet halvparten av trafikken.

Tony er svært kunnskapsrik innen SEO, og Twitter-kanalen hans er et stempel på denne bemerkningen. Fra algoritmeskift til white-hat-praksis, Tony har fingrene på pulsen med SEO.

Patrick Stox

Patrick Stox er produktrådgiver og teknisk SEO-konsulent hos Ahrefs, et ledende SEO-verktøysett for AZ må rangeres høyere på Google. Han driver også en teknisk SEO Slack om å få høyere organiske rangeringer. Takket være hans enestående arbeid i SEO-bransjen har han også fått titler som «Mr. Teknisk SEO» og «The Technical SEO’s Technical SEO.»

Han twitrer stadig om teknisk SEO og digital markedsføringstips på Twitter. Du må følge ham for de siste rådene og oppdateringene i SEO-verdenen.

Rand Fishkin

Rand Fishkin var med å grunnlegge Sparktoro, en plattform for publikumsintelligence, og Moz, et programvareselskap for SEO-verktøy. Han er også forfatteren av den bestselgende boken «Lost and Founder». Rand har alltid vært en stor bidragsyter til markedsføringsbegivenheter.

Hans følge på mer enn 450 000 følgere er et bevis på hans ekspertise og omfattende kunnskap innen SEO-industrien. Du kan dra nytte av hans dype kunnskap og innsikt om SEO hvis du ønsker å ligge i forkant.

Adam Crookes

Adam Crookes er en erfaren profesjonell innen SEO-bransjen og er kjent for sin dype kjennskap til SEO-bransjen. Hans enorme ekspertise innen SEO-domenet gjorde at han gikk fra 0 til 189 000 månedlige besøk til et nettsted organisk.

På Twitter-kontoen hans vil du alltid finne ham snakke om tips om å få mer organisk trafikk, lage innhold av høy verdi for å rangere høyere og overliste SEO ved å bruke beste etiske praksis.

Anbefalinger om SEO-emner/lister å følge på Twitter

Vil du utvide ekspertisen din og utdype innsikten din om SEO? Her er noen ferske valg du må følge på Twitter for å skille deg ut fra mengden og få mer ut av innsatsen din:

#1. SEO-markedsføringsemner

For å få tilgang til en organisert liste over SEO-eksperter på Twitter, må du sjekke ut denne Twitter SEO-markedsføringsliste. De mest erfarne og profesjonelle SEO-ekspertene i denne listen gir god innsikt.

#2. Ekte SEO-influencers av Cyrus Shepard

Cyrus Shephard, en av de populære SEO-ekspertene, har en betydelig tilhengerskare på Twitter. Han har laget denne Twitter-listen som heter Ekte SEO-influencers, som består av topp SEO-påvirkere. Denne listen er en flott ressurs for å filtrere støyen på Twitter-kontoen din og ligge i forkant av SEO-kurven.

#3. SEO-liste av AJ Ghergich

AJ Ghergich er en kjent figur i SEO-bransjen. Han er en av de mest fulgte SEO-ekspertene på Twitter. SEO-liste av AJ Ghergich er en utmerket SEO-liste for å få tilgang til den mest oppdaterte og verdifulle informasjonen relatert til SEO.

Konklusjon

SEO er et domene i stadig utvikling hvis betydning utvides for hver dag som går. Hvis du vil fortsette å vinne i SEO-spillet vårt, er det viktig å være i forkant av de fremadskridende SEO-trendene.

Disse SEO-påvirkerne representerer noen av de flinkeste hodene i SEO-bransjen. Nå som vi har kommet til slutten av denne bloggen, håper vi du har funnet de beste kanalene du kan følge på reisen din for å lære og forme SEO-ferdighetene dine. Ved å følge dem kan du legge til dine ferdigheter, innsikt og oppdateringer direkte fra frontlinjene til SEO.

Du kan også utforske noen SEO-blogger og YouTube-kanaler for å erobre Google-søk.

x