Android

10+ beste programmeringsapper for Android 2023 – [Top List]

I dag har Android-smarttelefonen blitt en del av livet på grunn av dens brukervennlighet på forskjellige felt. Vi kan bruke det på alle måter fra utdanning til læring og virksomhet til underholdning. Folk bruker Android på grunn av de millioner av apper som er tilgjengelige i Google Play Store.

Google Play Store listet også opp forskjellige Android-apper for programmerere. Vi kan enkelt lære grunnleggende programmeringskonsepter ved hjelp av disse appene. Vi trenger kanskje ikke å lære å programmere på institutter og bruke penger på programmeringskurs.

Ved hjelp av disse programmeringsappene kan vi lære hvor som helst, i henhold til vår egen tid. Vi kan enkelt lære syntaksen til C, C++, java, javascript, HTML, CSS og mange andre programmeringsspråk.

I denne artikkelen skal vi forklare de beste programmeringsappene for Android-brukere. Disse appene er gode for nybegynnere så vel som erfarne programmerere. Hver søknad vil bli ledsaget av en kort beskrivelse som er kurert svært nøye.

Liste over beste programmeringsapper for Android.

 • Programmeringshub.
 • Lær Java.
 • Webmasters HTML.
 • Aide Web.
 • Lær C++.
 • Grunnleggende om C-programmer.
 • Lær programmering.
 • Lær PHP.
 • Lær JavaScript.
 • Lær Python.
 • 1. Programmeringshub.

  Denne appen støtter språk som C, C++, Java, JavaScript, Python, C# (C Sharp) PHP etc. Programmeringshub er en god løsning for programmeringsapper på flere språk for Android for nybegynnere.

  Den gir programmer med nøyaktig utgang. Appen hjelper oss også med å forberede oss til eksamen og intervjuspørsmål. Det er en lett Android-app. Vi kan dele programmer med vennene våre. Vi kan enkelt søke i programmene våre ved hjelp av nøkkelord.

    Overfør bilder og videoer mellom iOS, Android og PC med PhotoSync

  Mange brukere kan enkelt lære å lage et program på forskjellige språk med denne appen. Vi kan enkelt kopiere teksten med et langt trykk på teksten i denne appen. Omtrent 5 millioner brukere lastet ned denne appen.

  Programmeringshub: Nedlasting.

  2. Lær Java.

  Å lære Java er mest nyttig for programmeringsspråk i disse dager. Den dekker 64 leksjoner som operatorer, variabler, klasser og objekter, abstrakte klasser og grensesnitt, anonyme indre klasser, tråder og mye mer.

  Det er enkelt å lære og dekker alle de grunnleggende begrepene i Java. Denne appen gir trinnvise veiledninger. Vi kan også dele programmene med vennene våre på sosiale medier som Facebook, Twitter, etc.

  Vi kan spille quiz ved hjelp av denne appen. Omtrent 1 million brukere lastet ned denne appen.

  Lær Java: Nedlasting.

  3. Webmasters HTML.

  WebMaster støtter språk som HTML, PHP, CSS og JavaScript, for webutviklere. Denne appen hjelper deg med å lære hvordan du designer en nettside ved hjelp av HTML. Vi kan enkelt redigere koden i denne appen.

  Den støtter kodefullføring og syntaksutheving for HTML, CSS, JavaScript og PHP. WebMasteren har mange tagger som id, div, class, etc. Den har WebMasters verktøy som PHP Editor, HTML Editor, CSS Editor, etc.

  Dette er virkelig fantastisk i alle programmeringsapper for Android. Omtrent 1 million brukere lastet ned denne appen.

  Webmasters HTML: Nedlasting.

  4. AIDE Web.

  Denne appen er en nettredaktør for utvikling av nettsteder. AIDE Web gir støtte for mange språk som HTML, CSS, JavaScript osv. Vi kan bruke disse språkene til å lage en nettside på vår Android-telefon.

  Mange brukere kan også enkelt kompilere hele koder på en Android-telefon uten å bruke internett. Den har forskjellige funksjoner som koder som er enkle å kommentere, slette, gi nytt navn til filen, opprette en mappe, etc.

    12-stjernesporingsapper for astrofotografering (iOS og Android)

  Vi kan også lage nettsider på alle språk som HTML, CSS eller JavaScript. Vi kan enkelt kjøre en nettside på vår Android-telefon. Omtrent 0,5 millioner brukere lastet ned denne appen.

  AIDE Web: Nedlasting.

  5. Lær C++.

  Denne appen inkluderer bare C++-språk. Lær C++ er en lett programmeringsapp. Den dekker over 80 leksjoner, delt inn i 80 nivåer som inkluderer grunnleggende konsepter, datatyper, matriser, pekere, kontrollsetninger, løkker, funksjoner, klasser og objekter, arv og polymorfisme, og mye mer.

  Vi kan lage et program i denne appen. Vi kan også øve når som helst og hvor som helst på telefonen vår. Vi kan enkelt lære å lage et program, kompilere det og kjøre programmer. Det er en offline-app. Omtrent 5 millioner brukere lastet ned denne appen.

  Lær C++: Nedlasting.

  Sjekk også: – Beste online programmeringsnettsted

  6. Grunnleggende C-programmer.

  Denne appen handler om på «C» språk. Det er en veldig lett programmeringsapp. Det gir et godt brukergrensesnitt. Denne appen vil være nyttig for skoler og høyskoler. Det vil gi mer enn 100 programmer.

  Med denne appens hjelp kan vi enkelt lære C-programmeringsspråket for intervjuer og eksamener. Denne appen har innebygde programmer, så vi kan ikke skrive kildekode i denne appen. Vi kan enkelt spisse våre grunnleggende programmeringskonsepter.

  Grunnleggende om C-programmer: Nedlasting.

  7. Lær programmering.

  Denne appen er fantastisk for utviklerbrukere. Lær programmering dekker alle språk som C, C++, Java, HTML 5, CSS, PHP, JavaScript, Ruby, Python, Perl osv. Denne appen har også Sandbox; vi kan også skrive kode i denne appen som automatisk vises i nettleseren.

  Det er gunstig for alle kurs som B-tech, BCA, BA og B.Sc. MCA, M.Sc. og IT-student. Vi kan knekke det tekniske intervjuet fra denne appen. Vi kan også forbedre et hvilket som helst programmeringsspråk med denne appen.

    8 beste Android-apper for å hjelpe visuelt utfordrede med å navigere

  Lær programmering: Nedlasting.

  8. Lær PHP.

  Denne appen er veldig brukervennlig. Vi kan enkelt lære PHP-språk med denne appen. Denne appen gir de grunnleggende konseptene for PHP-språk, for eksempel å deklarere PHP-variabler, funksjoner, PHP, etc.

  Det er en fantastisk app for PHP-brukere. Det er nyttig for informatikkstudenter og andre strømmer. Denne appen er også tilgjengelig på Google Play Store. Vi hjelper deg med å lage en dynamisk nettside med denne appen. Omtrent 0,5 millioner brukere laster ned denne appen.

  Lær PHP: Nedlasting.

  9. Lær deg JavaScript.

  Denne appen er fantastisk for nybegynnere. Det er en jevn og lett app. Den har dekket alle de grunnleggende konseptene for JavaScript-programmering som JS Overviews, JS Syntax og mye mer. Denne appen er helt gratis og tilgjengelig på Google Play Store.

  Brukere kan enkelt lære JavaScript-programmering og syntaks. Vi kan også lage en interaktiv nettside med denne appen. Vi kan også lære å endre innholdet på et nettsted gjennom denne appen. Omtrent 0,5 millioner brukere lastet ned denne appen.

  Lær JavaScript: Nedlasting.

  10. Lær Python.

  Python-programmering har stor etterspørsel i disse dager. Vi kan enkelt lære Python-programmering gjennom denne appen. Denne appen har dekket alle grunnleggende emner som datatyper, kontrollstrukturer, funksjoner, objektorientert programmering, unntak og mye mer i Python-programmering.

  Vi kan også skrive kode i denne appen. Omtrent 0,5 millioner brukere lastet ned denne appen.

  Lær Python: Nedlasting.

  Avslutningsvis er dette de beste programmeringsappene for Android som brukere kan bruke til å forbedre kodingsferdighetene sine og lære mye nytt relatert til programmering. Hvis du har spørsmål eller forslag, kan du gjerne dele dem med oss ​​i kommentarene nedenfor.

  x